Ja si pamatuju v prvaku na vejlete - to byla kalba, kazdej flasku ferneta pifka a vino - vs slo dohromady takze si to dovedete predstavit! Za hodku sem byl tuhej! Rozmlatil sem tam petrolejku (zhaslou nastesti) porezal se o ty strepy a chtel vyskocit z okna v 1 patre v chajde... Kdyz se slo spat (lez sem do postele 1m odeme asi 10min) tak sem okamzite usnul. Rano sem se vzbudei a mel sem vokno jako krava... Ale ucejtil sem nakej smrad a vedle me sem se vysimnul kopec blitek ve kterejch spal kamoc co spal vedle me... Okamzite sem mu zacal nadavat, ze mi nablil do postele a ze sem celej od toho (triko,hlava,kalhoty) zkratka celej od toho... Asi po hodine mi vysichni vysvetlili ze ten kdo se poblil sem byl ja - identifikovali to na zaklade burtiku ktere sem pred kalbou jedl a ktery mal kamos na postari... Kdyz sem pocital zpetne kolik sem mel promile vychazelo mi 2,6promile. A po probudeni sem sli jeste 10km na vlak a domu... Takze kdyz sem tu cestu absoloval tak sem mel udajne jeste 1,4promile... Bylo mi blbe strasne moc a kdyz vsechno to so sem mel schovany v 10ti taskach v batohu (to obleceni) uvidela matka tak ji malem ranila mrtvide... Jen chci jeste dodat ze 3mesice na to sem toho kamose co sem poblil poblil znova... Uz velde me nechce po zadnej kalbe spat! A ja uz od te doby skoro vubec nepiju...

tak me vnutili sednout do auta a odvezli me domu. Doma docela ok, zalehnu do postele, zavru oci a v tu ranu takova nevolnost .. sotva jsem stacil dobehnout na zachod. Tam jsem trosku objimal misu, trosku u ni usinal .. samozrejme jsem vzbudil rodice, ktere me nikdy tak nevideli a skoro me zavolali zachranku :D Cestu mezi posteli a zachodem jsem obsolvoval nekolikrat a fakt jsem se cejtil nechutne a bal jsem se v posteli zavrit oci a usnout :D No od ty doby kdyz cejtim nejakej tvrdsi alkohol, tak se me dela spatne a tak se ze me stal v podstate abstinent (jen sem tam nejake vinko si dam)

, ale jeste jsem si vzpomeli, ze jsme nebyli u jedne kamosky, ktera kazdorocne na Velikonoce te pozve domu a obdaruje ( ne sexem - bohuzel ). Tak jsem na cestu vzali od nas pul litru slivovice a sli - ja + 2 kamosi. U ni kazdy vypil 3 piva a stahli jsem dohromady flašku ferneta a meruňky ( 0, 5 l ). Dale to pokracovalu u kamose na byte, mega mega vina ( to uz jsem si nepamatoval moc ). Vecer jsem mel jet do skoly na intr, takze kamos ridil moje auto. Vzal jsem jeste 1 litr slivovice a v aute ve 4 vypili. No a pak des a hruza. Behem cesty na intr nasledujici ostudy : v Brne na nadrazi čůrani z mostu na lidi, chcani za jizdy, ukradeny kybl z benzinky, porval jsem se u motorestu s kymsi a prisel o retizky, celej odrenej a boulatej, pak v Metaxe jeste nejakej spanek pod stolama, par keřů navstivenej, no proste tragedie ...blbe me bylo jeste 3 dny a v zivote jsem nezazil vetsi kašu !!!!!!

,začetlo se do jízdního řádu, načež hodilo záda na chodník a začalo chrápat. Maník se s kámoši řehtal smíchy, ale to je přešlo v momentě, kdy nějaká paní důchodkyně zavolala záchranku. Chlapi pochopili, že to není na sanitku, ale na záchytku, tak mě ( hned jak baba zmizela ), schovali za křoví.