-> castrol 11.09.15 21:09:42: Včera v Plzni stáli zase kikoti v pravém pruhu na semaforech a levý pruh komplet volný. Pro plzeňské - křižovatka Rokycanská x Hřbitovní směrem od Tesca dolů do centra.
Fronta až do půlky hřbitova což nechápu, neboť takhle projedou semafor tak na 3x, místo všichni najednou.
Objel jsem kolonu a zastavil v levém na pole position a čekal na semafor. Pán v pravém v černé OII si moji maličkost na prskoletu přeměřil pohrdavým pohledem a jal se hypnotizovati barvy na semafóru. Naskočila oranžáda, já jsem v tu chvíli zrovna čuměl kde co lítá a zaváhal jsem na startu. Nicméně jsem vykroucením zápěstí dosáhl krátce souběžné jízdy, což mne stálo další pohrdavý pohled a než pán vylosoval další rychlost, byl jsem 4 - 5 délek Oktaviána před ním a řadil jsem se do pravého.
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
O kus dále jsem ještě při objíždění odstaveného auta na blikačkách při úhybné kličce vyvinul kosmickou rychlost 85 ká em há, což je přiznávám v městské zástavbě rychlost hodna veřejného potrestání na náměstí, ale unikl jsem tak nesmyslným kolonám a domů pak dojel už pokojným tempem.
![47](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/47.gif)