skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ostatni modely
-> rolls: tak ti držim palce

-> rolls: Dragon cena kolem 1000-1200
-> petr s: kde kto?
-> rolls: Scuda mají 1/35
-> petr s: jj...ja som zhanal SCUD ale jaksi ho momentlane nikto nerobi
ale planujem si este zaobstarat S-75 volchov na tahaci a TU-160

-> rolls: Tak další kus včera jsem si prohlížel maz 537 je to taky obluda
-> mb136gl: no len tak zdialky...vela som musel tmelit...je to strasne nepresny model kurnik
chvilku to necham vyschnut a vrhnem sa na preshading a do vecera hadam bude kamuflaz na hornej polovici

-> rolls: vyzerá to super

-> Pavel P.: hmm tak to uz je jen drobnej detajlek :-) a pak muzes litaaat
-> gim: od jednoho dědka modeláře.. už ho to nebavilo. teď shánim přijímač a vysílačku.

-> Pavel P.: jj na tohle jsem koukal,to bude pořádný dělo až to bude hotový
.jinak jsem hned včera večer sehnal na inzerát jinou mangustu
takže jsem zachráněn.měla by bejt plně funkční

-> Pavel P.: mooc hezky kde si k tomu prisel???
a tady je moje erko,to je na tom trochu hůř,sice mu chybí jen jedna poklice ale má prasklý sloupky.Jinak naprosto komplet,klasicky se musí vyměnit struna
Tohle je De Tomaso mangusta.Takový vzácný autíčko,není nikde vidět.taky na kabelový ovládání.Jen mu bohužel chybí kapota kterou jsem ještě nenašel
.Musí se opravit kolo a struna dát nová.Jinak komplet.Je to model 1:12 takže je to kus auta,pěkně udělaný

tak to tu po dlouhý době oživím.Při uklízení půdy jsem mezi hračkama když jsme se stěhovali našel zajímavý modely.Dřív jsem to nějak nebral ale dnes mě se.e že se s nima při převozu nezacházelo šetrně.
Tohle je šestikolá formule made in france,na kabelový ovládání,struna je v pořádku takže jde točit s kolama,zkusím jestli bude jezdit.
Tohle je šestikolá formule made in france,na kabelový ovládání,struna je v pořádku takže jde točit s kolama,zkusím jestli bude jezdit.

-> rolls: a sak daj nex je veselo
-> bnjaro: nechci vediet

-> Syny: tak uder nax sa pobavim...
-> bnjaro:
Radsi to nechtej vedet

-> rolls: co to tu vsetci o trhani plysakov na teba splietaju???
no nedalo sa to nekupit..u nas sa to tazko zhana a este ked som ich tolko zobral tak mi dal dobru cenu

-> Nwkt: To až pak

-> Bagrr: A nebo slepí plyšáky a bude trhat modely

volovee

-> Nwkt: Ne bude lepit modely při trhání plyšáků

-> rolls: Takže místo trhání plyšáků budeš lepit modely jo

-> Luky.: jj.ale už sem na to z nedostatku času 2 roky nehráb,ta modrá má i rám

-> Apple: to modrý a bílý jsou wotuněný stodváci?
-> gim: Zkus se prosím mrknout. Díky

-> gim: Zkus se prosím mrknout. Díky
to máš pravdu,ale kdy,chjo
-> Apple: no občas by jsi z toho mohl utřít prach...

-> Luky.: mel sem tu 4kolovou zavodnicku... mrknu po ni ale mam pocit ze ji mati nekomu dala...
Já se snažím posbírat všechny Tatrovky od Kadenu, mam ty nejběžnější, teď už to půjde ztuha...

Tydle auti sou od znacky Die cast metal a maj kompletni serii americkejch aut z let 60-70... este si brousim zuby na shelby gt500 ;-)
jinak sem se v tom model shopu zabouchnul do krasnejch modylku 1:43 s riditelou napravou a suprovym zpracovanim ale ta cena je nejak spatna misto 110,- stojej 1100,- :-( mno smula
jinak sem se v tom model shopu zabouchnul do krasnejch modylku 1:43 s riditelou napravou a suprovym zpracovanim ale ta cena je nejak spatna misto 110,- stojej 1100,- :-( mno smula