skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ostatni modely
ještě foto krabic na MUVce, ta nejmenší má cca 0,8 cm na délku, 0,4 cm na šířku a 0,5 cm na výšku. Tak jsem po dlouhé době opět použil pinzetu...
Ten mobil, klíče a peněženka na minulé fotce z papíru samozřejmě nejsou
MUVka v 1:100

MUVka v 1:100
-> rockboy:
No mám toho dost... MPR taky, všechny díly, ale ještě jsem se nedostal k tomu do toho střihnout... Jinak lepím spíše jen budovy a dopravní prostředky a miniboxy 1:100, a to buď z ABC nebo i odjinud...
Asi dva roky stará fotka, za tu dobu toho dost přibylo, i kvalitnější a složitější modely...
No mám toho dost... MPR taky, všechny díly, ale ještě jsem se nedostal k tomu do toho střihnout... Jinak lepím spíše jen budovy a dopravní prostředky a miniboxy 1:100, a to buď z ABC nebo i odjinud...
Asi dva roky stará fotka, za tu dobu toho dost přibylo, i kvalitnější a složitější modely...
-> 1560: výborně, konečně další papírák.... právě se doma seru s MPR1, dělám to už rok a jsem asi v půlce - co máš všechno doma?
→ Zeke-ten šestý:
Díky :-) Tu barevnou (v barvách DP Brno) jsem koupil hotovou, tu nebarevnou (béžovou) jako stavebnicu, abych si taky něco složil (a mimo to byla levnější) :-))
→ Kaprof-Los Koramos:
Díky :-) No já výdrž taky moc nemám, kolikrát se stane, že se něco nepovede nebo tak, kor třeba když máš lepit kolečko (který se skládá třeba z 5 - 7 dílů) o průměru několika málo milimetrů a milé kolečko ti po hodině lepení spadne na zem, kde ho přejedeš židlí, to je pak „na věšák“ :-) Ale lepení papírových mne baví víc, než plastových…
Imho takhle vypadají ty vyškubávánky ve 2D… Tady teda zrovna kloubák, ale nevadí... A to je jen první strana :-) Pak je druhá s kloubem, s kolečkama...
Díky :-) Tu barevnou (v barvách DP Brno) jsem koupil hotovou, tu nebarevnou (béžovou) jako stavebnicu, abych si taky něco složil (a mimo to byla levnější) :-))
→ Kaprof-Los Koramos:
Díky :-) No já výdrž taky moc nemám, kolikrát se stane, že se něco nepovede nebo tak, kor třeba když máš lepit kolečko (který se skládá třeba z 5 - 7 dílů) o průměru několika málo milimetrů a milé kolečko ti po hodině lepení spadne na zem, kde ho přejedeš židlí, to je pak „na věšák“ :-) Ale lepení papírových mne baví víc, než plastových…
Imho takhle vypadají ty vyškubávánky ve 2D… Tady teda zrovna kloubák, ale nevadí... A to je jen první strana :-) Pak je druhá s kloubem, s kolečkama...
-> 1560: borec
s tema papirovejma bych neměl výdrž

-> 1560: juuu ty tramvajky sou hezke
Nakonec si ještě dovolím dát sem hračku jednoho kolegy…
I když ještě něco plastového sem dám... To tu přeci jen patří více...
A to je prakticky vše, ať zase moc nespamuju.
A občas si i něco slepím z papíru, doufám, že to sem patří, no kdyžtak to smažte.
Ještě bez kol a bez sběračů...
Měřítko 1:87
Nezdá se to, ale dílů to má cca 20 - 35 číslovaných (jeden model), a stavba mi trvá pěkných pár hodin...
Ještě bez kol a bez sběračů...
Měřítko 1:87
Nezdá se to, ale dílů to má cca 20 - 35 číslovaných (jeden model), a stavba mi trvá pěkných pár hodin...
Nezdá se to, ale pár hodin práce na tom je, než se to všechno slepí, nabarví a tak…
Tohle jsem dělal někdy před sedmi lety, to znamená ve 14 letech, tak je to takové nepovedené a umatlané…
Tohle jsem dělal někdy před sedmi lety, to znamená ve 14 letech, tak je to takové nepovedené a umatlané…
Eh, na minulé fotce omluvte bordel, to víte, pracovní prostředí 

este zajtra par blbosti dokoncim a hotovo, ked tak zajtra dam lepsie foto, s bleskom mi to nejako nejde kua

-> Staf1221: ale su...len este niesu nastriekane, hadam zajtra, dufam, lebo buduci tyzden sutaz v banskej bystrici a by som chcel ist

-> rolls: pekneee. a rakety k tomu neboli?
-> Staf1221: hodnotenie bolo stylom paci-nepaci. ziaden bodovy system ani nic podobne. takze ked model zaujal porotcov tak vyhral. pri bodovom by to bolo inac, lebo tam sa hodnoti vsetko. sutaz bola takto vyhlasena, takze komu sa tento styl hodnotenia nepacil, nemusel vystavit nic. ja som sa tiez divil ze som skoncil aspon treti, ani to som necakal, ale zasa ta B-52 vzbudila dost zaujmu pre jej velkost, spracovanie mohlo byt lepsie 

-> rolls: uz pozeram! ale poviem ti ze neviem ake to je nazivo, ale niektore ma na fotkach vobec nezaujali. ja o svojich modeloch vysoku mienku nemam, ale o niektorych by som si dovolil tvrdit ze su este horsie ako moje :D
a napr ten (biely) albatros .. preco ma tu ciernu, protireflexnu cast na cumaku taku aku ma? ved v reale je to cierne pole pretiahnute az dopredu a tam oblukom ukoncene.. nie take ake to je na tom modely. a ta 29ina.. prilis umela :( nechapem ako sa mohla umiestnit pred tou 21kou! ta je uzasna ...
a napr ten (biely) albatros .. preco ma tu ciernu, protireflexnu cast na cumaku taku aku ma? ved v reale je to cierne pole pretiahnute az dopredu a tam oblukom ukoncene.. nie take ake to je na tom modely. a ta 29ina.. prilis umela :( nechapem ako sa mohla umiestnit pred tou 21kou! ta je uzasna ...
-> Staf1221: uz doplnili foto www.modelday.genezis.eu/v
ysledky2009.html
-> Staf1221: no ja sa momentalne tesim az sa pustim do krabic co mam, cize same rakety, az teda dokoncim tie sucka. ked bude aj technika hotova tak to Tu-160

-> rolls: ved ani ja nie som na techniku, ale ked vidim peknu pracu tak viem aj to ocenit. ja dufam ze uz vyriesim moj dlhodoby problem so vzduchom a pokrocim aspon v tom co mam rozpracovane. a po tom ako som vcera slintal nad tymto www.fotogaleria.lietadla.
com/foto/.../21847.jpg tak som si zas spomenul na tu Tu-144ku co tiez caka na nejaku opravu :)
-> Staf1221:
no technika ma nejako neoslovila, ja som len na rakety a tam bola len jedna
spekulujem, ze do buduceho roka urobim Tu-160 v mierke 1:72
je to nadherny model a dlho o nom snivam, hadam sa podari do konca roku ho kupit cca do 100eur

-> rolls: niektore kusky su tam pekneeee, aj ked najviac ma asi zaujali niektore z tych tankov. z lietadiel sa mi stale paci najviac B-52 :D
-> petr s: to bola kategoria auta bez rozdielu mierky....z coho to bolo robene netusim, ale niektory su uplny blazni tak by som sa necudoval ze to bolo z plastu. videl som tam papierovy model SCUD-1B v mierke 1:35 a poviem ti, je z plastu to tak nespravim ako to mal on z papiera
vid www.papermodelers.sk./vie wtopic.php?f=43&t...

vid www.papermodelers.sk./vie wtopic.php?f=43&t...
-> rolls: V jakém to bylo měřítku ? to asi byla upravená hračka co se prodávalo asi 1 ku 18
-> petr s: jj

-> rolls: Ta 110R je krásná
-> Staf1221: tu je niekolko foto z akcie...su tam SR-71 a to sucko
kua...tu je odkaz modelarstvo.net/forum/... /259.htm

kua...tu je odkaz modelarstvo.net/forum/... /259.htm
-> rolls: no neviem.. minimalne ma odradza to ze je to cele cierne. aj ked nazivo je aj ta cierna mozno rozne prepracovana
-> Staf1221: som nasiel na fore jednu foto tej SR-71 www.modelforum.cz/downloa
d/file.php?id=309959&...
-> Staf1221: ee nemam...ale bola cistejsie urobena to sa musi uznat...na tej mojej oblude su na hovno tie dekaly...s tym nic nenarobim, ja som ju tam zobral len tak, povodne som ju chcel nechat doma, osobne si myslim ze Su-32/34 co som dokoncil vypada krajsie aj cistejsie urobena ako B-52, ale ked rozhodcovia rozhodli tak, tak ja sa hadat nebudem

-> rolls: a nemas fotku tej sr-71? nejako si neviem predstavit co sa na nej da porobit tak super aby co sa modelarskej prace predbehla tvoju b-52
-> petr s: banska bystrica www.modelday.sk/
-> rolls: Kde byla ta výstava?
-> Staf1221: dik
predbehla ma SR-71 a Su-27 v kamuflazi Eritreje, moja Su-24 bolo stvrta a Su-22 piata, ostatne neviem ako, cakam ci sa zverejnia vysledky

-> rolls: tak to gratulujem! co ta predbehlo?
-> petr s: mno...najprv dokoncim Su-39 a S-47 a zacnem SAM-6 a potom SCUD

-> rolls: Tak gratuluji příště zil?
-> Matt-110Rten druhej®: 

-> Kaprof: já zelenou a trávu a sem rád

-> Matt-110Rten druhej®: vid
ja mam na poličce lkeda zelenou ferneta a becherovku

-> Hurdis: jameson , grancka , tulamorka ...kuwa to si někdo žije