skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dalibor Janda mp3
ešte by som možno bral empétroje Dušana Hlaváčka, to je tiež klasa :)
kukám že sme na tom atmosféricky podobne
-> Jirik : bohumile to je vúl ten jížik

-> Jirik : bohumile to je vúl ten jížik

-> Jirik : jsa sem byl uz v duchodu

-> Labros: To jsme byli mladí.
Ne jako 80 pct. osazenstva, kteří byli v té době ještě v pipíškovi.

-> minno: Jestli něco chceš někam uploadnout, tak dej url na ftp a já ti to tam kopnu
Oheň, voda, vítr být, samolepky lásky po kapsách... to je pane atmosféra 80.let

myschaak 04.02.07 22:37:10 napsal: -> Tom.t: a když zní z aut na srazu "kola se kroutí dál" to je teprv atmosféra!!!!!!!!! jj to je moje

-> Tom.t: a když zní z aut na srazu "kola se kroutí dál" to je teprv atmosféra!!!!!!!!!

-> myschaak: presne tak

tomuhle fandim!!!k dobovejm autum dobová hudba...!
-> Tom.t: to snad... teda urcite... s nejvetsi pravdepodobnosti ne...to snad urcite ne
jak snad?

-> minno: neni zac, len aby sme si raz nemuseli spievat "snad jsem si ji mel vsimat vic" (matku na kole) az nam upadne poloosa

tak, nieco som uz splasil od Toma.t (ď), nieco som nasiel sam a nieco mi nasiel bracho na nete, takze uz mam co som chcel

-> minno: nieco mam tiez, mozeme cez icq
all : nemate nekdo mp3 martina maxu ?

all : nemate nekdo mp3 martina maxu ?

-> minno: Mam nekolik cd posli mi do vzkazu.IP adresu FTPka pokud mas a ja ti to tam nasypu.
-> minno: vyber si co chces ja ti to hodim prez ICQ

-> Mišell: nie, budem si spievať Kola se kroutí dál

Ty bláho,Minno bude drandit škodárnou a při tom si zpívat: "říkal si hurikán,kluk jako ty..."
Ale jinak mp3 nemám,pač ho mám jen na kazetách

-> minno: tohle ti snad pomůže www.ujdeto.cz/lyrics.php?
a=_interpr...
hm, keby ja vedel ako sa tie songy volajú :/ Mám akurát jednu starú MC s jeho pesničkami, to ešte nahrávala asi mamina nejaký jeho výber tak pred 20 rokmi :-)
Niektore co som si uz nasiel na nete a su na tej kazete su: Tisickrat krasnejsi, Hurikan, Kde jsi, Snad jsem si jí měl všímat víc, takže nejaké také ešte zháňam :-)
Niektore co som si uz nasiel na nete a su na tej kazete su: Tisickrat krasnejsi, Hurikan, Kde jsi, Snad jsem si jí měl všímat víc, takže nejaké také ešte zháňam :-)
5 cd ale nevíš co chceš
nemáte niekto? niektoré som už našiel, ale ešte by som nejaké staré hity bral.