skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ostatni modely
Takhle nějak mám dekorovaný celý byt, díky pochopení mé přítelkyně
.

-> petr s: ten je moc stary...ja som vtedy zhanal ten zetor co sarobil dakedy za komunistov, taky modry, alebo hacijaky novodoby zetor
-> rolls: I super tam je www.modelauto.cz/item.php
?producer=1...
-> petr s: dik...mozno sa to este hodi
-> Staf1221: jj...ale vcera som robil poriadok a siel prec...tam dole su, alebo boli modely v mierke 1:144, zostal len mig a berkrut, proste uz to nemam kam davat a tie modely boli pri stahovani poskodene
btw...nebolo by lepsie namiesto Tu-144 postavit XB-70 valkyrie?

-> Staf1221: jj...ale vcera som robil poriadok a siel prec...tam dole su, alebo boli modely v mierke 1:144, zostal len mig a berkrut, proste uz to nemam kam davat a tie modely boli pri stahovani poskodene

-> Staf1221: No nevím jestli se to dá považovat za vítězství 

-> Antony: mnooo, tak si vitaz :D
-> Staf1221: Jenom tři? Tak to ti gratuluju, já jich mám rozdělaných 8 !!! A to 6 dvaasedmdesátin a 2 čtvrtky . .
-> rolls: Tohle sháněls loni www.modelauto.cz/item.php
?producer=1...
Fén - Neznalej a neodborník 27.12.08 20:19:04 napsal:
Je tu někdo kdo nelepil ABC? :o)
to neviem, ale isto je tu niekto co lepil a uz nic nema lebo obdobie lepenia papierovych modelov prislo skor ako obdobie podpalacstva a vyhadzovania veci do vzduchu :DDD
to neviem, ale isto je tu niekto co lepil a uz nic nema lebo obdobie lepenia papierovych modelov prislo skor ako obdobie podpalacstva a vyhadzovania veci do vzduchu :DDD
-> Antony: mne taky predcasny jezisko doniesol Tu-144, ale problem je ze uz rok mam rozrobene dalsie 3 modely a neviem kedy sa k nim dostanem :(
-> maca: mno moe taky šecky neee
sem dělal spiš do pozemní techniky 2.sv.valky

-> Fén - Neznalej a neodborník: já
teda jo jednou z nějakýho starýho číla sem si slepil zastavu ale to byl zjednodušenej model

-> tunerlada: to nejsou všechny co mam

-> Fén - Neznalej a neodborník: Já 

Apropo. copak vám ježíšek přinesl nového? Mě F 16CJ/CG od Academy (už třetí
)

-> maca: mooc pěkný papiraky
mě ná tý tatrovce nedrží ten ochranej rám kabiny pořádně 

-> Staf1221:
Co koukám tak tam rolls má Mig 1.44, Jak 141, Berkuta, Mig 23ML, Su 25 a Kfira

-> rolls 26.12.08 22:53:27: co to mas za tou SA-2? kfir?
-> Adam6666: jj...oplati sa to
-> rolls: a kua, pekné je to v tom hliniku

-> Adam6666: v nedelu hadam dokoncim...teraz som nahodil hvezdy a potrebujem este vrtule dokoncit a hotovo
olovo som nasipal do motorov co si najblizsie k trupu, teraz uz je vyvazene

doterajsia zbierka Su-ciek. na stole caka na dokoncenie Su-25 "Anca". zatial pripravene su Su-24, 32/34 a 39 plus Berkrut

takze dokoncene SU-30KN od Zvezdy. len fakt ze zbieram tie sucka ma odradil od toho aby som to hodil do kosa, nepresny model priam neskutocne, vymyslal to snad niekto zo zakladnej skoly
neodporucam kupovat, ked bude nieco od ineho vyrobcu tak toto zazije skusobny let

-> Adam6666: no som to prevazil a treba tam dat dostvela zavazia a takto to nepojde kurna, no uvidime hadam este nieco vymyslim
-> rolls: no jo tak to je neprijemne... jedinne navrtat ze spodu a nacpat tam neco, treba oluvka....a pak zapravit....
-> Adam6666: jj...nieje problem...len na tom este pracujem...sere ma ze som dal malo zavazia a teraz nechce stat...prevazuje sa dozadu kurna

-> rolls: nahod pak foto..aj toho Beara
jsem na to velmi zvedavy..

hadam dnes dorazim SU-30

-> petr s: www.rk-tech.cz/index.php?
PHPSESSID=... a potrebujes na to este cierny zaklad...najprv ciernou a potom odtien aky potrebujes. ja som moj model striekal tak, aby akoze ten hlinik vypadal olietane, na foto to moc nevidno. a este povrch by sa nemal lakovat