jestli jupíku tak sou u auta

ked doma nemam aspon jeden karbec alebo nejaku sucast napravy, tak ani nejdem spat a zidem si dole do dielne a nieco si prinesiem, aby som sa v noci sam nebal
vo svojej izbe v panelaku som uz postavil jeden motor, spravil asi 3 karbece, vycistil hlavu (ktora pravdepodobne prdla), Cistil som aj olejove kanaly a nasledne motor skladal. Potom sa moj tatko nasral a zabezpecil mi dole v baraku taku malu sikovnu dielnicku, ale akosi som si tam est enezabezpecil stolicku a tak tam vsetko robim postojacky alebo v podrepe a niekedy mi to pekne leze na nervy. Svojho casu som tam dost sprejoval a cistil veci v technicaku, acetone a petroleji, tak susedia si mysleli ze sa nam do baraku nastahovali fetaci, ale uz mam vacsinu veci hotovych a alkyton moc nesmrdi, tak svita na lepsie cesy. obcas robim dole randal s flexou, ked si vyrabam vselijake drziaky a dneska ma caka vyroba podloziek na odklon kola, tak to bude zas bordel
inak aj vam sa stava ze niekedy smrkate hrdzave sople z nosu???

me stacilo kdyz sem si doma nalakoval kridla na letadlo a to bylo kecu :-)

Rodinný kšefty vždycky stojí za ho*no 

, nejvic me nas... strejc, kdyz mi dal za go 100kc a mama rika nic si od nej neber, budeme na podzim brat od nej jablka.... to jsou ksefty, ze? 

nebo repasoval 4pístky nebo brousil sací potrubí atd... Čištění motoru jsem radši nechal do koupelny a předsíně 

naposledy som doma na podlahe generálkoval štartér, bol som sám doma
ale potom som bol vyhnaný do dielne

Jak to tak pročítám, tak nemajó pro vás pochopení, což ? 

,
. ne to zase ne , ale třeba karbec , motor z motorky
, mechnismus ze stěraču....

Ale ve vaně jsem ještě nic nemyl, dobrej nápad