vim ze vetsinou se ptoblemy resi mezi 2 lidma, nebo aspon soukromyma zpravama, nu ale coz. Chytremu napovez, hloupeho kopni. Pouziji tedy metody jako karel a zverejnim zde SZ co mi poslal jiz zde zminovany pan pc6260. Dnes jsem krome jine pridal take prispevek ke Karlovu autu, kde jsem se tedy Karla zastal. Coz se asi panu pccku nelibilo... cituji:
"Jo a tebe si podám až budu v Č.B. Jen doufám že si mě najdeš, já se namahat nebudu. Máš se na co těšit. Nezastávej se někoho o kom ani netušíš jak se choval a vše kolem toho."
a tímto mu vzkazuji: pokud si mne chceš podat, tak si mě najdi ty. Adresu mam v id. Furt se sereš do toho, že nevime co je klub. Vime to moc dobře, proto taky držim s Karlem, už jen podle tvych příspěvků vidím, že jsi toho v životě moc nepobral, sám si protiřečíš atd... každému také není z hůry dáno.
A jeste neco. S tim ze si me podas, budu teda pocitat, ovsem nevim jaky ma pro tebe tohle slovo smysl. Chces-li mi dat pres drzku, tak jo, asi pres ni dostanu, nejsem zadnej rvac. Mozna pres ni dostanes ty. Kazdopadne pocitej s tim, ze za mnou bude stat rada normalnich lidi, jako jsou kluci ze skutecnych klubu.
papa, na brzke setkani