skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pravopis na Virtu
prohledat
2991 příspěvků (zobrazeno 2401 až 2450) od 08.12.2005 do 06.12.2024, založil/a Jirik [toreádor] - zrušená registrace
-> petr s: Ten už vypršel ne?
-> Nwkt: Tyvoe mentos je zpet?
-> Nwkt: Ale nepíše to že má ban
-> Nwkt: chyba komunikacie

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : V tom pripade netreba mazat vubec nic ne?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : neviem, ale aj jeho nick hovorí za všetko že treba dekodovač, len už nenapísal aký..

-> Syny: no aspoň by jsme se pobavili a ostatním by to sloužilo jako odstrašující příklad 

-> Jožynek : nebydlí náhodou hodně blízko maďarských hranic? 

-> Jožynek : 

Člen -> DEKODOVAC: má veľmi zaujímavú reč, ako tak pozorujem..
skoda-virt.cz/cz/.../6124 -peto-120gl

skoda-virt.cz/cz/.../6124 -peto-120gl
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Proc? Protoze to nemelo ani hlavu ani patu, protoze na fotce nebylo temer nic videt a protoze i v tom co nemalo hlavu ani patu bylo plno chyb... Takovej inzerat je dle me naprosto k nicemu a dela akorat ostudu...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : To bylo kvůli tomu "zamikacímu uzávěru"

Formanline 13.02.10 19:28:52 napsal:
mik mik
ťuk ťuk ... na hlavičku 
mik mik

mik mik

Zamikací uzávěr kaslíku Š120 (téma)

-> Klubko_: já už jsem tak zvyklej 

-> Klubko_: Já mu to řikám furt a jako bych mluvil do dubu 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : priSpivat to neni od slova Zpivat
Tak protože přízpěvky s veselým pravopisem nám moderátoři mažou, tak tady je jeden co je sice po pravopisné stránce v pořádku, ale ta logika trochu pokulhává:
Mám favorita v dobrým stavu, ale je totálně schnilej.
skoda-virt.cz/cz/.../1274
34-koupim-favorita-nebo-ka
stli-bez-koroze
Mám favorita v dobrým stavu, ale je totálně schnilej.

-> Syny: tak proč jsi to smazal? 

-> Syny: Takovej matros a ty me to smazes 

-> Syny: Tam nebylo ani jedno slovo bez chyby
-> Nwkt: No nemelo a jeste v tom byly asi 4 hrubky... 

-> Syny: 4 hrubky? Dyť to nemělo hlavu ani patu a ještě měl rozbitou klávesnici
-> Matthes, záškodník z TechWebu: O nic si neprisel... Fotka jak pres trojity matny sklo, ze byla videt nejaka smouha a mel to byt favorit a asi 4 hrubky v jednej vete...
-> Nwkt: Pomalej
-> Syny: A ja videl hovno, achjo 

-> Nwkt: Nejdriv at se nauci psat, pak fotit a pak at dava inzeraty - smazano...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: skoda-virt.cz/cz/.../1274
46-prodam-s-favorit-1
-> Syny: Predci, no kazdej ma nejaky predky jako babicku a dedu...
Blbec no

skoda-virt.cz/cz/.../1274
28-je-tu-bordel?gotopost=2
... to paty slovo "predci" 

mimo chodem vimnenim jeto ob 13... toje supel nabítka toberte kuci 

dobry večir mam na vimnenu škodu felicii je pekna ma sportovni prahy a vejfuk a sportovni filtr je byla sem tam je nekde skrabla do teh 3 mnesice mam k tomu lite kola jeto ob 13 rok 96 a nepožaduji prepis jestli mate zajem tak napiste jsem z jaromnere moc dekuji Tohle mi napsal asi nějaký cikán z Josefova
Beru motor s eletrykou seli komplet napis cenu do ID a mimo chodem ten clovek nade mnou ma pravdu.
Proboha...
Proboha...
-> Kaprof: taky jsem na to čuměl a i reagoval

-> Kaprof: nemyslí motor? 

Vim že to nepatří přímo sem ale tohle mě dostalo
skoda-virt.cz/cz/.../1266 54-prodam-nd-na-skodu-120l
zdravim shanim takovy tri srace nevim jak se to menuje ale je to v motorovem prostoru vedle toho velkyho kondiku

skoda-virt.cz/cz/.../1266 54-prodam-nd-na-skodu-120l
zdravim shanim takovy tri srace nevim jak se to menuje ale je to v motorovem prostoru vedle toho velkyho kondiku
-> King: čili DiSlektik, jak si ze mě dělal brácha prdel.... naštěstí už taky Bc. ale uvidíme.... jak bylo v Básnících: "na světě je spousta blbejch absolventů univerzity"
-> Syny: "Ja taky pisu jako prase a nikdy sem to neresil. Jo a sem Bc. – bohuzel to tak asi i zustane"
Mno, časem až budeš někde makat posílat maily klegům a zakošům, na tom ve vlastním zájmu určitě ještě mákneš :)
Taky máme ve firmé jednoho experta, co se z "pole" protlačil do ofisu a tím pádem se musel začít mailově projevovat. A je to docela nářez, když se rozesílaj "výsledky inventůry" a podobný perly a za jménem odesílajícího významně trčí "DiS" :)
Mno, časem až budeš někde makat posílat maily klegům a zakošům, na tom ve vlastním zájmu určitě ještě mákneš :)
Taky máme ve firmé jednoho experta, co se z "pole" protlačil do ofisu a tím pádem se musel začít mailově projevovat. A je to docela nářez, když se rozesílaj "výsledky inventůry" a podobný perly a za jménem odesílajícího významně trčí "DiS" :)
-> Klubko_: jsem udělal KONBYNACY, jak se tu říká. 

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 09.02.10 22:22:01 napsal: → Jirik_Tuňák 09.02.10 19:15:12: ty voe to mi to trvalo než jsem přišel na to že to má být „mřížka“
taky taky, uplne nejdyl 
Jirik_Tuňák 09.02.10 22:50:44 napsal: → Tuxik: Kua, mosím taky řéct klukom u nás, určitě taky něco mají :-Dkdež po hanácke, tak "take" a "majó"

Jirik_Tuňák 09.02.10 22:50:44 napsal: → Tuxik: Kua, mosím taky řéct klukom u nás, určitě taky něco mají :-Dkdež po hanácke, tak "take" a "majó"

-> Kaprof: se nauč čýst vole
-> Honza120L: ty vole Haluz to se nedá ani prečíst

napiz ze opsach není přýtomen :-)
-> Tuxik: Kua, mosím taky řéct klukom u nás, určitě taky něco mají :-D
-> Tuxik: porucha není na vašem přijímači ale mezi klávesnicí a židlí 

-> Nwkt: "...Mám zálohu databáze, když ji nainportuji svému klientovy na server, uloží se opsah i název této databáze?..."