Známe své práva :))

prohledat
66 příspěvků (zobrazeno 51 až 66) od 12.07.2006 do 14.07.2006, založil/a KEAN
řadit dle data
22:10:15
12.07.2006
Kurvapes
-> King: Hehe,ale maj ti připosranci něco do sebe.Např to,že s vozem DAF 45 rv.91 patřím k nejrychlejším.(Při dodržování rychlostních limitů)3
22:09:57
12.07.2006
Baghira
-> COL: Navíc pokud se neprokáže, že pod vlivem alkoholu jsou, hrozí člověku, který je nařkl paragraf pomluvy, a odškodnění za ušlej zisk atd... Tohle už pár lidí zkusilo a dodnes se soudí.
22:03:31
12.07.2006
Hurdis
a hlášky místní městské policie:
když jsem se dostavil na předvolání
"No když vono už je půl druhý, my už to s váma nebudem řešit, my už chcem jít domů"

nebo

"My víme, že se u vás v centru nedá parkovat, my taky musíme kolikrát stát na chodníku"

nebo

"Když nemáte doma kde zaparkovat tak prodejte auto a chodtě pěšky"

Prostě perly po kterých mi většinou bouchnou saze, jen se děsím jejich nových pravomocí, abych neměl brzo flastr.10
21:51:59
12.07.2006
Hurdis
-> King: Souhlas, doufám, že se naši příslušníci sekty MP (mentálně postižených) budou po smrti smažit v pekle, větší sebranku de*ilů nenajdeš ani na koncertu neonacistů, mám s nimi spoustu barvitých příhod a jen jejich uniforma na mě působí jako červený hadr na býka.
A co se týče jejich nových pravomocí - katastrofa.
Jen příklad za poslední 2 dny. V pondělí, banda 10ti (slovy DESETI MPků) rozbalovala jeden radar (víc jich naštěstí nemají + 3 proškolené obslužné tupouny) na 4 proudové výpadovce z města a hlídala 50.
Včera jsem je potkal na přehledném úseku, schované za velkou kupou písku hlídat na prázdné silnici 30
21:45:14
12.07.2006
Skoda RBK - zrušená registrace
Presne tak netreba ich dráždiť, oni si môžo nájsť iks vecí na ktorých ťa do.e.ú.
21:37:22
12.07.2006
King
-> KEAN: Ona je ta problematika o dost složitější. Např. ten kalibrační protokol nejsou benga údajně povinný mít u sebe. Těch věcí kolem měření rychlosti, který jsou technicky napadnutelný je víc a doporučuju ke studiu nejčerstvější články na D-fensovi. Je tam třeba zajímavost, že některý laserový radary, co používaj buzny z MP, co nemaj jako výstup fotku, ale jenom lísteček s rychlostí, nejsou důkazem pro správní řízení. Čili v tomhle případě radši risknout správní řízení. Teď nechci, aby to vyznělo jako, že chci za každou cenu vyjebat s radarkontrole, ale proti čuráčkům, co budou prudit za 54km/h v obci, použiju třeba to nařčení z opilost :) Ve zbytku civilizovanýho světa obvykle nemají policajti v palici sračky a od naměřený rychlosti odečítaj možnou chybu měření. Např. kolegu, kterej si to v Itálii šněroval na 110tce 180km/h, sice sejmuli (odebrání ŘP a cca 12tkč), ale rychlost pro jednání byla braná 180-10km/h. Tedy, ne že by na tom v tomhle případě záleželo, ale jsou případy, kdy se dtto pohybujete pod hranicí limitu a radar z vás múže udělat kriminálníka 8 Předem si vyprošuju hlášky o nechání si rezervy v rychlosti jízdy, protože připosranců co se po silnici pro jistotu vlečou 70-80 a radši inhalujou 20km dýmající liazku, mám posledních 12 dnů plný brejle :)
17:56:10
12.07.2006
petr s
-> KEAN: Tím akorát budeš dráždit kobru bosou nohou Já jsem dostal ty ty ty a další za mnou za 1000 kvůli rožlým světlám takže to je na jednání a ne začít útokem
17:43:29
12.07.2006
pajavlk
a vy všichni máte auta v super dokonalým stavu ? kámoš takhle jednou něco takovýho zkusil benga si akorát v noci vzali baterku a pane řidiči tak nám ukažte pojistky jednotlivé žárovky hever lékarničku atd. atd. dostal 500,- navrch za to že na ně zkoušel tyhle keci protože mu tam něco našli co neměl tohle bych si dovolil jedině kdybych měl auto v super stavu s kompletní povinnou výbavou jinak to je jak píchnout do sršního hnízda 8
17:10:42
12.07.2006
COL
-> KEAN: Pri tehle metodach - zejmena pri tom podezrivani z opilosti je potreba, aby u toho byl nekdo dalsi - jinak hrozi, ze ti daji treba nakladacku napr. s oduvodnenim, ze jsi se na ne vrhnul... a kdyz nebudes mit svedka, tak jsi v ....
16:55:34
12.07.2006
Don Carlos
Dnes jsem u nás viděl tmavě modrou lagunu. Těžce zašlý lak a značka ADX. Si říkám, že si to Pražák mohl aspoň trošku naleštit. No a co bylo vepředu? Bradavice. Potom z toho vyskákali 4 páni, z toho 2 dopraváci a 2 z celní správy. No a pátej prej jezdil na motorce po našem městečku. No a páč čekám na nové pneu, tak jsem dnes v práci radši dělal přesčas. 3
16:33:56
12.07.2006
havlik
-> mirčán: njn
16:31:33
12.07.2006
mirčán
-> havlik: taky sem si myslel, ze policajti maji vse na autech v poradku!!! u nas maj tri mesice propadlou technickou a delaj jako by nic!!!!!
16:20:06
12.07.2006
havlik
no vzhledem k tomu ze se kazdej radar kalibruje kazdy dva roky tak je velka pravdepodobnost ze tu kalibraci budou splnovat4
15:33:55
12.07.2006
petřík
ÚÚÚÚÚÚÚTÓÓÓÓK!!!!!!!!!3 3
15:24:22
12.07.2006
THOMMY
Dobrá to věc47
15:12:02
12.07.2006
KEAN
Myslím, že by bylo dobré co nejvíce řidičů informovat o možnostech obrany