Známe své práva :))

prohledat
66 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 12.07.2006 do 14.07.2006, založil/a KEAN
řadit dle data
20:46:13
14.07.2006
Ondra882
-> Labros: Presne tak. To s tim rozctvrcenim je svata pravda. Me ten zakon proste sere. Kdyz uz chtej zacit neco menit tak at zmenej celou ceskou justici a hlavne svuj pristup. Jenze jim jde jen o to aby mohli buzerovat obycejny lidi a ty kreteni co jezdej jak prasata se z toho beztak vzdycky nejak vyvlecou.
18:30:51
14.07.2006
Don Carlos
JJ. Velice zajímavé, ale toto by člověk musel mít velmi dobře naučené.
Jednou jsem se táhl za nějakým dieslem v obci. Pak jsem ho, protože mi smrděl pod nos, předjel a zařadil se těsně před plnou čárou. Jel jsem cca 60 km/h. V tom mi vyletěl (opravdu utíkal) pod kola obušek ("milovník" řidičů ve věku 18 - 30 let, sám má 29) a začal ohromně mávat.Tak jsem s kvílením gum zastavil. Pane řidiči, kolik se jezdí v obci?50! Kolik jste jel? 50. Neříkejte. Jo jel, máte to změřené? No dobře a proč jste předjížděl na plné? Zařadil sem se těsně před plnou. Ne, já vás viděl jet přes plnou. Joooo?, A já vás viděl, jak jste utíkal a čuměl, ať si nezasukujete nohy. No dobře. Pásy nepoužíváte? Jo, ale zapomněl jsem si je dát. Tak to bude za tisíc včetně spolujezdce. No a teď rozčíleně koukám a vedle mně přes cestu zakrývá autobus značku zákazu stání. Tak jsem se nasral a povídám: Ten autobus tam může stát? Ano. Já myslím, že ne! (ta značka byla v půlce autobusu, takže už byl v zákazu). Proč si to myslíte? Protože vim, že je tam značka.Noooo to už se řeší, víte... Zamlouval to.No a kolik sem vám chtěl dát tu pokutu? Třista za oba? Nooo tak dobře. Ještě mi špatně vypsal ten lístek a navíc myslím zelenou propiskou, ale to už sem do něj neryl. No a letos mi v zimě dal za okýnko bloček, za stání na chodníku. Jenže letos bylo tolik sněhu, že chodníky byly zároveň s cestou. A to jsem navíc uhýbal popelářům a pak už si nešel přeparkovat. To už jsem měl nachystanou řeč, že si to tam zaparkovala osoba mně blízká a bla bla bla. Do toho mi přišel kšeft u jednoho z těch dobrých policajtů a ten to stornoval. Stejně vždycky po mně ten Mudrfousek tak blbě čumí a určitě mi to ještě vrátí. Ale z toho plyne, že se člověk prostě nesmí nechat. Vždycky se slušností, ale s přiměřenou dávkou asertivity.
17:56:12
14.07.2006
p.b.
Docela zajímavý je tohle čtení... Zvlášť teda ten začátek, ale to si fakt nedovedu představit že by někdo na toho uniformovanýho poloboha vybalil :)) www.chcetezmenu.cz/index. php?option=com...
17:27:44
14.07.2006
King
-> Labros: Ano :) Ale to je jenom ta pomyslná třešnička na dortu pana ministra.....
16:16:53
14.07.2006
Labros
-> King: ad debilita - myslíš tři pokusy o vysvětlení jestli tacho může přeměřovat nebo podměřovat, včetně posledního pokusu, že pokud tacho ukazuje 50, tak auto jede 41 až 50? 3
16:16:21
14.07.2006
Labros
-> King: Správně to vystihnul někdo v televizi, že pokud za krádež zavedu trest smrti rozčtvrcením, pak také prudce poklesne počet krádeží a nebude důvod zákon rušit 5
16:12:45
14.07.2006
King
-> Doyle: Asi málokdo z nás je takovej omezenec, aby se na to nepodíval taky "z tý druhý stránky". Pokles úmrtí je vcelku působivej, lehký zranění taky, s těžkejma už to tak slavný není. Počasí zatím bylo takřka ideální, provoz menší a hlavně je většina řidičů připosraná.
Neříkám, že body ne, ale proč proboha jenom 12. Nemám nic proti měření rychlosti, ale nechť je v zákoně (resp. v nějaký prováděcí vyhlášce) počítáno s tím, že radary i tachometry aut nejsou 2x přesný měřidla. Na "optimalizaci" nesmyslnýho dopravního značení bylo taky dost času před 411, ale vysrali se na to 8 Nevím, kam mířila na narážka o ježdění 100vkou po městě - pokud máš na mysli pár asociálů a hovad, co to praktikovali za starejch časů, tak těm je nějaká 411 u pihele, stejně jako další zákony nebo policajti a až přijdou o body, budou jezdit a prasit načerno.
Jinak jsem včera koukal na záznam tiskovky s Shimonovským a měl jsem nepříjemný pocit, že debilita zákonů jde ruku v ruce s debilitou ministra....
09:32:48
14.07.2006
Doyle
-> Ondra882: Ne ne policajt nejsem a ani nikdo z rodiny,známých nebo kamarádů není.
Jen se snažím dívat se na problematiku i z té druhé stránky.Vždyť to že se nehodovost snížila o tolik procent je přece dobře,ne?Ono je jednoduché kritizovat za zákon který je postaven proti nám a že teď už nemůžem po městě jezdit stovkou jako kdysi bez obav,ale jsou v tom pozitiva.Netvrdím,že to funguje bez chyby a že jsou policajti svatí.4
01:03:27
14.07.2006
Stal
Krasny cteni
20:19:03
13.07.2006
Ondra882
-> King: Jo ja to pochopil. Presne tak.
19:57:44
13.07.2006
King
-> Ondra882: Já tomu postoji rozumím, ale vydrží mu jen do doby, kdy sám příjde díky buzeraci o pěknejch pár tisícovek a většinu bodů. V netových diskuzích se s úspěchem používá příměr o slušném občanovi z dob nacismu v Říši. Nepamatuju se kdo je jeho autorem, ale je to nějak takhle: "Když si přišli pro komouše z našeho domu, mlčel jsem. Když přišli pro Židy, mlčel jsem. Když si přišli pro faráře, taky jsem mlčel. Pak si přišli pro mě....." Doufám, že jsem to moc nezkomolil, ale dává to doufám smysl :)
18:30:07
13.07.2006
Hurdis
no za ty 2 mm jen dobře, občas si dám bobříka odvahy s rodinně-firemními fáčky na slikách v dešti, sněhu, nevím jak to dělají, ale i když se každou chvíli mění nějaká pneu, tak ve výsledku jsou všechny sjetý na drát 9, na svých autech bych pneu pod 2,5 nestrpěl
18:14:41
13.07.2006
Ondra882
-> doyle: Ty si policajt, nebo nejsi normalni. Ikdyzy to vyjde nastejno, ne?
17:21:36
13.07.2006
kliste
-> David.: uz 2mm9 snad 1,6ne????,
15:09:03
13.07.2006
Pavel P..
-> KEAN: 6
-> David.: dík1
15:06:08
13.07.2006
David.
Pláště pneumatik nesmí mít na svém vnějším obvodu (oblast
koruny, ramene, boku a patky pláště) trhliny nebo poškození, které
obnažují kostru nebo ji narušují. Činná plocha pláště pneumatiky
v provozu musí mít po celém obvodu a celé šíři vrchního běhounu
jasně viditelný dezén s hloubkou hlavních dezénových drážek nebo
zářezů u mopedů nejméně 1,0 mm a u vozidel ostatních kategorií
nejméně 2 mm. Hlavními dezénovými drážkami se rozumějí drážky
opatřené indikátory opotřebení (
15:01:54
13.07.2006
KEAN
-> Pavel P.: Tak promin no.... 8
14:59:14
13.07.2006
Pavel P..
-> David.: by ses divil na čem lidi jezděj... proto se radši ptám jestli se něco nezměnilo..
14:55:54
13.07.2006
David.
nedělám,ono 1,6mm a 2mm není přece takovej rozdíl.neříkejte že jezdíte nadoraz na těch 1,6mm
14:54:04
13.07.2006
David.
to takhle minulý týden policajti prudili 70kou do kopce a já byl první za nima a nikdo se neměl k předjetí,tak jsem si počkal na rovnej přehlednej úsek a 90tkou normálně předjel a ta kolona co byla za nima tak se nikdo nedovolil předjet jak jsem pak koukal do zrcátka...lidi jsou dobře zblblý....
14:53:03
13.07.2006
Pavel P..
-> David.: vážně?
14:53:02
13.07.2006
KEAN
-> David.: Si delas prdel,ne???
14:50:56
13.07.2006
David.
-> KEAN: ne,dneska už 2mm
14:45:43
13.07.2006
Pavel P..
-> KEAN: díky.112
14:44:38
13.07.2006
KEAN
-> Pavel P.: ANO
14:43:10
13.07.2006
Pavel P..
-> KEAN: ANO nebo NE?? 1
14:25:51
13.07.2006
KEAN
-> Pavel P.: 4
14:24:29
13.07.2006
Pavel P..
jakou má mít minimální hloubku vzorek na pneumatice? 1,6mm??
13:59:43
13.07.2006
King
-> doyle: Jasně, souhlasím s tím, že normální je chovat se aspoň ze začátku rozhovoru s PČR slušně - to pužívám a je to v poho. Až se měrící technika zdokonalí natolik, že chyba měření bude řádu desetin km/h, pak budu poslušně solit pokuty za 51km/h. Dokud ale ramery měřej, jak měřej, udělám všechno proto, aby mě nějakej klofák v uniformě MP nekriminalizoval za 53 kiláků v obci. Těch případů je od 1.7. víc, takže nevím, co konkrétně si měl na mysli. Stejně tak ta hladina 0.1 promile v krvi je tzv. fyziologická - prostě to tam může bejt i bez toho, že by člověk něco vypil. Takže pokud mi tohle naměřej na silnici, nesmlouvavě budu trvat na odběru krve a s pravděpodobností hraničící s jistotou mě žádnej postih čekat nebude popř. hoši si to radši rozmyslej4 S jedinou vyjímkou jsem nikdy neused za volant nalitej a proto mě zákon s nulovou tolerancí vůči alkoholu bude i nadále srát a udělám všechno, abych ho vojebal 4 Ať pykaj skutečný kořalové a kolektivní vinu, nechť si Šimonovskej strčí do řiti - to platí obecně o celý slavný 411ce. Pro ilustraci vkládám příběh nejmenovaného kolegy z S120 konfery:

**** mám fakt dost dneska...... jedu si do karlína a po cestě vidim jak si v protisměru dva měšťáci dělaj plácek a zacinaj merit takze cestou zpatky co sem tam jel sem o nich vedel a drzel sem si tam tech rovnejch 50 aby na me nic nemohly....... šup - plácačka ........tak zastavim a už to začlo...... "pane řidiči, víte kolik jste jel" já "ano, padesát" ....... odpověď " ne, jel jste 52"...... já "držel sem si tam padesát, to že to podměřuje neni moje věc" ...... a začal " dopustil jste se blabla bla a dorazil mě

2 BODY a 1000 POKUTA ......

to sem na něj vyjel páč to sem fakt už nervama nevydržel, slovně sem ho tam zjebal a že mu nedám ani korunu a že se proti jeho rozhodnuťí odvolám !!

chvilku mu hrabalo ve věži a řek ať jedu

jak to zkoušej ty hova*a to je fakt neskutečný !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

13:30:13
13.07.2006
Doyle
-> King: já zase neříkám aby člověk stáhl uši a na kolenou odprošoval.Jen přiznat chybu,kterou jsem udělal a když jde např. o úpravy tak zdůvodnit,prostě si s ním o tom popovídat4 Ne hned vyjet po něm co si to vůbec dovolil zastavit tě.Ty pokuty a odebírání bodů za minimální přestupky v rychlosti jsou jen teď na začátku když je ten zákon čerstvý.A neboj ono se to pěkně rozmázává,původně to ten borec překročil o 7km/h a už je to o 3km/h.A taky jak se k tomu policajtovi třeba choval.Ono je to těžké,dáš nějakou toleranci a už to jde do úpadku.Podáš prst,vezmou celou ruku.A zahraničí taky nemůžeš srovnávat,tam se řidiči chovají rozhodně jinak a nejezdí jako prasata,není tam tolik smrtelných nehod jako tady vlastně ve většině případů z blbosti,nepřiměřené rychlosti.A taky je tam policie někdo.Na období komunismu budeme narážet ještě dlouho,brzda je brzda6
12:33:06
13.07.2006
King
-> Tasek: A jseš si jistej? Totiž v obchodě se jaxi počítá s tím, že se během dne uskuteční stovky finančních transakcí. Je tam k dispozici kasa a vracet zákazníkovi max. 10 ks mincí či bankovek asi nedělá problém. Ovšem do auta obvykle sedám za účelem přemístění se v prostoru z A do B a pokud si vocas od MP řekne o 1500, moc bych si přál mít sebou 3000 50hal mincí :)
-> doyle: Já uznávám, že to "solůšn" s nařčením policajta s opilosti je hodně hardórová záležitost, ale rozhodně nebudu kejakýmu oudovi zákona dělat poslušnýho kašpara při jeho interpretaci zákona. Až se ta naše slavná PČR začne chovat podle hesla "serve and protect", tzn. přestane buzerovat, místo zajišťování bezpečnosti, jako je tomu třeba na západ od Rozvadova, pak i já se stanu poslušným občanem klopícím uši při přestupku. Zatím je to s rozkoší buzerující partička (není se čemu divit, když systém buzerace přežívající z do VB, je nedílnou součástí jejich vnitřní struktury) inspirující se Ukrajinou, Ruskem a spol. O MP už vůbec nemluvím.
Cituju: "....ale radši jezdit bezpečně a ty předpisy dodržovat,ne" - předpis je předpis a vůl zůstane volem, zákon je zákon a život jde kolem4 I v Říši či Itálii platí jistá tolerance při radarovým měření rychlosti, stejně jako tolerance minimálních hladin alkoholu za volantem. Proto se budu do krve hádat s vohnoutem, kterej mě bude buzerovat za 53 obci a stejně tak se nenchám šikanovat za 0,1 promile v krvi, který mi nějakej vošoust naměří pri silniční kontrole a bude se snažit ze mě udělat největšího vyvrhele a okrádat mě ve jménu zhovadilýho zákona flanďáka Shimonowskiho4
11:43:02
13.07.2006
Tasek
-> sep: ale nejsou povinni ti to v takovyhle drobnych vzit, je to jako v obchode, maximalne 10x stejny typ mince ci bankovky..., pokud veme vic,je ciste jen jeho ochota....
11:42:29
13.07.2006
Tomik...
->sep: Taky hustý . . . 3 by asi čuměli 9
11:31:24
13.07.2006
sep
Vím o člověku který vozil už dříve na pokuty pytlík 5halířů,měl tam asi 200Kčs což tenkrát výše pokut dosahovala zřídka,taky vím že říkal že párkrát pokutu opravdu platit měl,a když vytáhnul ten pytel a začal odpočítávat 5halíře tak orgáni vždy nakonec vyměkli a nechali ho jet......už mě mockrát napadla evoluce tohoto nápadu ,s tím že 5halíře nahradí 50tníky,ale princip je stejný,přeci jen začít odpočítávat těch 1500 pokuty po takových drobných,samozřejmě vždy s pečlivým kontrolním mezisoučtem(který kdovíproč vždy vyjde jinak a je nutno opakovat celou operaci),může příslušníky odradit nebo alespoň minimálně otrávit40
11:17:18
13.07.2006
Tomik...
->Labros: Jak byl stočenej tak je nahodil předníma kolama... (měl golfa) 1
11:13:51
13.07.2006
Borin - Král tuzerů
-> Labros: Pořád sou 4 1
11:12:57
13.07.2006
Labros
nebo už nejsou povinný?
11:12:49
13.07.2006
Labros
-> Tomik...: jedna z těch věcí byly chybějící zadní zástěrky, ne 3
10:53:23
13.07.2006
Tomik...
Já to řikam furt, sklopit uši a dělat debila...1
10:36:38
13.07.2006
Borin - Král tuzerů
-> doyle: Taky mi to připadá jako kravina...řekneš mu že chlastal tak se nebude účastnit "okouknutí" auta a ten druhej tě pěkně probere a zaměří se na sebemenší kravinu...klidně tě taky pošlou na krev že si chlastal...takže to může bejt ještě horší...tohle by mělo smysl se sériovkou u který vím že tam mám všechno a všechno je jak má bejt...Jinak to je jako oko za oko zub za zub...já smahnu tebe a ty mě...Já bych tohle neudělal hádat se s nima...nejlepší je se dohodnout v klidu než ze sebe dělat frajírka a dostat plnou palbu...4 1
10:16:03
13.07.2006
Doyle
Že se na to nevyserete,ohánět se nějakým právem a řešit svou chybu protiútokem.Každý z nás ví v čem jezdí,kolik jezdí a co udělal za přestupek.Jen pořád nechápu proč máte nutkání dokazovat opak.Je to stejně jenom kvůli toho,aby ste mohli pak svým kamarádům zdělit jak jste nad policií nevyzráli a co všechno jste jim neřekli,co jsou to za debilové atd.Přitom většina z vás má půlky stažené když uvidí bílé auto se zeleným pruhem nebo chlápka v černé uniformě.Taky si myslím,že když vás už někdo zastaví tak jste rádi když vás co nejdřív pustí a ne se jich ptát jestli si před službou nedali skleničku.
Jsou i chyby z řad policie,to nevyvracím a taky se rozčiluju,ale radši jezdit bezpečně a ty předpisy dodržovat,ne?
08:34:35
13.07.2006
Tomik...
Voni se ty kurvy jen tak nenechaj, bratránek je z Litvínova a jednou ho stavěli a že má sjetou gumu(nový měl už dávno objednaný a ten následující den mu přišli, ale to už jim nemohl za boha vysvětlit) no a tak mu dali 500,- on jak byl nasranej, tak to před nima odhráb a "trochu" je nahodil štěrkem, načež voni sedli do auta a za nim... Halt a našli mu na autě ještě věci za 3000,- Kurvy
00:49:17
13.07.2006
Stal
-> Baghira: Pěkná řeč 1
00:47:44
13.07.2006
Stal
-> Don Carlos: A kde, u vas v Kloboukach nebo jinde? Jen poopravim, Laguna je tmave zelena a jezdi s tim pekny hovada tak vsichni zlinsti bacha a oci na stopkach,ma to kameru hned za celnim sklem vedle zpetniho zrcatka, je schopnej s tim merit a fotit za jizdy a hned to taky pekne zdokumentovat na papir, me stim bral ve Zline na hlavni tride, nejdriv takova agresivni myska, pak na zadnim pate za sklem dve stopky, vylezl z toh nabouchanej blondak a ze je dneska 31. tak to jeste bude za 500 (jedna mirne sjeta pneu). Pritelkyne ho pak jeste ten den tak o hodku pozdeji potkala ve meste, samozrejme zadna padesatka, pote zastavil na zastavce autobusu, nacez si sel ke korejcum do bistra na langose.
Jen tak na okraj takova zvlastnost, ta laguna je starej model a vsiml sem si ze ma vzadu znacku V6, pritom V6 mel az novy model po faceliftu (DOHC, objem 2946 cm³,výkon 152 kW (206 koní) při 6000 ot/min, točivý moment 285 Nm při 3750 ot/min).
22:59:26
12.07.2006
Baghira
Zrovna jsem koukal na Události a Šimonovskej není kokot, Šimonovskej je megaflanďáckej megakokot. Ten tam zase blil sračky.
22:32:50
12.07.2006
Skoda RBK - zrušená registrace
King: ale fakt len občas
22:30:35
12.07.2006
King
-> Skoda RBK: Prej to vzal sportovně :) Ono na úplně novým auťáku se nějaký ty mouchy špatně hledaj, ale občas i polda může mít smysl pro srandu a fair-play :)
22:28:32
12.07.2006
King
-> Kurvapes: Pravdu díš náčelníku :) Oni to dneska nebrzděj kamiony, jako spíš strejcové, co s rukama na volantu v pozici "za pět minut jedna" (hardcore odnož skupiny "za deset dvě" :) na 10km spáchá tucet prohřešků proti plynulosti dopravy, který ovšem nejdou exaktně změřit a dokázat jako absolutní hodnotu rychlosti 8
22:25:46
12.07.2006
Skoda RBK - zrušená registrace
King: a on potom odišiel preč a pohoda?
22:20:47
12.07.2006
King
-> Hurdis: Proto fakt je potřeba sešrotovat tunu předpisů, aby byl člověk aspoň vo prsa před těma MP-vohnoutama a dostávat je za každou maličkost a pokud není spěch, klidně k tomu radši volat PČR. Jestli jsem si třeba ty nový sračky vyložil správně, při vyžádání dokladů by se měli spokojit s ŘP, OTP a s pojistkou - jak budou chtít občanku, poslat do míst, kde záda ztrácejí své slušné jméno :) A ti tvrdší, můžou začít vyhrožovat porušením pravomoci veřejnýho činitele :)
Já si pamatuju jak kdysi příslušník podvečer zastavil plácačkou jednoho kolegu ve fungl novým služebáku. A prej pokuta za nerozsvícení světel při "snížené viditelnosti". A ten filuta se zeptal, čím, že ho ten bengoš stavěl. Odpověděl, že standardně plácačkou. "A čím pak zastavuje hlídka policije auta při snížené viditelnosti? ha?....správně- signálem baterky! Takže, když mě stavíte terčíkem, je viditelnost jaká? Nesnížená! Nashle! :))
Extreme Tyres