Nikde nepíšu že jsme lítali v lese!ano napsal jsem že po louce, nějaká ta louka taky byla, to nepopřu, ale že by se to rozvorávalo atd, to ne! Většina jízd byla na nezvoraném poli...A že bych se s tim chlubil že jsme kdysi nějak rozflákali škodovku? Vždyť je to sekce Vraky, a né sekce Pochlub se jak dokážeš rozflákat škodovku...Připadá mi to, jako kdybych byl první pod sluncem který zprovoznil škodovku která už měla jistý konec a my jako malý páskové se nějak vyblbli poprvý v autě. Pro mě ta fotka je znamení prvního svezení v autě, včetně toho že jsem zjistil co circa tak to auto dělá v některých situacích, který v běžném provozu se moc nevyskytnou. Jestli po tomhle jsem debil, dobře, ale potom by musel být každý druhý debil,kteří co s těma autama dělaj na loukách, polích, lesích po zadání slova škodovka na youtubu. Občas si ty lidi už ani nevážej nějakýho vraku, ani lesu, pole ale ani svýho zdraví, nebo ani spolujezdce...Nebo se šíleně pletu, a všem kterým bylo cca 16 let nikdy nechtělo ject s autem někde na poli, zjistit co dělá ruční brzda při jízdě, vytáčet ostrou zatáčku atd. Myslím, že hodně lidí by si to chtělo zkusit a nebo zkusilo a dneska raději tady rozumbradují že lidi co tohle dělají/li jsou debilové. Dnes jsem o 5 let starší a taky bych z toho vyškubal co by šlo, dost pochybuju o tom, kdybych měl zase podobný vrak, tak bych s tim šel někam na pole zase dělat ty kraviny co kdysi. Přeberte si to jak chcete, jenom mě udivuje že 2 obyčejné fotky vraku tu udělají takový rozruch. Jen si šáhněte do svědomý, taky nejste žádní svatouškové, ani já ne. Peace Virt
![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)