skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Honzaloun: zajed k vilímkoj. tam toho končívá dost . odváží zdarma
Tak s tou 110 u lidlu v rychnově to ta paní asi skoncovala.. už tam není a šance že to někdo koupil 2/10
-> Enggik: u mě ne, já nic nekupuju (jako celý auta myslim) 

-> Joey 120 LS: U vás dvou nikdy nikdo neví

-> Enggik: proč bych měl hned s někým kšeftovat? obyčejná prohlídka zahrádky ne? 

-> Enggik: a o tomto vravim bud chcu nekrestanske peniaze alebo proste nepredaju a za cas ked je uz na "prach" dak ide do smelcu
-> Enggik: Ty hagusy jsou dobrý peklo 

-> Joey 120 LS: Twl, s kým to zas kšeftuješ??
13.01.13 18:19:03: Zajímavý ty hagusy

13.01.13 18:19:03: Zajímavý ty hagusy

Dnešní úlovek č.7 - užovka Všechny tyto škodovky (kilo, litr, užovka a emko) patří jednomu majiteli (sběrateli údajně) a jsou neprodejné
-> castrol: Odpověď v mé předešlé reakci. Ale je to tak, buhví, co s ní bude. Občas to tak bývá, že to prostě lidi nasyslí, a pak to jen chátrá :-/ a o prodeji nechtějí slyšet. A nebo nevědí, co si za to říct. V Kralupech taky takhle v areálu firmy stála Tatra 162
jeden ze tří kusů. Jen chátrala, a majitel za to chtěl údajně šílený peníze
Teď už tam nestojí, tak by mne zajímalo, co se s ní stalo. Úplně stejnej příklad mám od souseda, na zahradě měl relativně zdravý, nekompletní eRko praváka. Samozřejmě prodat nechtěl, že si to jednou dá dohromady. No a teď?? eRko pryč, a co jsem slyšel, tak šlo do pece

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Máš pravdu, chudák
Přál bych si to vidět znovu oživený. Ale je to v areálu jedný dopravní firmy, a mají už jedno pěkně zrenovované RTO, tak ve špatný osud té SPtky nevěřím.
A tahle navíc vypadá i relativně slušně, na ,,nenáročnou" renovaci.
-> Karlos (WIO46): Sklápěček je relativně dost, stejně jak valníků, ale těhle bylo a je setsakra málo

-> Karlos (WIO46): Sklápěček je relativně dost, stejně jak valníků, ale těhle bylo a je setsakra málo

-> Enggik: ale predat ani bohovi
-> Enggik: to je dosť zaujímavý objav, povedal by som

-> Enggik: Známej má myslim sklápěčku... na Včkách.
-> Enggik 13.01.13 17:33:14: Chudak koprivak 

odkaz na vraky ve Švedsku auto.idnes.cz/foto.aspx?r
=usti-zpr...
-> Joey 120 LS: Otec má kousek od toho místa sídlo firmy
-> Soptikmartin: jee, to vyzera jak to moje, akurat to moje nemalo podlahu, ale tiez bolo zlte 

-> Soptikmartin:
Nevypadá moc jako po opískování - maximálně tak zadní torpéda, ne?
Nevypadá moc jako po opískování - maximálně tak zadní torpéda, ne?
-> Bukaj: -> m8rinek: Je to focený v areálu kde se pískuje.Prý to tam přivezl majitel a když viděl co po opískování vylezlo tak to tam nechal.Nevypadá špatně a zachránit by určitě šla.Nejhorší byla podlaha a žlábek čelního okna ale nic neopravitelnýho.
-> Soptikmartin: přitom ta kasle uplně blbě nevypadá...
-> Honzaloun:
To jsou, ale z nich už moc vidět není...
...jen z toho žlutého kouká kousek kapoty a přední světlo a modrej je otočenej zády a zaházenej bordelem...
To jsou, ale z nich už moc vidět není...
...jen z toho žlutého kouká kousek kapoty a přední světlo a modrej je otočenej zády a zaházenej bordelem...
-> Bukaj: Jaj to není všechno co tam je! sou tam přece ty starý citroeni Ami!!

-> Soptikmartin: To tam donesla velká voda, ne? 

-> Lukaš12345: ta auta jsou všechna určena k likvidaci?
-> castrol: no právě proto jsou tam 2 a zaklepaná středová matka 

-> Majki88: tak to je o hubu 

-> castrol: No ani ne já jsem s tím ještě musel jet 

-> Bukaj: z tý kliky to je fakt mazec 

-> doking: ty tam bydlíš?
-> Bukaj: Nádherně prorostlá..
Tak dnes jsem jel kolem té zahrady, o které tu nedávno byla řeč...
Zajímavá ukázka Salix natricalia - vrba užovková
(to, co roste ze dveří a hlavně z kliky té užovky
).
Zajímavá ukázka Salix natricalia - vrba užovková

-> Joey 120 LS 02.01.13 14:42:53: Na to že se tam pohybuji celkem často,jsem si jí nikdy nevšim,no je pravda,že jsem docházel jen ke kontejnerům na tříděnej odpad...
-> Joey 120 LS: jak kde.... u mě to málem přešlo v petici a následného bonzu na OU..... dvě otočky s vozíkem do kováku to vyřešily

-> Majki88: take plytvanie materialu to by udrzal aj jeden srob
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar