Už mě to se*e!!!!

prohledat
54 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 06.02.2004 do 17.02.2004, založil/a
řadit dle data
15:52:50
17.02.2004
Honza "Bobr"
Skode zdar, jsu tu novy. Přečetl jsem si puvodní příspěvek od Filipa Ráže . . . musím podotknout že tuhle neděli se mi "poštěstilo" narazit na podobného b*ba a ani NEMĚL bmw nebo něco podobnýho, měl old favo a měl strašnej vztek, když jsem na semaforu předjel. On to sotva dobrzdil na red a pak tam skočla green a já už byl za křižovatkou a jemu hvízdalo a nadskakovalo jak se snažil to odbodnout3 Ale jsou i normální řidiči drahých vozů!!! Věřte tomu, jeden mě nechal vjet na dálnici, to si moc dobře pamatuju, toho moc nezažijete. Pak mě sice předjel, ale zcela normálním způsobem a pak se zařadil do PRAVÉHO pruhu i přez to, že byl pyšný majitel nového BMW 7 . . . asi telefonoval10
22:57:23
16.02.2004
Fantozzi
Hi, mám půjčenou 1,4 fábku kombíka a včera vedle mě v olomouci na křižovatce zastavil nějakej hňup v "tuněnym" 205 peugeotu. Vedle mě seděl kamoš, co po něm strašně touží a ten magor začal přidávat plyn. Kamoš mě vyhecoval a nato, že to Pčko je malinký lehounký, sem tomu celkem pekne ujel. Asi mel ty plasty moc těžký :-)) Je pravda že jsem mu ujel jenom dokud jsem nedosáhl 70 km/h páč nejsem blázen, abych v těch kolejích a mezi kamionama a autobusama s někym závodil, radši jsem zůstal za náklaďákem a nechal toho vola jet. Stejně by mi to ve vyšší rychlosti asi nandal.
20:58:00
16.02.2004
U-Geen
U nás taky. Tak je to asi krajová specialita.
19:27:12
16.02.2004
Boss
No u nás se to taky používá jako poděkování..Asi děkují že ho mohli předjet a nemusí dále čuchat exhalace z jeho vejfucku,no a on si to chudák vyloží špatně a musí ukázat,že mu to jede alespoň to kilo,i kdyby to mělo vyflusnout písty skrz výfuk 1
18:49:48
16.02.2004
Martin
-> Roudik: Já tedy nevím jak u vás, ale zapnutí varovných blinkrů se tady u nás používá jako poděkování 3
18:05:03
16.02.2004
Roudik
No co se tice jezdeni jezdim jak prase to priznam jsem mladej blbej a kazdej si to zazil kdyz mu bylo tolik co me ale to co pise o tech bmw tak to ja delam to sami ale jim jak mile se mi nekdo lepi na zadek a predjede me jeste zapne vsechny 4 blinkry tak je muj a je to jak rikas pak cumi ze skodarna se jich dokaze drzet nejlepsu je kdyz se ti nekdo lepi na prdel slapnout na brzdu jen tak aby se rosvitily svetla ale nebrzdil jsi to mas videt jak hamtaj na brzdu ale to co se ti stalo je jeste hovno co se stalo me me se stalo ze nakej typek CRX jel jsem asi 100 mimo obec on me pred jel a pak jel 80 tak jsem ho predjel a takhle to bylo furt dokola az na jednom miste vim ze casto stoji fici tak jsem chvily pockal tesne pred tim mistem jsem jel 100 taky ze jo chytil se a mel to za litr 1
01:22:55
15.02.2004
Tomáš SK
-> krt: A ja zmeták na sneh, ten starý drevený 4
11:35:08
14.02.2004
krt
Pro takovy pripady mam paku na zamykani volantu.
00:12:36
14.02.2004
Filip Ráž
-> Majkl: ja se priznam ze jsem se klepal strachy jeste ten vecer co jsem usinal, protoze to bylo uz fakt o zivot co tam provadel... Nazval bych to Cobrou 11 bez bouracek...
2All: si asi rikate proc jsem si nenapsal SPZ nebo nazavolal policii, ale to vas v tu chvily ani malinko nenapadne, v tu chvili co jsem prozil ja sem se zaobiral spis tim rizenim a sledovanim toho auta jak nas tlaci ven ze silnicce a pul metru pred nama to ve 130jkm/hod flekuje a to jen proto ze jsem ho 2x probliknl za to ze to do nas malem naboril a jeste k tomu nesvitil (vecer)... Ale od te doby si rikam, teda citim kdyz ridim ze byse mohla vyhrotit podobna situace - vzpomenu si na tohle a urcite bych neslapl na plyn ale na brzdu a vyrikal si to snim osobne... ale to tehdy neslo, protoze mel v ruce nůž!!! Vozit basebolku na zadnich sedackach a bylo by po srande...!!!
16:08:13
13.02.2004
Luděk
-> Filip Ráž: to chce mít v kapse nabitou devítku a odbouchnout ho jako psa,říká se tomu nutná obrana4
11:03:56
13.02.2004
U-Geen
-> Baghira: sehr gut :-)))
09:34:02
13.02.2004
Milošek
-> Baghira: to je gut?) to ja jel ze segrou na chatu a kousek za vesnici petrov u prahy nas predjela v lese v zatacce udelana 100 s ramem manici meli v tom helmy atd no a po 500metrech byli v prikope:) asi chteli odbocit na brezineves ci co
22:58:16
12.02.2004
Baghira
Já měl před rokem dobrou story s kámošem. jeli jsme si tady po obci Raspenava jeho 120tkou a najednou se na nás přilepil eskort a div nám nesvítil na svíčky v motoru. uličky ve vesnici byli uzounké, tak nás nějak nemohl předjet. Kámoš jakožto místní rodák po chvíli co nás takhle pronásledoval prohlásil..."já mu ukážu" a v těch uličkách zašlápl plyn až na podlahu a projížděl jimy až 120ti kilometrovou rychlostí...eskort stále za náma a evidentně provokoval... Jelikož však bylo mokro a možná začalo i přimrzat, tak se najednou ford pomalu v jedné nehezké zatáčce ztratil a my usoudily, že asi odbočil nebo zastavil. Jaké bylo naše překvapení, když jsme se za 2 hodiny vraceli zpět a viděli jak v oné zatáčce stojí několik hasičských vozů a velký jeřáb tahající nám známého forda z místní řeky. U krajn ice jen stál evidentně promočený a promrzlí mladík, který když nás zmerčil začal nepříčetně přes okýnko řvát na kámoče..."ty kokote, tos musel tu zatáčku projíždět tak rychle"...no když jsme poodjeli, musel kámoš zastavit, protože by jsme se asi vysekali jak jsme se váleli smíchy...
21:32:43
12.02.2004
Kurvapes
Jo jo není nad to bejt velkej a mít ksicht jak zmuchlanej sáček vod svačiny.:-))))))
21:04:09
12.02.2004
Majkl
bych se asi posral strachy, mel si sjet uz na bechovice a dat si to snim v bocnich ulickach smer mecholupy....
21:01:54
12.02.2004
Martin
-> Filip Ráž: No pěkná story, to snad už ani není možný...
20:53:53
12.02.2004
Filip Ráž
Jednu příhodu mam taky: Jedu s kamošem z černeho mostu smer praha centrum... najizdim na jizni spojku a jede za mnou auto, mam uz blinkr ze tam odbocuju - zatacim a najednou mi tam vjede on tim zpusobem ze sem musel ztrhnout rizeni abych do nej nebouchl! Ani nesvitil... Tak sem ho dvakrat probliknul a co nesledovalo je az neuveritelny!!! tipek to zaflekoval na ty jizni spojce v nasem pruhu tak sem ho musel objet )kamos hned vedel vo co go tak na me zarval "JEĎ!!!!" ) tak sem na to slapnul... Von se za nama rozjel a kdyz nas dostihl tak nas predjel a ve 130km/hod nam to zaflekoval pred cumakem ze se mu od pneu kourilo, znova jsem ho objel a jel dal co to dalo ( 105ka vs Citroen BX ) zase nas dohonil a ve 140 nas vytlacoval bokem na svodidla az nas uplne zastavil, v tu chvily kolem nas profrcel kamion tak ve 130km/hod a troubil jak o zavod!!! Frajez z BXa vystoupil s nozem v ruce! a zamiril si to ke spolujezdci, kamos pohotove zamkl dvere a to kdyz frajer zjistil bouchl pesti do skla div ho nevysipal, v tu chvily jsem se rozjizdel z odstavnyho pruhu aniz bych se dival jestli neco nejede co by nas v tu chvily asi zabilo!!! Frajer nabehl do BXa a znovu se za nama rozjel, odbocili jsme smer chrastany a svetlaelnou krizovatku jsem projel na oranzovou a frajer se tam o 10s pozdeji propletal mezi autama na cervenou... Pak nas honil po silnici 3tridy asi 120km/hod... Po cca 5km sem dal varovny svetla protoze jsem uz fakt nevedel jak z toho ven!!! Frajer odbocil na benzinu a tim to vsechno zkoncilo... Jel sem dal tou sdamou rychlosti cca 3km vodbocil do postrani ulicky a cekali jsme asi 20min nez jsme se rozjeli zpet ku praze, cestou zpet sme ho uz nastesti nepotkaly... Bylo to fakt neuveritelny - trikrat na uplne zastavil v prostrednim pruhu jednou nas vytlacil do odstavnyho a nakonec vystoupil s nozem v ruce!!! IDIOT!!! 8
20:52:44
12.02.2004
Majkl
mimochodem sem vcera zase dostal pokutu za 3 mesice propadlou technickou... za 1000 9
20:47:40
12.02.2004
Majkl
U-Geen: jo toje naprosto ten nejlepsi pocit, kdyz se te rozhodne predjet a ma smulu. Nejlepsi je jet tak kde to znas nekde v burakove a dat jim kour v zatackach....
15:31:30
12.02.2004
U-Geen
resp když jedu k mlady tak kus od nas je vesnice a vyjez z ni do kopce, pak je konec obce pak kratka rovinka. to se na me dycky prilepej, ja dam na konci vesnice plnej ceres a rad sleduju ty protazeny sichty v zrcatku :-) jak se snazej predjet
15:30:14
12.02.2004
U-Geen
na mě když se někdo tlačí tak mu to bud malinko prislapnu a nebo kdyz to tam znam a neni to zrovna hlavni silnice tak mu dam pekne pokouřit :-)
15:12:58
12.02.2004
fine_ray
-> Baghira: Kámoš dělá se dřevem a nechal mi udělat báječnou bejsbolovou pálku:) Hraju softball ve škole takže s ní umim máchnout... a to je ten nejlepší lék:)
15:08:37
12.02.2004
fine_ray
V takovejhle situaci už sem se taky octnul mockrát:) Někdy to necham plavat, ale tuhle se dotahovalo ňáký Polo a to prostě nešlo chudák jeden málem z toho boural o obrubník jak brzdil1 A to mi to v zadu svítí dvojitě aby to takovýhle kret*ni viděli9 Nesnášim když lidi vidí škodu a automaticky chtěj předjíždět. Jezdim pravidelně Klatovy-Plzeň a je tam moře rovnejch úseků na kterejch borci z oktávkama dotahujou, ale i spousta zatáček který se nechaj libově vychutnat a pak kde je nějaká oktávka proti správnýmu točení volantem! Miluju když někoho vyškolim ze stodvácou.. ale pravda občas porušim předpis.. takže se mooooc stydim10
15:03:29
12.02.2004
Baghira
ono totiž ani nic jinýho proti nim dělat nejde...to bych musel jedině vyskočit z auta já a namlátit mu hubu první :-)...no naštěstí bydlim jinde než mám trvalý bydliště :-))).
15:00:58
12.02.2004
King
2 Tomas: Ja jsem jednou predjizdel dedulu s feldou s vejcema na zadnim platu. Ta svine mi zacala naschval pridavat a mel jsem co delat abych se stacil zaradit - standardni situce na ceske silnici :-( Za pul hodky jsem dorazil domu a ze prej mam volat tisnovou linku policajtu. Ta svine bylo bengo v duchodu. Zacal me pucovat, co ho mam co predjizdet, ze jsem jel pri predjizdeni urcite vic nez 90 a ze jsem mu pri tom predjizdeni nadaval do debilu - prej ovlada odezirani ze rtu. To me nasralo natolik, ze jsem ho do telefonu vyrval za poruseni ustanoveni o predjizdeni a ze "debil" byl ten nejmirnejsi vyraz, co jsem pri tom z huby vypustil. Dorazil jsem ho, tim ze kvuli jeho posramocenymu egu nehodlam blokovat tisnovou linku a prastil jsem mu telefonem. Pak jsem se jeste hodku klepal, jestli se ta svine nepomsti :)
14:39:01
12.02.2004
King
To Baghira: Obvykle pisu, ze delat naschvaly, "vychovavat" a zamerne zvysovat napeti v provozu je stejna cunarna jako chovani toho prasete o kterym pises, ale v podobny situaci jako ty se obcas octnu a obcas to skonci hodne podobne :)
12:57:24
12.02.2004
Tomáš SK
-> Baghira: Nastesti... to asi este nebol nejaky skutocny nervak... neboj sa, keby poznal vsetkych policajtov v okrese, tiez by si rad do teba buchol.... a co vies, adresa sa podla SPZ zistit da velmi lahko a ak je to nejaky zaskodnik, co radsej potichu ublizi, tak ti obreze auto tak, ze to tak ani v Izraeli nerobia...
12:48:50
12.02.2004
Baghira
-> Tomáš: Tohle mi jeden maník udělal taky a pak mě začal blokovat. Tak jsem zastavil, on taky a jak vylezl z auta, já začal pomalu couvat a když se rozeběhl, tak jsem se proti němu plnou rychlostí rozjel a tos měl vidět jak uskakoval...Jinak včera se na mě na jedný táhlý městský rovince přilepil jeden oktaviák a měl jsem ho v 70ti metr za autem a blikal a svítil na mě, asi myslel že snad kvůli němu vjedu na chodník nebo co. Tak jsem ho začal školit, jak mohl předjet, tak jsem přidal a s tím naftákem než mu to vystartilo, tak byli v protisměru zase auta a já zpomalil na padesát...když bylo volno, tak jsem zase vystartoval a takhle asi čtyřikrát...to už jsem ho měl za sebou asi 20 cm a byl evidentně hodně nervní :-)))...pak jsem odbočil a on zamnou naštěstí nejel.
12:47:01
12.02.2004
Tomáš SK
Inak mam este jednu - osobnu prihodu. Cuval som na jednom priestranstve pri nasej posilovni, ked sa za mnou objavil novy Ford Mondeo a za volantom zenska a trubila na mna a blikala, ze chce prejst. A ja som rozhodil rukami, ze co sa deje, ved ma moze obist a ja pockam, kym prejde, aby som sa odtial dostal. Tak popodisla s autom a ja kukam, ze sa ku mne blizi taky nadupany chlapik. Len som stihol zatiahnut rucnu a uz mi rozchlamil dvere a hukal jak psychopat, ze mi rozbije drzku. Ja som bol este priputany, tak som nemohol robit vobec nic a len cakal, co bude. Nakoniec mi drbol dverami tak, ze tie panty to citia dodnes... A ja som odvtedy omnoho opatrnejsi a ked sa vam to stane, budete aj vy....
12:39:22
12.02.2004
Tomáš SK
A to sa nebojite na nejaky zatmaveny stary bavorak trubit a blikat? Taku blbu skusenost tu v Trencine ma jeden vodic autobusu, ked stal na zastavke, isiel jeden stary nemecky pekac a kedze nesvietil, autobusar ho preblikol, tak ako sa patri. Typek v bmw mu ukazal prst a vodic autobusu mu to opatoval... zrazu bmw flekuje jak sproste, otaca sa, vyleze velka hola hlava s hrbou steroidovych svalov a vleti do autobusu, trhne dverami vodica a uz chudakovi autobusarovi da taku pastou, ze ten vidi vsetkych svatych... este sa vrazedne zahladi na asi piatich cestujucich a tym je pripad u konca - svedkovia ziadni... 9 Takze je to smutne, ale ja trubim len po tych, u ktorych mam istotu, ze mi nerozbiju drzku. A o tu drzku ani nejde, ked mi kanadou rozkope blatnik, je to horsie ako ta rozbita drzka... 8
15:53:52
10.02.2004
CHIP
No brikety koupej vsechno ... sem nedavno vyrazil do mesta tatovou 120-tkou (r.v. 77) shnila uplne strasne ... se divim ze tam ta podlaha jeste drzi a taky prisel jeden tmavej a rika ... hej ty neprodas to auto ... ja ho od tebe kupim ... Tak jsem nased a se smichem odjel ... 1
15:43:06
10.02.2004
Milošek
dneska jsem jel po jizni spojce dopoledne a kousek pred sjezdem na sporilov(smer plzen)jsem videl tuning skodovku cervena barva pomuchlanej levej pred.blatni se snizenym predkem jak krava ze to pomalu uz pripominalo LOW RIDER3 a jel tak rychle ze brzdil i ty kamiony v jejich pruhu:)))
nebyl jste to nekdo odtud?
jinak ten kamion zaparkovanej ve spanku pres tri pruhy s cumakem v protismeru byl docela dobrej vtip tak na 2-3hodky se kochani v kolone..30
15:41:52
10.02.2004
Luděk
-> Jirik,U-GEEN: no pokud jdou brikety zrovínka po Vás dvou,tak je mi to naprosto jasný,protože se svojí mentalitou od nich moc neodlišujete,jenom Vás doma častěji máčeli do Sava1
15:24:26
10.02.2004
Jirik - zrušená registrace
Hehe, mě se džamorové u Tesca taky pítali zda není na prodej a když jsem řek že ne. Tak mi aspoň nabízeli holící strojek Braun a nerez nože. (Domů už chtěli pravděpodobně na čtyřech kolech a tak jsem obezřetně přeparkoval). Zajímavý je, jak se dá pěkně na parkovišti u supermarketu vyřídit veškerá agenda související s převodem vozidla. 1 (hehe, a pak že máme v ČR byrokracii). Mno a pak mě pronásledoval přes celý město jeden kluk s podezřelym Waranem 4T a že by tu mou chtěl pro bráchu, tak jestli neprodám (2 dny po laku a víc jak půlročním neježdění). hehe 1 Takže tou bílou farbou to určitě nebude.
10:39:03
10.02.2004
U-Geen
-> Luděk: mě už se jednou cigoši taky ptali za kolik by byla, asi je fascinovala ta tehdy ještě bílá barva :-)
10:29:22
10.02.2004
Luděk
-> U-Geen: nevím,jestli jsem to tu už nepsal,ale místopředseda autoklubu má žigula 2101dničku 1200stovku asi z roku 84 světle modrou a docela na ní lpí (i když si z něj děláme srandu).Jednou jel s přítelkyní (obrovsky důležitá to státní uřednice u okresním soudu) do Pardubic na nákup a na semaforech prý vedle něj zastavila zatmavená Sierra,najednou udělalo okýnko bzzz a sjelo dolů, z něj vykoukla brigeta a povídá mu: pane,není ta džíga na prodej?Což dorazilo nejen jeho,ale hlavně jeho přítelkyni3
10:20:30
10.02.2004
U-Geen
-> Luděk: no ja nevim ale v lete byl docela opalenej ze bych si ho s Rómem klidně spletl :-)
10:19:28
10.02.2004
Luděk
-> Kurvapes: no oni se Václave chtějí podívat,kolik v tom autě sedí cikánů,proto předjíždějí a když tam uvidí Tebe,tak jsou potom hrozně zklamaný,páč jsi normálně bílej1
20:01:00
09.02.2004
Kurvapes
-> wekky:Souhlas Sierra taky v některých řidičích vyvolává nezřízenou chuť předjíždět a to takřka bez ohledu na to jak rychle jedu.
13:24:38
09.02.2004
wekky
To se mi samozřejmě stává, ale je zajímavý, že většinou jen v Bublině. Na 120-ky jsou ostatní řidiči nějak vysazení, když jedu Meganem, Polem nebo něčím jiným, tak je to více v pohodě, dokonce i starou feldu většina bere jako auto a problémy nedělá (ale tady už se najdou týpci, kterým činí psychické problémy jet 100 za 43 let starým vozem, ale je jich mnohem míň)
12:54:29
09.02.2004
PeterP136
-> Boss: Presne tak. Ja uz som z toho takmer vylieceny, takze ked ma niekto takmer vytlaci do jarku, tak si len vzdychnem a pokracujem dalej v ceste. Dotycnemu by to aj tak nedoslo, keby som mu zablikal alebo zatrubil. A radsej sa na takychto nelepim, ale radsej pribrzdim aby som sa nestal ucastnikom nejakej nehody, ktoru dotycni zavinili.
-> Fantozzi: Moja dusicka pookriala, ze aspon raz dosiel na psa mraz :). Aj ked je to len vynimka potrvdzujuca pravidlo, ze si to (takmer) vzdy odnesie ten nevinny. :(
21:01:06
08.02.2004
martyCZ
-> Majkl: boss to rekl presne - rozdil ZADNEY!
20:58:33
08.02.2004
Majkl
Tak tu starou popelnici se jako neslyšel a zbytek NO comment(nemam rad ty co se vytahujopu na skodovky, to je potom slast jim predvist ze nepartej do staryho zeleza)
20:38:53
08.02.2004
Boss
Majkl...A jakej je rozdíl mezi debílkem co někoho předjede ve feldě a následným debílkem co si to nenechá líbit a musí se předvíst že mu to jede líp i když má starou popelnici..?Řeknu ti jakej je tam rozdíl..žádnej.
19:24:59
08.02.2004
Milošek
-> Majkl: moje rec jednou me predjelo ve 120 asi sest cikanu a neodolal sem tak sem jim to tak nandal(byl jsem lehci vezl jsem mladou:))za sem cekal kdo me narkne z rasismu3
a dnes jsem si dal zavod s kamaradkou ktera ma peugeota 306 xr a docela jsem ji stacil!!!
19:13:18
08.02.2004
Majkl
Haha, dobře mutak.
no, tihle kreteni, to je jedna vec proc chci motor z fabie. debilek ve felde 1.3 te predjede a mysli ze je velkej king a ja mu to pak natru a jeste se mu vysmeju....1 (to me bavi) ale na silnici je spouista SKODOVKARU ktery vedle vas prijedou a hned to zacnou turovat jako, ze zavod. Ja sem strasne na tohle chtlavej a se skodamam me to bavi ale zatim vetsinou prohravam, protoze mam motor 105:-)))
13:47:21
07.02.2004
Fantozzi
hodně malou. Zato mauto jako celek má destruktivní účinnost docela velkou. Přišel o kufr a zabrzdili jsme se o zadní nápravu :-)) Na Avii ani škrábanec, zato on má po parádě :-)) Navíc si věřil, sám zavolal policajty a vyhrožoval, jak si to někdo odskáče a vyfasoval docela tučnou pokutičku :-))
13:40:25
07.02.2004
fine_ray
-> Fantozzi: malou?1
13:04:31
07.02.2004
Fantozzi
Mám taky takovou příhodu. Valime si to s Avii naloženou asi třema tunama aparatury, takže pravda nejede nejrychlejc. Na silnici namalovana plna cara a za nama debilek s bmw postarsiho typu. Troubi, blika, jak se objevi prerusovana cara, tak nas rychle predjede a tesne pred nama prudce zabrzdi. A ted muzete hadat, jakou ucinnost maji brzdy Avie, kterou ze zadu tlaci tri tuny nakladu :-)
23:11:16
06.02.2004
Kurvapes
No a kvůli těmhle ksinldum žmolim Škodifku jak jí dožmolim tak se pobavim.:-)))))
Extreme Tyres