skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Matsoft: Kousek za Kolínem

-> Bohyn: hezky..... kdepak to je?
-> Bohyn: podobně stojí v prosečským lomu rozebraná prorostlá tatrovka
-> Durnbach: koukám, že diskuze o péru v porovnání s velikostí auta padla na úrodnou půdu...
dnes jsem šel 30 km pochod smrti Tábor Prčice a odlovil jsem fotky odstavený ouži 120 LS....v pondělí dám fotky, 120 LS nebo GLS ouzký bych rozuměl....

-> El_Burro: pěkné.. tohle má atmosféru
-> dejvi3052: dakujem za info :) ked som zbadal tie fotky tak sa mi nechcelo verit tolko znamych aut tam len tak stoji uz duplom tie 87-čky :)
-> Peto 110R: to místo tak jak ho vidíš na fotografijích už neexistuje, sám jsem to loni zjištoval. Jsou to starý naskenovaný fotky z xx let zpětně. Jinak na okraji Uherského Hradiště.
-> Peto 110R: máš tam telefon tak zkus zavolat

-> dejvi3052: skoda jej
-> dejvi3052 18.05.12 00:06:59: pekne dopadla
-> j_j:
Správně, já nemám tak velké péro abych mohl jezdit v cliu.

Správně, já nemám tak velké péro abych mohl jezdit v cliu.

-> Durnbach: nebo nedávno : " vyměním š 1000 MB za clio pro mámu" 

Ty poslední dvě foto jistě pamatují. Dnes se dotyčný musí mlátit do kebule co to tehdy udělal.
Známej taky prodal v roce 1992 za 30tis Kčs opravenou 603 a dal k ní dílů v hodnotě 50Tis Kčs totalitních. A když jsem mu řekl za kolik se dnes prodává opravená Tatra, tak zůstal hledět s otevřenou pusou.
A inzeráty typu vyměním Tatru 603 za Škodu 100, důvod: vysoká spotřeba. To si taky moc lidí nebude pamatovat.
Známej taky prodal v roce 1992 za 30tis Kčs opravenou 603 a dal k ní dílů v hodnotě 50Tis Kčs totalitních. A když jsem mu řekl za kolik se dnes prodává opravená Tatra, tak zůstal hledět s otevřenou pusou.
A inzeráty typu vyměním Tatru 603 za Škodu 100, důvod: vysoká spotřeba. To si taky moc lidí nebude pamatovat.
-> Embeso: je tam ještě? :) tu si pamatuju jako dneska....Jevany?
-> dejvi3052: Ou!
jen pro největší hustokruťáky,slabší povahy raději NEKOUKAT !!!
-> Embeso: aspon trocha hej 

Prostě musíme pochopit,že embéčko je v dnešní době asi dobrý,už jen na dříví :-( castrol 13.05.12 17:25:40 napsal:
→ Embeso: asi to ma odhlasene na sklad drevaTo je fakt,lepší než ekolikvidace :-)
→ Embeso: asi to ma odhlasene na sklad drevaTo je fakt,lepší než ekolikvidace :-)
-> Embeso: asi to ma odhlasene na sklad dreva
Prostě musíme pochopit,že embéčko je v dnešní době asi dobrý,už jen na dříví :-(
Tak z dnešní pochmurné projížďky jedna respektive dvě nehezký fotky.
dejvi3052 06.05.12 10:46:07 napsal: → banditta: tys lezl přes plot? to se nedělá :)přes plot?To já nemusím mám klíče 

-> Hurdis: nalezeno někde ve vlnách Googlu :) společně s těmito tragédy
-> dejvi3052: No pane jo, původně asi slušný nezbastlený kousek.
Díky vyšisování barvy je identifikace celkem nemožná. To může být skoro cokoliv, 5041 žlutozelená nebo po přejmenování olivová, 5322 Modena, 5123 palmová, teď by tomu nejlépe slušelo označení 5140 - mechová :-)
Ale žádný z uvedených odstínů mi to tedy nepřipomíná, pokud to nebylo stříkané, tak je to takový překladatelský oříšek.
Díky vyšisování barvy je identifikace celkem nemožná. To může být skoro cokoliv, 5041 žlutozelená nebo po přejmenování olivová, 5322 Modena, 5123 palmová, teď by tomu nejlépe slušelo označení 5140 - mechová :-)
Ale žádný z uvedených odstínů mi to tedy nepřipomíná, pokud to nebylo stříkané, tak je to takový překladatelský oříšek.
-> Hurdis: sorrrrý beru zpět, to vlákno jsem nezkouk :)
-> dejvi3052: To asi nelezl, když si z řady dle foto vyzobnul jednoho Rapida. (Předpokládám dle topicu Dnešní nákup) .Ten by se blbě házel přes plot :-)
-> banditta: tys lezl přes plot? to se nedělá :)
-> banditta: zajímavý je jak mají hnilý octávky celou zadní část blatníku (u dveří) na padrť :) to jsem u řady MB/100 neviděl.
-> M@RYN: nevíme...al já si myslim že by to mohlo bejt tak z roku 95/96...soudě podle toho že ty auta maj už CZtka
-> Zeke-ten šestý: ze kterého roku to asi tak je??
-> Viliam: -> Enggik: zas tak velká ta fotka neni pánové www.gerasro.cz/foto/codel
ame06.jpg 

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar