skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pravopis na Virtu
prohledat
2991 příspěvků (zobrazeno 2351 až 2400) od 08.12.2005 do 06.12.2024, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
-> Syny: t0 je ted w moďe psat drsňe

skoda-virt.cz/cz/.../1279
25-blatniky-favorit-stav-9
8-cervene
35 Okč - asi nejaka nova mena ci co...
35 Okč - asi nejaka nova mena ci co...
-> Hurdis 21.02.10 18:51:33: to není Jožo ale spíš Dežo 

Máme tu opět nové slovo: "oznak"
skoda-virt.cz/cz/.../1279 14-oznak-135-gli
dvakrát za sebou to už není překlep
skoda-virt.cz/cz/.../1279 14-oznak-135-gli
dvakrát za sebou to už není překlep

-> Hurdis: Poslední dobou,přibyvá jedna škodovka lepší než druhá
-> Hurdis: No, mit pravomoce, tak mu smazu celou tu kartu...
-> Hurdis: Mám dosť..

Také výživný popisek skoda-virt.cz/cz/.../6728
-lubo
skoda-virt.cz/cz/.../6733
-modry-sip-skoda-105-l
krasna :) super si to vimislel s tim narazdnikom ja som to tieš chcel tak zrobiť ale nemal som narazdnik zvyšný
krasna :) super si to vimislel s tim narazdnikom ja som to tieš chcel tak zrobiť ale nemal som narazdnik zvyšný
taky spousta perel skoda-virt.cz/cz/.../6723
-led-zarovky-5
-> Syny: já bych ho smazal celýho i s těma obnovovanejma inzerátama... asi mu je 12, rodiče mu zakázali chlastat, tak tohle je jediná svoboda která mu zbyla - zakládat inzeráty 

Sice ne pravopis, ale tohle mi poslal jeden typek, kterymu sem napsal SZ (kolikrat jeste zalozi ten inzerat a jestli mu nestaci jeden), kdyz uz zalozil 4. inzerat na tu samou vec...
Odpoved: "když to píšeš tak asi jo!!!ale si snad můžu dělat co chci !!jinak jsem ho nezakládal ale obnovoval!!"
Nekod holt zakladani novych inzeratu rika obnovovani a muze si delat co chce no...
Odpoved: "když to píšeš tak asi jo!!!ale si snad můžu dělat co chci !!jinak jsem ho nezakládal ale obnovoval!!"
Nekod holt zakladani novych inzeratu rika obnovovani a muze si delat co chce no...

Fén 19.02.10 00:10:02 napsal:
→ VeTeV: Si musí najít práci, kde nepíšou.Matthes, záškodník z TechWebu 19.02.10 00:23:44 napsal:
→ Fén: Takova snad neniale jo, taková existuje - bude rozvážet rohlíky
David mě asi zabije
→ VeTeV: Si musí najít práci, kde nepíšou.Matthes, záškodník z TechWebu 19.02.10 00:23:44 napsal:
→ Fén: Takova snad neniale jo, taková existuje - bude rozvážet rohlíky

David mě asi zabije

Poslední dny jsou opravdu "úrodné" :o)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale jo najde se neco - ale platove ohodnoceni a zarazeni je take umerne pozadovane vzdelanosti 

-> Fén: Takova snad neni
-> VeTeV: Si musí najít práci, kde nepíšou.
Písemný projev je v internetu bohužel jediným možným ukazatelem pisatelovy úrovně, proto by každý ve vlastním zájmu měl co nejméně porušovat pravidla českého pravopisu (nebo alespoň zákaldy). Odsuzuji názory: "Nejsem ve škole, mužu si psát jak se mi chce." Jenže proč my podobné "dobytčárny" musíme číst - tedy mnohdy spíše luštit?
-> Fén: sex drogy rap´n´r :-)) já stále přemýšlím, co tyto lidi čeká.. nesmí nikdy nic napsat - ani životopis 

Bych chtěl vědět co se teď v těch školách učí.
já mám dojem, že i náš pes by to napsal lépe, a myslím to nyní již obecně - neumím si již představit jak víc náš jazyk sprznit, ale nechám se ještě překvapit 

To je nejakej trotl co nema ani prvni tridu ZZS
Ač mě pravopis nikdy nešel, tak tohle je už moc. :o))
az me nekdo bude tvrdit ze ma papir na nejaky dys, tak budu premyslet neni-li to spis na neco jineho... toto neni normalni
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak se koukni k němu do karty
Vždycky si na tom zpravim špatnou náladu 

-> Mr_Kubas: Pyco, takovy hovado snad existovat nemuze, to si dela srandu snad 

-> U-Geen: To je kde prosimte? Takovyhle bych snad rovnou mazal, pac to uz je fkat ostuda...
verim ze na to ma i papir, ale stejne... "cau nevim jesli primo zabrousyt svjetlo ale kdis mas rejpanec na skle tak se to da prebrousyt a vilestit"
Ted sem cetl v inzerci krasnej nadpis :) "Subwoofwr"
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Na tohodle člena si nemůžu stěžovat... kupoval jsem od něj sedačky, světlý rapiďácký a naprosto v pohodě, sklo, nárazník a kolíbku. Nebyl problém, dokonce mi dal pár věcí na dluh (nedostatek hotovosti sebou)...
Tak tady jedna perlička: "tining"
asi nový životní styl nebo nějaká záhadná odnož tjůnyngu
skoda-virt.cz/cz/.../1277 23-tining-nd-na-favorita
a když se podíváte na ty fotky, tak tomu "špinavé od skladování" se vůbec nedivim, když to skladuje v hnoji... to bych si fakt chtěl koupit
asi nový životní styl nebo nějaká záhadná odnož tjůnyngu

skoda-virt.cz/cz/.../1277 23-tining-nd-na-favorita
a když se podíváte na ty fotky, tak tomu "špinavé od skladování" se vůbec nedivim, když to skladuje v hnoji... to bych si fakt chtěl koupit

Pravopis na virt-e je jedna vec, ale ked rano komentator na zapase Cesko - Slovensko povedal, ze "otejpuj hokejku" (o-TAPE-uj), tak skoro som spadol zo stolicky. 

nebo je mírně natvrdlý - neřešit
-> Matthes, záškodník z TechWebu: kdo bere ten má 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: To víš, je to napůl tuner 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: asi to posílá v tvrdej krabici ne? aby se to nepoškodilo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no ale někdy bych řekl na hlavu
-> VeTeV: já bych to upřesnil... sice nemá, ale mělo by mít 

-> Nwkt: tady má papír 89% lidí
-> Nwkt: na jména nemam paměť
Nobody is perfect

-> MATTESS: Psal to naposled, když jsme do něj rejpali
-> Nwkt: jo? Tak to se kaju
-> MATTESS: Ten na to má papír
-> Klubko_: Neco ve stylu: "sem pric a us sem psat nebudu"... Od clena kubasim, ktery tu pred 14ti dny delal neskutecnej bordel se svym brachou... Smazal sem to, pac to bylo uplne mimo misu, ve spatnej sekci a nazev tematu byl Skoda 100, prispevek byl Skoda 100 a pak to hned zamk a jako duvod dal na zacatku napsanej text... Se divim, ze to nesmazal hend 1. moderator, kterej na to narazil...
-> Nwkt: smazany
nepobavim se

-> Nwkt: Tak asi jo chce to prodloužit vrátí se nám i tatar