skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Honzaloun: Opel Manta CC docela škoda je jich málo
-> Honzaloun: opel manta
-> Honzaloun: pojizdna asi bude ale uz nema technickou, a stoji v zelezarnach

-> pex: Co to je za auto?
-> oppik: Dobrá fotka pro "vyřazení z registru vozidel pro změnu účelu využití vozidla" 

Dneska jsem si prohlížel fotky a našel jsem 1000, k ní se mi vybavil jeden takovej příběh,Tahle Tisícovka, postávala na jednom Hradeckém sídlišti a její stav byl nic moc, Už tam není protože je sešrotovaná
byla ve špatných rukách. Ona ze začátku to byla Libovka z ulice (dokonce i znamej který se bavil s majitelem toho auta to tak popisoval) ale dlouhodobé stání na parkovišti se na ní podepsalo..
Fotka z Roku 2010 když se ještě s autem trochu jezdilo..

Fotka z Roku 2010 když se ještě s autem trochu jezdilo..
-> Bukaj: Jo jo, to někdo upravil přes Photoshop stejně jako fotku toho kila z polska co jsem sem dával před nedávnem..
-> Honzaloun 28.08.13 13:27:27: Jo, ještě nedávno tam stávala (co si pamatuju, tak ještě vloni na podzim, ale v lepším stavu - tohle je poněkud zvýrazněné nějakým fotošopem...
-> doking: Chudák, jak dopadla
měl jí někdo koupit, než bylo pozdě a skončila ve šrotě..

-> doking: pamatuju jí taky jednobarevnou a pak nějakou chvíli byla žlutobílá než zmizela uplně... ale byl to vrak polepenej, kitovanej.
skoda1202.predseda.com/sy
sel9.htm Mě přijde,jakoby ji někdo dolakoval žlutě ten spodek,což jsem už v reálu nepotkal,ale barva střechy a sloupků,ta jo,ta by odpovídala tomu co si pamatuju, tak ono je to i psáno u těch fotek,že byla bílá a je tam i řečeno,že v další galerii má původní stav.
-> Honzaloun: Taky že ta fotka z Újezdu je :-),já si jen jako trošku mladší pamatuju z této lokality kompletně bílou (či světle šedou,nebo odstín kosti,ale byla jednobarevná snad,třeba se mejlím) 1202ku,která měla snad zadní levou stranu nějak obouchanou a kitovanou. A jak píše Pavel,byla tam strašně dlouho a vždycky mě nějak fascinovala :-)
-> Honzaloun: stála drahně let... pokud vim tak už nestojí, ale byl to vrak, bok to mělo shnilej a zalepenej lepící páskou a celý takový rozpadlý.
Něco staršího, bůhví kde jí je konec, pamatují tam od roku 2008 do 2012 pak zmizela..podle jedné Webové stránky ještě ve šrotě není tak nevím ..
-> Chali: ano auta5p.eu/katalog/.../iz.
php
-> Lukaš12345: Vypadá ještě pojízdně 

-> krusa 19.08.13 20:38:34: prý "šíbr nemá". Já bych řekl že kecá... 

to bylo jeste normalne v provozu
Zahrádka v RK
jestli si něco chcete nafotit tak je nejvyšší čas, majitel ty auta už postupně zakrývá pod plachty 

Včera kousek od Strakonic (Přešťovice?) zahlýdl nádherně orezlej samodomo náklaďáček, přišlo mi to jak odřízlá kabina z 1202 STW posazená na rámu Spartaka nebo Oktávie.. ale fakt super patina - bohužel jsem nehohl nahrabat foťák a stál v blbým místě..
Tak to asi raději vezmu dlouhou hůl a najdu za velkou dílnou v trávě červenýho. Na barvu to nejezdí.
-> Hurdis: myslim že není problém.. zkusim dat listeček že koupím za 500... něco nechám něco šrot a něco prodám.. třeba zástěrky po 800 kus.. nebo tak 

-> Tomaso435: Tam by se hodilo dost dílů pro poslední STK.
v chocni na sídlišti.. už tam nějakej rok stojí.. bez spz. více méně rozpadlina..
-> Nwkt: Vidíš, to mě vůbec nenapadlo
.

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar