skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autíčka
-> Milos: Každé ráno kolem Mpm jezdím do školy....
-> Bedřich: jj vidim vidim, sem jim psal maila ci to posilaji ina sk kdyz ne bude plan B, tu deltu musim mit a ne jednu
taky i nova impreza 05 montecarlo

-> Milos: ja tu Lancii sehnal ani nevim jak byl jsem na výstavě a vybíral jsem si model.chtěl jsem nějake WRC od Tamiye ale pak jsem viděl tu 037 byla za dobrou cenu a protože jsem neměl žádné auto skupiny B tak jsem vzal ji.Je to asi dva až tři roky zpátky.
-> ps: no jo , diky moc doufam ze tam neco budu mat, supis
-> Milos: Lancia delta integrale existuje www.mpm.cz výrobce hasegawa
-> Bedřich: jj napr ted u nas focus99 750sk to je us polovicni cena novyx modelu, porad nevim sehnat imprezu04 monte , vim ze je venku jen ... a na lancie mi rekli ze to ani do evropy nedovazeji, v tvem pripade vidim ,ze ano
-> Milos: Jo já to pochopil.Kvalitou zpracování stavebnice určitě ne u tamiye máš jistotu, že díl bude pasovat bez většího přemlouvání a u Hasegavy to není o tolik horší ale je to prostě jiné!A taky mají na modelu mnohem měně detailů než Tamiya.A ohledně starších modelů je nejednoduchší projít si internetové obchody a podívat se co ještě mají na skladu za auta.Někdy seženeš i starší model od Tamiye za celkem rozumnou cenu.Nebo se podívat na stránky Tamiye co dělali v minulosti za auta a podle toho potom hledat.
-> Bedřich: jo to bylo na tebe, ne na tomyho, no ja ze ci neni hasegava skoroto stejne co tamyia,, ta je super o tom neni poxyb
-> Milos: Tamiya je co do kvality stavebnic nejlepší ale taky nejdrahší.Ta 037 nebyla tak hrozná ale nebylo to ono prostě jsem musel některé části pečlivěji pasovat...ale šlo to.
-> caeee: no us sem ti xtel neco napsat, ale napisu,,,, jak sem zbadaltu deltu ...
hezkyyy
-> THOMMY: no ja mam par subaru od tamyie, tam sem mi kvalita zda byt dost dobra, lancii 037 bohuzel maji tu jen od revellu a do toho se mi moc nexce, a ta hasegawa, je na tom lepe kvalitou nez tamyia nebo ne ?
da se nekde u vas sehnat v 1:24 lancie delta ? nejlepe v martini barvax, tu na sk mi to nevedi ani objednat, a ta hasegawa to tusim dela..

-> THOMMY: no ja mam par subaru od tamyie, tam sem mi kvalita zda byt dost dobra, lancii 037 bohuzel maji tu jen od revellu a do toho se mi moc nexce, a ta hasegawa, je na tom lepe kvalitou nez tamyia nebo ne ?
da se nekde u vas sehnat v 1:24 lancie delta ? nejlepe v martini barvax, tu na sk mi to nevedi ani objednat, a ta hasegawa to tusim dela..
-> caeee: Jee,díky,to všechno kvůli mě
Paráda,caee umí..
Mít takhle v pokoji skodovku,jako na tech spodnich...ta ryba je taky husta

Mít takhle v pokoji skodovku,jako na tech spodnich...ta ryba je taky husta
to by stacilo
sorry ze to davam sem , tady to asi nema co delat , to jen kvuli TOMMYmu
jinak delam taky hodiny na zakazku jdu si udelat vlastni reklamu do sekce clanky
sorry ze to davam sem , tady to asi nema co delat , to jen kvuli TOMMYmu
jinak delam taky hodiny na zakazku jdu si udelat vlastni reklamu do sekce clanky
to je moc pekny MAN
jdu sem nahrat nejaky ty svy vytvory
jdu sem nahrat nejaky ty svy vytvory
Puvodni barva modra. Vysledek-verna kopie auta,se kterym tata zrovna jezdil
Tak sem si vzpomnel,ze bych vam mohl ukazat,co jsme udelali tatovi jako darek
jojo neni zac !
vecer sem neco teda nahraju
vecer sem neco teda nahraju
-> caeee: Jo mimochodem samolebka uz je doma,dik moc

-> caeee: Mas nejaky fota?

jo sem spreyer
ale pozor ne vandal !!
delam legalni grafitti a zakazky jako napr. cluby obchody ale i loznice a taky skolku =))
ale pozor ne vandal !!
delam legalni grafitti a zakazky jako napr. cluby obchody ale i loznice a taky skolku =))
A pro všechny co pořád chtějí modely škodovek.Existuje česká firma Reji která dělá stavebnici Š130RS z Monte Carla 1977.Ale cena je zajímavá a nevím zatím jesli je mají skladem.Ale v e-shopu je tak možná že jsou!
-> Milos: Zpletl jsem si výrobce.Lancia není do Helleru ale od Hasegawy.A kvalita provedení stavebnic těchto dvou firem (Tamiya xHasegawa)se nadá srovnávat.
-> Milos: Tak moc jsem nepochopil na co se ptaš...ale modely co jsem tady daval jsou od Tamiye až na tu Lancii ta je od Helleru.Měřítko je 1:24.Cena jedné stavebnice se pohybuje okolo jedenacti stovek kč.ale zaleží na tom jesli si kupuješ novinku nebo starší model.
-> Bedřich: popis mi pls jaka firma delala modely a mirku ? dik
jojo Montany tysi kamosi nemuzou vynachvalit

itchy : to je zelëzny jo???

-> caeee: Díky za radu!když jsem stavil moje modely tak jsem na lakovaní karoserie nikdy neměl odvahu protože to může zničit celý model a modely od Tamyie nejsou nejlevnější tak jsem si to vždy rozmyslel a radši to nechal nelakované ale budu to muset zkusit protože mi rve srdce když se mi na auta práší a nemůžu to pořádně oprášit!ještě jednou díky za radu!
-> T: a je to krasne ocelove ziadny plastak

-> caeee: Ty jsi sprejer? Montanama sme delali tohle skoda.stable.cz/cz/index.
php?id=4&i...
itchy : to je huuusty

caeee : chlape ty jsi blazen
kde jsi to vzal???

Bedřich : myslim ze caeee to rekl dostacujicne

zbirka mych barev
kdyby chtel nekdo vyzdobit auto nebo pokoj tak . . .
kdyby chtel nekdo vyzdobit auto nebo pokoj tak . . .
bedrich mam s tim zkusenosti dost
je to o tom ze musis byt barvy ktery se navzajemsnasi napr. ja pouzim na strikani spanelske montany jsou to barvy urceny pro sprejery nerikam ze jsou nejlepsi ale maji vybornou hustotu a moznost vymeny trysky a vcelku dobra plynulost ovladani stisku ti dava vetsi moznosti . . . alr o tom sem mluvit nechtel lak pouzivam dupli color a napr. kdyz sem delal tatovy kola tak sem je strikl zlatym motipem na kola a pak dupli lak a katastrofa jak rikas skrabati se to a je to v pi..
montany mi tohle nedelaji ale zkus to pamallu a postupne nenanasej hned plnou vrstvu toho lalku najedou je dost agresivni
ale jinak neni nad airbrush
kdyby mel nekdo zajem mam jeden novej nepouzitej jeste v krabicce
nechal bych ho za 4 5 stovek
je to o tom ze musis byt barvy ktery se navzajemsnasi napr. ja pouzim na strikani spanelske montany jsou to barvy urceny pro sprejery nerikam ze jsou nejlepsi ale maji vybornou hustotu a moznost vymeny trysky a vcelku dobra plynulost ovladani stisku ti dava vetsi moznosti . . . alr o tom sem mluvit nechtel lak pouzivam dupli color a napr. kdyz sem delal tatovy kola tak sem je strikl zlatym motipem na kola a pak dupli lak a katastrofa jak rikas skrabati se to a je to v pi..
montany mi tohle nedelaji ale zkus to pamallu a postupne nenanasej hned plnou vrstvu toho lalku najedou je dost agresivni
ale jinak neni nad airbrush
kdyby mel nekdo zajem mam jeden novej nepouzitej jeste v krabicce
nechal bych ho za 4 5 stovek
-> T: Myslel jsem to tak že když na to vemeš normální lak tak ta vrstva barvy zesleze!Zkoušel jsem to a barvy které používám (Agama) při nanesení bezbarvého laku ta barva zkrabatí a zesleze.Zkoušel jsem i Lak od Agamy ale to bylo k ničemu, protože používám jenom štětce a vypadalo to hrozně.
Bedřich : hele jestli sjem to dobre pochopil tak aby to bylo porad stejen vysoky vid??? no tak to asi jen malou vrstvu nebo nevim
a ty nalepky mit asi dobre pridelany

-> T: Když máš odzkoušený bezbarvý lak.chci se zaptat exstuje lak na modely ktrarý by nezvedl ty vodové polepy a nezvedal barvu?Nemyslím tím lak od Tamiye nebo neco podobného(se mi nechce davat nějaky balik za lak).
Nevíte někdo?
Nevíte někdo?
-> T: Děkuju.Ty fotky jsou opravdu nekvalitní a až budu mit čas pokusím se nafotit lepe!
Bedřich : pekna sbirka