skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Už mě to se*e!!!!
prohledat
54 příspěvků (zobrazeno 51 až 54) od 06.02.2004 do 17.02.2004, založil/a
22:56:13
06.02.2004
06.02.2004

Samantus
pokud clovek v necem hodne silnym, predejde skodovku a mysli si ze je king, tak je to uplnej magor vylizanej, on se na nem vyradi nekdo jinej treba nekdo v necem silnejsim, ale o to tu prece nejde ne?
21:25:34
06.02.2004
06.02.2004

SOMALECEK (martin120)
dát si za zadní okno pořádnej strobáč a blbečkům nablikat do xichtu a nebo vozit baseballku a vymlátit mu vokno i s xichtem.Včera se na mě lepil jeden debílek s favoritem, já jel feldou furt chtěl závodit a pak vjel na kruháč stejnou ryhclostí jako já ale lekl se že mu jde favo dveřma napřed a šlápnul na brzdu a tak si o obrubník vyvalil kolo. Myslí že už asi závodit nebude

21:20:55
06.02.2004
06.02.2004

Martin
Něco podobného se mi stalo minulý víkend na Barrandovském mostě u sjezdu na Strakonickou. Blbeček už nevím s čím, ale byl to taky starý pekáč, akorát s 2l obsahem. Hodil mi výstavní myš těsně před tím šrafovaným trojúhelníkem, takže jsem musel tvrdě na brzdy. Tak jsem ho protroubil, problikal a ukázali jsme si vzájemně prostředníčky. Chvíli jsem se s ním ještě honil po Strakonický, ale jen chvilku, protože jsem si pak uvědomil, že na takovýho debila je škoda plácat benzín. Člověk tím nic nedokáže....
19:08:27
06.02.2004
06.02.2004

Filip Ráž
Zdar chlapi, taky se vam porad stava ze se vam idioti v BMW, WV a vubec jinych autech jinych nez skodovka lepej za zadek a jak to jen jde udelaj mysku a predjedou vas tim stylem ze musite obcas pribrzdit??? Me se to stava docela casto... :( Mam na zadnim cele samplepku "NEPOSPICHAM - nerad se valim na pitevne"... :) ale obcas mi to neda a ty tipci co si myslej ze jsou drsny ze si dali skodarnu, docela cumej kdyz se jim povesim za prdel... :) a drzim se jich dokud nepredjedou nebezúpecne dalsi auto, ktery ja uz nepredjizdim... :) docela si rikam kdybych ho potkal na ceste za 5km rozsekanyho pribrzdil bych a vysmal bych se mu...
Nedokazu pochopit jejich mentalitu, ze si mysli kdyz jim to jede 200km/hod, ze takhle ohrozujou nas neustale utiskovane skodovkare, nemluve o jinych autech... Tak ted mi je lip... 
Nedokazu pochopit jejich mentalitu, ze si mysli kdyz jim to jede 200km/hod, ze takhle ohrozujou nas neustale utiskovane skodovkare, nemluve o jinych autech... Tak ted mi je lip...