skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škodovky ve filmu!!
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): pokud si dobře vzpomínám tak tam bylo celkem dost zajímavejch aut :-) ŠMa byla snad hned v prvním dílu 1 serie a ten jejich účetní má Dacii :-)
-> Hurdis 09.05.15 16:27:20: Black Widow, chápu 

-> vhml: Tak ta co je tam nejvíce a nejčastěji vidět má eMkové zadní čelo, možná proto.
Alespoň si to tak pamatuju. Přeci jen škodovky byly až třetí věc v pořadí, co jsem chtěl sledovat.

-> Hurdis 09.05.15 16:14:46: tak užovky jsem vůbec nezaregistroval. Asi se podívám znova :-)
-> vhml: -> afro100:
Tak hlavně jich je tam v závěrečném souboji celkem 5ks.
120M písková, 120M hnědá, 105M šedá, užovka cca 83 zelená a užovka 80+ žlutá.
Tak hlavně jich je tam v závěrečném souboji celkem 5ks.
120M písková, 120M hnědá, 105M šedá, užovka cca 83 zelená a užovka 80+ žlutá.
-> vhml: na to uz som poukazoval -> afro100 24.03.15 23:46:32:
Serial Archer, S4 E11
www.toonova.com/archer-se ason-4-episode-11
Co je to za autobus vo Vatikane? A ten isty sa vyskytol aj v v jednej epizode druhej serie, ako "MHD" v New Yorku :D
www.toonova.com/archer-se ason-4-episode-11
Co je to za autobus vo Vatikane? A ten isty sa vyskytol aj v v jednej epizode druhej serie, ako "MHD" v New Yorku :D
Jestli chcete vidět 20 metrovou skodovku ve 3d, vyrazte do Imaxu na nový Avengery. Béžová 120 a zelená 105 se tam objevuje víceméně po celou dobu závěrečný bitvy. Jen z toho vím kulový, protože jsem koukal po škodovkach
Top Gear (2002-2015):
- Fabia I RS v závodě s Mini
- Superb jako potah pro vzducholoď
- Roomster 40kW v testu low cost MPV
- Yetti s helikoptérou na střeše
(- Velorex jako communist car)
+ samozřejmě spousty aut z ulic v UK, Evropě, Asii,...
Ve starým TG byla recenze Š105, Favorit a i klip se sběratelem škodovek z UK.
- Fabia I RS v závodě s Mini
- Superb jako potah pro vzducholoď
- Roomster 40kW v testu low cost MPV
- Yetti s helikoptérou na střeše
(- Velorex jako communist car)
+ samozřejmě spousty aut z ulic v UK, Evropě, Asii,...
Ve starým TG byla recenze Š105, Favorit a i klip se sběratelem škodovek z UK.
-> afro100 24.03.15 23:46:32: můžu potvrdit že jich tam bylo víc ;) osobně jsem napočítal 3. Jedna zdemolovaná na mostě a dvě pak dále ve městě, z toho jedna zelená užovka ;)
-> Bukaj: A to už v roce 83..

-> Kocvin 29.04.15 13:29:39: Takhle shnilý MBčko (nebo kilo?) jsem ještě neviděl...
...vytaženo z potoka po 10 letech?
...vytaženo z potoka po 10 letech?

-> krtik: ze sa to tam len objavilo a nist viac 

-> krtik: Já myslel taky ty dveře. 

-> Kocvin: Nechápu a nebo sis splej příspěvek
.
Já myslel ty dveře...ty taky?

Já myslel ty dveře...ty taky?

-> krtik: Kus škodovky na obrazovce ne?
Tak jako tady ve filmu straka v hrsti..

Tak jako tady ve filmu straka v hrsti..
-> minno: tak to potom nechápu 

-> krtik: súvislosti asi žiadne
-> afro100: 

-> minno: Jaké jsou souvislosti? 

Pozerali ste včera večer Nikto nie je dokonalý na STV1? Janovi Balážovi z Elánu na záver podarovali nastrojené šoférové dvere zo Škody 120
Dobrý odfajč.

Schvalne .. kto si vsimol eMko vedla beziaceho capitana amerika v (zatial trajleru na) avengers 2 ?
54s cca ..

sem zahlíd v bony a klid užovku, bílou, s prepegama a kulatým dvouokem... docela divná kombinace co?
-> J3STER: pekné
-> john simple 16.12.14 06:20:36: celej ten seriál je nedoceněnej, skvělej a nedocenitelnej - bez ohledu na to, v čím rodišti se to natáčelo :))
bych se pomlátil smíchy jak honička a najednou záběr jak si veze sedlák jetel, idilicky si ťapká tím lesem ,, nebo ten borec s tim žebříkem :D nenene :D
bych se pomlátil smíchy jak honička a najednou záběr jak si veze sedlák jetel, idilicky si ťapká tím lesem ,, nebo ten borec s tim žebříkem :D nenene :D
-> Athlonek: Se někdy podívám, mezi lety 1979 a 1999 mám hlavně v CZ (i SK) tvorbě dost velkou mezeru..
-> Jozka: To je jenom filmařská SPZka, trochu jim upadává.
-> Athlonek: Nevím, neznám, i to Stíhán a nebezpečný jsem teď akorát viděl úplně poprvé díky odkazu.. Ale po shlýdnutí by se třeba vyjasnilo, proč má to Emko SPZ-ku z nějakýho Spartaka..

-> Jozka: V tom případě, by film „Devadesát jedna bílých koní“ byl čistá reklama na Škodovku.
-> Athlonek: Akorát že z tohohle filmu ta RS fakt trčí jak péro z gauče.. naprosto mimo jakýkoliv dějový souvislosti (nehledě na to, že pan Ing. statik by s takovým autem možná ani neodjel)..
-> Jozka: Nevím jestli to někdo tenkrát bral jako reklamu, o škodovkách se mluvilo skoro v každém druhém filmu.
-> Athlonek 21.12.14 13:59:54: To teda čumím, na tu dobu a u nás a takovej ukázkovej product placement !
-> Honzaloun: Máš pravdu, na sedmé straně to je, ale video nefunguje.
-> john simple 16.12.14 06:20:36: Působilo to strašně trapně a směšně. Francouzská kriminálka z téže doby z toho holt nikdy nebude.
Jak se tam srazil ten žigo s užovkou, tak úplně tlouklo do očí, jak tam všichni čekali na značkách a uklohnili jako že akci na rejžovo "akce, jedem". Njn....

-> Athlonek: To už tady bylo, ale stejně je to super 

Čas: 30min 27s http://youtu.be/Ay5moU6kU
8U?t=30m27s
A taky včera - US seriál jakejsi "V utajení".. díl se měl odehrávat v Zurichu.. ale čert ví, kde v Evropě to točili, když tohle:
vcera na tv barrandov "stihan a podezrely" mihla sa tam zavodna skodna
-> Nepér: no patřilo by jim ty kola narvat do prdele tak hluboko až by jim čouhaly řidítka hubou ale asi se na to podívám na cely protože to vypadá jako zajimovej film
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil U-Geen), důvod: prispevky beze smyslu