Pozor nahodou sem se tu setkal s člověkěm kterej vi o škodovce uplny hovno říká si pan tuner s oplem kadetem 2,0GSI začalo to asi tak že sem se neudržel a u auta zdendy š130
skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=4&i... sem napsal komentář kde sem hodil 3smějící se smajlíky....az se podivate pochopite proč ..dnes se mi dostala zprava od člověka pc6260 :By mě docela zajímalo čemu ses smál. Ty máš auto KEPLA a mě se směješ. Nejdřív si ho udělej a pak se někomu směj. Nebo ho rovnou strč ze skály někam do hodně hluboké propasti :D
takže sem to hned schital...dotyčnej člověk moje auto nikdy neviděl a hned ho odsuzuje...
V odpovědi sem mu napsal že moje auto udržuju originál a že ho nemusim mit oplastovany narazníkama .....
dostalo se mi rychle odpovědi aniž nevim proč začal se zminovat o mě a o tuningu...i když toto slovo v předchozi jeho ani mé zprávě nepadlo
odpověď mi došla takováto :Ha ha ty a tuning jo? Ani netušíš co to je a ten tvuj sráč kterej drží jen rez a jezdí to i na chcanky tak tomu řikáš auto nebo jak? Až budeš mět peníze na pořádné auto a nebude se ti zdát 90.000Kč moc tak se možná staneš tunerem, ale to budeš asi budeš čuchat do kytek zespoda.
tak sem ze dozvěděl že mi auto drží po hromadě jen rez....
kdyby se pan pc6260 naš velky člen vyjádřil byl bych jen rád....
zastaňte se mě někdo