skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
zabite to skorej ,než to nakladie mladé

-> MimiMB: Jak by sis moh vzít něco co není tvoje? Zapni hlavu.
-> MimiMB: tú otázku myslíš vážne ? chalan skús občas použiť hlavu 

-> MimiMB: Takových Aster je všude plno 

-> Boomber: To bych tam co nejdřív jel, protože je možný že se tam dostaneš a auto bude fuč.
E: aha, ty si u Opavy, no tak to máš z ruky. já to mám tři kiláky vod baráku.
E: aha, ty si u Opavy, no tak to máš z ruky. já to mám tři kiláky vod baráku.
-> Honzaloun 23.07.15 13:49:43: To jsem plánoval já, ale pak jsem tam přestal jezdit. Ale jestli tam zase někdy pojedu, tak je beru.
-> Joey 120 LS: podobná mrtvola ležela kdesi kolem Českýho Brodu, hned u silce a to rameno koukalo kousek ven ze zahrady... jestli si pamatuju tak ta cesta byla dlážděná. ale co to bylo za vesnici už nevim.
-> Joey 120 LS: Ano, mému oku také neunikla. Ta by ještě určitě šla zachránit.
stojí mi za plotem.. beztak to tu schnije na padrť jako všechno co tu stálo...
u jednoho uměleckýho klempíře. z kombíka sedan ? do tří dnů. kombík z hatchbacka na počkání.
u jednoho uměleckýho klempíře. z kombíka sedan ? do tří dnů. kombík z hatchbacka na počkání.
-> Milan 136: tyjo když si vzpomenu na rok 2009 kdy sem potkal spolužáka, takovýho nejmejšího ze školy, kterej jezdil v takovýhle hustokáře tehdá za 100 000 plus tuning, lakování kola lauf a další píčoviny aby si dokázal že je ve skutečnosti vyšší než vypadá.... no ty vole :-D a ted je to auto pro vostudu :D
Je libo hustokáru pro drsný chlapy, kterou si již příroda bere zpět?
Vím minimálně o dvou starých octávkách, co běžně jezdí po supermarketech
, akorát to místo nemám v merku

-> Jarda - zrušená registrace 30.07.15 21:20:47: Ak je to nejaký starý dedo, tak kľudne. U nás tiež jeden dedo jazdí na stovke, ale tá je vždy vyleštená že vyzerá ako keby vyšla z továrne.
-> Skoda110l: myslis, ze by byl nekdo takovej blazen skoro jako ja a jezdil tim na dovcu a zaroven si toho nehledel, to myslim, ze by nedoijel
podle me se jedna o nejakou 97

-> Jarda - zrušená registrace 30.07.15 20:53:49: Starej octávie nieje škoda? Teda ak "tou prvou" myslí Octáviu 1962
-> MimiMB: zrovna u vochcávky to je úplně jedno, ale toho rapida je škoda

Určitě jezdila. 

Nakonec jsem si odnesl tu mřížku ze zadního sloupku, sice prasklá ale na památku stačí... Bejt tam autem tak bych toho vzal víc, ono tam okolo leželo povícero drobností, ale byl jsem tam pěšky.
Tohle tam leželo, ale prasklá. Chtěl jsem si to vzít na památku ale nebylo kam dáti 

Před pár lety tu kdosi psal, že z toho plánuje vzít dveře. Nu zřejmě to neuskutečnil 

-> Nwkt: Podle google fotek, tam ještě v roce 2013 nebyl, takže čerstvej. (A jo dal sem si tu detektivní práci
)

-> Nwkt:
očesat je tam toho škoda a vypadá to na klidné místo
očesat je tam toho škoda a vypadá to na klidné místo
-> minno: ta ma na sebe este sol z pred 3 zim 

-> Nwkt: Garde by bodlo. Hlavně ta vlečka.
-> koště 18.07.15 23:36:34: To ještě kus jinde stálo bílý Garde, ale to už zmizelo, vypadalo normálně pojízdně ...
-> Nwkt: Sakra. A já furt narážim na samý favority a felície.
-> Nwkt 17.07.15 23:42:05: Celý..

-> Eidy: Těch věcí právě už mám ... možná převodovka by se šikla. Ale tipuju že nápravy budou dost na kaši, jak to stojí takhle pod polem v trávě. Ale zkusím sehnat kontakt na majitele
-> Nwkt: Z toho se dá vzít vetšina věcí jako motor, špajzka, dveře, zadní čelo, skla, interier. Interier třeba s někým vyměníš za jiný věci. 

-> Tibcoo: Pro mě asi žádné. Hnědej interiér, zbytek klasika ...
treba rýchlo zobrat odtial použitelne veci 

nojo tak už pomalu splývá s okolní přírodou a země už si ho bere pomalu zpět... viz. přední blatník

-> Nwkt: to su na tom diamond o dost lepsie
Viděl jsem ho v neděli profrčet pod oknama - a dneska ráno našel v cílový destinaci - takže má možná naději..
-> Nwkt: krásná reklama na depo světla :D konečně.
-> Domajz: V tomhle případě fakt nevím - je to sice čerstvý foto z jedný vísky u Plzně, ale dostal jsem se tam náhodou a ještě i ten barák vypadal dost opuštěně.. 

-> Jozka: hmm, ten skelet na tu plachtu mě zajímá, je nějaká možnost jak ho získat? 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar