skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škodovky ve filmu!!
hned dvě tisícovky ve filmu Good Morning Vietnam
-> Bukaj: A tos ještě neviděl, jak v tomhle zobrazení vypadal Hrušínskej...
Ať jsem přepínal zobrazení, jak chtěl, tak bylo furt takhle "širokoúhlý"..

-> Jozka: Nějaký placatý MBčka 

Před chvíli skončil film "Vražda po našem" (1966) a finále mě totálně zaskočilo.. letící embéčko ! A pod ním ještě reklamní shluk dalších.. 

Ted jsem akorat prosel kolem televize kde bezela dynastie novaku a nejaka tam kupovala novou GLS v zajimavej tmave modrej barve
-> Peťa Klíč: Škoda,nějaký ty díly se dají najít různě po netu(ty zajímavější)...
-> Honzaloun: to bys chtěl moc ,,,,
-> Peťa Klíč: Odkaz na ten díl,nebo něco? 

-> FORM - zlomená ojnice: 

-> Pavel P..: Čípa asi je....
jeden takovej červenej rapid na meteorech
ve filmu "U Mě dobrý"

-> cPetan: jo, samým vzrušením jsem to tam nenapsal ,, však já to mám někde eště na VHS, jak on tam má ty auta a součástky všude a ona mu to háže do tý popelnice a von néé to je karburátor a nosí to zpátky

-> Peťa Klíč: počkej, jako výměna manželek? 

no ba že je to vono !!!
to co teď běží na nově, není to náhodou ten díl jak ten dědek má doma hromadu škodovek a strašnej bordel a na koncu vyroběj ze stovky bez značek kabrio a pojedou s tim na vejlet?

-> doking: Tak tak

-> Vojťas 16.07.14 10:37:54: Mr. Johnson?
Davali v tydnu na Nova Cinema nejakej emerickej film a v nem modra tisicovka, skoro jak Fifova :-D
-> Kocvin 14.07.14 20:18:42: Si to asi viděl poprvé co? :-D
-> Lukaso358: hm... dobrý no :D zase druhej
-> Kocvin: nejlevnější auto pro záběrj :D pak se tam ukáže znova a jde přez střechu myslim.
-> Kocvin: Pak tam bude ještě jedno co šlo přes střechu.
Zrovna koukám na Četník a četnice.. V hromadné bouračce zapojeno i kilo s francouzsky žlutými žárovkami.. :)
-> stepan: červená a strieborná fela
-> Tomaso435: No já taky, já tam zas neviděl felicii ani trabanta. 

-> stepan: jo ? ja na to moc nekoukal , mam to puštěný jen proto že hned po tom jde top gear :D
-> Tomaso435: A žigul.
-> castrol: dokonce i trabant tam byl
na prima cool ,dinotopie 6 portal škodovky felicie
Jo novej Robocop. Ani jsem si toho nevšiml. Víc mě zaujal ten robotek
Poslal kamarád z Ruska, údajně nový Robocop :)
... ale teď koukám, že už to tu o řádek níž je...
... ale teď koukám, že už to tu o řádek níž je...
-> MisakusX: Z čeho to je?
-> Pavel P..: vyšum strašáku)
-> Nwkt: tak kvůli Rku sem nakonec pročučel skoro 2 hodiny. Aneb když sem někdo dá film.

-> havevo: zajímací jsou připáskované RZ a slovenské nálepky TK, EK a KO na předním skle... A nebo čerstvý dovoz zo záhraničia? 

-> havevo: neblázni, tohle je libovka oproti tý myschaakovic plísni

play.iprima.cz/autosalon/
autosalon-2014-2 čí je ta 120GLS od 15:45? Není náhodou myschaakova? Každopádně ji slušně prohnal, hošan jeden 

-> Nwkt: Ten PVC rohre rám je boží... jako by byl dělanej nějakou nanotechnologií nebo co :D.
-> Kocvin: Už, asi 21 minuta
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu