Nejhorší zážitek v opilosti

prohledat
79 příspěvků (zobrazeno 51 až 79) od 29.05.2006 do 23.06.2006, založil/a Martin2705
řadit dle data
22:04:18
30.05.2006
Syny
-> lubosgls: Tyvole tak to je story3

Ja si pamatuju v prvaku na vejlete - to byla kalba, kazdej flasku ferneta pifka a vino - vs slo dohromady takze si to dovedete predstavit! Za hodku sem byl tuhej! Rozmlatil sem tam petrolejku (zhaslou nastesti) porezal se o ty strepy a chtel vyskocit z okna v 1 patre v chajde... Kdyz se slo spat (lez sem do postele 1m odeme asi 10min) tak sem okamzite usnul. Rano sem se vzbudei a mel sem vokno jako krava... Ale ucejtil sem nakej smrad a vedle me sem se vysimnul kopec blitek ve kterejch spal kamoc co spal vedle me... Okamzite sem mu zacal nadavat, ze mi nablil do postele a ze sem celej od toho (triko,hlava,kalhoty) zkratka celej od toho... Asi po hodine mi vysichni vysvetlili ze ten kdo se poblil sem byl ja - identifikovali to na zaklade burtiku ktere sem pred kalbou jedl a ktery mal kamos na postari... Kdyz sem pocital zpetne kolik sem mel promile vychazelo mi 2,6promile. A po probudeni sem sli jeste 10km na vlak a domu... Takze kdyz sem tu cestu absoloval tak sem mel udajne jeste 1,4promile... Bylo mi blbe strasne moc a kdyz vsechno to so sem mel schovany v 10ti taskach v batohu (to obleceni) uvidela matka tak ji malem ranila mrtvide... Jen chci jeste dodat ze 3mesice na to sem toho kamose co sem poblil poblil znova... Uz velde me nechce po zadnej kalbe spat! A ja uz od te doby skoro vubec nepiju...3
20:58:11
30.05.2006
lubosgls
mno tak me se stalo asi tohle .) nasi odjeli na vikend pryc tak ze v hospode chvili pobydu 8 piv 5 koralek navic to bylo na lacno, (nijak vzlaste jsem opilej nebyl) takze kdyz jsem prisel dom jsem se pekne nadlabl( brambory se zelim jitrnici a prejt) a sel si lehnout jenomze ejhle po dvou hodinach spanku jsem se probral a mel tu veceri uz zpet v hube, no ve zkratce zablil jsem celej koberec k(5 m) zachodu , topeni pred zachodem a stena za hazlem byla zablita nad moji vysku, vse jsem peclive uklidil aby nebylo nic pozna(ani ty skvrny na zdi sedreny od hadru nebyli moc videt) navic vam asi nemusim vysvetlovat ze topeni a stena za topenim sla ocistit hodne blbe ani nemluve o tom zeli na koberci, vse bylo tedy uklizeno celou noc jsem vetral, druhej den jsem odjel do brna driv nez se nasi vratili, vecer rozzurenej telefon od mati jaky jsem prase, zapomel jsem umej ze vnitr jeji boty co byli pod tim topenim -))
14:49:47
30.05.2006
Tuxik
-> Syny: fernet je mnam mnam :) teda pouze citrus :) a jeste je dobrej absinth, z ferneta ani absintha mi nikdy nebylo blbe...

po vine zvracim, slivka mne vzdycky totalne znici, takze piju jenom pifko, fernet a absinth, pripadne vodku (tim nemyslim ze to micham :)

jinak nejhorsi zazitek v opilosti je kdyz mi bylo 14 let, tak jsem na diskotece po poziti 8 piv a nejakyho vina poblil stul, malem dostal pres hubu od vyhazovace, vubec nevim jak jsem se dostal domu, ale ze pry jsem poblil cely WC :) druhej den se mnou rodice nemluvili... a nejak jsem nechapal proc :)
14:19:07
30.05.2006
Syny
-> RadstaR: Obdobnej zazite mam s fernetem - od te doby piju jen pifko 4
14:09:35
30.05.2006
Pavel P@nkáč
Jsem si spoměl např. když jsme byly kalit loni tady kousek u rybníka jsem tam vypil asi 10 kousků průběhem noci a když se rozednívalo tak jsem ještě na dobrou noc si přihnul slivovičky potom jsem se zbudil zahrabanej na pláži i se spacákem děti si vedle mě dělaly bábovičky:-) nejdřív mě kamarádi nakecali že jsem tam šel sám a že jsem chtěl aby tam šli spát taky ale potom z nich vylezlo že mě tam odtáhli za nohy že u hlavy mě nechtěl nikdo vzít ře jsem byl zeblitej a že to se mnou ani nehlo:-) jinak jsem tomu věřil že jsem tam šel sám 3
01:07:53
30.05.2006
RadstaR
Bohuzel zadnej tak strasnej zazitek jsem nemel .. nikdy jsem moc nechlasta a jednou kdyz jsem vypil behem chvilky flasku zeleny (bleeee) na silvestra, tak jsem sel pomalu domu. Samozrejme jsem se citim naprosto v pohode jen trosku v nalade, ale kamosi byly asi jineho nazoru 6 tak me vnutili sednout do auta a odvezli me domu. Doma docela ok, zalehnu do postele, zavru oci a v tu ranu takova nevolnost .. sotva jsem stacil dobehnout na zachod. Tam jsem trosku objimal misu, trosku u ni usinal .. samozrejme jsem vzbudil rodice, ktere me nikdy tak nevideli a skoro me zavolali zachranku :D Cestu mezi posteli a zachodem jsem obsolvoval nekolikrat a fakt jsem se cejtil nechutne a bal jsem se v posteli zavrit oci a usnout :D No od ty doby kdyz cejtim nejakej tvrdsi alkohol, tak se me dela spatne a tak se ze me stal v podstate abstinent (jen sem tam nejake vinko si dam) 3 3
00:11:34
30.05.2006
Tuxik
40 3 47
23:49:35
29.05.2006
Fire
hosi, to je moc drsny tema 3 1 2
23:21:03
29.05.2006
gim
bohuzel zatim na me zadna davka alkoholu nepusobila nijak extremne takze mam cistej stit. a to zas tak malo nepiju 10pivek a 7panaku a pamatuju si celej vecir ale aspon se muzu kochat kamarady kterejm staci min a co pak provadej. kamos ze tridy se zlil total do sra..k, svlik se do puly tela, vylez na stul a zpival fredyho merkuryho... kdyz sem ho stah dolu tak vyzahnul pul flasky metaxy a jentaktak stihnul dorazit na hajzlik tam pak asi dve hodky stal zapricenej nad umyvadlem a rikal ze nebude pit... kdyz konecne vylez nakej blb ho vytah na panaky a zas chtel tancovat... tak sme ho s kamosem vzali na metro. cestou prebeh par aut (malem sem ho zabil) a zlomil par prken na lavickach... posadili sme ho na metro smer zlicin.. a v pondeli ve skole mi vypravel ze dojel na zlicin na cernak a pak ze ho zmlatila nejaka babka holi ze je prase takle brzo rano bejt ozralej jak prase :-)
23:15:06
29.05.2006
Hoax
když jsem byl malej,tak jsme měli v lese postavenou takovou boudu..no jednou jsme tam donesli trochu vína,slivovice,višňáku (to co jsme doma pokradli)..sem se tam ožral absolutně nejvíc za celej život..honil jsem tam holky po lese a chtěl po nich...1 ..potom když mě nechtěli....tak jsem chtěl spáchat sebevraždu,tekla tam nějaká močka,tak jsem šel na most,přelezl sem zábradlí a pomalu se po něm spouštěl dolů..naštěstí mě vytáhli a dali mě na střechu té boudy do lehátka,protože už jsem nemohl chodit..po chvíly spánku jse mě udělalo nevolno,tak jsem to hodil přímo ze střechy dolů,ale seděli tam kámošky a spadlo to přímo na ně1 ..všecky hadry jsem měl poblitý,tak mě kámoš půjčil jeho kalhoty,ty mě po cestě domů padali,takže sem je měl chvilku pod kolenama,až sem si toho všiml tak sem si je zase natáhl atd..atd.. bylo mě 10-11 let..takže to co bylo doma radši nepíšu..1
23:09:53
29.05.2006
minno
ja poznam len pribehy a zazitky kamaratov, nie ze by som si tie svoje nepamatal, skor si nie je co pamatat51
teraz som si spomenul na pribeh, ktory mi rozpraval brat este ked chodil na VS a byval na intraku. Spolubyvajuci sa poriadne natapkal a ked zaspal, preniesli ho aj s postelou v intraku na chodbu k vytahu. Samozrejme tam hodil aj nejaku tu tycku. A potom si tam uz len veselo chrapkal az do obeda druheho dna :-) Trapas jak svina1
23:01:14
29.05.2006
T
já radši ani nevzpomínam co jsem kdy prováděl 85
21:34:06
29.05.2006
Don Carlos
To my jsme noc před posledním zvoněním chlastali na spolužákově chatě. Já a ještě jeden kámoš jsme si v počtu vypitého alkoholu statečně sekundovali a začínali dělat bordel. Při tom jsme přistihli, jak se jeden páreček oddává milostným hrátkám. To jsme samozřejmě zatrhli. Noc pokračovala a nějak jsme si všimli, že naše spolužačka je nějak sama. Nevím jak, najednou jsme byli oba i s ní nahoře v podkroví. Ježiš, já to snad ani nenapíšu - je mi zle, jak si na to vzpomenu. No prostě naštěstí k ničemu nedošlo. Jen prsty. Fůůj, ta měla kartáč, jak Bin Ládin plnovous.No potom jsme se s kámošem z toho ožrali na ultimum. Já hodil tyč někde na louce a hodinu telefonoval s kamarádkou, kámoš někde jezdil na ukrajině po lese.Prej sem si vedle ní ještě lehnul a usnul jak poleno. NAŠTĚSTÍ. Pak si pamatuju, že jsme spali v jakési boudě ve strašné zimě. A doznělo to tím, že jsem ráno řídil (poprvé a naposledy pod vlivem) a někoho jsem se ptal, jestli je to mlha, nebo tak špatně vidím. Ještě teď, když ji vidíme, tak se nám dělá mdlo. Kura a 16.června máme třídní sraz. Radši budu řídit.
Pro mou přítelkyni: Já si to všechno vymyslel. 1 .
19:31:51
29.05.2006
Fire
Tak jo teda. Letos na Velikonoce jsem chodili chlastat byt od bytu, ale asi ve 12 hodin jsme meli jen 3 panaky - nikdo proste neoteviral a tak jsem mysleli, ze je po velikonocich a ze se ani nepripijem do nalady8 , ale jeste jsem si vzpomeli, ze jsme nebyli u jedne kamosky, ktera kazdorocne na Velikonoce te pozve domu a obdaruje ( ne sexem - bohuzel ). Tak jsem na cestu vzali od nas pul litru slivovice a sli - ja + 2 kamosi. U ni kazdy vypil 3 piva a stahli jsem dohromady flašku ferneta a meruňky ( 0, 5 l ). Dale to pokracovalu u kamose na byte, mega mega vina ( to uz jsem si nepamatoval moc ). Vecer jsem mel jet do skoly na intr, takze kamos ridil moje auto. Vzal jsem jeste 1 litr slivovice a v aute ve 4 vypili. No a pak des a hruza. Behem cesty na intr nasledujici ostudy : v Brne na nadrazi čůrani z mostu na lidi, chcani za jizdy, ukradeny kybl z benzinky, porval jsem se u motorestu s kymsi a prisel o retizky, celej odrenej a boulatej, pak v Metaxe jeste nejakej spanek pod stolama, par keřů navstivenej, no proste tragedie ...blbe me bylo jeste 3 dny a v zivote jsem nezazil vetsi kašu !!!!!!4
19:25:34
29.05.2006
Honza M
-> Luukkyy: cestu domů se mi dosud zrekonstruovat nepodařilo 3 3
19:24:22
29.05.2006
aDAm
-> Majkl: -> Vojta: ee prdel me nebolela takze pohodka ;) spodary sem taky mel na sobe tak jak by mely byt ;) a ani koutky na puse nebyly poskozeny takze bych to na nejakou gay akci nevidel ;) ale to ze me porazilo auto mi rekla kamoska co v tu dobu byla jeste pri smyslech ;)
19:17:19
29.05.2006
Vojta - zrušená registrace
Muj nejhorsi zazitek v opilosti byl takovy ze jsem si myslel ze jsem strizlivy 1
Ale ne no ..moc takovych tech silenych zazitku ktere by stalo za to tady napsat nemam...a nemam rad takove ty vandaly, kterym staci 4 piva a nici co jim prijde pod ruku ... to 84 121
19:13:32
29.05.2006
Luukkyy
Dal jsem si sedm kusů, zazdil to nějakým rumíčkem a šel jsem na autobus domů. Pak jsem se probudil doma v posteli, totální okénko..... Usoudil sem, že sem se nějak dostal domů, a pustil celou záležitost z hlavy.
Jenže 4 Vlezu tak za půl roku do autobusu, tam seděl chlap, mile se na mě usmál, zdravil mě a všeljak se ke mě hlásil. Ale já si ho furt ne a ne vybavit. On si toho všiml a vyprávěl mi následující: Čekal na bus, když tu se na zastávku připotácelo hovado v obleku ( já ), udělalo 78 ,začetlo se do jízdního řádu, načež hodilo záda na chodník a začalo chrápat. Maník se s kámoši řehtal smíchy, ale to je přešlo v momentě, kdy nějaká paní důchodkyně zavolala záchranku. Chlapi pochopili, že to není na sanitku, ale na záchytku, tak mě ( hned jak baba zmizela ), schovali za křoví.
Když byli hotoví, přijela sanita, vyběhli pánové s nosítky a jali se mě hledat. Když mě nenašli, zanadávali si s těma borcema na kokoty, co volají zbytečně sanitku, a odjeli47
Ten maník pak ze mě vymámil místo bydliště, naložil mě do autobusu a vyhodil mě v Unhošti na náměstí, kde sem tehdy bydlel. Tam sem se opřel o odpadkáč a chrápal dál 256
Cestu domů se mi dosud zrekonstruovat nepodařilo. A od té doby chválím anděla strážného 4
19:13:15
29.05.2006
Vojta - zrušená registrace
-> Majkl: 47
18:58:25
29.05.2006
Majkl
-> Adam Radimovič: jo woe, beztak si nekde klecel a jak te ty gájové klátily tak sis odřel dlaně a kolena, nám to nezapřeš 3 3
18:54:12
29.05.2006
Tuxik
-> Adam Radimovič: 3
18:49:43
29.05.2006
aDAm
o prazdninach parba na stodolni..vim akorat zacatek vodka s dzusem pak nekolikahodinove okno a probuzeni v gay baru ;) a cesta dom jeste celkem v mrtvem stavu. spanek doma a po probuzeni silena bolest na kolenach a odrene ruce..pod koleny sem zjistil slusne modriny...

dalsi den sem se dozvedel ze me prejelo auto ...no porazilo a ja pry utek ;)
18:47:04
29.05.2006
Rapid135
my byli v sobotu v phoenixu v archlebove a musim konstatovat ze sem se probudil doma...... a strasne me bolela hlava a vsecko ostatni,co sem delal me radsi nesceli rict3
15:16:33
29.05.2006
Pavel P@nkáč
Tyhle temata jsou huste...ale ted me nic nenapadá co se mi kde stalo3
10:36:21
29.05.2006
Syny
JA jednou sel z kalby od kamose v Plzni! O kalbe ani nemluvim protoze si ji ani nepamatuju. Sli sem z Olympie az do Lobez (cca 10km). Nejkratsi cesta byla po ulici tak sme sli po ulici (prej). Ale nebejt mejch kamosu tak uz tu asi nejsem. Sli sme po privadeci na dalnici, kde sem si lehnul naulici a nechtelo se mi prej dal. Tak mi tam kluci zvedali. Pak prej jelo auto tak akorad pribrzdila a objel nas. Jeden s kamosu utrhl ze semaforu zelenou a urthl sluchatko z budky... Ja byl strasne na sracky takze tohle vsechno zna jen z vypraveni - vybavuju si jen utrzky3 40
09:53:28
29.05.2006
KEAN
A to sem jeste pri ty kolizi na fichtlovi stratil kamaraduv mobil 8
09:49:48
29.05.2006
Esso
-> Martin2705: o jednech velikonocich sem obesel s kamosema tri vesnice a kdyz sem sel domu tak sem se utopil v poli :-)) nasly me tam az moji rodice jeste tri dny potom me bylo blbe. A druhy na jedne diskotece uz v pokrocilem stadiu sem si sel ven odpocinout sedl sem si na takovou zidku a nahore nademnou chodily lidi.Jeden z nich me poblil zada pak me prejeli nejakym autem nohy teda prsty.kdyz sem se vratil zpatky dovnitr tak sem zjistil ze me nekdo ukrad dzisku.pri navratu domu jsme cekaly asi dve hodiny na taxika bylo tak 7 stupnu a ja mel jen mikinu byla celkem kosa
09:49:43
29.05.2006
KEAN
3 Dobry..ted muj pribeh z patecniho flamu:

Asi do peti sme kropili ve meste kam jsme vyrazili na par pivTam jsem nekdy k ranu (po asi hodinovem koureni vodnice) potkal jednu kamaradku ktera jela snama domPo prijezdu do bydliste se vsichni rozutekly domu a ja zustal s kamaradkou samVytahl sem fichtla zatacka nas chytla, vozraly jak cep vymazli sme se hned 3 Dojeli sme k prehrade, tam jsme vykropili jeste 2lahve vinaA po mensim spanku sme vyrazili k domovuTotalne zasrany sme schodili hadry a sli chrapat do jedne postele --bez sexu-- samozrejme 5
09:15:06
29.05.2006
Martin2705
Co nejhoršího se vám kdy stalo "pod vlivem"?

Je se předevčírem probral, měl jsem bouli na hlavě spálený rameno, chyběla mi paměťovka v telefonu a navíc jsem měl nějaký vlhký kalhoty3. Nepamatoval jsem si nic kromě příjezdu na chatu (v 13:00), ale ráno jsem našel vypitejch 15 flašek tvrdýho a 105 piv (bylo nás 8).

A co vy?
Extreme Tyres