skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nosíte si práci na autě domů :o))
prohledat
52 příspěvků (zobrazeno 51 až 52) od 17.01.2006 do 19.01.2006, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
11:16:37
17.01.2006
17.01.2006

Jirik - zrušená registrace
Slyšel jsem tady příhodu, nevím jestli je pravdivá, že jakýs člověk se schválně pohádal s manželkou, ona odjela s dětmi k mamince a on si pak mohl v klidu vzít součásti motoru domů a umejt je ve vaně. 

11:14:24
17.01.2006
17.01.2006

Jirik - zrušená registrace
Přiznám se, že já ano. Je to pohodlnější než v garage a můžu při tom čučet na TV a nebo poslouchat muziku.
Pozn.: byt v panelovém domě u rodičů.
1) všechny tapecy jsem dělal doma
1a) panel pod radio, budíky, taky doma
2) potrubí jsem leštil v obejváku na novinách
3) blikače jsem vyřezával bruskou na balkoně a dobrušoval a lepil polyurethanem v obejváku na novinách
4) teď si chystám vzít domů zadní nárazník a vybrušovat do něj dírky na osvětlení SPZ, nebude to blbý ?
Pozn.: vlastní byt
Kitoval jsem tam a brousil všechny kapoty + zadní čelo, ale tam to tolik nevadí, stejně budu brousit parkety a malovat.
Jinak je fakt, že než vyluxuju, tak jsem občas i šlápl na kousek plastu, šroubek nebo něco podobného.
Pozn.: byt v panelovém domě u rodičů.

1) všechny tapecy jsem dělal doma
1a) panel pod radio, budíky, taky doma
2) potrubí jsem leštil v obejváku na novinách

3) blikače jsem vyřezával bruskou na balkoně a dobrušoval a lepil polyurethanem v obejváku na novinách
4) teď si chystám vzít domů zadní nárazník a vybrušovat do něj dírky na osvětlení SPZ, nebude to blbý ?

Pozn.: vlastní byt
Kitoval jsem tam a brousil všechny kapoty + zadní čelo, ale tam to tolik nevadí, stejně budu brousit parkety a malovat.

Jinak je fakt, že než vyluxuju, tak jsem občas i šlápl na kousek plastu, šroubek nebo něco podobného.