skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Lamz: ty si uz tam nedky byl ze to tak dobre vis?
-> Joey 120 LS: za barakem by tam meli bejt 2 moskvice zeleny a zluty
-> Joey 120 LS: je tam jeste modra 1203LPG a mel by tam bejt valnik
Ty vraky vkládané sem ode mně jen o párm řádků níže pochází z oblasti: Frýdek Místek, ul.Nové Dvory vršavec, mapy google:
maps.google.cz/maps?q=fry dek+m...
Autorem fotek je dejvi
maps.google.cz/maps?q=fry dek+m...
Autorem fotek je dejvi
dneska jsem prostrčil dlaň podběhem u fáva tak třeba taky někdy bude fotka

-> 4dams: 

Neviem či sa to sem úplne hodí, pretože tieto budú zachránené (asi bude z dvoch jedna). Nafotil som to totiž vo firme kde pieskujú.
-> kamikaze: Ak by bola dajaká zľava objednaj jedno miesto aj pre mňa.

-> ADOS: OK, jedu se podívat do Dobřan na léčebnou kůru...
-> castrol: 

-> ADOS: ale karta nieje ako zenska sprcha 

-> kamikaze: OK. Tak aspoň u mňa to nebolo také že keď niekomu píšem tak hneď idem pozrieť jeho ID, jedine keď mu posielam SZ. Takže už viem že nie každý je taký ako ja. 

-> spartra: 

-> Tuner#2: na to je lék
nic nepiš

U-Geen 19.06.12 12:43:58 napsal: → Pavel P..: ROFL :)Tohle používaj jen blondýny na facebooku mě psal tuhle škodík
já bych se těm zkratkám raději vyhejbal být Tebou
Jinak prázdniny se blíží, co takhle udělat STOP registracím na léto? Jestli se tu objeví víc exotů jako ADOS tak mě asi rupne cévka. V posledním týdnu jsem se musel na hodně místech krotit, abych něco nenapsal...

Jinak prázdniny se blíží, co takhle udělat STOP registracím na léto? Jestli se tu objeví víc exotů jako ADOS tak mě asi rupne cévka. V posledním týdnu jsem se musel na hodně místech krotit, abych něco nenapsal...
-> ADOS: Tak karta je od toho, abych věděl trošku, s kým mám tu čest, můžu se podívat jaké má auto, jak je tu dlouho a třeba taky proto, zda není dotyčný z mého okolí a neznám ho ze srazů a tak... Navíc v pravidlech není zmínka o tom, že tam koukat nesmím. Už tu pár dní jsem. 

-> afro100: No hej, ale ja tiež nelozím po kartách a neprezerám si ich. Ja som myslel, že to je iba keď dačo potrebuješ. A nie keď chceš vedieť kto kde býva.
-> ADOS: sak na to ta karta asi je nie ?

-> kamikaze: No neviem. Žiadny dôvod nenachádzam. 

-> ADOS: Proč bychom nemohli?

-> ADOS: HAHA

-> Pavel P..: A čo mi lozíte do karty?? HA HA?

-> Pavel P..: ROFL :)
-> ADOS: máš to v ID kartě, vole

-> Gryzly: A ty odkiaľ vieš odkiaľ som???

-> 1560: Klídek, on je z Košic a Rapid stoji u Hradce
-> Joey 120 LS:
Boží hřbitov.
-> ADOS:
Co je v Rapidu nevím, ale ten Rapid někomu patří a předpokládám, že než naběhneš s flexou, budeš mít v ruce potřebný souhlas majitele.
Boží hřbitov.
-> ADOS:
Co je v Rapidu nevím, ale ten Rapid někomu patří a předpokládám, že než naběhneš s flexou, budeš mít v ruce potřebný souhlas majitele.
-> Joey 120 LS: ty kokso,ja chcu ten majak co je na tej sanite
-> Tomaso435: Čiže z kasne nič? Lebo prahy a lemy nevyzerajú zle. A kto by sa na ňu pozrel dôkladnejšie?

-> Jozka:
Kde to je? Takové cedulky ještě nemám :-)
Kde to je? Takové cedulky ještě nemám :-)
-> ADOS: nemam tucha, dle mě vubec nic. nějak povařený aby to drželo po kupě a toť vše
-> Tomaso435: Čo všetko v tom Rapide je?
-> Karlos (WIO46): Třeba by něco pustili.. ale nemám tolik místa, tak jsem ani nezkoumal komu ten doudleveckej dvorek patří a neptal se..
-> Karlos (WIO46): se nechá sehnat :-D taky mam doma novýho budvara :D
-> Jozka: Jé, já chci lampičku do pokoje!

.. a veřejnej dvorek. Ale ta audina u kámoše stojí mnohem dýl.
-> Lukaso358 17.06.12 18:35:54: U embéčka se tak akorát srazej koženky pod čelním a zadním oknem a vyšisujou ciferníky na budíkách..
.
Kamarádovo dvorek..

Kamarádovo dvorek..
-> Gryzly: je...
-kdo má z rychnováků traktor?
-kdo má z rychnováků traktor?

-> Tomaso435: Není ten podstavec nějaká traktorová vlečka se sklopenýma bočnicema?
Teď se u toho rapida budou virťáci prát o díly. 

ale par veci by se mi z toho rapida hodilo

-> Tomaso435 17.06.12 20:37:10: Rat bylo první co mi napadlo, když jsem to viděl :D
-> Tomaso435: ak je to traverza to sa preda 

-> Tomaso435 17.06.12 20:37:54: to říkám ne?

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar