skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
veselé poruchy...
prohledat
249 příspěvků (zobrazeno 151 až 200) od 11.08.2006 do 16.08.2012, založil/a Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
20:20:51
13.09.2006
13.09.2006

Targa
Přesně jak říká pája tohle se muze stat jen u skodovky...byl sem docela videsenej s toho ze najednou neni plyn a jizda nejfrekventovanější ulicí hradce na sitič byla husta nejdriv jednicku pak 2 a 3 maximalka byla kolem 20km/h točky kolem litru:)bylo zajimavy se koukat na ty lidi jak cucej jako puci..a lidi za nami v autech jak se placaj po hlavě co sme to za hovada:D..jinac jeste sme meli takovou zajimavou věc...:vyjíždíme z Parkoviště a najednou jsou z prava policajti tak je poustim oni se pred nas postavej na pric a koukaj jeden polda žduch do druhyho a oba čučeli a asi pulk minuty premejsleli jestli nas nechaj nebo ne:) ja uz sem hledal papiry:D ale nakonec nas nechali asi z dobrý vůle:D no ono kdyz me videj za volantem tak to mam většinou jisty a do pomě:D mam moc mladej ksicht

20:12:10
13.09.2006
13.09.2006

Rabbit
pajavlk:
Táákový zvěrstvo. To by s mojí dožívající baterkou (už dožívá rok
) absolutně nehrozilo.

20:09:13
13.09.2006
13.09.2006

pajavlk
-> Rabbit: nikoli poodjeli bysme přes startér na trojáka to jede docela slušně 

20:04:24
13.09.2006
13.09.2006

Rabbit
pajavlk:
Přesně jak píše Minno. Nemít mechanickej sytič, tak to opravujete v křižovatce
Crestik:
Dobrej rachot.
Přesně jak píše Minno. Nemít mechanickej sytič, tak to opravujete v křižovatce

Crestik:
Dobrej rachot.

19:31:00
13.09.2006
13.09.2006

Kalibán123 - zrušená registrace
-> Crestik:

18:55:00
13.09.2006
13.09.2006

Crestik
Já jel jednou s kámošem kupovat převodovku, vyjedu od baráku s "eRkem před renovací" směr bankomat, co je umístěn v jednom x-hvězdičkovém hotelu, přijedu, zastavuju. U hotelu asi 20 němčourů, chystali se nasedat do svojich A8ček, BMW 7 apod, jenže jsme upoutali pozornost hlučným vozem, chci vystoupit, ale páčka chodí naprázdno, tak lomcuju, po chvíli jsem si uvědomil, že mi zas vypadlo táhlo, jak jsem zavíral dveře. Kličku oken jsem shodil, bo ty boční už jsou dost podřene, tak ať se stahováním nedřou dále. Po 2 minutách vysedá kámoš, obíhá auto a otvírá mi dveře jak prezidentovi, před zraky těch 20ti zazobanců, kteří nechápavě čuměli na dva vychlamané týpky :-)
18:27:03
13.09.2006
13.09.2006

minno
-> pajavlk: s tou loitumou je to dobry napad, v aute som to teda este nepocuval
to by mohlo byt gut :-)
inac dobry pribeh, este ze tie skodovky maju mechanicky sytic co :-) a nahradna struna nie je zla vec, vymena je potom otazka chvilky.
-> Labros: ponauc sa, namontuj si naspat SEDRa s turbo mechanikou :-)

inac dobry pribeh, este ze tie skodovky maju mechanicky sytic co :-) a nahradna struna nie je zla vec, vymena je potom otazka chvilky.
-> Labros: ponauc sa, namontuj si naspat SEDRa s turbo mechanikou :-)
16:18:54
13.09.2006
13.09.2006

Labros
Ale jinak dobrá škodovkářská story

16:18:02
13.09.2006
13.09.2006

Labros
-> pajavlk: No ale ani u škodovky by to nemuselo probíhat takhle dramaticky
16:13:03
13.09.2006
13.09.2006

pajavlk
tak sem zase něco po dlouhý době přihodim i když mě targa zabije
jezdíme každej den spolu do školy dneska jel gardesem .. vracíme se domů po hradci dojíždíme ke křižovatce stažený okýnka v rádiu tucala loituma a najednou targa začal dupat na plyn otočil se na mě a s vyděšeným výrazem pronesl .. "nemáme plyn
"a dál zuřivě dupal
hned sem věděl o co go někde se povolila struna .. lehčí možnost vzadu na motoru horší možnost vpředu u pedálu samozřejmě škodovka takže možnost dvě
nojo ale blokovali sme křižovatku takže jak jet bez plynu ? máme přeci sytič jedna dvě tři a už sme uháněli rychlostí 30km/h s oblakem černýho dýmu za autem po jedný z nejfrekventovanějších ulic v hradci
po chvilce se to začlo přehřejvat z targy vypadlo že nemá zapojenej větrák na chladiči a ve třiceti se toho moc neuchladí tak to krouhnem na první parkoviště .. rozjíždí se akce vyskáčem targa tahá nářadí rve ven kobereček šroubuje ven pedál pak se štafety ujímám já nasadím a aretuju lanko šroubovačka zpátky úklid a během pěti minut startujem a s černým oblakem z motoru (btw. targo sem si vzpoměl že ti to někde podfukuje u příruby protože černej dým se valil nejen z koncovky vejfuku
) mizíme domů zase za tucání loitumy
no hoši tohle je možný přece jen u škodovek né ?

08:41:30
31.08.2006
31.08.2006

Rapid135
to ja jel jednou z prace dom a divil sem se proc me za jizdy sviti svetli nad dverma,tak zmacknu knoflik a ono sviti porad,tak v 90km/h oteviram dvere esi se neseknul vypinac,nic. dojedu k prodejne autodilu zahybu s vypinacem tak nic,tak zahybu s vypinacem na druhe strane.nakonec sem z ridicovych dveri vytahnul vypinac a odpojil draty,necekane to svitilo furt.tak sem mily svetlo kuchnul a prepojil jeden drat.ted uz se to rozina jen na vypinac a nutno dodat ze me to tak lip vyhovuje

21:54:12
30.08.2006
30.08.2006

1ETONY
pracoval jsem ve skoda servisu a obcas se to na FABKACH stavalo ... bud sterace, nebo stale blikaly blinkry ....
.... jinak to prepakovani steracu na Octaviich bylo taky furt - na novejch uz je snad o gufero vic, aby se tam ta voda nedostala ...

20:54:22
30.08.2006
30.08.2006

Rabbit

20:48:38
30.08.2006
30.08.2006

minno
-> Rabbit: nie, ale ja to viem aj tak: fabii mrdlo v gebuli

20:45:09
30.08.2006
30.08.2006

Rabbit
minno:
A řekli ti čim to bylo?
A řekli ti čim to bylo?
19:28:19
30.08.2006
30.08.2006

haso
-> minno:

19:09:44
30.08.2006
30.08.2006

minno
so stieracmi mam prihodu na sluzobnej fabii. bolo to este v zime, snezilo, stierace zapnute...zastanem, vypnem stierace, vypnem zapalovanie, idem vystupovat a stierace stale bezia
mohol som robit cokolvek, vypinat, zapinat, prepinat, startovat, stierace sa nezastavili :-) som skusil aj vystupit a zamknut auto a nepomohlo :-) nakoniec pomohlo vybrat prislusnu poistku :-) a ked som sa potom vratil do auta, poistku som zalozil naspat a pokracoval v jazde so stieracmi - rovno do skoda servisu :-)

15:22:08
30.08.2006
30.08.2006

COKAPIK
Tak u octavek je to s tema steracama normalni...koupil sem si ted octavku a v nejvetsim desti a krupobiti se sekli ...museji se sem tam promazac jinak s tim budou problemy
13:48:10
30.08.2006
30.08.2006

Tomik...
-> Rabbit: Taky si řikam... Na novoty se musí hrubě... To škodověnky chtěji citlivější zacházení...

13:45:24
30.08.2006
30.08.2006

Rabbit
Tomik...:
Tak to je dobrý. "Dorá věc se porařila, hrubá síla zvítězila."
Tak to je dobrý. "Dorá věc se porařila, hrubá síla zvítězila."

13:09:04
30.08.2006
30.08.2006

Tomik...
-> Hurdis: No vono já jsem to vzal zpátky(když přestalo pršet) "trochu" ostřejší jízdou tak byly zaražený v sedačkách a drželi pysk...
13:07:22
30.08.2006
30.08.2006

Tomik...
-> havlik: Na ten pomalejší běh to chodilo spolehlivě... chvíli...

12:40:57
30.08.2006
30.08.2006

havlik
-> jerrom: jo je to docela zajímavý teďka se to akorát stalo na kámošový oktavce no fakt zážitek sice mu to eště stírá ale tak než to přejede okno 10 sekund
12:38:36
30.08.2006
30.08.2006

jerrom
-> Tomik...: Prej u oktávky hodně často zareznou táhla a to musí bejt mazec pak nékde za deště

12:35:44
30.08.2006
30.08.2006

Hurdis
-> Tomik...: tý woe, dělat si ze mně nějaký Účko srandu, tak ho autolanem přivážu na kapotu a dám mu do ruky hadr ať dělá stěrače

12:18:55
30.08.2006
30.08.2006

Tomik...
To mě se zase jednou stalo: Měl jsem od souseda půjčenou Octavku, kterou měl i on půjčenou z půjčovky dal mi jí, abych dovezl nějaký ukrajince od nás z Ledče do Rakovníka(asi 140 Km) Už jsem byl na tý výpadovce(nebo je to i dálnice) za prahou a začalo prset, tak pustim stěrače a pohoda, pak chcavec jak sviňa, tak je pustim naplno a chvilku taky pohoda, jel jsem asi tak 130 a najednou se sekly a nestíraj, hnedle nic nevidim a tak pomalu brzdim, dávam výstražný a ke kraji... Modlil jsem se aby to do mě někdo neprásknul...
A co teď, u oktávky jsem v životě nic nerozebíral a tak jsem zkusil vypnout a zapnout klíček a nic, takhle to tam rychtuju asi tři minuty a nic, tak že počkáme až nebude tolik chcát(ukrajinci ze mě měli prdel) ale měli jsme tam bejt na čas a já nasranej, tak jsem vzteky bouchnul do palubky a šup, stěrače se rozeběhli... Po dvaceti km znova, tak do toho praštim a zase nic, to už ale chodilo aspoň na ten pomalej chod, tak se dalo jet, no ale hrůza...
A co teď, u oktávky jsem v životě nic nerozebíral a tak jsem zkusil vypnout a zapnout klíček a nic, takhle to tam rychtuju asi tři minuty a nic, tak že počkáme až nebude tolik chcát(ukrajinci ze mě měli prdel) ale měli jsme tam bejt na čas a já nasranej, tak jsem vzteky bouchnul do palubky a šup, stěrače se rozeběhli... Po dvaceti km znova, tak do toho praštim a zase nic, to už ale chodilo aspoň na ten pomalej chod, tak se dalo jet, no ale hrůza...

11:45:23
30.08.2006
30.08.2006

Syny
-> Honza M: To se presne stalo me... Roztekla se mi svorkovnice ud spinace svetel a ejhle v 11 vecer tma... Tak sem zap vystrazky a trada 20km domu

21:48:54
29.08.2006
29.08.2006

Pecyn
Onehdy jsem jel z práce dom. Byla zima jako
Jedu tak pěkně, poslouchám rádio a najednou začalo něco strašně syčet. Myslel sem že mám pichlé kolo, ale než sem stihl zastavit už nebylo vidět ani ven
Tak mě praskla vevnitř v autě hadice od topení
Byl sem rád že sem se nevykotil

19:40:08
29.08.2006
29.08.2006

Rabbit
Honza M:
No, ty mi taky fungovali. Dneska sem stim najezdil přes 30km a svítí to normálně. Nějak netušim co to mělo bejt.
No, ty mi taky fungovali. Dneska sem stim najezdil přes 30km a svítí to normálně. Nějak netušim co to mělo bejt.
18:28:02
29.08.2006
29.08.2006

Honza M
-> Rabbit: Kámoš takhle jednou jel s žigulíkem po tmě
Zkasli mu světla tak si na cestu blikal výstražnýma světlama

01:53:04
29.08.2006
29.08.2006

Rabbit
Tak dneska se mi stala další "veselá" porucha.
Auto stálo asi 2 hodiny na dešti. Na tom by nebylo nic divnýho, ale normálně stojim do kopce, tentokrát to stálo na rovině. Nasednu, nastartuju a koukám jak na mě pomžourává kontrolky dobíjení. Tak si řikám: "super" nateklo mi do alternátoru. Při dalšim pohledu sem si všim, že mi svítí jen kontrolka parkovaček (mám automat a ten spíná po nastartování parkovačka a tlumený) a před autem tma jak v pytli. Tak sem pokroutil přepínač světel na parkovačky, tlumený a pak už nesvítilo nic
. Kousek sem popojel (bez světel
) , zastavil a hledal závadu. Posvítil sem na pojistky, byli v pořádku. Posvítil sem do kufru na kontakty relátek. Pošťouchal sem do nich prstem
. Takhle sem tam v dešti chvíli zmateně pobíhal a pak si všimnu: "Jé oni to svítí". Měl sem přepnuto manuálně na tlumený. Tak sem honem nased a frčel domu. Řikal sem si: "honem jeď než si to auto zas rozmyslí". To už kontorolka dobíjení dávno nemžorala.
Před barákem sem přep na parkovačky: normál svítili. Přepnu na tlumený: Normálně svítili. Přepnu na automat a čekám až se zapne: Ani ťuk.
Potom sem ještě vez kámoše domu. Světla normálně svítily (automat sem rači nezkoušel). Cestou od něj domu kousek od baráku skusim automat a ejhle, ono se to normálně zaplo.
Vubec netušim, kde byla závada. Zejtra na to ještě kouknu. Každopádně to byl bezva šok: představa, že v 22:xx pojedu domu bez světel.
Auto stálo asi 2 hodiny na dešti. Na tom by nebylo nic divnýho, ale normálně stojim do kopce, tentokrát to stálo na rovině. Nasednu, nastartuju a koukám jak na mě pomžourává kontrolky dobíjení. Tak si řikám: "super" nateklo mi do alternátoru. Při dalšim pohledu sem si všim, že mi svítí jen kontrolka parkovaček (mám automat a ten spíná po nastartování parkovačka a tlumený) a před autem tma jak v pytli. Tak sem pokroutil přepínač světel na parkovačky, tlumený a pak už nesvítilo nic

Před barákem sem přep na parkovačky: normál svítili. Přepnu na tlumený: Normálně svítili. Přepnu na automat a čekám až se zapne: Ani ťuk.
Potom sem ještě vez kámoše domu. Světla normálně svítily (automat sem rači nezkoušel). Cestou od něj domu kousek od baráku skusim automat a ejhle, ono se to normálně zaplo.
Vubec netušim, kde byla závada. Zejtra na to ještě kouknu. Každopádně to byl bezva šok: představa, že v 22:xx pojedu domu bez světel.
06:49:14
18.08.2006
18.08.2006

Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
-> haso: no ale cokdyž přijede na ty eletricky kriplkáře?? to jako odvaří spojku ?

00:27:33
18.08.2006
18.08.2006

haso
-> Gryzly: mna vzdy zaujimalo preco aj chodci nemaju orandzovu
už si mi to prave objasnil
(ale fakt som to vzdy chcel vedet
)

00:20:09
18.08.2006
18.08.2006

Gryzly
-> haso: jednicka se radi kdyz blikne oranzova
00:11:19
18.08.2006
18.08.2006

haso
-> Rabbit: né celú dobu nie...len ked je už dlho červena, tak foter zaradi a drzi spojku a potom za par sekund už ide zelena...inak dojazd ku križovatke je na neutral
(moj bratranec to volá NULA
)
a z kopca...no tak tam to nieje take caste u nas kopce nejsu
ale obcas to spravi tak ze zoslapne spojku a poriadne vytoci motor do otacok a ked klesnu tak zaradi...
som to vtom prvom prispecku zle napisal...akoe nie zle ale ste to nepochopili tak ako som to myslel...sorry

a z kopca...no tak tam to nieje take caste u nas kopce nejsu

som to vtom prvom prispecku zle napisal...akoe nie zle ale ste to nepochopili tak ako som to myslel...sorry

00:03:26
18.08.2006
18.08.2006

Rabbit
haso:
Když dojíždíš ke křžovatce a skáče ti tam červená, tak potom jako celou dobu stojíš na spojce jo?To přece poznáš kdy bude zelená ne? Jakmile chodcum skočí červená tak si můžeš v klidu zařadit a pak skoro hned jedeš. A z kopce taky nestojíš celou dobu na spojce.
Nevim jak vy, ale já když vyřadim, tak nohy odpočívaj. Maximálně mám nohu v pozoru připravenou dupnout na brzdu. A né abych půl hodiny stál na spojce, to tam rovnou můžu nechat rychlost.
Když dojíždíš ke křžovatce a skáče ti tam červená, tak potom jako celou dobu stojíš na spojce jo?To přece poznáš kdy bude zelená ne? Jakmile chodcum skočí červená tak si můžeš v klidu zařadit a pak skoro hned jedeš. A z kopce taky nestojíš celou dobu na spojce.
Nevim jak vy, ale já když vyřadim, tak nohy odpočívaj. Maximálně mám nohu v pozoru připravenou dupnout na brzdu. A né abych půl hodiny stál na spojce, to tam rovnou můžu nechat rychlost.
23:54:09
17.08.2006
17.08.2006

haso
-> minno: no dovolil by som povedat ze nie...
sme trhli z vonka upraveny Golf na semaforoch so seriovou škodovkou
golfista (majitel golfu) vyzeral dost nasrane

23:33:03
17.08.2006
17.08.2006

minno
-> haso: nz...ono sa inac zvykne robit tak ked je husta premavka na neriadenej krizovatke a ty cakas, pozorne sledujes situaciu kedy budes mat prednost a ked uz vidis ze za okamih budes moct vyrazit tak zaradis rychlost a akceleracia vyjazdu z krizovatky je rovnaka ako ked mas zaradene cely cas kym cakas
a zaroven setris spojkove lozisko

23:10:15
17.08.2006
17.08.2006

haso
-> minno: -> pajavlk:
no tak toto som fakt netušil...ale zas ta akceleracia
ked ostatny radia a ty uz mas zaradene...
tak nabuduce ako zbadam ze to foter robi mu to vysvetlim...dakujem pekne

tak nabuduce ako zbadam ze to foter robi mu to vysvetlim...dakujem pekne

22:55:40
17.08.2006
17.08.2006

minno
-> haso:
prepanajana jasne ze sa to smie ale je to hovadina a spojka sa tym pekne nici
na krizovatke akonahle stojis trosku dlhsie hodit neutral a cakat. obecne plati spojkovy pedal nikdy nenechavat dlhsie stlaceny.

22:54:09
17.08.2006
17.08.2006

pajavlk
-> haso: pro spojkový ložisko to znamená infarkt a pro to ložisko v klice viz. to co sem napsal o dva příspěvky níž
už v autoškolách do nás hustěj že spojka je jen na rozjezd a řazení a žádný prasečiny jako stát na spojce na křižovatce v kopci a podobný zvěrstva
pak sou z tohohle takový problémy

22:42:14
17.08.2006
17.08.2006

haso
-> pajavlk: ale to robi aj foter ze zoslapne spojku a rychlost necha zaradenu
to sa na krizovatke a z kopca nesmie?

22:12:53
17.08.2006
17.08.2006

pajavlk
-> Pavel Korbelář: s tím nešlo nic dělat musela by ven klika a nák to z toho dostat prostě běžnejma prostředkama neopravitelná závada
taky sem mu to natvrdo řek že když je prase tak já se s stím srát nebudu že to opravit nejde motor šel na sedačky zacvak sem mu zadní čelo kapotu a pak ho nákej jinej tuner s fakanem odtáhnul fakt pro dobrotu na žebrotu hlavně že sem tím debilem zabil odpoledne

22:07:15
17.08.2006
17.08.2006

Pavel P@nkáč
-> pajavlk: tak to musel mit radost jsi mu to rozbombardoval a poslal s tim nekam

22:00:42
17.08.2006
17.08.2006

pajavlk
no nák to tu utichlo tak přidám dnešní střípek
přijel mladej borec že mu nejde spojka nevypíná takovej mladej nagelovanej tuner stopětka ve strašným stavu no sundal sem kryt na převodovce čumim dovnitř baterkou on šlape na spojku a všechno funguje jak má ložisko se točí přítlačák vystavuje tak řikám to je divný no tak sem chtěl shodit motor jenže nešla vytáhnout mrkev ze setrváku tak si řikám kurva co to tak za to rvu eště víc nakonec sem vyrval mrkev z převodovky a čumim na motor sundám přítlačák a jak je v klice to ložisko tak to bylo úplně fialový roztavený a v něm zatavená mrkev
a to takovým způsobem že ten ven nešlo ani pajsrem kladivem ničím jak kdyby to tam někdo přivařil sem se ptal borce co s tím dělal a von že prej je zvyklej třeba z kopce sešlápnout spojku ale nevyřadit to samý na křižovatkách
tak sem borcoj motor mrdnul na zadní sedačky a poslal ho s tím doprdele ať si to odtáhne je to možný v dnešní době takový hovada ? 
přijel mladej borec že mu nejde spojka nevypíná takovej mladej nagelovanej tuner stopětka ve strašným stavu no sundal sem kryt na převodovce čumim dovnitř baterkou on šlape na spojku a všechno funguje jak má ložisko se točí přítlačák vystavuje tak řikám to je divný no tak sem chtěl shodit motor jenže nešla vytáhnout mrkev ze setrváku tak si řikám kurva co to tak za to rvu eště víc nakonec sem vyrval mrkev z převodovky a čumim na motor sundám přítlačák a jak je v klice to ložisko tak to bylo úplně fialový roztavený a v něm zatavená mrkev

22:08:31
14.08.2006
14.08.2006

Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
přimrzla k silnici...
no jednůc sem potřeboval jet... a skla byly zamrzly... z venku vypadalo že sou zamrzly zevnitř a zevnitř vypadaly že sou zamrzly zvenku a ani za boha sem s tim nehnul... ani odmrazovačem (a to sem měl dobrej odmrazovač - nepěnil a opravdu odmrazoval a nezamrzl po ujetí 5m jako běžně dostupné odmrazovače...)

no jednůc sem potřeboval jet... a skla byly zamrzly... z venku vypadalo že sou zamrzly zevnitř a zevnitř vypadaly že sou zamrzly zvenku a ani za boha sem s tim nehnul... ani odmrazovačem (a to sem měl dobrej odmrazovač - nepěnil a opravdu odmrazoval a nezamrzl po ujetí 5m jako běžně dostupné odmrazovače...)
22:05:55
14.08.2006
14.08.2006

havlik
-> Ovečka: ajo vlastně

22:01:54
14.08.2006
14.08.2006

Ovečka
-> havlik:

20:36:40
14.08.2006
14.08.2006

havlik
-> Ovečka: jen jestli nekecáš

19:53:40
14.08.2006
14.08.2006

Rabbit
Ovečka:
Tybrďo, ale to se mi stalo taky. U nás moc něhu jeni a tak mám pod autem dycky suchej obdélník. Jednou sem se na něj pořádně netrefil a jěště sem měl mokrý kola jak na cestách byl rozježděnej sníh. Tak sem to zabouch a šel dom. Ale ráno sem to nemoh rozjet. Ale naštěstí nebyla přimrzlá moc takže se na druhej pokus odlepila.
A s vodou v tunelu je taky prdel. Prošoupal se mi koberec na horní hraně tunelu u plynovýho pedálu. A jak tam je nahoře díra tak se tam dostával prach a vlhkost. Dokud bylo teplo, tak OK, ale jak začalo mrznout, tak sem měl tempomat. Moh sem klidně sešlápnout plyn až na zem a dát si nohy za krk. Prostě to vyselo. Pře řazení sem to musel zespoda podebrat nohou a zvednout.
A jednou jak sem takhle blbhnu nohou kolem toho plynovýho pedánu, tak sem si vykop konektor na spínači brzdovek co je hned nad brzdovim pedálem. To sem se taky naběhal než sem to našel a nakonec sem se musel stejně zeptat tady.
Tybrďo, ale to se mi stalo taky. U nás moc něhu jeni a tak mám pod autem dycky suchej obdélník. Jednou sem se na něj pořádně netrefil a jěště sem měl mokrý kola jak na cestách byl rozježděnej sníh. Tak sem to zabouch a šel dom. Ale ráno sem to nemoh rozjet. Ale naštěstí nebyla přimrzlá moc takže se na druhej pokus odlepila.
A s vodou v tunelu je taky prdel. Prošoupal se mi koberec na horní hraně tunelu u plynovýho pedálu. A jak tam je nahoře díra tak se tam dostával prach a vlhkost. Dokud bylo teplo, tak OK, ale jak začalo mrznout, tak sem měl tempomat. Moh sem klidně sešlápnout plyn až na zem a dát si nohy za krk. Prostě to vyselo. Pře řazení sem to musel zespoda podebrat nohou a zvednout.
A jednou jak sem takhle blbhnu nohou kolem toho plynovýho pedánu, tak sem si vykop konektor na spínači brzdovek co je hned nad brzdovim pedálem. To sem se taky naběhal než sem to našel a nakonec sem se musel stejně zeptat tady.