skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zkouska nespavcu
-> U-Geen: černý je na prsa 

ja piju posledni dobou uz jen Kozla... chutnaj mi snad vsechny klasicky lahvovy, 10,11,12 i cerny :)
-> 1560: tak on Budvar je obecně těžké a nasládlé pivo, ale bolehlav se dostavil jen po 10ce - po 12ce to neznám...
ale jako točenou plzeň si dám, ale upřímně jsem po 7-8 zkonzumovaných Plzních měl bolehlav, v hubě divnou pachuť a připadal jsem si jako praštěnej palicí... k tomu při pití se nedostavila kdysi tak výrazná hořkost Plzně... byl jsem dost zklamán i vzhledem k tomu, že se jednalo o pivnici, kde měli jednu z nejlepších Plzní na Žižkově a vím, že jsem dokázal vylemtat mnohem víc a to bez jakýchkoliv následků ....
ale jako točenou plzeň si dám, ale upřímně jsem po 7-8 zkonzumovaných Plzních měl bolehlav, v hubě divnou pachuť a připadal jsem si jako praštěnej palicí... k tomu při pití se nedostavila kdysi tak výrazná hořkost Plzně... byl jsem dost zklamán i vzhledem k tomu, že se jednalo o pivnici, kde měli jednu z nejlepších Plzní na Žižkově a vím, že jsem dokázal vylemtat mnohem víc a to bez jakýchkoliv následků ....
nespime

-> Daniel Felda: tak preji dobre rano 

-> Arnold: Jee

je tu nekdo na zivu jeste??

-> haso: To jak ten vtip... Dam to do inej temy... 

-> Matulo: tak corgon ani do huby nedam, to si radsej dam kofolu 

-> haso: Riso ale urcite lepse jak Corgon co pachne po nedopalkoch! 

mne nechutia Krusovice...a kamarati strasne radi chodia do jednej krcmi kde maju len krusovice...no dam si ale zeby som sa radoval to ne...
mne to pivo skratka smrdi...
mne to pivo skratka smrdi...

-> 1560: Po kozlovi mam rano strasne sucho v papuli...

-> VeTeV:
Prostě euráče (až na Janáčka, tedy snad), no. Co bys chtěl. Nicméně raději Plzeň než Budvar - bolehlav byl silnější než po Krušovicích.
Prostě euráče (až na Janáčka, tedy snad), no. Co bys chtěl. Nicméně raději Plzeň než Budvar - bolehlav byl silnější než po Krušovicích.
-> Matulo: upřímně? Plzeň jsem měl nedávno ve vyhlášené Žižkovské hospodě a průser...krušovice nechám bez komentáře, to by mělo již zapadnout samo..
Kozel je zvláštní a nějak jsem mu na slinu nepřišel nikdy... Budvar si semtam dám, ale je to sakra těžký pivo... a Janáček byl na mě moc sladkej - takže z uvedeného asi nic
Kozel je zvláštní a nějak jsem mu na slinu nepřišel nikdy... Budvar si semtam dám, ale je to sakra těžký pivo... a Janáček byl na mě moc sladkej - takže z uvedeného asi nic

-> VeTeV: Z ceskych lubim Plzen!!! Ale chuti mi aj Budvar, Kozel, Krusovice a capovany Janacek!
-> Matulo: no myslim ako jeden majitel , topvar a saris sa uz spojili ale tusim ze vyrabaju este staropramen a tim stvrtim pivom uz som si neni taky isty

-> alpin: Z nasich ked tak: Kelt, Bazant, Topvar a mozno Saris...
-> Matulo:
To byl jen příklad, já jsem vaše piva moc neměl... Snad jen Šariš, Corgoň, Bažant, Topvar, Smadný Mnich či jak... A to je asi tak vše.
To byl jen příklad, já jsem vaše piva moc neměl... Snad jen Šariš, Corgoň, Bažant, Topvar, Smadný Mnich či jak... A to je asi tak vše.
-> Matulo: jak které... ty nejznámější stojí nejvíc za hovno 

-> 1560: Corgon nie... To je patok!
-> Matulo: ved saris a topvar je uz to iste tusim sa to robi zaroven aj s kozlo aj so staropramenom ale nechcem zvachat ked nemam dokaz ale tusim to tak je
-> 1560: Corgoň - Doksy - BNzima - jóóóó to byly časy
-> Matulo:
No měl jsem jednou Corgoň a nikdy víc.
No měl jsem jednou Corgoň a nikdy víc.
-> VeTeV: Ceske pivo je podla mna najlepsie! Ale aj nase sa niektore celkom daju...
-> VeTeV:
No kdosi mi říkal, že jediné pitelné polské pivo je Plzeň - a to ta, která se tam dělá.
No kdosi mi říkal, že jediné pitelné polské pivo je Plzeň - a to ta, která se tam dělá.
-> 1560: polská piva to je rachota - taky jsem měl dvě -jména si nepamatuju, ale pít se to nedalo 

-> Matulo: ved hej , aj len ze to vychvaluju
-> alpin: Mozem jebat take pivo... Nemam rad ani rakuske ani nemecke... To su take sirupove vody...

VeTeV 28.12.10 00:52:58 napsal:
→ 1560: ale má ustálenou značku i chuť a
neexperimentuje – má tedy jistou výhodu, že zná dokonale míru, dokáže
odhadnout jak je třeba před zkouškou stimulovat mozek a jak je třeba doplnit
tekutiny…
No je tam pár Svijan, ale jinak Kozel. Tedy podle toho, co říkal, já to na živo neviděl. Jinak souhlasím :)
P.S.: Zywiec Porter, právě mám co dělat, abych tu třetinku dopil. Tak hnusné pivo jsem nikidy neměl - no jo, Polsko.
→ 1560: ale má ustálenou značku i chuť a
neexperimentuje – má tedy jistou výhodu, že zná dokonale míru, dokáže
odhadnout jak je třeba před zkouškou stimulovat mozek a jak je třeba doplnit
tekutiny…
No je tam pár Svijan, ale jinak Kozel. Tedy podle toho, co říkal, já to na živo neviděl. Jinak souhlasím :)
P.S.: Zywiec Porter, právě mám co dělat, abych tu třetinku dopil. Tak hnusné pivo jsem nikidy neměl - no jo, Polsko.
-> 1560: ale má ustálenou značku i chuť a neexperimentuje - má tedy jistou výhodu, že zná dokonale míru, dokáže odhadnout jak je třeba před zkouškou stimulovat mozek a jak je třeba doplnit tekutiny...
-> Matulo: ale prt , japonci robia este volake , na B , robia to z jacmena ci co to pestuju vo vesmire , drahe je to jak hovado
-> VeTeV:
Jo
Jo

-> alpin: Ten japonsky moč je ASAHI!
-> 1560: premiant ročníku? 

-> haso: Nevadí a děkuji. :o)
beastyLA - ten první 28.12.10 00:46:10 napsal:
→ 1560: ty jóóóó, to máš za celý rok?

To měl kolega za semestr.
→ 1560: ty jóóóó, to máš za celý rok?

To měl kolega za semestr.
-> Matulo: jak sa vola to japonske pivo ? tiez nieco na B
-> beastyLA - ten první: Aj birel mam doma! Nealko...

-> 1560: ty jóóóó, to máš za celý rok?

-> Matulo: aha, atkže plzenské je jen BIREL? 

-> Fén: fu to ti asi nepomozem, ja som otvoril skripta na casti ohybanie a ziadny taky vzorec som tu nenasiel...
-> Jumbo: Aj kozel neni zly! Dobru... 

-> alpin: Já dopíjím čtvrtého kozla a půjdu na kutě... Dobrou noc všem...
-> haso: Prošel jsem všechny knížky co mám, ale žádný náznak co by to mohlo být.
k1 = součinitel profilu
Ps = poměr poloměru ohybu k vnějšímu poloměru trubky
Wo = pruřezový modul ohybu
Rm = mez kluzu
k1 = součinitel profilu
Ps = poměr poloměru ohybu k vnějšímu poloměru trubky
Wo = pruřezový modul ohybu
Rm = mez kluzu
-> Matulo: ked plzen uz nenii

-> Fén: nebude to nejaky koeficient pretvorenia?
-> pyroman: Brou.
-> beastyLA - ten první: Moze byt... Ale ten kupujem skorej ked tak nealko ked soferujem...
brou noc
Zamítnuté přispívání mají:
- Twindo (udělil Syny), důvod: Spam