-> Karel. 18.12.14 08:06:51: Pokud to chceš na kino, tak asi OK, nicméně máš jen woofer a zadní repro.
Přední a centr (na kterému u kina mimořádně závisí) musí být ze stejné řady od stejného výrobce, jinak to nikdy nebude fungovat optimálně. Co se týče Jama, tak když to bude concert 6xx nebo 8xx řada tak OK, ale ty jejich low-end řady nic moc.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Domaci Audio
prohledat
2312 příspěvků (zobrazeno 1025 až 1074) od 19.02.2007 do 19.04.2025, založil/a Vojta - zrušená registrace
-> Tuner#2: bude to na 5.1, nečekám že budu skákat do nebes, ale oproti LG kinu co mám, čekám velkej skok
Je k tomu i subwoofer elac 101esp, což by neměla být špatná volba, to stejný 3x satelit elac. Uvidíme, kdyžtak pošlu dál
Co bys doporučil za přední repro kolem 4tis? Díval jsem se na Jamo? Samozřejmě použitý, vím že se dá sehnat líp, ale zase nejsem blázen do toho tolik investovat.
Jojo Juris, dnes mi to má hodit do práce, tak to hned večer vyzkouším

Co bys doporučil za přední repro kolem 4tis? Díval jsem se na Jamo? Samozřejmě použitý, vím že se dá sehnat líp, ale zase nejsem blázen do toho tolik investovat.
Jojo Juris, dnes mi to má hodit do práce, tak to hned večer vyzkouším

-> Karel. 17.12.14 11:23:20: Inzerát už není, ale jinak je to základní AV receiver od Denona což hlavně ve stereu není žádná hitpadáda. Jinak podle věcí v nadpisu inzerátu to prodával juris 

elektro.bazos.cz/inzerat/
.../Denon-AVR1311--woofer-
Elac-a-dalsi.php
mám zálusk na toto je to dobrá koupě? Popravdě se v tom nevyznám vůbec
mám zálusk na toto je to dobrá koupě? Popravdě se v tom nevyznám vůbec

-> Pavel P.. 30.11.14 16:28:11: to je krásný 

něco pro zasmátí... provizorní "akustickej" paravan na ozkus :D Jo a toho podložení beden si nevšímat, budou pořádný podstavce, ale nejprv musí mít čas truhlář, bude se to dělat společně s dalším nábytkem :D
-> Pavel P..: Super :-)
-> Pavel P..: Jsem si myslel, že to je o něco málo mladší stroj.. Ale za dvě stovky skoro deset kilo takovýhle elektroniky, to by fakt šlo..

-> Jozka: víc toho neměl, kromě nějakýho obyč gramce Tesla.... je to z blešáku.
jbmanuals.free.fr/Sony/.. ./Sony%20SQR-6650.html
jbmanuals.free.fr/Sony/.. ./Sony%20SQR-6650.html
-> Pavel P..: To musel být zajímavej sklep.. i můj bratranec, kterej byl dobově totální hi-fi magor, měl tohle (nebo něco hodně podobnýho), jenom na prospektu.. Krásnej přístroj, těch se v tuzemsku asi moc nevyskytlo..
-> Tuner#2: přesně tak...

-> Pavel P.. 30.11.14 16:28:11: Front a back? To je nějaký quadro? 

Tak se musim pochlubit dnešním úlovkem... sice jen za 200,- ale v hrozném stavu z nějakého sklepa, špinavý, umatlaný a ohmataný... nicméně kompletní a plně funkční, takže jsem tři hodinky leštil a čistil každej knoflík zvlášť, trochu oživil dřevo a celkem to prokouklo. 
SONY SQR-6650

SONY SQR-6650
-> Urbi: Koukal jsem na slovanetu, ze i druhy Dynaudia jdou do sveta :-)
-> m8rinek: tý yamahy bych se nebál. Sám mám AX 596ku a aj v poslechovce celkem mile překvapila ( ani já, ani majitel studia jsme nečekali až takovej výsledek ). A brácha má AX 497ku a nestěžuje si. ( to, že jí rozeznívá S708 od Jama radši moc nezmiňuju :D :D ). Ale ta moje je OK, oproti tátovu starýmu Denonu ( typ z hlavy nevím, ale výkonově obdoba jako mám já ) je ve zvuku nekompromisnější a výraznější. Ale ten Denon už je dědek a má lecos za sebou :/ . A denon je zase takovej uhlazenější, jemější a měkčí. Hlavně na basech .
-> FORM - zlomená ojnice: Ále! :-) Jednou je to maskovaná Tesla Val Mez, ty měniče pamatujou ještě Husáka a ve výhybkách tom má určo žlutý TC206ky :)
Do tesla koutku jedině ARS 641 jako konečné řešení. TVMka budou samozřejmně hrát pěkně, ale nemají TESLA duši :-)
www.angelicaaudio.cz/tesl a-ars-641
www.angelicaaudio.cz/tesl a-ars-641
-> palinator: Tohle by mohla bejt konecna pro pravovernyho teslofila ;-)
hifi.slovanet.sk/bb/viewt opic.php?t=19448&am...
Tenhle basak jsem mel v homemade subwooferu s 200w koncem a je to takovej narez, ze se to do panelaku vubec nehodi :-)
hifi.slovanet.sk/bb/viewt opic.php?t=19448&am...
Tenhle basak jsem mel v homemade subwooferu s 200w koncem a je to takovej narez, ze se to do panelaku vubec nehodi :-)
Já zas tento týden ukořistil repro Tesla ARN 567. Konečně si budu moct sestavit vysněnou třípásmovou sestavu kde bude basy zastávat ARN 668, středy zmiňované ARN 567 a výšky ARN161 :) Vše napájené zesákem Tesla Disco 240S...
Kucí, navnadili jste mne, nažhavil jsem Transiwata, vyčistil čočku u MC 902 a ještě as kouknu na řemínek u SM261. Nicméně to na těch obrovských 1PF bedýnkách hraje překvapivě příjemně a měkce. Je to prostě "vintage" :-D
Co tohle? www.ebay.de/itm/.../32151
1506090?pt=DE_Elek... I když to ve finále pujde třeba za uplnej nesmysl... zaujala mě ta heatpipe uvnitř :)
-> m8rinek: Spíš krůček, se zesíkem kolem trojky už to bude podstatně větší krok.
Díky moc za zájem, z mého výběru do dvojky asi nic optimálního není? Jak říkám cokoli proti stávajícímu bude krok vpřed...
-> Tuner#2: Ta Džamaha vypadá moc hezky
-> m8rinek: Na větší sloupky bys měl zvažovat nějaký zesilovač s tvrdším koncákem. Docela se mi za ty peníze líbí tento:
www.hifionline.cz/hifibaz ar/.../26212-vintage-zesil ovac-technics-class-aa-2x- 195-w
Má sice integrovaný konec, ale vypadá relativně rozumně postavený a tabulka parametrů mluví příznivě, pokud sháníš nějakou stříbrnou stylovku.
www.hifionline.cz/hifibaz ar/.../26212-vintage-zesil ovac-technics-class-aa-2x- 195-w
Má sice integrovaný konec, ale vypadá relativně rozumně postavený a tabulka parametrů mluví příznivě, pokud sháníš nějakou stříbrnou stylovku.
-> m8rinek 05.09.14 23:07:34: Konkrétně při rychlém nástřelu tohle: elektro.bazos.cz/inzerat/
.../MARANTZ-PM-40SE.php
a nebo tohle: elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Integrovany-zesilovac- YAMAHA-2x-150-W.php
a nebo tohle: elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Integrovany-zesilovac- YAMAHA-2x-150-W.php
-> Tuner#2: Něco konkrétního? Do teď jsem docela spokojeně fungoval s Transiwattem a to žádnej vrchol není...
Ještě jsem narazil na
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Zesilovac-Akai-AM-U02. php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../BENYTONE-MPA-3040-rari ta-made-in-Japan.php
Případně mě zaujala tahle dvojice elektro.bazos.cz/inzerat/ .../PHILIPS-22AH305-zesilo vac--PHILIPS-22AH103-tuner .php (ne že bych tuner potřeboval, ale blbě to nevypadá :)
Ještě jsem narazil na
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Zesilovac-Akai-AM-U02. php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../BENYTONE-MPA-3040-rari ta-made-in-Japan.php
Případně mě zaujala tahle dvojice elektro.bazos.cz/inzerat/ .../PHILIPS-22AH305-zesilo vac--PHILIPS-22AH103-tuner .php (ne že bych tuner potřeboval, ale blbě to nevypadá :)
-> m8rinek 05.09.14 22:48:14: Z toho co jsi dal je to těžké, osobně bych sáhnul hlouběji do kapsy a šel někam ke 2 - 3tKč kde už se dá vybrat.
-> King 05.09.14 22:49:16: Úplně levné to nebylo, ale je to daň za stav. Celkem lehce přes 5tKč.
-> King 05.09.14 22:49:16: Úplně levné to nebylo, ale je to daň za stav. Celkem lehce přes 5tKč.
-> Tuner#2: Pekny, stylovy. Moc-li pak to stalo? :-)
Tak Transiwatt už opravdu dosluhuje a tak ptám se, lze najít nějaký rozumný zesilovač, který bude zapojen permanentně k PC, občas ke gramu (předzesilovač pro MD přenosku výhodou). Bedny jsou asi 20l sloupy s výkonem kolem 100W. Prošel jsem bazos a zdá se, že toho je fůra i za rozumný peníze třeba
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Zesilovac-SONY-LBT-D70 5.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Technics-SU-500.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Prodam-Hi-Fi-zesilovac -SOUNDWAVE-A900.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Kvalitni-zesilovac-Fis her-CA-350Class-A-II.php
Kdyby mělo jít o stylovku tak ideálně s alu kartáčovanym panelem
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../starsi-ale-dobry-zesil ovac.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Prodam-Sony-stereo-cas sete-Deck-TC-K2A.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Prodam-zesilovac-Phili ps.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Zesilovac.php
Zatím to vede v pořadí Renkforce-Korting-Filipes ... co vybrat?
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Zesilovac-SONY-LBT-D70 5.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Technics-SU-500.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Prodam-Hi-Fi-zesilovac -SOUNDWAVE-A900.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Kvalitni-zesilovac-Fis her-CA-350Class-A-II.php
Kdyby mělo jít o stylovku tak ideálně s alu kartáčovanym panelem
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../starsi-ale-dobry-zesil ovac.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Prodam-Sony-stereo-cas sete-Deck-TC-K2A.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Prodam-zesilovac-Phili ps.php
elektro.bazos.cz/inzerat/ .../Zesilovac.php
Zatím to vede v pořadí Renkforce-Korting-Filipes ... co vybrat?
-> Pavel P.. 05.09.14 22:19:34: Škoda je dobrýho člověka... To říkával můj děda a je to bohužel tak. Nicméně doma mám o několik tříd lepší, takže tohle bude v garáži tak akorát 

-> Pavel P..: Až budou i koberce, bude to OK..

-> Pavel P..: a myslíš že se tomu dá říkat garáž?
.To vypadá jak v muzeu 

toho je teda do garáže škoda....
Tak jsem konečně sehnal vysněné retro Hi-Fi do garáže. Krásný stroj made in Japan a k tomu anglické bedničky 

-> Kocvin:
Když to už je na stůl nevhodný.
Když to už je na stůl nevhodný.

-> Kocvin: Dovolil bych si korigovat to "luxusni" vyrazem "slusne" :-) Luxusni byly v dobe vzniku - s ohledem na tehdejsi prumernej plat ;-) Neslysel jsem sice osobne, moje zkusenost s ARS330 a sloupy AQ s TVM osazenim mi napovida, ze to bude mit slusnej basovej zaklad, ale stredy a vejsky umerny limitum teslackejch menicu.
Jinak milovnikum Tesly jiste zaplesalo srdce pri sledovani reklamy na Airbank, kdy slizky banker konkurencni banky otevira oltar bohyne Yindy a jeho soucasti je par bedynek ARS710! :-) Jsou tam bez krycich textilnich ramecku a navic vejskacema dolu, ale jsou to ony.
Nedavno jsem je totiz zachranil pred likvidaci z laboraratori nejmenovane stredoceske nemocnice a nadelil jim nove basacky, protoze guma tech puvodnich uz byla sezrana od UV zareni desinfekcnich zarivek :-)
Jinak milovnikum Tesly jiste zaplesalo srdce pri sledovani reklamy na Airbank, kdy slizky banker konkurencni banky otevira oltar bohyne Yindy a jeho soucasti je par bedynek ARS710! :-) Jsou tam bez krycich textilnich ramecku a navic vejskacema dolu, ale jsou to ony.
Nedavno jsem je totiz zachranil pred likvidaci z laboraratori nejmenovane stredoceske nemocnice a nadelil jim nove basacky, protoze guma tech puvodnich uz byla sezrana od UV zareni desinfekcnich zarivek :-)
-> palinator: Takových reprosoustav s repráky tesla se dá sehnat mraky :) Ať už jakékoliv dvou nebo třípásmo ARS. Nebo třeba elektronika praha vyráběla naprosto luxusní sestavu RS534, kterou mám v obýváku :)
-> palinator: Neboj, je jen natlačená v takových špuntíkách 

-> cPetan:
Já se jí bojim sundat.
Já se jí bojim sundat.

-> palinator 18.08.14 19:14:07: Pěkný
mohl bys udělat foto toho repra bez síťky?

-> palinator: Fůůů, všim jsem si, že ceny těch Tesla skvostů se kvůli nostalgii šplhaj do docela nesmyslnejch výšin :) Pochopitelný je to u nejvyšších řad Tesla gramců (kde jde spíš o špičkovou mechaniku), možná ještě tak Tesláckej CD player (licence Philips), ale jinak je spíš o těch vzpomínkách na dětství/mládí, než o kvalitě :)
Taky mám v sestavě přeloučský tape deck-šumítko SM-261, kterýmu občas vyženu pavouky a nedávno jsem na bazoši propásnul stylovej přenosnej tranzistorák Song ze 70. let, kterej mě provázel dětstvím :)
Taky mám v sestavě přeloučský tape deck-šumítko SM-261, kterýmu občas vyženu pavouky a nedávno jsem na bazoši propásnul stylovej přenosnej tranzistorák Song ze 70. let, kterej mě provázel dětstvím :)
-> King:
To AZSko se dneska téměř sehnat nedá, proto jsem rád, že jsem plně funkční kus, do kterýho nebylo sáhnuto, získal za 2050 na Aukru
To AZSko se dneska téměř sehnat nedá, proto jsem rád, že jsem plně funkční kus, do kterýho nebylo sáhnuto, získal za 2050 na Aukru

-> palinator: Omyl milé kolego! :-) Tesla Valmez, která se přejmenovala na TVM třeba ještě v polovině devadesátek např. vyráběla 3-pásma ARS330, kterých jsem byl tenkrát hrdým majitel a padnul na ně celej můj tehdejší plat :) Dokonce je tenkrát vychválili do nebe ve Stereu&Videu (zcela jistě nezištně :). Ovšem jenom s relativně dobrým basákem, ale s mizerným střeďákem a tweetrem se zázraky dělat prostě nedaj. Kvalitní bedna a výhybky to už nezachráněj. Bez ekvalizace neposlouchatelný a i tak je to takový.....patlavý :)
AZS 224 je vcelku zdařilý obšlehnutí "západních" topologických vzorů s použitím tehdejší předražený teslácký součástkový základny. Za kolik se dá ten zázrak dneska sehnat? :)
AZS 224 je vcelku zdařilý obšlehnutí "západních" topologických vzorů s použitím tehdejší předražený teslácký součástkový základny. Za kolik se dá ten zázrak dneska sehnat? :)
Vim, že tim tady téměř nikoho neoslovim, protože to nebude asi zdejším stačit, mně to ale stačí. A mám z toho pořádnou radost. Už to chodí.
Všechno Made in Czechoslovakia... zesilovač Tesly Litovel v 1991 a reprobedny Tesly Valašské Meziříčí n.p. cca 1989
AZS 224 - od něj už dá se říct vejš v rámci domácí Tesly pokročit nemůžu
ARS 1014 - nikdy nepoužitý, maj u mě premiéru, jsou krásný... časem třeba nahradim za větší 1PF06767 ... nic lepšího už bohužel Tesla na doma neudělala.
Všechno Made in Czechoslovakia... zesilovač Tesly Litovel v 1991 a reprobedny Tesly Valašské Meziříčí n.p. cca 1989
AZS 224 - od něj už dá se říct vejš v rámci domácí Tesly pokročit nemůžu
ARS 1014 - nikdy nepoužitý, maj u mě premiéru, jsou krásný... časem třeba nahradim za větší 1PF06767 ... nic lepšího už bohužel Tesla na doma neudělala.