skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Tomaso435: Tak do Turecka se vyvezlo krom holejch podvozků údajně taky skoro 10 stavebnic pick-upů, takže spousta materiálu pro místní kutily..
E: ty zadní dveře jsou mi lehce povědomý..
E: ty zadní dveře jsou mi lehce povědomý..
-> Luky: vostrý:-O to zas bude nějaká tamní stavba na podvozku škodovky
-> Lukyn Fakír: takhle bohuzel funguje vetsina ekolikvidaci, mam na jedny kamarada a sef mu to dovolume skladovat max 2 dny, potom to musi do vykupu ...
-> Tomaso435: vilímek v olešnici díly co si myslim a co vim neskladuje teď sem tam často jezdil a víceméně to vše rozeberou a vše de pryč ale nevim jako jo musel bych se zeptat kamoše co tam dělá ale občas se najdou i zajímavý kousky, co mě říkal kamoš tak tam měli i felicii LaK
-> UlvRaith: 2 erka, 2 feldy....co to je za vraha?
-> UlvRaith: slušná sbírka
Už to úplně slyším: já nic neprodám, když jsem před 20 lety šel do důchodu, zařekl jsem se že já to všechno udělám

Už to úplně slyším: já nic neprodám, když jsem před 20 lety šel do důchodu, zařekl jsem se že já to všechno udělám
-> Tomaso435: já taky jezdím denně do práce 120
Ale proto že na spotřebáku rupla hadice od chladiče 

-> Tomaso435: Nevím, já u něj nikdy nic nepotřeboval, takže jsem u něj nikdy nebyl. Max. vím že od něj kdysi dávno kamarád bral nějaký díly na formana, ale jak hodně má dostupné jaký díly nevím.
-> Honzaloun: vilímek asi moc díly neskladuje co ?
-> Tomaso435: Taky to bude tím, že tohle je druhej nejmenší okres v ČR, pak už jsou jen Jeseníky a jak je to s auty tam nevím, znám jednoho co si tam taky občas něco zvěční, ale že by těch škodovek fotil nějak hodně, to ne.
Kurva, že jsem nedržel hubu. Tak o jednu škodovku v RK méně
předevčírem po poledni se dostavila k vilímkovi na poslední cestu.. úmrtní list autovraky.mzp.cz/autovrak
/.../autovrakcheck?txt=RKB
120... Stála 5 let na místě bez hnutí, ani na čištění neodjela, takže mi bylo jasný že takhle skončí.
Kurva, že jsem nedržel hubu. Tak o jednu škodovku v RK méně

-> Honzaloun: seš v lokalitě, kde je to na piču jak s prací tak s cenama všechno.. stejně tak šumpersko loučná nad desnou a okolí.. tam potkáš dědka ve spartaku jak jede na nákup... to co tady už dojezdilo tam ještě pár let jezdívá.. je to podle toho jak sou kraje bohatý... v praze to vyhynulo jako první a posouvalo se to do ostatních chudších krajů protože pražák to vyhodil málem a tady místní s tim ještě pár let lítá než to vyhodí.
-> Honzaloun 28.08.15 09:23:51: u nás na dědině je jedna 1100 a ne nadarmo se majitelovi říká leštěnka
Hovno se šíleně drtí. Zajeďte si někde sem ke mě, tady je to jedna škodárna za druhou, hlavně jaro léto a období kolem vánoc, a jezdí tu i starší, vím o několika spotřebních stovkách, dokonce o jedné tisícovce u důchodce v garáži(kterou už jsem teda nějakou dobu neviděl
) kterou používá na cestu do penny marketu a zpět. Dokonce tady má jeden pravostranou 1201 na popojíždění po městě, sem tam s tím zajede i na sraz. Tomaso, ty to ke mě máš kousek, tak nestačím valit bulvy že u vás si jedinej kdo s fávem jezdí
Takže úkaz dvě stodvacítky a jedna stovka na parkovišti před Penny marketem to jinde neuvidím? To jsem docela rád že žiju tam kde žiju.

-> Jarda: v okolí se tu ještě najdou co stim jezděj do práce nebo to stojí před barákem a občas se s tim vyjede kam je potřeba... ale jinak to totálně upadlo.. s fávem sem snad jedinej kdo s tim ještě jezdí... ted to šíleně drtěj sotva dejchající felicie a hlavně jedničkový fabie a octavie...
-> MimiMB: denně jezdí tak 0,1%

-> Tomaso435: Ani to ne, vyrobených bylo přes 2 000 000 škodovek 742.
-> MimiMB: to tak možná 10 let zpět... vidim to na 90% sešrotovanejch a zbytek prostě někde je.
-> MimiMB: Tak sešrotovaných bych teda odhadoval výrazně víc než 1/4.
-> MimiMB: žeby to presne takto na štvrtiny rozdelili ? 

-> UlvRaith 22.08.15 11:00:53: jo tak to už bude součástí přírody když vidim ty 2 stromky prorůstající mezi nárazníkem a předním čelem na té bílýé ouže 

-> UlvRaith 21.08.15 17:19:48: No, nechal spíš na louce, ten "les" tam vyrostl až poté...
Vedle stojí ještě v areálu ZD tahač LIAZ. pár let možná i přes 10 stojí a zarůstá v smrkovém plotě
-> Joey 120 LS: Takzvaný kopřivák.
Nějakej valník, jen zapojit a jede
teda nejdřív ho musíte vystříhat a vykoapt ze země 

-> Joey 120 LS: jestli myslíš u tchána v garážích, tak tam je jen traktor a bordel, vraků už se zbavil, teď tam má jen každej svoje auto na ježdění do práce 

-> Joey 120 LS 13.08.15 21:47:23: Hodně kvalitní čalounění
A i ten nárazník vypadá, že má kvalitní chrom, nebo že je mosaznej/nerezovej...

A i ten nárazník vypadá, že má kvalitní chrom, nebo že je mosaznej/nerezovej...

-> Honzaloun: 5 minut.když si seš tak stoprocentě jisnej že zrovna tam já něco,tak sem se o tom chtěl přesvědčit...potvrdilo mi to to že víš prd co já kdy kde
a už na to seru,stačilo

-> Joey 120 LS 13.08.15 21:54:49: to je pecka 

www.google.cz/maps/.../da
ta=!3m6!1e1!3m4!1sCAkfNvoa
nJw8zWcsqVPuzw!2e0!7i13312
!8i6656!6m1!1e1 A vede to až za roh té zatáčky 

-> Joey 120 LS:
to je mazda luce legato,v evropě prodáváno jako 929,japonský verze měli motory wankel...konkrétně tuhle už sem viděl na fotce asi 6 lez zpátky,když vypadala eště celkem schopně...velká škoda,těhle v čechách moc nebude...
přikládám tu zminovanou fotku

přikládám tu zminovanou fotku
-> tunerlada: pro tebe ještě druhá fotka, detaily už nevím, stáhl sem to před 2 let z jednoho českého fora zaměřeného na ameriky, tam se tehdy probírala i ta ulice
-> Joey 120 LS: hustý coto je zač ? nevíš kde to stojí ? Dle značky to vypadá že to bude za rohem u nás..
-> sima: a já jí fotil taky jen pár týdnů zpět
Btw co je v těch garážích na stejném pozemku? taky nějaký polovraky?

-> GRED-Činpokomon :D: taky sem nic nenašel no

-> Tomaso435:
-> Honzaloun: projel sem to v rozmezí 200-225,a nic

-> Honzaloun: projel sem to v rozmezí 200-225,a nic

-> Tomaso435: Ha ha ha *slow clap* ... So funny, i forgot to laugh
-> Zeke-ten šestý: +- strana 210.

-> Honzaloun: Asi sem slepej, ale koukal sem na stranu 210 a nic od Grepa sem tam nevidel

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar