Nejhorší zážitek v opilosti

prohledat
79 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 29.05.2006 do 23.06.2006, založil/a Martin2705
řadit dle data
00:18:24
23.06.2006
DOOlittle
-> Honza M: 1 1 1 1 1 1
20:08:41
14.06.2006
Probek 36 - zrušená registrace
Kamosov najhorsi zazitok v opilosti(cez zimu)
zvětšit Nejhorší zážitek v opilosti - obrázek od Probek 36 - zrušená registrace vložen 14.06.2006 20:08:41
19:28:45
14.06.2006
Hurdis
9 husté příběhy
tak taky jeden přidám:
Letní dovolená s partou pod stany. Šli jsme na oběd do hospody, oběd se protáhl na večeři a počet piv se blížil dvojciferné hodnotě, cestou do kempu jmse potkali večerku a dostali jsme výborný nápad nakoupit zásoby rumu na další 2 dny. Problém byl, že polovina zásob padla ještě cestou do kempu. Skoro zároveň s naším návratem se spustila bouřka s krupobitím což nás nastartovalo ke koupání v přehradě, kde kamarádi donutili zapojit odcházející skupinu asi 40ti letých ke hraní infantilních her v krupobití.
Poté co se počasí uklidnilo, musel jsem přeparkovat auto, protože měli přijet další kamarádi. Následovalo hodinové potácení po pláži a hledání klíčků, byly ve stanu. Auto jsem i přes totální devastaci alkoholem bezproblému přeparkoval, přijeli kamarádi a šlo se na diskotéku. Tady padlo několik tequil, ale časem se mi podařilo najít tu správnou hladinu a výborně jsem se bavil až do rána, mezitím se ovšem všichni kámoši vytratili. Nad ránem jsem se vydal na cestu zpět do kempu, netušil jsem ovšem, ze zatímco jsem se bavil uvnitř, venku se zatím přehnala vichřice, jakou místní už dlouho nepamatovali. Po návratu jsem tak našel svůj stan 1+1 pro 5 osob plavat se všemi věcmi na pláži přehrady, naštěstí byl přivázán jedním lanem ke stromu. Po vytažení, jsem zjistil, že má po celé podlaze roztrženou díru, jak se ho obyvatelé snažili zoufale ve vichřici znovu postavit. Jeden kámoš měl ohořelou mikinu, usnul s cígem a druhý se vrátil až dopoledne olezlý od slimáku - nocoval v kopřivách. A auto z předchozího parkování jsme museli vytahovat za blatníky, protže jsem ho předchozí noc zaparkoval mezi dva stromy takovým způsobem, že vpředu i vzadu byly asi 4 cm místa, nikdo nechápe jak jsem tam to auto vůbec dostal, a bez škrábnutí.

Zkrátka fajn mejdan1
19:09:51
14.06.2006
Honza M
-> King: No to musel být mazec 1 Něco podobného jsem taky slyšel od kámoše. Říkal že si potom připadal jako popkornovací stroj jak to z něj lítalo 3 3
Takže popcorn na chlast nebrat!!! 1
18:46:11
14.06.2006
Strašlivý Píďa (aka PeťaKlíč)
01:14:52
14.06.2006
btw mnohem lépe se pobavim sledováním jiných zajímavých opilců 136
01:13:22
14.06.2006
pil sem 136 od konce 14 přes 15 a trochu v 16 ... jednou mi sebrali polštář tak sem vyzul botu a spal na botě... často mě potkávali a zdravili neznámí lidé a poslední kapka bylo... nespočetně panáků velmi silné kořalky a to bylo i s windows 40 od ty doby to nemožu ani cejtit 78 78 78 od ty doby prakticky neslopu,maximálně pár pivek

ovšem loni o vinobraní kamarád ztratil špunt od petlahve a chodil a prosil ať mu s tym někdo pomůže a mě se ho volovi zželelo 136 a pomoh sem mu s tym.... bylo z toho zlomeny 163, střevni komplikace a několik dnů trvající bolesti vnitřku
00:28:44
14.06.2006
itchy
My sme mali vianocnu oslavu, prispevok 50sk na hlavu a darcek. Tk som to vyuzil v domneni ze sa kupi normalny alkohol, ale prd. Pil som akoze bavorak, ale fernet nebol fernet ale ochutena domaca a tonik bol taky hnusny ze som to necitil. Ja abstinent a sofer od prirody som to samozrejmne prehnal, lebo tam bolo asi 2x viac alkoholu ako som si vyratal. Mam len utrzky a to ako sa ma 2m vysoky a 120kg tazky kamarat snazi drzat, mal smolu boli sme v uzkej chodbe a ja som sa odrazil nohami od naprotivnej steny a skoro som ho prizabil. Dalsiemu kamaratovi som tiez chudakovi nalozil ale to uz som nevnimal, pamatam si len ako som gracal snad uplne vsade a najma z 3tieho poschodia intraku smerom dole. Na izbu ma vliekli 2ja, spolubyvajuci a ten prizabity kamarat. Vo vytahu som ich este preventivne raz zlozil k zemi, samozrejme som siel aj ja:( Nechapem inak som celkom pokojny a dobry chlapec, ale velmi sa nehnevali lebo boli tiez dobre chyteny. Na druhy den som grcal, grcal a grcal. Nic mi neslo do zaludka, aj mineralka isla zo mna zlta behom par sekund. Poobede som vygrcal aj jablko, sme mali poslednu prednasku v semestri a som to nestihol na zachod:( Prve jedlo som prijimal asi az po 16tich hodinach. Odvtedy si davam dobry pozor co pijem.
00:11:14
14.06.2006
Fén
Copak jsem tu jedinej, kterej neměl zatmění šedé kůry mozkové? 9 3
23:55:09
13.06.2006
King
To je zase hustotéma, jak za starejch časů 1
Namátkou si vzpomínám na poslední školení v bejvalým zaměstnání v Itošce, kam jsem jel s kolegou, kterej shodou okolností dal taky těsně před tím výpoveď. Poslední zahraniční cesta přímo sváděla k nebývale štědrému rozfofrování tučných euro diet :) Druhej den se taky stalo - první půlitrovka vína, druhá, třetí...pátá, grappa na dobrou noc a do hotelu. Jenže...hned po rozchodu na pokoje mi zvoní telefon u postele a prej, jestli taky nemůžu usnout, že by to chtělo ještě někam sednout - nemusel mě kolega dlouho přemlouvat :) A zase dvě flašky vína a k tomu popkorn - zde prosím varování - pitku nikdy nezakončujte popkornem - vysvětlím. Po cestě do hotelu se mi na mostě přes trať zničehož nic udělalo nedobře, takže jsem za vzdalujícím se kolegou vyslal interrupt request: "Což kdybychom se tady poblili?" :) Zde přichází vysvětlení s popcornem: Jen částečně natrávený popcorn totiž, jak jsem zjistil, při expresním tranféru ze žaludku via jícen a dutinu ústní směrem k chodníku, způsobuje dost citelné podráždění jícnu vedoucí až ke krvavým "chrchlům" 9 1 Rovněž tak vysmrkávání fragmentů pražené kukuřice nestojí za napodobování. Kolega se zachoval nekolegiálně a nepřidal se , takže jedině já jsem zůstal v očích recepčního tím kořalou z Východní Evropy s nedopitou lahví v ruce a bíle poblitými kalhotami a obuví. Následující den jsem zažil "kocku" století zpestřenou blicími vsuvkami snad každou hodinu až do západu slunce. Prosímvás, proč to pijete, když na to nemáte?! 3
14:14:14
12.06.2006
Fifa
Fakt zajimavy tema. Hodne pribehu je fakt dobrych.3 157
17:43:56
06.06.2006
zufo
3 no to budeou zažitky děláme s kamošema čtyřkolo a pak až to bude tak budem jezdit od hospody k hospodě a chystame se k bolkovi na farmu
22:46:37
05.06.2006
Sušenka
Tehdy jsme se chystali na cundr. Rano jsme se sesli na nadrazi a opravdu to nezacalo dobre, protoze kamarad, co mel jet s nama, nam prisel oznamit, ze mu v noci umrel tata, kterej byl navic pro vetsinu kluku vybornej kamarad, kterej s nima odmala jezdil na ruzny akce.
Druhy den vecer, unaveni celodennim pochodem a doplnovanim tekutin (pivo), jsme asi v deset vecer skoncili v nejake hospudce v nejake male jihoceske vesnicce. Tam doslo i na zapijeni kamarada, takze po nekolika pivech prisly fernety. Kolik jich bylo si uz opravdu nevybavim. Pak si pamatuju uz jen takove utrzky...

1. Jdeme uvozem mezi koprivama:
kamarad: stejnak bys me tam nehodil...(dodnes mu tvrdim, ze koprivy sou dobry na revma)

2. kamarad: Co delas?
ja: ta skodovka urcite pujde odemknout sametkou z prednich dveri, jen se do toho spravne oprit...

3. lezim na nejake krizovatce a premyslim, jestli pujdu dal, nebo jestli se pozvracim

4. asi v osm hodin rano se budim s silenou bolesti hlavy a zaludkem na vode ve spacaku na karimatce v nejake strani pod uhlem pres 30 stupnu hlavou dolu...

Cely den jsem pak pil jen colu a prvni jidlo do sebe dostal kolem ctvrte odpoledne.
22:35:15
05.06.2006
Honza M
Romantika z Bravíčka 1

Byl Štědrý večer 2005, s partou holek jsme šli večer na "půlnoční" s
tím, že se vrátíme do 2. hodiny. S holkama jsme ale kostel zapekli a
raději šli do baru na skleničku, pochlubit se s dárky. Bylo tam pár
kluků, které jsme od dříve neznali, ale během večera, posíleny
alkoholem, jsme se s nimi seznámili. Celý večer nás kluci hecovali,
mluvilo se hlavně o sexu.
Vypili jsme toho hodně. Byla jsem úplně namol. Ani nevím kolik bylo,
najednou jsem se objevila na pánském WC a kouřila jsem jednomu z
nich péro v kabince. Nikdy před tím jsem to nedělala, a navíc se mi
z alkoholu začal zvedat žaludek. Ani nevim, jak se jmenoval. Když na
něj přišlo stříkání, tak mi ho vytáhl z pusy a udělal se mi na
obličej. V tom přišli jeho dva kamarádi, kterým to přišlo jako
dobrej nápad a udělali mi to samý, byla jsem celá od mrdky. Pak jsem
na záchodě usnula. Probudil mě až tata s mámou k ránu. Někdo jim
řekl kde mě viděl a oni pro mě jeli. Nemohla jsem ani mluvit, jak to
svinstvo na mě zaschlo. To, co mám na obličeji muselo být každýmu
jasný, smrdělo to tam jak ve spermabance. Ke všemu jsem ještě
zjistila, že jsem se tak trochu připosrala, takže horší už to opravdu
bejt nemohlo. Je to měsíc a ještě jsem se našim nepodívala do očí,
ani oni neví jak se mnou po to všem mluvit. Bylo to nejhorší, co
jsem kdy zažila.

Kristýna, 17
21:43:55
05.06.2006
jate-line
-> Don Carlos: Šak jo, když mi na ni napíšeš rum, tak to bude v pohodě47
21:42:45
05.06.2006
jate-line
-> Honza M: Kdyby jenom hlava3 1
17:46:32
04.06.2006
Peto85
tusim dam aj ja3 oslava mojej 19 bola asi to naj.... Moc toho nezvladnem ale ked mi pomozu tak zvladnem :-))) zacalo to tak ze na svojom aute som prisiel do podniku cislo 1 tam som odstavil auto a slo sa slopat po zaverecnej sme sa pesko presunuly do dalsieho podniku kde sa pilo dalej po zaverecnej o cca 2 po nas prisiel kamarat taxikar ktory nas odviezol do dalsieho podniku kde sa slopalo dalej to sme mali uz riadno chytene.... kamarat taxikar vravel ze sme tam boli asi do 5 rano a pak sme sli este na benzinku kde sme si vraj kazdy dali pivko... ja som vraj chcel zastavit nejake auto a tak som vybehol na DIALNICU!! kde som zacal mavat na auta a stal som v strede cesty.... ked si to chalani vsimly isli ma z tade dat prec ale ja som im zacal zdrhat po dialnicy1 ze ma potom nejako zahnali z dialnice dakam do role... tam som padol do potoka z kade ma potom vytiahli co je 27.12. mooc zdrave a potom ma nalozili do auta a odviezli do bytu kde som vtedy byval rano o 1-2 po obede som sa zobudil z kyblom medzy nohami plnym zvratkov.... ale co bol prolbem asi za hodinu po navrate do reality som zistil ze nemam auto 1 a nakolko tomu striezvemu kamaratovy sme nevraveli ze som prisiel na aute a ostatok mal take iste okno ako ja musel som dat hladat auto1 ale nastastie sa naslo1 za dva dni 1 dodnes nechapem preco som to auto odstavil tak daleko od toho podniku cislo 11 a este do takej zasitej ulicky
17:21:05
04.06.2006
Don Carlos
-> jate-line: Kura k narozeninám jsem ti koupil flašku metaxy. Asi to budu muset vyměnit. DOBYTKU! 2
16:46:43
04.06.2006
Honza M
-> jate-line: to je teda pěknej zážitek. Taky se ti stává že vždycky když se probudíš v botech tak tě druhej den strašně bolí hlava? 3
15:45:14
04.06.2006
jate-line
Povánoční pohoda blížilo se poledne (na Štěpána) a já jsem si "vylosoval" řízení vozidla k babce a zpět.....Rodinka si vesele popíjela valašské kapky, vystřídalo se tam několik druhů(samozřejmě se téměř vše vypilo), no ale v pokročilou hodinu, nastal okamžik, odjezdu domů. Tetička mi, když jsem teda musel řídit, dala zbytek flašky na cestu na přilepšenou. Ihned po návratu domů jsem musel "ochutnat" co dobrého popíjeli nebylo toho moc, ale na rozjezd dobré...
Vyrazil jsem tedy do ulic napřed s kámošem na pivo(jsme se nemohli dočkat), protože u dálšího kámoše už se chystala Štěpánská a zároveň oslava narozenin. V poklidné hospůdce jsme dali "pár" piv a šli jsme na již zmiňovanou akci. Tam už vše probíhalo v duchu jemné pohodové akce. Bylo tam několik nových tváří i z řad žen. Takže o zpestření bylo postaráno. Bylo tam několik druhů pití . Na seznamovačku jsem dal Metaxu, něco jako kalíšky tam neexistovali, takže se pilo skoro ze všeho, co mělo hluboko na dno….
Já a kámoš zatím v pohodičce, připadalo mi, že jsem po těch pivech možná i střízlivěl…
Zábava se moc nerozvíjela, ani se nějak zvlášť nepopíjelo(krom vyjímek), tak někdo vymyslel, že se bude hrát nějaká karetní hra o piti….
Hráli se tedy kopky. Alkohol začal rychle mizet, střídali se Vodka s Johnym Wolkerem (Metaxa už byla tatam)samozřejmě slivovice, někteří učastníci to postupně chodili rozdýchávat ven. A postupně hru vzdávali! Ja s kámošem pořád v klidečku a řikal jsem si, že bude veliká legrace, až vyrazíme do města. O zábavu už se postaral jeden z účastníku když, tam zlomil židli a vyvrátil kvítko, samozřejmě ten den zalité….Tak ho radši uklidili, né to kvítko, ale toho opilce, ven…
Ve vnitř už jsme byli jen čtyři nebo pět… takže každý měl možnost, častěji pít :o), jedna s účastnic už to moc nedávala, a požádala mě abych ji s tím pomohl…..samozřejmě s pitím s čím jiným že……
Alkohol došel….stejně už všichni chtěli vyrazit do ulic, tak se to akorát hodilo!
Jakmile jsem vstanul z křesla, ve kterém jsem celou dobu posedával, se mi jakoby trošičku zaplantali nohy, ale nějak jsem to rozchodil a vyrazili jsme ven….Já a kámoš s tím co jsem byl na pivo jsme se nějak zdrželi a museli jsme dohnat zbytek, který už rychle chvátal do města. Tak jsme je doběhli a v tom to na nás přišlo….nemohli jsme ujít po 6m cestě ale v podpoře těch ostatních jsme se vlekli ku městu!
Od té doby už mám okno a nepamatuju si vůbec nic jen, že mě křísili na druhý den ráno a první otázka směřující na mě kterou pronesl otec….“Kde máš boty?“.
No ale to už jsem přeskočil na závěr…Teď už jen výňatek z verzí jak to teda bylo:
Šli jsme, ne dva(za zbytkem osazenstva do města), jak jsem si původně myslel, ale tři i s tím co zlomil tu židli a shodil to kvítko. Cesta která normálně trvá cca 5-10min nám trvala 1,5hodiny, bylo strašně kluzko, tak jsme se víc váleli než šli….To nám už museli pomoct v dálší chůzi protože, jak kámoš neštastně spadl, si natrhl obočí, že jsme museli na šití do nemocnice! Tak jsme se tedy rozdělili na dvě skupinky jedna do nemocnice druhá taxikem do města, protože už to s náma nemohli vydržet. Já už jsem se prej jen usmíval, ale neovládal jsem vůbec své tělo, takže mě museli pomoct do taxíku, nastupoval jsem tak neštastně, že jsem ztratil jednu botu. Ve městě teda, po navštívení jedné místní diskotéky, usoudili, že mě odveze někdo domů, protože jsem byl jak mrtvý…..To už si někdo ráčil všimnout, že nemám jednu botu….Začala teda pátračka.
Mě odvezli domů v doprovodu nejurostlejšího kámoše, protože mě museli nosit….Samozřejmě mi nemohli najít klíče od domu. Tak museli zazvonit, otevřela jim Máti, a oni.“Tak tady ho máte, doufám že už se o něho postaráte!“…Máti jim hystericky ponadávala, že když už teda, at mě donesou do postele. Já celý otrhaný, rozbitý, mokrý až po kolena a bez boty a první moje věta: „Ještě jedno pivo“. Nakonec to Máti nějak rozdýchala, ale byla to moje i jeji nejhorší noc v životě, protože mě musela co 15min kontrolovat, zda jsem se neudusil zvratkama. Nechybělo moc a přivolala by mi lékařskou pomoc. Od té doby už jsem nějak zvlášt nepil a při pohledu na zmiňované pití se mi zvedal žaludek. Každopádně mi z toho vyplynulo velké ponaučení pro život a řídím se tím do teď.
Na závěr ještě něco k té botě: Našel ji jeden z učastníků akce na cestě, kde stávají taxislužby, a nějakým záhadným způsobem ji dopravil na diskotéku s tím, že krom bundy si odkládal do šatny také mou botu…..cca za tři dny mi ji přez kámoše dopravili domů….tímto jim všem děkuji!
23:24:52
02.06.2006
JoseA
Kurva to je téma.
Minulou sobotu sem byl na zábavě v sousední vesnici, došel sem tam pěšky a tam sem potkal hlavně kámoše z práce a taky ostatní kámoše ze základky atd... Tak za začlo pit... a pilo sa řádně. To už sem měl celkem vydrápené, když sa začly hrát ploužáky a já sem tam chytil kámošku a tanil s ní, nejspíš sem ji aj pošlapal nohy. Pak ale nastává nějaká mezera kdy si nepamatuju pokračování, jen to, že sem spal na stole a nekdo mne budil, byl to vozíčkář z práce (pořadatel), pak zase nevím a pak si pamatuju, jak mi sám nejvyšší šéf fabriky kde dělám nadával ať už vypadnu, že chctějí jít takej dom a čekají jenom na mne. To už bylo tak 5 hodin ráno a krom toho majitela naší firmy tam byl eště ten vozíčkář a já, nikdo víc. Tak sem jim asi ještě neco říkal, pak sem sa konečně vydal na cestu. Cesta zpět mi trvala asi třikrát dele než cesta tam. Měl sem celú nedělu obavy z toho jít do práce, bylo mi jasné, že sa tam bude mluvit jenom o mě a budú o tom vědět do oběda uplně všeci. Hned jak sem ráno došel do práce, už sa na mne chlapi smáli. Říkali, že mne už moseli skoro vynést ze sálu jak sem nechtěl vypadnút. Prej mne naháněl pořadatel (majitel firmy) až do ráno po sále a já sem mu pořád utíkal. Tož hrůza, celý týden sem čekal, kdy mi zaklepe na záda nebo na kuklu a dá mi pár facek, nebo zrovna výpověď, když sem viděl jeho auto na dvoře, tak sem šel rači na okolo. Měl sem fakt strach, prac. smlouva mi končila koncem května a kdoví co sem mu eště řekl, když sem nad sebu neměl kontrolu. Naštěstí sem dneska dostal smlouvu prodlouženou do konce roku. Tak už jenom budu doufat, že sa na to brzo zapomene. 1
20:37:07
01.06.2006
kuko
konecne po dlhej dobe neco dobre na citanie

no ja mam tych zazitkov s alkoholom dost, ale vsetky sa tocia dookola o tom istom, o mne je dost zname ze vela neznesem, tak som vacsinou ten prvy kto ma uz dost

akurat sa mi raz stalo ze som akoze dost vyvadzal1
bolo to ked sme vyhrali zlato v hokeji, viem ze sme pili domace od jedneho stareho a ze to bolo celkom fajnove popijanicko, pokial si dobre pamatam tak som dal dole 0,5l + nejake to pivko a to uz je na mna celkom dost, no a ako sme tak davali goly tak sa pripijalo a teda to boli riadne glgy2 a nejako sa to vymklo z ruk a uz sme tam skakali po stoloch od radosti a s kazdym cudzim obimali, dalej uz si toho moc nepamatam len co mi rozpravali ze som po ceste domov na kazdu branu pekne do rytmu trieskal a ze ked isli okolo cajti tak ja blbec som akurat preskakoval plot miestnej skolky1 a opojeny zlatistim mokom do kriku zalahol, nastastie to tolerovali bo sa tam nachadzali aj vacsi exoti
na druhy den mi vobec nic nebolo akurat som nemal hlas, strasne ma boleli dlane a mal som roztrhnute gate
00:46:18
01.06.2006
zufo
jo a kdysi v pátek sem jel tágem domů a bylo nas v tom tágu 5 vzadu takže mi nekdo sedel na báchoře a to mi nedelalo dobře tak sem pogrcal tágo ale naštěstí sem blil potichu takže to řidič neslyšel.No a den na to sem jel zase tím tágem domů a taxikář nám vyprávěl že včera sem vezl nejaky prase od vás a zagrcal mi taxík a jestli nevíme kdo to byl naštěstí mě nikdo nepráskl sem se krčil vzadu v taxiku,pač byl hodně nasranej ten řidič .
00:41:35
01.06.2006
zufo
no tak ja si toho taky moc nepamatuju ale jeden z ych prvních draků byl takovej že sem se ožral na zábavě a pak sem spal v děšti pod stromem a protože mi byla zima jak sem se pogrckal a byl sem zmoklej tak sem se přikryl listí. No na druhej den sem vypadal jak prase
00:38:49
01.06.2006
zufo
jirik Žal z problémů s přítelkyní mazec
Martin2705 dobrá hláška
19:49:35
31.05.2006
.Viki
Tak taky přidám jeden z mnoha zážitků::
Bylo to na vojně, po převelení jsme si s novejma spolubydlícíma koupili pár lahví vína a trošku jsme to na pokoji zapíjeli. Na pokoji nás bylo šest a pokoj cca 2*5m takže jak sardinky. No moc si toho nepamatuju ale spal jsem na horní postely a jakmile jsem usnul přišlo na mě116 tak jsem se snažil co nejrychleji dostat se na WC tak jsem prý z postele spadnul na zem tak jsem chvíli ležel, najednou vstal a utíkal. Na wc jsem kleknul k míse a začal 116 ale najednou na mě přišlo sra.í takže jsem si na wc sednul a pod nohy jsem si 116 (navíc jsem tam doběhl bez bot 8 ) Když jsem tam tak pěkně křičel dorazil kámoš z domova a volal mámě že už je na posádce a ta v telefonu poslouchala jak tam v dálce někdo pěkně blije. No na konec to skončilo s tím že na wc byl kolem dokola asi 5cm vysokej červenej rantl od blitek ucpaný umyvadlo a druhej den pěknej bolehlav. Ale jsem nepoučitelnej takže to nebylo naposled :))
19:29:55
31.05.2006
minno
-> Luukkyy: no ty kokso3
19:21:10
31.05.2006
haso
-> Luukkyy: 9 to je krute3 3 3
19:04:39
31.05.2006
Luukkyy
-> Jirik: Pán zatím vede, nezbývá než přitvrdit 4 Takže..... Bývaly doby, kdy jsem dělal historický šerm. A jakkoliv se to málo ví, šermíři dost pijou 3 A své první alkoholové okénko jsem si odbyl právě na bitvě. To se takhle ráno probudím, nic si nepamatuji, ale jinak OK. Takže vstanu a jdu si dát ke stánku vyprošťovací pivo. "Ty ses ale předvedl, ty chlíváku, mrká na mě spiklenecky kamarád, to si včera......."
"Nekecej, vole," znechuceně jsem pravil. "Já nikdy, a to si pamatuj, nesouložím na veřejnosti. I když připustím, že máš bujnou fantazii, tak nikdy s neznámou partnerkou. A už vůbec neuznávám praktiky více než 1+1 osoba...... Takže di do pr... a nech si svoje vymyšlené historky."
Chvíli jsem se ještě rozčiloval nad drzostí některých lidí a pak jsem pokračoval ke stánku.
Potkal sem dalšího kamaráda:" Hele, co byla zač ta ženská, jak jste si ji dávali s Kaktusem, Hrabětem a Sokolem ?"
"Prosim?!" reaguji podrážděně, " já nikdy a za žádných okolností...... atd."
Jenže když jsem potkal asi padesátého člověka, a všichni na mě buď spiklenecky pomrkávali, nebo mi rovnou gratulovali, stávající jistota byla v tahu. Bylo mi jasné, že jsem se včera asi nezachoval úplně jako gentleman.
Pln zoufalství dojdu ke stánku. "Nemoh ses včera mírnit, prase?" pravila mi paní za pípou.
Převyprávěla mi více méně to, co jsem již slyšel, a pouze ještě doplnila, že slečna křičela: "Vypadněte, já Vás vůbec neznám9"
Rychle jsem se sbalil a opustil táboriště, doufaje, že se na mě těch cca 50 lidí domluvilo a že to byl geniální žert 3
PS: Měl jsem asi dva litry medoviny a nějakou vodku......
14:11:58
31.05.2006
Max
-> Jirik: mě se zase moc líbí jakej jste si udělali pěknej invex 3 Já si pamatuju,jak jsem jednou přijížděli na zmiňovaný invex. A jen autobus zastavil (asi po deváté hodině) tak u vedlejšího autobusu stál zelený klučina,kterej najednou hodil kosu na kolo. tak náš učitelský doprovod prohlásil - tak chlapci,ať to nedopadne takhle 3
13:45:26
31.05.2006
haso
-> Lokiu: 3 3 3 3
12:46:21
31.05.2006
Lokiu
Opekana Kapusta
Moj najhorsi zazitok z chlastom bol ked sme mali v praci (cerstvo nadobudnutej po skonceni VS) "poradu v prirode". Vsetci kolegovia a kolegyne sa poskladali tusim po 100SK na "obcerstvenie" Nejake klobasky a slaninu a vino. No tak sme poopekali vino popily secko pojedli. No a kedze uz asi 2/3 z nas odisly a nebolo co pit. Kolega vytiahol vlastne zasoby. Domace tokajske vino. Kurnik to bolo dobre. Az na to ze posledne co si pamatam je ako otvarame poslednu flasku. No a kedze dana akcia sa konala za mestom cca 10-15km a spojenie veskere zadne neviem vobec ako som sa dostal domov. Jedine co si pamatam je ako som sa snazil "potichucky" otvorit dvere asi o 4tej rano. No nepodarilo sa mi to lebo mama uz stala na chodbe a zacala vysetrovat. KDE SI BOL TY PRASA?! a ja na to :Opekat kapustu. No a v tom priletela rana jak z dela. Sadla mi na lave lice ciastocne na lave ucho a oko. Otockou som hlavou narazil do steny a zgrcol sa na zem. Len som vyjavene pozeral z otvorenymi ustami a nechapal co to bolo. Vuchu mi uplne zalahlo a na druhe som tiez skoro nic nepocul. Zazracne som vsak vytriezvel.Teda sa mi to zdalo.Po tom ako som sa dovliekol do postele si este pamatam ako som hodil asi 2x sablu z balkona (8 poschodie).
Dovetok:
Zle mi boblo asi 3 dni
Monokel som mal viac ako tyzden
Uprtovacke este mesiac hovorila ako HOVADA ziju v nasej brane ked dakto kompletne ogrcal vytahove dvere od prizemia az na sieste.
Mama sa so mnou nerozpravala asi 2 tyzne
Susedia pod nami sa v jednom kuse stazovali ze maju zasvinene balkony

No a odvtedy chlastam prevazne pivo a vodku. Z toho mi nie je zle a uz ani monokle sa mi nerobia.4
12:05:26
31.05.2006
Jirik - zrušená registrace
-> Don Carlos 29.05.06 21:34:06: Měl sis o ten kartáč jak říkáš vyleštit boty. 3 3
11:56:57
31.05.2006
-> Don Carlos 29.05.06 21:34:06: Stejně mě dostává ta tvoje procházka Boubínským pralesem 3 3
11:15:14
31.05.2006
Max
-> Jirik: ty seš prostě borec 3 3 3
09:46:51
31.05.2006
Flint
No Jiriku..to je fakt bomba...3...ale asi bych to zažít nechtěl...3 2
08:18:47
31.05.2006
Martin2705
-> Jirik: 3 Byla by škoda, kdyby sis utrhnul pipíška.
07:30:56
31.05.2006
KEAN
-> Jirik: Kdyz se dari tak se dari 3 3 152 152
23:22:05
30.05.2006
Don Carlos
-> Jirik: To je nářez. 1 - Jiříku, kdo jsem ?
2 - kráva

3 3 3 3 3
23:07:39
30.05.2006
jate-line
-> Don Carlos: 2 3 78
22:59:39
30.05.2006
Honza M
-> Jirik: dost hustý 3
22:57:06
30.05.2006
haso
-> Jirik: tie tvoje zazitky su najlepsie3 3 3 3
22:56:22
30.05.2006
minno
-> Jirik: takze ked nam tu vzdy vypravas vesele prihody tak pritom popijas fernet. a my sa potom cudujeme, co ti je tak veselo3 3
22:50:25
30.05.2006
Žal z problémů s přítelkyní :
Měl jsem nějaké problémy s bývalou přítelkyní. A tak jsem si na lačno otevřel flašu Fernetu Citrus, vzal vysokou sklenicu, do té hodil pár kostek ledu a začal u PC a virtu popíjet. A tak jsem popíjel a popíjel, Fernetu ubývalo..... a pak přišla ségra.
Našla mě, kterak jsem v poloze sedolehu na židli, třímám v jedné ruce sklenici, ve druhé myš a trhavě s ní cukám od sebe a k sobě a pořád dokola. Ptala se mě tuším co dělám. Sebrala mi prázdnou lahev od Fernetu a začala se se mnou přetahovat o skleničku. Prý jsem začal řvát ať jde do prdele a ať zavolá Katku. 1 Ségra tedy zavolala, Katka přijela, obě začaly řešit co se mnou. Volali prej záchranku, protože i když jsem spokojeně spinkal, pokládaly mě za mrtvého a neustále řešily, kolik jsem toho vypil.
Na záchrance jim řekli, že pro mě můžou poslat maximálně záchytku. Takže jim prej pani poradila, ať mě drží při vědomí a pomáhaj mi vystřízlivět, popř. mě osprchují. Nevím proč, spalo se mi dobře, ale ony mě vzbudily, odvlekly do koupelny, z čehož jsem měl o koberec spálená záda a odřenou hubu o zeď. Vyklepaly mě z hadrů, svrhli do vany až to zadunělo, připomínalo mi to spouštění parníku na hladinu. Ještě že mi o hlavu nerozflákaly tu flašu jakožto křest. 1
Pak se prej hádaly, kdo mě osprchuje, čehož se chopila ségra, páč říkala, že by mě musela jinak zabít. Pustila na mě studenou vodu, já se začal mrskat jako když do mě pustí proud. Takže museli očistu utnout, páč bych se pravděpodobně umlátil. Vylovily mě z vany jako slanečka, osušily, převlékly a uložily do pelechu. Katka mě hlídala, abych nepáchal nepravosti a pořád si se mnou povídala, abych neusnul. Po chvíli jsem se posadil, prohlásil, že je třeba blejt, ségra poslušně naklusala s kýblem, já do něj svrhl něco šťáv a hlavně asi litr Fernetu. Poté jsem opět spokojeně ulehl. Asi za 15 minut jsem se opět posadil a dožadoval se kýble, že se mi chce opět blejt. Ségra nadávala, že už ho umyla, ale opět přiběhla s kyblíčkem. Mě se blýt už nechtělo a tak jsem začal hulákat, že už nechci a začal jsem kolem sebe mávat pěstmi a nejspíš i svoji milovanou sestřičku zasáhl do ruček. Nahrávaly si mě na telefon, zajímavý.
Pokusím se přibližně rekapitulovat rozhovor podle nahrávky z telefonu Nokia :
Katka (1). Já (2)
1 - Jiříku, kdo jsem ?
2 - kráva
1 Já nejsem kráva, já jsem Katka.
2 - ty nejsi Katka, ty jsi za ní jenom převlečená
2 - tady smrdí nemocnice, paní doktorko, zavolejte mi Katku.
1 - já jsem tady
2 - nene, jdi do prdele
(pak jsem slyšel smích, takže se asi dobře bavily)
2 - já si urvu péro, já si urvu péro
1 - co že si urveš ?
2 - pééééro
Pak byl chvíli klid, načež jsem začal řvát, ať mě zapálí. Protože mi pravděpodobně došlo, co mám v sobě lihoviny. 1
Usnul jsem až ve 4:30 v 7:00 vstával do práce, kam mě Katka odvezla a já byl kupodivu schopen i fungovat a byl fit. 1
Dlouho jsem to od ní měl na talíři a i když už spolu dlouho nejsme, jsem jim vděčný, že mě nenechaly udusit blitkama.
-----
Nicméně od té doby v podstatě nepiju.
Jen si dám třeba 2 - 3 piva, vínko a minerálku.
22:37:17
30.05.2006
Tuxik
-> Jirik: mazecc 3 3 3
22:32:00
30.05.2006
Moje zkušenosti s démonem alkoholem
INWEX Brno :
Jeli jsme na střední se třídou na výstavu výpočetní techniky na výstaviště v Brně.
Chvíli jsme okupovali a posléze obíhali zdejší stánky s občerstvením jako mety při baseballu.
Byly velmi blízko u sebe, takže se člověk ani nezadýchal. Dali jsme pár dvanáctek Plzní, jedno Starobrno, které mě osobně moc nejelo a vyrazili vesele halekajíc ohmatávat vystavené exponáty.
Zašli na párek a pivo, později místo svačiny pivo a pivo. Čirou náhodou jsme objevili takovou plechovou halu, ve které se pořádala jakás technopárty. I přes stav podroušený se nám to nelíbilo a tak jsme vyrazili potěšit svou přítomností diváky velkoplošných projekcí, kteří sledovali Space Jam a Kolju. Židle byly plné a tak jsme se uvelebili na koberci, batohy pod hlavy a cca 2,5 až 3 hodiny obveselovali diváky svými hláškami, popř. simultárním dabingem. Nechápeme co dělal zbytek třídy, ale asi poctivě obíhali stánky se softwarem, hardwarem a myšema bez ocásku.
Po exkurzi nás vyložil autobus na ubytovně se skromnými pokoji, ale velmi pěkným barem a restaurací v country stylu s takovýma těma typickýma lítačkama. Od odpolední pivní svačinky nám otrnulo a zatím co spolužáci rozbalovali řízky a chleby z alobalu, naše tuším šestice vyvrhelů si objednalo obrovské porce žrádel servírovaných na velkých oválných talířích. Než se mistr vařečky pustil do díla, donesla nám šenkýřka pár kousků pro chuť, během žrádla se skládaly do našich žaludků další kousky zlatavého moku.
Po jídle jsem já osobně zazdil ten mišmaš flaškou Becherovky na vytrávení a šel s ostatními hrát kulečník. Stále se pilo pivo. S tágem mi to šlo po několika hrách čím dál hůře a když jsem učesal chlup plátna na druhou stranu, vydřel v něm asi metr dlouhou rýhu, vstřelil koulí zvedáka šenkýřce pod nohy a olízl si prsty od modré křídy, usoudil jsem, že je čas jít do hajan. Nooo, tak jednoduché to nebylo. Vystoupal jsem po schodech do našeho patra. Chodba široká asi 3 metry mi byla povážlivě úzká a jakoby se sviňa vlnila a opticky se protáhla tak 3 kilometry za obzor. Šel jsem to asi 20 minut. Byť byl pokoj kousek od schodiště. 1
Ani jsem se nepřevlékal a spokojeně ulehl.
Ani jsem nestihl zavřít oči a zase vstával navštívit WC a zkontrolovat ho, zda je dobře umyté.
Po zevrubné kontrole záchodové mísy jsem se vrátil a zjistil, že něco blitků utkvělo na polštáři a peřině. Táhl jsem za sebou peřinku jak autíčko na provázku po zemi, v umývárce to možná i hodinu vysvlíkal, jak to šlo vypral, vrátil se do pokoje, hodil to na topení a nepovlečenou peřinou si lehl na taktéž nepovlečený polštář. 1
Společníci v chlastu se pravděpodobně všimli, že jim chybím a vydali se mě hledat.
Nějak si to nepamatuji, ale co mě probudilo bylo řvaní kluků a ostré světlo. Našli mě spícího na pokoji. Moje první slova prý byla "co je kurva, zhasněte" a když jsem chtěl zvednout hlavu, tak to nešlo, ehm.....nooo, jaksi jsem se přilepil na produkt opětovné inventury žaludku. Fuj, to bylo.
Ale zase druhej den mi bylo super a ostatním hrozně. 3
---
Pak jsem ještě slyšel, jak vedle na pokoji spolužák ležel, jen se tak ze spaní obrátil na bok, otevřel sousedovi batoh, vyblil se mu do něj, utáhl šňůrky a zase spokojeně usnul. 3
22:30:36
30.05.2006
Syny
-> havlik: Tak vidis 3
22:17:50
30.05.2006
havlik
-> Syny: ale to jo ale ze bych to tady musel troubit do sveta jenze moje pobliti uz vetsinou hranicilo s otravou alkoholem4
22:16:49
30.05.2006
Syny
-> havlik: Uz radsi moc nepiju, tet uz vim kdy mi zacina bejt blbe a kdy mam zkoncit, ale kazdej se parkrat poblil, nerikej ze ty ne 4
22:07:11
30.05.2006
havlik
když to neumíte tak to nechlastejte4
Extreme Tyres