skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Embeso: kde je ten trabant a to favo?
-> Embeso 23.12.08 18:42:26: už z něj vyrostlo bmw

-> tomaso435: nie ja som to našiel v jednom fotoalbume
-> mb136gl: to je www.chrudim.cz/tuning co?
-> mb136gl: to vypada hafoo
ja včera z mladou narazil na čersvej vrak Fordu Fiesta..neaci debilove ho ukradli a zapalili ve Vyškově za vlakačem u koleji
měl asi pěkný liťáky ptz tam žadný nebyli a brzdiče byli natřeny něakou nehořlavou barvičkou žlutou 

už neni.bylo v létě u Sconta Stodůlky Praha 5.myslim,že Jeremiášova ulice.měli tam ty shade dvě,ale obě jim dokopali,tak už tam nic není...Pak tu mam ještě mb,ale focený přes plot z dálky...
-> Embeso 21.12.08 18:02:28: Kde to je?
vim,že je to obyč. stodváca,ale přišla mi taková nenapadená kutilem,tak mi jí bylo líto,že jí sem dám ještě jednu fotku..
-> Bohyn:
ve Vyškově (kusek od Brna) stoji u Prioru dvojkovej golf a ftom bydlí taky někdo 

-> doly120: mě právě taky :-D
-> magor-no1: -> tomaso435:
Ty kola by se hodili:)

Ty kola by se hodili:)
kdybys ty kolečka chtěl tak jedná se o obec Štětí místní část Brocno 

-> doly120: ta tak,, nezdá
-> doly120: boužel nezdá
-> tomaso435: Zdá se mi to nebo to první ,,erko,, má Apolla?

-> tomaso435: chuděry 

-> Luky.: Napriklad skla mozu byt v pohode, vrtula chladica, packy na smerovky... v kazdom vraku sa moze najst nieco zaujimave
xMart 17.12.08 19:17:13 napsal: Par drobnosti jsem z toho ale zachranil..
Jo? A co?
Jo? A co?

-> jerrom: jo už sem si jich taky všim
eště nějaký tanky tam chybjej a může jít do války

-> 125l alias GRED: což letadla, ale vidíš napravo vzadu ty helikoptéry?
-> THOMMY : taky sem na to koukal, je tam i spousta vojenské techniky .. docela pekna rezidence, to je nekdo za vodou ...
-> THOMMY : to letadlo tam je hustý
ten jak koukám prodáváúplně všechno

-> jerrom: Bazar jo? To je asi hodně drahej,protože tam většinu toho má podle všeho hodně dlouho...
Za prohlídku to určitě stojí,čas by se i našel,jen kolem jezdím náklaďákem a nevim,jak bych tam někam zajížděl

-> tunerlada: V Písku za Tescem směrem na České Budějovice
-> jerrom: to je na prodej
kde ten bazar je ? 

-> THOMMY : tak má nějakej chlapík normálně bazar...už dlouho se tam chystáme zastavit a zkouknout co tam má. Ale nějak nebyl čas
Nevím jestli už to tu někdy proběhlo...Zajímalo by mě,kdo tenhle pozemek vlastní, je to tam samej skvost. Je to foceno za jízdy,na konci Písku
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar