-> King:
jak pravil klasik ´Některý ženský jsou všechny stejný! ´
jinak dík za tip, vyzkouším 

jak pravil klasik ´Některý ženský jsou všechny stejný! ´
jinak dík za tip, vyzkouším 

občas se musim fakt krotit
jinak neustále sleduju cokoliv kolem auta, jak na silnici tak na chodníku, asi před 14 dnama mi to zachránilo čumák, odbočoval sem z hlavní a nějaká slečna mi nedela přednost a kdybych to nezašláp tak sem měl po kufru 

Moh bych třeba lacině napadnout tvůj výrok: "nemel ani jednu krizovku kdy bych musel brzdit s oblakem koure za mnou" - ok, kde potom bereš jistotu, až to přijde (a ono to přijde), že to vyřešíš s happyendem?
Je fajn, že ses dal hned z kraje na cestu defenzivní jízdy, tak ať se podaří bezbolestně překonat krizi po 2 letech ježdění

)

Obvykle se takhle chovaj střeva, co předjíždět pořádně neuměj a navíc tím vzniká riziko pro mě, pro střevo i pro "third party" v protisměru. Jsem rád, že se ho bezbolestně zbavím a budu se utěšovat, že pro každou svini se někde vaří voda :) Výchovnou roli přenecháme dopravní policii a médiím

Ovšem zhruba tuším, jak člověk první rok jezdí (nejen podle sebe :) - rozhodně nemá zautomatizovaný reakce v krizovkách, problémy s předjížděním, jízda v extrémních podmínkách atd.

.

To umi kazdej kdyz na to ma auto, ale umeni je to v tej rychlosti ovladat a mit to pod kontrolou a to ne jen kecama... Tohle presne dela kamos - hlasi jak je dobrej ridic a kazdy auto co mel v ruce naboural - samozrejme nikdy za to nemohl...

Já si řidičák pořizoval relativně pozdě a z nutnosti.. a snažím se jezdit takřka normálně 

tak tak.. já sice mám klasickou na zamykání volantu na palubovku a taky se už jednou hodila (sice ne na nákýho řidiče, ale i tak..)

to si děláš prdel
bych na něho za jízdy zavolal policajty a pokud možno si vše natočil do mobilu! i když to se v jednom špatně dělá a je to nebezpečný 

nejsem svině, ale tohle by mě fakt potěšilo 

Takovyhle curaky ja bych osobne zastrelil, pac to nema obdoby...

, ale zase ani takový ty frajírky co honí 1.2 fábie a myslí si, že je v kopci zdržuju, to pak následuje akorát podřazení, prošlápnutí plynu, otevření druhý klapky a potom vzdalující se fábie a nasranej ksicht ve zpětným zrcátku 

Náhoda je vůl,budou tam měřit a odsereš to pomalu nejvíc