skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ostatni modely
a taky jestli je ta střela ,nukleární, či chemická či bůh ví co...
-> rolls: Asi rozdíl v raketě jeden má chemickou
Mělo by to značit co je to za typ podvozku a jakou to nese raketu, např.podvozek MAZ něco (8x8) a druh střely...

-> Adam6666: mno to netusim ani ja
som po tom este nejako nepatral...v kazdom pripade dragon robi scud-b a teraz aj scud-c v com je rozdiel netusim

-> rolls: a jake jsou presne v tom B a C rozdily?
btw...toto poznate?
www.airwar.ru/photo/.../s
u25t_1.html

mno som objavil este zaujimavejsie kamuflaz...ak sa nemylim tak je to foto z anglicka v tom 88
www.airwar.ru/photo/.../s
u25_5.html

-> Adam6666: mno scud by som chcel aj ja...otazne je ci B alebo C verziu
-> rolls: no ja přemýšlím že si po dlouhé době zas udělam radost...takze bych sel do Scuda od Dragounu
-> Adam6666: da sa kupit...stoji 806sk...ale BRDM-2...skoda ze sa nerobi BRDM-2rch ktore mame na utvare...to by som radsej...ale na konverziu si netrufam

-> Adam6666: je to URAL 375/4320 s raketometem BM-21 takhle to shrnem a je to....

-> rolls: Dragoni to delali ale nevim jestli se to da jeste koupit.... je to presne: SA-9 Gaskin jeste sem mel BTR-80 a to uz taky myslim nedelaji...
-> Adam6666: kde si ukradol ten BRDM v PVO uprave?
-> petr s: a nemas to jedno? podle knihy 375 nekde uvadi 4320 dohromady 3754320 a je to

-> Adam6666: Ale auto máš ural 4320
-> petr s: pro chytrejší ano.....BM-21 Grad na podvozku Ural-375
-> Adam6666: Grad
-> Antony: ups...to som netusil...som mal info ze bol nastriekany len na tu akciu
-> rolls : S Ančou máš pravdu, ale žabáka nastříkali, jak píšeš, v roce92 v Pardubicích a poprvé byl na RIATu v Boscombe Down, ale vydržel až do vyřazení tuším v roce 2000. Jinak je k vidění v plný kráse v muzeu ve Vyškově, sice už je hooodně "vyšisovanej" od sluníčka, ale je to pořád ON
cerstve nedodelany diorama..snat ho do konce mesice dodelam 

tuning sraz..secky auta sem neak tunil (vzhled nebo neaky ptakoviny z diod a tak

-> petr s: btw...tiez robis modely? sa pochval niecim
co robis techniku alebo lietadla? ake mierky, len 32-ky?

ptakovej pokus o d.u.b. nebo jak se to pise
na korbe je misto pro 2 tyzkovy baterky (modry podsviceni z ledek na podvozku)

-> petr s: keby som to tusil...no nic...budem musiet objednat
-> rolls: Ale už se blbě shání stačilo říct včera a koupil bych ho cena byla kolem 1200
-> petr s: a kua....to potom SA-2 bude dost velka...
-> rolls: asi 30cm?
-> petr s: no pozhanat lacne tu SA-2 ak sa da, ten tvoj zil bude aky velky vo finale?
-> Staf1221: uz ked som zohnal ten dekal tak spravim CSSR
-> Staf1221: uz ked som zohnal ten dekal tak spravim CSSR

-> rolls: Jsem byl domlouvat výrobu stavebnice osobního auta škoda 1/24 ale musí to spočítat jestli se to vyplatí dělat a za jakou cenu by to bylo prodejné
-> rolls: pockaaaj, ja ti nevravim ze mas zabiaka spravit! ten je cesky. to co hovorim ja je nase :D (kluci nic proti vam...
)

-> petr s: skor by si mi bodol tou SA-2

-> petr s: jj nehadam sa stebou...ja len ze mne to nejde
-> Staf1221: mno ten zabak je pekny ale narocny, spravim klasiku a hotovo

-> Staf1221: mno ten zabak je pekny ale narocny, spravim klasiku a hotovo
-> rolls: Dal jsem ti důkaz že jde a ještě jsem dal hledat zil 157 kterého jsem koupil za 450 ale valník a další ruskou obludu ural 4320 allanger
-> rolls: ok, tak som si to spravne vygooglil. ale aj tak by som ja osobne preferoval bizona
no mam IE 7...vo wistach a nefacha
taktoi vypadaju dekaly www.propagteam.cz/decal_c
z_dcs172.asp?detail=13
-> rolls: v IE jde
-> rolls: IE7
-> Staf1221: anca mala na pravej strane nahu babu nakreslenu a nad nou napis Anča

zevraj pod mozilou nefacha ale mne nejde ani na IE 

-> rolls: osviez mi pamat, ktora masina to bola ta anca? ja jedine vyrazne si pamatam to s bizonom na chvoste
-> rolls: 403 Forbidden error
-> rolls: Jde ale pomalu se načítá
btw...tebe ide link www.hobbyeasy.com/ ?