skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vraky
-> David29: řikám jedna normal s nápisem hasiči tam je
-> 125l: Myslim že sanitka tam taky je, to už si nepamatuju...ale je tam tatra v těhlech barvách, normální sedan...a to by měla bej hasičská.... myslim-))
ale večer při tmě se tam dá dostat,na jednom místě je v plotě díra jak kráva,taky díky ní mám na zdi na ozdobu chrom poklici z 613

-> David29: ale je tam jedna bílá s majákama a červenim pruhem...vlastně dvě,ale já myslel že to sou sanitky
-> David29: tak co bys čekal,3 15letí típkové já s batohem sse sprejema a lihovkou (i když o tom on nevědel:-D) a motali sme se předtim kolem toho nějakejch pár minut...ale to že dobře a rád střílí mě dostalo

-> David29: to mi nepříde protože nemá pruch ale je červená s bílejma dveřma s nápisem hasiči bez majáků

-> 125l: Ta hasičská Tatra 613 (bílá, červenej pruh) neni vrak.... má i majáky, patří kamarádovy. je tam na opravě tušim bo co...
-> RON: Tady -> 125l: se tam zkoušel dostat, a Renda ho tam nepustil
-> RON: Tady -> 125l: se tam zkoušel dostat, a Renda ho tam nepustil

-> RON: je to praha,foto mám jen jedno a to za tmi vyfocenej předek jedný 603
-> 125l: kde to prosimte je, konkretne mesto, eventuelne nejaky foto odtud?
-> RON: aha...jinak jak sem se tu zminoval o tom vrakáči 613 a 603 tam sou dně sanity a hasiči
Je to 613 (bo 623 ted nevim) v uprave od MTX (navrhoval Vaclav Kral) jako sanita. V dnesni dobe toto auti stoji kolem 150000,- v bidnym stavu. Dochovanych cca 30ks. Jinak auto bylo trimistny+pacient. Lehatko nad motorem, treti sedacka vzadu v laminatovej bedne a vpredu mezi sedackama flaska na kyslik.
-> 125l: jj asi zjevně v sanitní
-> disco_punk: ted nějak nevim co to je?připadá mi to jako tatra 613 v nějaký úpravě
-> disco_punk: Kde to je? Nechtěl by to třeba prodat?
celkom raritka nato ze ju majitel rozobral a takto chatra

-> David29: to se podá

-> David29: to bys to nejdřív musel po kouskách odnosit a jinde poskládat

-> Pavel P.: Sem tam něco vyvařit, trocha kitu a jako nové 

Neni ten poslední mustang náhodou "rat look" Má nafoukaný kola, neni zarostlej a vypadá provozuschopně
-> 125l: z toho by se stavěly HOT ROTS ( nebo jak se to píše )
-> Pavel P. 09.03.08 23:02:11:

-> Pavel P.: taky pěkný

-> Pavel P. 09.03.08 23:02:11: 

-> Pavel P.: wow, tak to tam hnije dlouho

-> 125l:
Tak to bych nečekal-))

-> David29: něco tipu že koukat můžeme přes plot a pokud budeme chtít jinak tak že rád a dobře střílí

-> Syny:

-> David29: fuck

-> 125l: Fakt? Co přesně vám řek?
-> David29: hmm hovno ěkně nás vyfakoval

-> 125l: Na Liazce
Ono to bude podobný jako ta Tatrovácká, tak asi proto sme tam byli za nim 

-> David29: jakýho bufíka?

-> 125l: To ne... žádnej sympták to neni, ale ani žádnej fucker
Může mu bejt okolo 35 - 40 lety, s jednou rukou v kapse, chybí mu nebo co.... Co je u tohodle člověka zajímaví, že když nám spravoval bufíka, tak celý to dělal jen jednou rukou....

-> David29: hlavně de o to aby to nebyl nějakej nervák co nás hned vyfakuje

-> David29: aha...no skusim okoukat kdy tam je a poptat se...doufám že tam nepostrádá ti dvě poklice

-> 125l: Jo, tak to nevim... znám ho spíš jako že ho neznám
Víš jak.... ale asi by nebyl problém tam zajít a domluvit se s nim, bydlí tam v takový dřevěný boudě nebo co to je. Co si pamatuju, tak nad tou boudou byl krpál nahoru jak kráva a polevý straně vysokoškolský (tušim) koleje....

-> David29: jo jj tam je to u mostu barikádníků...hele nešlo by nějak zařídit jestli by sme se na ti tatry mohli jít já a kámoš podívat?
-> 125l: Znám, znám i toho chlapa osobně.. sou to nějaký Hlubočepy, nebo Hrdlořezy že? prostě něco od "H"
Kousek tam od toho vrakoviště je půjčovna čtyřkolek (patří mu to taky). Neni to vyloženě vrakoviště, ale my máme škodovky, a on má tatry-))

Kousek tam od toho vrakoviště je půjčovna čtyřkolek (patří mu to taky). Neni to vyloženě vrakoviště, ale my máme škodovky, a on má tatry-))
-> Luky.: Do kdy to ma TK? 

-> maca: tak zadara proč ne do šrotu dobrý
jinak v praze sme s kámošem objevili vrakáč tater 613 a 603 je jich tam snad 20
všechny polorozebraný nějaký i víc zničený...co sem koukal maj tam i sanitu.hasiče a tak...ale kvůli tomu aby se tam najednou neobjevili zástupi lidí neprozradim souřadnice
ale zase díky tomu vrakovišti mám na zdi černou plechovou poklici
vysí hned pod maskou ze 120 a vedle origo chrom středovejch disků ze škodovky
ale tater škoda mno
až tam pudu někdy vedne tak to nafotim

-> maca: Přesně tak
Řekl bych že ještě tak 1 - 2 zimy a shrabou to i s lupením 

-> Luky.:
tak tu bych nechtěl ani zadarmo
tak tu bych nechtěl ani zadarmo

Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: nesmyslne fotky, prispevky
- Flasch1994 (udělil Nwkt), důvod: Ničení cizího majetku
- jirkasim1 (udělil Syny), důvod:
- kubasim (udělil Syny), důvod:
- Skoda_130_GL - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod: maďar