skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Pavel Korbelář: To ktery nejde, tak na nej klikni a pusti se te ne na virtu, ale na youtube

-> Pavel Korbelář: dou všechny:)
nejde mi to a ostatni na youtube jdou..
http://youtube.com/watch?
v=RNw7CL23h08 a tohle je těžká amerika

takže hlasim že dnes nezahynuly škodovky ale žigul a opel kadet:) foto ihned video dýl:)
-> Pavel Korbelář: jo jo to bude ono uz sem tam byl třikrát za tu dobu zdemolovali : 110LS , š100,š120,š105,š120GLS,13
6GL
zaas to moc zerete...proste auta do srotu...co s nima? este poslouzi k zabave nez je definitivne sesrotujou
-> U-Geen: super? co je na tom super když masakrujou šádynky?
monster trucky super... si pamatuju jak o revolici davali na "trojce" nemecky porady a tohle... bomba.
-> Targa: hele to jsem dneska vydel 120-cu a stovku na nejaky avce stahnout kolem hradce a meli strechy uvnitr:) uz vim proc:)
-> Martin2705: no do šáde už nee,jenom si nedovedu představit že to tam táhli jinou károu a potom si taky nedovedu představit že to tam dojelo po vlastní ose a potom někdo vyndal motor a vodvážel si ho

-> Vins: ten ikarus už motor nemá, navíc do škodovky by se asi nehodil

když byli v Praze na Pankráci tak tam měli užovku a žigulika... taky z nich moc nezbylo.
já před řáděním monster trucků zachránil loni rapida za 500, idkdyž ho kovošrot po důkladném rozebrání neminul- byl extrémně hnilej
-> Tom.t: v pohode... som len narazal na to ci je zneho ten posilovac co ponukas

nebo narazniky - cerny kovovy - dopice ja to shanim a voni to tam prejedou... Pritom by to tam vubec bejt nemuselo

-> Targa: Vole tak mi tam sezen naky pekny 13ky disky...

-> Tuxik: presne tak, muj nazor, i kdyz je to total vrak, tak se da vzdycky neco pouzit, ale tohle je jen mrdáni a rozmrdáni ...

-> Mishoooo: to fáčko brzdilo excelentne, nove kotuce + dosky+ tlmiče

-> Targa: ty vole ty monstersracky jsou na presdrzku
nereknu kdyz auto nekdo rozebere na dily, ale tohle ... ? to je naprosto neuctiva smrt, vrazda

-> Tom.t: dufam ze to brzdilo lepsie ako drzalo pokope....

-> Targa: vytahni mi z nich motory kurna 

-> Tom.t: kazdej den tam chodim si z nic vzit par veci nez je sesračkujou

kvalita koncernu volkswagen, model 93

-> Targa: a to jim nikdo neda do držky, kurňa a ty se na to jeste chodis divat, co jses za virtaka, zradce

upadla mi chladicovka, bez jedineho rejpnuti nebo seknuti, jen jsem sundal naraznik a vsechno mi to padlo na zem, vcetne chladice, spodni vyztuha tam ani nebyla, ta uz asi odhnila driv a nekde byvalemu majiteli upadla

-> Tom.t: to jeste nic neni dneska zničily další 2 šáde:) foto dodám..a kazdy den dalsi dve az do neděle..kdy tu koncej s predstavenim monster trucku
-> Syny: a jsou schnily na sračky jako svine, zachvilku dam dukaz

-> Tom.t: jj presne tak - ja bych prejizdel facka, tech je moc

a neco staršího, moje bejvala kara ...

-> Targa: no fuj, tohle se dela ? kdyby to byli fáčka, tak dejme tomu
ale tohle

trošku ulomena prední čast vlivem asi unavy materialu
jo koroze je svine

dnešní nákup, docela solidni paštika

-> Vins: Ikaruse vkládal THOMMY. Ten já nemám na svědomí

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar