skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Bukaj: nebo náruživých sběratelů PET flašek a jako důkaz gurmánství,ve velký většině v zelený barvě

-> Stvivi 07.04.13 20:47:46: To je ale bordel - zahrada nějakých nepřizpůsobivých občanů...

-> Stvivi: tak to je ale fakt škoda... lebo týchto skrinových avií je už minimum
kde to bolo fotené ?

-> Stvivi: aj šebestová?
-> Martin NM: uz je obrastena,a lezie po nej pomalicky mach
-> Stvivi: chudák avia 

-> P@wlos: tak sundej "plechy" a nasaď na jinou kostru a je to ;)
-> cPetan: přesně tak... úzký sloupek atd... marne 

-> P@wlos:
tak toho uz pohltila priroda. Podle blinkru asi jeden z prvnich 601 coz?

jeden známý mě k sobě nalákal že mi dá trabanta za odvoz... pln natěšení jsem dorazil a akorát vyfotil...
-> palinator: jo,u těch starejch poctivejch zadohrabů problém.....vozil jsem sebou centrálu pořád a když byla víc zima tak jsem jí vytáhl před auto,natočil a výfuk nasměroval na chladič.....a většinou chytil).........jen ten plast na szp byl takovej ukáplej pak
no a řetězy na zimu povinnost no

-> Jawák: Takové kilometry tu měl na vrakovišti favorit pick up (+- okolo těch 930) 

Mali sme Transita,rok 1992,vydržal s nami 930 000 km
Keby neodhnila predná náprava,tak by možno jazdil dodnes

Bludy, samé bludy...
Zaleží kus od kusu...v práci máme 3x Tranzit, jeden 2005, ten má už asi 350tisíc km a okrem spojky tam nebolo nič menené, jazdíme zásielkovú takže štartovanie tam je pomaly každých 5min, Ostatné dva sú už tie novšie, jeden jazdí každý deň 400/500km, teraz má okolo 200tis a tam už odchádza každú chvíľu niečo, ale na tom jazdia letci, takže sa nieje moc čo čudovať...

-> Nostalgik: to je muzeum,ne?
-> myschaak AZNP K.Hora:
A když už to nastartuješ, tak se nehneš od baráku.
A když už to nastartuješ, tak se nehneš od baráku.

transit vydrží dost,ale to zimní startování,to fakt neeee

-> Honzaloun: tak o tom žádná, transity jsou dobrý držáky, kam se hrabe třeba pozza plech 

-> Nostalgik: jé,bakeliták
a koukám taky tam je brouk

-> Joey 120 LS: Pche já u tesca viděl transita kterej měl totálně zrezlý prahy,ruplý přední sklo,kapota děravou,a jako bonus mu chybělo zadní světlo
jojo transiti vydržej dlouho 

-> Joey 120 LS: No pokud tam maj bývalýho z Čakovic, tak bych se tomu stavu nedivil
Ten byl vražednej už když jsem na něm lítal já

-> Pavel P..: čoveče vyjel tam od nich takže pro ně jezdí
-> Pivodak: to já netvrdim že nevydrží ale ten stav je fakt strašnej jako

-> Pivodak: to já netvrdim že nevydrží ale ten stav je fakt strašnej jako
-> Radek Retro eLeSo: Stav očividně rovnající se smrti ale nechte být tydle staré Tranďály vydrží nemožné oproti Francouzům typu Boxer Jumper atp...
-> Radek Retro eLeSo: to je ještě dobrý, kdybys viděl firemní dodávku Globusu která jezdí po sídlišti a sbírá ztracený nákupní vozíky to bys koukal
To je hromadazrezlýho proděravělýho šrotu na kolech

-> Radek Retro eLeSo: toho jsem taky potkal a podle řidiče to asi nebude už ve službách Toptrans... spíš nějakej odprodanej vysloužilec s nesundanejma polepama.
stav hodně drsnej
jak tohle projde technickou nebo co na to chlupatý...........
jak tohle projde technickou nebo co na to chlupatý...........

Abandoned cars in the Ardennes, left by U.S. servicemen after WWII.
-> myschaak AZNP K.Hora: jojo :D :D
-> Zeke-ten šestý: nj majitel je čůrák má podobiznu na kapotě 

-> myschaak AZNP K.Hora: Že je to Maťo

-> Zeke-ten šestý: hele,makak už to očumuje ne?

-> stepan: 4x
-> Tomaso435: A co zloděj, zakopnul a upadnul?
Nic jsem z toho nebral a brát nebudu, dle SPZ to čorka neni a zamky v pořádku, ale ten dotycnej to dal na pekne zkurveny misto, takze to za chvili bud nekdo cele rozseka nebo zapali
-> Zeke-ten šestý: ten kapacitator mi muzes poslat postou 

-> Zeke-ten šestý: bejt to moje, bych se tam postavil s cihlou a měl by mi na to někdo šáhnout tak.......
to bude beztak čorka...
předevčírem kolega jde ráno k autu a kola v prdeli a na druhej straně maník voddělává zbylý dvě.... a to auto bylo před rodinným barákem...
to bude beztak čorka...
předevčírem kolega jde ráno k autu a kola v prdeli a na druhej straně maník voddělává zbylý dvě.... a to auto bylo před rodinným barákem...
-> Zeke-ten šestý: ty si si co zobral 

Tak to začalo hned druhý den :))
Aktuálně je felda odemčená a zmizelo zadní plato s reprákama... v kufru jsou nejaky osobni veci, je tam videt kapacitator a tak, za chvili to auto bude rozebrane
Aktuálně je felda odemčená a zmizelo zadní plato s reprákama... v kufru jsou nejaky osobni veci, je tam videt kapacitator a tak, za chvili to auto bude rozebrane
problém je ten, že někdo by se svojí vahou prošlápl i zdravou MB podlahu, která právě sjela z linky...
-> Zeke-ten šestý 19.03.13 17:39:34: tu stříšku z pátejch vrat bych bral hned 

-> m8rinek: to nepochybuju... ale že zvenku vypadá slušně, bez děr... před odstavením to byl asi docela pěknej kus.
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar