skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> Bohyn: jo je z autobazaru s ceduli za oknem s napisem "stav uspokojivy".cena tam je asi 5t.kc.

->scrater: co že tohle a v bazaru?To by ti měli ještě zaplatit když si to odvezeš
->don Qardius: podlaha je propadlá ale foto nemám

->don Qardius: podlaha je propadlá ale foto nemám
-> Bohyn: Škudka 1202 bude asi kabrio od podlahy.
Chtěl bych vidět foto.

taky něco přidám, dnes v jednom autobazaru v plzni...
->125l alias GRED: to se neřiká
, dal bych jí na Mangelesy a hurá na podvalu do Německa jako RAT Tuning

-> Bohyn:
kde to je?

-> Tuneman2: No ten Golf teda fakt nevypadá na 2ku
Ale nejhezčí zbořeniny jsou stejně Škodovky, ta červená s tím drnem ve dveřích je fakt super
Šla potom karambolu ještě nadráždit a nebo už šla na díly?

-> Tuneman2: Taky jsem chtěl napsat jestli je to jednička nebo dvojka:)
-> tunerlada: taky se mi zda kdyz na to koukam

-> Tuneman2: po ty bouracce vypada jak jednickovej 

jen pro zajímavost tak vypadal kdyz jsem ho měl ještě já:-(
můj exgolf po tom co ho bývalý majitel poslal několikrát přes boudu do lesa
můj spotřebák po kotrmelci v poli....buď jí země lehká..zasrany krajnice...
-> Jožynek : Kola to byla 14" AUTEC CENTRY nebo CENTRA. Nějak tak se jmenovaly. V garáži mám po nich ještě krabici.
-> tunerlada: Díky za chválu, mrzí to ještě víc
-> tunerlada: Díky za chválu, mrzí to ještě víc

-> roman620ti: jaj chlape takovy skoda
byl nadhernej..moc krasnej i bez celolaku 

-> roman620ti: co na tom boli za kola?
-> roman620ti: tzase o jednoho míň

-> Zdeněk.: -> tomaso435: Známe lidi, fůra dohadů a pak nikdo nepřijede ani se neozve. Já jsem měl vše rozebrané, štítky a elektrika zabalená proti laku a profesionální lakovna mi furt oddalovala termín a jednou jsem se zajel mrnout na prohlídku do bazaru. A stál tam pro mne neznámý Rover 620ti. Zamiloval jsme se do něho a vzal leasing. Lak by stál na toho Rapida kolem 30.000kč, takže jsem to musel zrušil a víme jak se prodává v zimě holej skelet bez laku.
Chtěl jsem schovat do garáže auto, které jsem pak dva roky splácel a proto musel kompletně vyvařenej a od té doby v dešti nejetej skelet pryč. Zkoušel jsem hledat pronájem jiné garáže, ale v zimě je to špatné a nic jsme nesehnal. Nakonec se mi za dva roky rozprodeje vrátilo kolem 45.000kč a ten skelet bez zadního blatníku jednoho dne zmizel od garáže. Asi ho vzal někdo na vlek a odvezl ho do šrotu. Ani nevíte jak to pro mne bylo těžké, když byl venku na boku a sněžilo na něj a začal orezat. Stále mě to hrozně mrzí...jediná útěcha je, že většina dílů z něho lítá po silnicích různě po republice.

-> roman620ti: šmarja chlape.... tos to moh prodat... kupec by určo byl..

-> roman620ti: tak to nechápu, proč jsi ho rozřezal, auto skoro hotový a takhle dopadne...místo na auto se vždy najde

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To já byl vždy na Rapidy a stále je mám velmi rád. Bylo to mé první vysněné auto

Pak tady mám ještě fotky vraku 125l, tu jsem kdysi koupil kvůli 5kvaltu do tehdy spotřebáka Š105M. To byly časy...
-> roman620ti: Sice rapid ale skoda ho 

Po této hrozné akci mi toho bylo tak líto, že jsem si aspoň neco odtahal do svého pokojíčku na památku. Nakonec jsem vše prodal a zbylo mi z něj jen pár maličkostí a fotky
Měl jsem do něj přichystanou sadu béžových sedadel ve 100% stavu, jako nové a lak měl být červený relly, polejvaná bezbarvím lakem. Skoda...

Tak taky přidám vzpomínku, je to už asi 3 roky zpět, ale stále když si na to vzpúomenu mi je špatně a bolí mě u srdíčka. Čekal už jen na lak a pár drobností, ale nakonec jsem si koupil Rovera a holej skelet musel předat garáž

Turda 13.10.08 18:41:35 napsal:
-> Trax: taky na Ohradní chodíš???
, tady bydlej všicí blízko a jezděj blízko...
Kdyz to tak vidim, tak jsem rad, ze ne

Kdyz to tak vidim, tak jsem rad, ze ne

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ono se stava ze se baterka kostri o sedacku? Nářez :))) ještě že tam sedačky nemam, ale kryt jo :))) dokonce tam mam i ten držáček aby mi při kolizi neproletěla baterka...třeba hlavou...
-> Turda: Stou feldou jsem tam byl jednou a to bylo ke konco třeťáku ale to vypadala trochu jinak,na kompech sem seděl tam na druhý straně od tý řady těch kompů u dveří,proč?
-> Tampajs: hm
-> Turda: JJ už sem se ho ptal hned po tom co jsme to tam objevily :)

-> El_Burro: zas až tak sem ho nezkoumal, jen vím že byl na heveru bez jednoho kola jak řiáš a teĎ se to nějak propadlo
, já byl u Vlčáka, tvrdá škola, zajímalo by mě jestli bych tě poznal...aspoň od vidění! co máš za káru, jestli jezdíš, feldu co máš v ID sem neviděl nikdy, a je možný že chodíš, nebo si ve třeťáku chodil na počítače a seděl si u prvního u dveří?? nebo chodíš tam ještě?? na PC??

-> Turda: Automechanika už sem dochodil teď sem v prvním ročníku nástavby(PT.1) a na začítku mělo to fáčko liťáky všechny čtyři,pak zmízely z jedný strany a místo nich byli plecháče a pak najednou vzádu nebylo kolo a bylo to jen na heveru,no a teď je to na bubnu
Jinak ke komu chodíš nebo si chodil na praxe z těch tří mistrů co tam jsou?Já byl u Karoly

, tady bydlej všicí blízko a jezděj blízko...

-> David29: ty ty blbe pššššt

-> El_Burro: jojo chodim a ještě jeden člověk odtud, taky sem zvědavej, ale ještě nedávno jak byl hezky na tom heveru a pak sme šli o tejden pozdějc a šup, hever vevnitř
...do kolikátýho ročníku chodíš?? automechanik předpokládám!

Na Ohradní chodí každej blb 

-> Turda: Chodíš taky na Ohradní?No jasný je tam už od začátku roku ale zajímalo by mě jak dlouho eště bude

-> Trax: v čechách ne

Pavel P.. 09.10.08 11:58:46 napsal:
opuštěná felda
Kde stoji? Ja bych se ji ujal a hezky se o ni staral
opuštěná felda
Kde stoji? Ja bych se ji ujal a hezky se o ni staral

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar