skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Tomaso435: bude muset změnit nick :D
-> Žiabrovak: SI PŘEŠEL NA NOVĚJŠÍ MODEL?
U vetešnictví v Martinicích u Dolních Kralovic... Možná jsou na prodej, ale nepodařilo se mi to zjistit.
-> Tomaso435 07.09.16 08:55:07: kdy a kde?

-> krtik: No,přiznám se že jsem na tebe myslel,i na -> Tomaso435: říkal jsme si že jste stěch končin

-> Domajz: vapokou ojebat a zbyde ti sklo a plasty

-> krtik: dáme sraz ;)
-> Alex41 02.09.16 07:18:43: vapkou ojebat ten mech, rozleštit a fáčko jak víno 

-> Tomaso435 06.09.16 21:55:24: Jako bydlim úplně jinde, ale bývám tam často.
-> krtik: "tady"? :-D bydlíš poblíž ? jezdím tam vysílat 

-> Tomaso435 04.09.16 13:36:57: Tykjávo, že prej vejprachtice ...
Výpractice, ne? chlapče.
A kde tam ten Rapid vůbec stojí?
A vůbec, když už jste tady i se Zekem, tak byste mohli aspoň smsku nadatlovat
.
Edit: teda s Dolym :)))

A kde tam ten Rapid vůbec stojí?
A vůbec, když už jste tady i se Zekem, tak byste mohli aspoň smsku nadatlovat

Edit: teda s Dolym :)))
...takhle vypadaly pozemky u venkovských zemědělských stavení...
-> Jarda - zrušená registrace 18.08.16 10:42:05: Jo, udělal jsem si výlet za jednou holkou, kterou jsem nakonec ani nenavštívil, pak jsem si půjčil auto a za týden ujel 4500 mil... :-D
Takhle hnilá byla všechna starší auta v Chicagu, ale jinde ve státech spíš vyjímečně...
...ale zase tam vraky měli úplně všude - téměř u každého vesnického stavení se válela většina aut a ostatních strojů, které majitelé vlastnili od postavení domu do současnosti...
Takhle hnilá byla všechna starší auta v Chicagu, ale jinde ve státech spíš vyjímečně...
...ale zase tam vraky měli úplně všude - téměř u každého vesnického stavení se válela většina aut a ostatních strojů, které majitelé vlastnili od postavení domu do současnosti...

-> Tomaso435 04.09.16 13:36:57: před dvěma týdny jsem jel kolem,koukal jsme na něj

vejprachtice, jedno stavení kde plot a okolí stavění vypadalo podobně jako auto

Favorit 136 L nedaleko Ledče nad Sázavou... Prej by byl asi i na prodej 

-> minno 30.08.16 12:53:36: to si nemal ,to ho cul rozseka a aj slza ukapne 

-> Pavel P..: Aneb. Tunu to uveze, vžtyť je to v záruce.
-> Žiabrovak 27.08.16 16:16:01: A teraz si predstav, že takto skončilo v šrote už odhadom 1,5 milióna a viac škodoviek.
-> Pavel P..: Však on (my) to pozná/me, až to při defektu zlomí někde na dálnici, aneb vozejk na 5 metráků a "to uveze 13 metráků jak prd, pane"... jinak takový áčka vídám hlavně ráno, kdy šéfík party jakožezedníků veze beton nebo písek, samozřejmě v novým vozíku a v hmotnosti přípustný
Nechceš to poslat někam na web, třeba na Automobilový meme?

Tohle jsem potkal dneska ráno.... áčka jak prase a navíc to jelo slušně šejdrem... gumy sjetý na vnitřku skoro na plátno.

-> Žiabrovak: vrať se na zem,to jen někdo čistil zahradu :-)
-> Bukaj 15.08.16 14:15:23: Ty jsi byl nebo jsi v USA?
-> Tomaso435: to už si nepamatuju 

-> Luboš: ještě měl zámek skrze zadní kolo :-D
-> Tomaso435: tak toho jsem tam viděl taky 

Jen tak mimo mísu - zjistil jsem, že v Chicagu asi hodně solej, protože půlka aut, starších pěti let tu vůbec nemá prahy, lemy a spodky dveří... 

-> Nwkt: Bohužel ne, jinak bych už zvonil na zvonek

-> doking: a na dne pastvin fichtl. mám z něj stupačku 

-> Zeke-ten šestý: Nemá to správný zadní boční okna? 

-> Milan 136: No debatovalo se také o tom,že by se kvůli povodním vypustil úplně,ale proti tomu je jednak povodí, že by tím trpěla hráz, která je v podstatě pružnej mechanismus a nějaké tlaky na ní prostě musí furt působit. Za další se řešilo co pak s tím nánosem,na dně,bahno,zvýšený výskyt hmyzu (nevím co přesně), dále by se vypuštěním ,třeba i opakovaným narušovala skála pod Orlíkem,i když prý zpevněná je snad a tak dále....Jako bylo by to hezké vidět,nicméně následky vypuštění jsou prostě dané. Já viděl vypuštěné Pastviny třeba,tam je ale kamenná hráz, Orlík jsou betonové bloky utěsněné mezi sebou, tím pádem ta ,,živá" trvale pružná hráz...
-> David29: orlík byl samovolně skoro vypuštěnej vloni a vykouklo tam dost zajímavých věcí
-> Pavel P..: Tohle je hrozně zajímavý.
Škoda že není možné vypustit úplně třeba Orlík nebo Slapy - to by bylo zajímavbých věcí... a mrtvol
Škoda že není možné vypustit úplně třeba Orlík nebo Slapy - to by bylo zajímavbých věcí... a mrtvol
Na tohle už se asi nema ani cenu jit ptat jestli to neproda

-> Milan 136: Ochrání je před pohledy kolemjdoucích - co oči nevidí...

Víc vyfotit nelze, nemovitost aktualne k prodeji, takze tam nepolezu, ale po x letech jsou aspon ty auta videt

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: ber zadné čelo
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: bolo by detailnejšie foto?
105GL a za ní kílo s lehkym tjuningem v podobě 2 svařených nárazníků do sebe :)
-> stika87 - Maschinenführer: Tak teoreticky by to mohlo jít dekontaminovat, ne?
Jen by byl asi problém s tím, že legálně se ze zóny nesmí nic vyvážet... Skoro ti závidím, že jsi tam byl a viděl všechno na vlastní oči. Nemáš nějaký další materiály ke shlídnutí? 

-> Alex41: jjjj byl :) no nevim i svetla tomu chybej a ja chtel odvest zbytek :D
-> stika87 - Maschinenführer: Byl jsi tam osobně?
Zajímalo by mě, kdo z toho autíčka sebral radioaktivní kolečka 

-> Alex41: jjj i ten autobus :)
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar