Žal z problémů s přítelkyní :
Měl jsem nějaké problémy s bývalou přítelkyní. A tak jsem si na lačno otevřel flašu Fernetu Citrus, vzal vysokou sklenicu, do té hodil pár kostek ledu a začal u PC a virtu popíjet. A tak jsem popíjel a popíjel, Fernetu ubývalo..... a pak přišla ségra.
Našla mě, kterak jsem v poloze sedolehu na židli, třímám v jedné ruce sklenici, ve druhé myš a trhavě s ní cukám od sebe a k sobě a pořád dokola. Ptala se mě tuším co dělám. Sebrala mi prázdnou lahev od Fernetu a začala se se mnou přetahovat o skleničku. Prý jsem začal řvát ať jde do prdele a ať zavolá Katku.

Ségra tedy zavolala, Katka přijela, obě začaly řešit co se mnou. Volali prej záchranku, protože i když jsem spokojeně spinkal, pokládaly mě za mrtvého a neustále řešily, kolik jsem toho vypil.
Na záchrance jim řekli, že pro mě můžou poslat maximálně záchytku. Takže jim prej pani poradila, ať mě drží při vědomí a pomáhaj mi vystřízlivět, popř. mě osprchují. Nevím proč, spalo se mi dobře, ale ony mě vzbudily, odvlekly do koupelny, z čehož jsem měl o koberec spálená záda a odřenou hubu o zeď. Vyklepaly mě z hadrů, svrhli do vany až to zadunělo, připomínalo mi to spouštění parníku na hladinu. Ještě že mi o hlavu nerozflákaly tu flašu jakožto křest.

Pak se prej hádaly, kdo mě osprchuje, čehož se chopila ségra, páč říkala, že by mě musela jinak zabít. Pustila na mě studenou vodu, já se začal mrskat jako když do mě pustí proud. Takže museli očistu utnout, páč bych se pravděpodobně umlátil. Vylovily mě z vany jako slanečka, osušily, převlékly a uložily do pelechu. Katka mě hlídala, abych nepáchal nepravosti a pořád si se mnou povídala, abych neusnul. Po chvíli jsem se posadil, prohlásil, že je třeba blejt, ségra poslušně naklusala s kýblem, já do něj svrhl něco šťáv a hlavně asi litr Fernetu. Poté jsem opět spokojeně ulehl. Asi za 15 minut jsem se opět posadil a dožadoval se kýble, že se mi chce opět blejt. Ségra nadávala, že už ho umyla, ale opět přiběhla s kyblíčkem. Mě se blýt už nechtělo a tak jsem začal hulákat, že už nechci a začal jsem kolem sebe mávat pěstmi a nejspíš i svoji milovanou sestřičku zasáhl do ruček. Nahrávaly si mě na telefon, zajímavý.
Pokusím se přibližně rekapitulovat rozhovor podle nahrávky z telefonu Nokia :
Katka (1). Já (2)
1 - Jiříku, kdo jsem ?
2 - kráva
1 Já nejsem kráva, já jsem Katka.
2 - ty nejsi Katka, ty jsi za ní jenom převlečená
2 - tady smrdí nemocnice, paní doktorko, zavolejte mi Katku.
1 - já jsem tady
2 - nene, jdi do prdele
(pak jsem slyšel smích, takže se asi dobře bavily)
2 - já si urvu péro, já si urvu péro
1 - co že si urveš ?
2 - pééééro
Pak byl chvíli klid, načež jsem začal řvát, ať mě zapálí. Protože mi pravděpodobně došlo, co mám v sobě lihoviny.

Usnul jsem až ve 4:30 v 7:00 vstával do práce, kam mě Katka odvezla a já byl kupodivu schopen i fungovat a byl fit.

Dlouho jsem to od ní měl na talíři a i když už spolu dlouho nejsme, jsem jim vděčný, že mě nenechaly udusit blitkama.
-----
Nicméně od té doby v podstatě nepiju.
Jen si dám třeba 2 - 3 piva, vínko a minerálku.