skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Eidy: Náhradní kastle? 

-> dejvi3052: Kde přesně jsou ty eRka?
-> dejvi3052 04.08.13 10:02:19: skoda ich
-> Kocvin: tohle bude jednou turistická atrakce :D v Dobré
-> dejvi3052: Tu 105 u milaty už jsem tu dával
A ty audiny na louce jsou taky v Dobré u F-M co? Toho chlapa znám občas přijede na servis, nebo přes něj řešíme díly.

-> Bobesh: U nás ale celkem rarita, nicméně jeden i v týhle barvě a asi i stavu stojí u Strakonic..
-> Joey 120 LS 31.07.13 21:52:54: Tuto je ve Vejprnicích a normálně tam taky není vidět, ale zrovna jsem byl na lešení naproti
Jinak to je jen velmi malá část toho co má 

-> cPetan: něco podobnýho se nachází v Radonicích u Prahy, jen s tím že je tam hůře vidět
-> castrol: 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: ??proč to řešíš?vždyť si z toho děláme prdel...

-> Honzaloun: po viedni beha jedna co je jej cez kufrove dvere vidiet co vezie
mala cast sbirky jednoho mistniho patrona. (foceno na dalku telefonem :(
-> Honzaloun: To už jsem viděl podstatně horší... zrovna nedávno přede mnou jela felda která měla pátý vrata jak řešeto a zadek sedlej na prdel jak kdyby to měl plný cementu - a co jsem koukal, tak jel úplně prázdnej...
Vrak ještě úplně né, protože přijel a odjel po vlastní ose ale ten kufr je moc ..
-> marjik: no má to ohromnou cenu v tomhle stavu asi 1000 až 2000 zlotých 

-> Bobesh: Tohle je ZAZ na 100%
-> tunerlada:
a jak si zjistil že je za pětku?

-> tunerlada:

-> marjik: Bejt to původní NSU tak možná jo ale licenčních Záporožců je v bývalém SSSR jak když nasere,myslím.
auta5p.eu/katalog/.../nsu _prinz_03.php
auta5p.eu/katalog/.../nsu _prinz_03.php
-> Skili: No našel jsem ho v PL - město Ustroň kousek od Wisly. Jinak tam už leží více jak 17 let jinak majitel to nechce v žádném případě prodat - prý to má obrovskou cenu - no v takovém stavu? nevím? Mluvil jsem s majitelem více jak hodinu a tvrdil mi, že ještě má Nisu. Ale tu jsem neviděl

-> Radza 21.07.13 08:34:57: Tak třeba frajer sedí v base. A jak to jako má pořešit když sedí...?
-> Skili: Dle značky u našich severních sousedů v PL.
-> Honzaloun: tá jo na to kolčo za pětku jsme se koukali cestou z pohofestu když sme byly v lidlu na ledňáku
a ještě jsme si dělali prdel že se složíme a baby pojedou dom v tomhle 

-> marjik: Kde se to nachází?
-> marjik: auta5p.eu/katalog/.../zaz
_968_05.php
-> marjik: záporožec
Dneska jsem na výletě objevil toto: netuší někdo co je to za značku vozu?
-> Jozka: ked ho rozbil vrati sa
-> ziza: Okýnko není stažený, to někdo minulej tejden rozflákal, aby se podíval asi do krabice od bot či čeho uvnitř...
-> Nwkt: Nenapadlo mě to, VIN můžu ještě zkusit, pokud půjde ještě přes to zas*aný okno přečíst..
Jinak fotka je dost milosrdná, levá strana a hlavně záď je už dost obouchaná, jak trčela do staveniště..
-> Nwkt: Nenapadlo mě to, VIN můžu ještě zkusit, pokud půjde ještě přes to zas*aný okno přečíst..
Jinak fotka je dost milosrdná, levá strana a hlavně záď je už dost obouchaná, jak trčela do staveniště..
-> Jozka: A VIN jsi nezkoušel? Může mít jiný RZ ne?
-> Jozka: No a jestli má to LZ okno stáhlé pořád, tak tam ani dlouho stát nebude

Tak stačilo pár týdnů a z jevu do tématu "jak parkuje blbec" je objekt vhodný sem. Kupodivu ten Focus (RZ 4T9 5983) není hlášenej jako odcizený vozidlo, takže důvod jeho odložení na nejblbější místo široko daleko je kdovíjakej.. Ale do podzima to bude mít za sebou, chudák..
-> Lukaš12345: skoda ich
-> castrol 21.07.13 18:54:02: tak jestli někoho kuchnul apod tak ne ;)
-> aDAm: ze by sa mu neusla amnestia 

-> aDAm: Vidíš člověče,to mě ani nenapadlo,pálí ti to dobře

-> Radza: tak třeba je pan majitel v "teplácích" na pár let ;)
-> dejvi3052: no na to že tam stojí cca 3 roky tak zachovalé, nic rozbité atd. divné ;)
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar