skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Známe své práva :))
22:10:15
12.07.2006
12.07.2006

Kurvapes
-> King: Hehe,ale maj ti připosranci něco do sebe.Např to,že s vozem DAF 45 rv.91 patřím k nejrychlejším.(Při dodržování rychlostních limitů)

22:09:57
12.07.2006
12.07.2006

Baghira
-> COL: Navíc pokud se neprokáže, že pod vlivem alkoholu jsou, hrozí člověku, který je nařkl paragraf pomluvy, a odškodnění za ušlej zisk atd... Tohle už pár lidí zkusilo a dodnes se soudí.
22:03:31
12.07.2006
12.07.2006

Hurdis
a hlášky místní městské policie:
když jsem se dostavil na předvolání
"No když vono už je půl druhý, my už to s váma nebudem řešit, my už chcem jít domů"
nebo
"My víme, že se u vás v centru nedá parkovat, my taky musíme kolikrát stát na chodníku"
nebo
"Když nemáte doma kde zaparkovat tak prodejte auto a chodtě pěšky"
Prostě perly po kterých mi většinou bouchnou saze, jen se děsím jejich nových pravomocí, abych neměl brzo flastr.
když jsem se dostavil na předvolání
"No když vono už je půl druhý, my už to s váma nebudem řešit, my už chcem jít domů"
nebo
"My víme, že se u vás v centru nedá parkovat, my taky musíme kolikrát stát na chodníku"
nebo
"Když nemáte doma kde zaparkovat tak prodejte auto a chodtě pěšky"
Prostě perly po kterých mi většinou bouchnou saze, jen se děsím jejich nových pravomocí, abych neměl brzo flastr.

21:51:59
12.07.2006
12.07.2006

Hurdis
-> King: Souhlas, doufám, že se naši příslušníci sekty MP (mentálně postižených) budou po smrti smažit v pekle, větší sebranku de*ilů nenajdeš ani na koncertu neonacistů, mám s nimi spoustu barvitých příhod a jen jejich uniforma na mě působí jako červený hadr na býka.
A co se týče jejich nových pravomocí - katastrofa.
Jen příklad za poslední 2 dny. V pondělí, banda 10ti (slovy DESETI MPků) rozbalovala jeden radar (víc jich naštěstí nemají + 3 proškolené obslužné tupouny) na 4 proudové výpadovce z města a hlídala 50.
Včera jsem je potkal na přehledném úseku, schované za velkou kupou písku hlídat na prázdné silnici 30
A co se týče jejich nových pravomocí - katastrofa.
Jen příklad za poslední 2 dny. V pondělí, banda 10ti (slovy DESETI MPků) rozbalovala jeden radar (víc jich naštěstí nemají + 3 proškolené obslužné tupouny) na 4 proudové výpadovce z města a hlídala 50.
Včera jsem je potkal na přehledném úseku, schované za velkou kupou písku hlídat na prázdné silnici 30
21:45:14
12.07.2006
12.07.2006

Skoda RBK - zrušená registrace
Presne tak netreba ich dráždiť, oni si môžo nájsť iks vecí na ktorých ťa do.e.ú.
21:37:22
12.07.2006
12.07.2006

King
-> KEAN: Ona je ta problematika o dost složitější. Např. ten kalibrační protokol nejsou benga údajně povinný mít u sebe. Těch věcí kolem měření rychlosti, který jsou technicky napadnutelný je víc a doporučuju ke studiu nejčerstvější články na D-fensovi. Je tam třeba zajímavost, že některý laserový radary, co používaj buzny z MP, co nemaj jako výstup fotku, ale jenom lísteček s rychlostí, nejsou důkazem pro správní řízení. Čili v tomhle případě radši risknout správní řízení. Teď nechci, aby to vyznělo jako, že chci za každou cenu vyjebat s radarkontrole, ale proti čuráčkům, co budou prudit za 54km/h v obci, použiju třeba to nařčení z opilost :) Ve zbytku civilizovanýho světa obvykle nemají policajti v palici sračky a od naměřený rychlosti odečítaj možnou chybu měření. Např. kolegu, kterej si to v Itálii šněroval na 110tce 180km/h, sice sejmuli (odebrání ŘP a cca 12tkč), ale rychlost pro jednání byla braná 180-10km/h. Tedy, ne že by na tom v tomhle případě záleželo, ale jsou případy, kdy se dtto pohybujete pod hranicí limitu a radar z vás múže udělat kriminálníka
Předem si vyprošuju hlášky o nechání si rezervy v rychlosti jízdy, protože připosranců co se po silnici pro jistotu vlečou 70-80 a radši inhalujou 20km dýmající liazku, mám posledních 12 dnů plný brejle :)
Předem si vyprošuju hlášky o nechání si rezervy v rychlosti jízdy, protože připosranců co se po silnici pro jistotu vlečou 70-80 a radši inhalujou 20km dýmající liazku, mám posledních 12 dnů plný brejle :)17:56:10
12.07.2006
12.07.2006

petr s
-> KEAN: Tím akorát budeš dráždit kobru bosou nohou Já jsem dostal ty ty ty a další za mnou za 1000 kvůli rožlým světlám takže to je na jednání a ne začít útokem
17:43:29
12.07.2006
12.07.2006

pajavlk
a vy všichni máte auta v super dokonalým stavu ? kámoš takhle jednou něco takovýho zkusil benga si akorát v noci vzali baterku a pane řidiči tak nám ukažte pojistky jednotlivé žárovky hever lékarničku atd. atd. dostal 500,- navrch za to že na ně zkoušel tyhle keci protože mu tam něco našli co neměl tohle bych si dovolil jedině kdybych měl auto v super stavu s kompletní povinnou výbavou jinak to je jak píchnout do sršního hnízda 

17:10:42
12.07.2006
12.07.2006

COL
-> KEAN: Pri tehle metodach - zejmena pri tom podezrivani z opilosti je potreba, aby u toho byl nekdo dalsi - jinak hrozi, ze ti daji treba nakladacku napr. s oduvodnenim, ze jsi se na ne vrhnul... a kdyz nebudes mit svedka, tak jsi v ....
16:55:34
12.07.2006
12.07.2006

Don Carlos
Dnes jsem u nás viděl tmavě modrou lagunu. Těžce zašlý lak a značka ADX. Si říkám, že si to Pražák mohl aspoň trošku naleštit. No a co bylo vepředu? Bradavice. Potom z toho vyskákali 4 páni, z toho 2 dopraváci a 2 z celní správy. No a pátej prej jezdil na motorce po našem městečku. No a páč čekám na nové pneu, tak jsem dnes v práci radši dělal přesčas. 

16:33:56
12.07.2006
12.07.2006

havlik
-> mirčán: njn
16:31:33
12.07.2006
12.07.2006

mirčán
-> havlik: taky sem si myslel, ze policajti maji vse na autech v poradku!!! u nas maj tri mesice propadlou technickou a delaj jako by nic!!!!!
16:20:06
12.07.2006
12.07.2006

havlik
no vzhledem k tomu ze se kazdej radar kalibruje kazdy dva roky tak je velka pravdepodobnost ze tu kalibraci budou splnovat

15:33:55
12.07.2006
12.07.2006

petřík
ÚÚÚÚÚÚÚTÓÓÓÓK!!!!!!!!!

15:24:22
12.07.2006
12.07.2006

THOMMY
Dobrá to věc

15:12:02
12.07.2006