Anketa: Jste pro vstup ČR do EU?

prohledat
příspěvků (zobrazeno 1 až ) od 02.06.2003 do 28.01.2004, založil/a
řadit dle data
13:24:36
28.01.2004
fine_ray
-> Milošek: Vim že je to težký Tě přesvědčit (určitě to vůbec nejde) ale všechno zdržování a pod. by tu bylo i BEZ evropské unie! Prostě náš stát deset let padá do hluboký propasti a někdo se to teď "pokouší" (píšu pokouší a to neznamená že si myslim že to dělá správně) zastavit. Když to jednou lidi rozkradli a zpackali tak to jednou lidi budou muset zaplatit a spravit! Jakýkoliv vytažení z díry bude bolestný a lepší vytahovat teď než za 5-10 let! S timhle EU nemá NIC společnýho! Možná že by nám mohli pomoct.. tim že tam za pár let budeš moct v poho utéct před českým svrabem..
23:28:35
24.01.2004
Fantozzi
Nejlepsi je navsechno nadavat a rikat, jak sou politici samoliby svine. Kazdej z nas, kdyz bude chtit, muze do politiky jit taky. Stejne jako kazdej z nas si muze najit dobre placenou praci (po vstupu do EU bezproblemu i v zahranici), nebo zacit podnikat. O tom je demokracie a statni system. O tom, ze nekdo vyuzije diry v zakonech pro vlastni obohaceni...Nechvalim to, ale kdo z Cechu by to na jejich miste neudelal? Jsme takovy odjakziva. Co nejvic penez za co nejmin prace. To je podstata Ceskyho naroda a nas Moravaku zvlast :-)) Taky radsi nekomu udelam za cerny penize netovy stranky, nez abych to priznaval statu :-)) Mimochodem dalsi vlastnost Cechu je kritizovani a pomlouvani vsech, co se maji lip, nez ja. A podle myho nazoru, pokud ma nekdo skolu, kde vyucuji politologii, ekonomii, sociologii nebo gympl, kde se tyto predmety berou souhrne v obcance, posledni vlastnost se omezuje. A tim nerikam, ze mene vzdelani lidi jsou horsi, jenom maji vetsi tendenci nadavat na ty nahore.
Prosim, za tento nazor me nekamenujte, vazne to nemyslim zle a nechci nikoho urazet. Jenomze v diskusi o politice se tomu v podstate nejde vyhnout :-))
21:22:45
22.01.2004
Milošek
-> Dušan: no az budes mit evropsky normy za zady tak jeduiny kam se ze skodou vydas bude kovosrot jinam te sni nepustej za hranice:)))ale to pride stejne4 3
21:14:37
22.01.2004
Dušan
My jsme malej stat linych lidi a potrebujeme aby nas vzdycky nekdo ridil. A nadavat budeme taky vzdycky. Myslim si ze zase tak spatne se nemame. Nebo snad jo. Auta mame, sice stary ale mame. Na jidlo taky tak co resite. Ceska zavist ze se jinej stat ma lip. Banda magoru a ja jsem jeden z nich. Vzhuru do EU, at muzu brazdit evropu skodovkou bez hranic.
21:10:53
22.01.2004
Milošek
mimochodem piste tu vyhody proc vstoupit do EU a skuste me presvedcit ze je to nezbytny a vyhodny misto toho ze me napadate bez argumentu....(
PS:otevreny hranice kvuli ohrabavani holek neberu...
21:07:43
22.01.2004
Milošek
-> Baghira: lepsi nez idealista kterej si nemysli ze EU nas spasi ze je to jedina priorita kazdyho statu a kdo neni v ni ze je s opicema....jednou jsou tu nejaky pravidla a zvyky(bohuzel nektery spatny)a kdyby je nekdo chtel zasadne omezit ze by mu to proslo..???Jinak se stydet nemusim za to koho jsem volil protoze jsem nikomu nenalitnul...
bud sem jedinej v tyhle republice kteryho sere zdrazovani a rozpadani hospodarstvi apod kvuly nesmyslnemu vstupu do ue nebo uz jsem posledni co ceka na to az zbohatne:)
12:59:06
22.01.2004
Baghira
-> fine_ray: Nikoho, takovýhle lidi co nejvíc remcaj většinou nikoho nevolej, protože by se pak museli pravdě podívat do očí a přiznat, že někomu naletěli. Jsme demokratická země, možná by pro nějakýho tlučhubu bylo lepší jít do politiky a ukázat nám jak je to správně místo hospodských řešení... Milošek je trochu demagog, ale těch je v politice až dost, tak by tam zanikl.
12:09:16
22.01.2004
fine_ray
-> Milošek: Koho si volil čéče?
22:56:05
21.01.2004
Milošek
-> Fantozzi: asi na to mas sbalit kufry a trada....
a nahore neni banda idealistickejch snilku ale banda samolibejch svini co jim zalezi na svejch korytech a vyhodach pouze pro ne a my lidi jim sponzorujem ty jejich vystrelky- radoby politiku....a bla jejich blahobyt!
co maj ty smejdi za svedomi a charakter kdyz po povadnich si postavej luxusni apartma byty za 300 mega!!!!joko by nemeli kde bydlet....a chudaci vytopeny zijou po mostem....
22:11:28
21.01.2004
Fantozzi
-> Milošek: Ono by se to chtělo trosšku o politiku zajímat, než něco plácku. Socdem nás žene do záhuby zběsilým tempem. Dokud u nás nebude pravicová vláda, ale parta idealistickejch snílků, nevypadá to s naší zemí dobře a já po vejšce sbalím kufry a tradá pryč.
15:40:06
21.01.2004
Milošek
-> u-geen: no na to fakt nemam zrat porad v restaurackach ale jestli timhle tempem zdrazovani se bude pokracovat tak zachvili ten drn bude aktualni...
Ono staci koukat na v tv na zpravy ze to je kvuli EU a kdyz ne tak vlada to zdrazovani hazi na vstup takze tak jako tak je to na big h***o
13:41:05
21.01.2004
Baghira
No co se týká těch restaurací, tak před 3 lety se DPH měnilo z 22% na dnešních 5% a nestalo se nic... tak teď se stane taky kulový nebo se o něco málo zdraží... On obídek za 43 korun co platim v hospě mě vyjde levněji než to dělat doma. Pokud to Milošku nevíš, tak daňovou politiku si dělá každej stát sám bez ohledu na EU, takže nenadávej na Brusel ale na Špidlína...
13:30:10
21.01.2004
U-Geen
Milošek: "hlavne ze nebudu za zdi-lepsi je byt pod drnem hlady...."

No jestli mas prachy na to chodit jist kazdej den do restaurace tak na tom asi nebudeš tak špatně ne? Tak si dáš o jedno pivo míň no..
13:25:55
21.01.2004
fine_ray
Jde o to jestli za všechny ty věci (zdražováni nájemného, vyšší daně...)může EU? Jestli by se to takhle náhodou nedělo i bez toho? Protože tenhle binec co tu je, nezačal Ani Špidla ani Škromach.. To už dááávno před nima pánové Klaus a spol. Se*e mi to jak to tu dnes vypadá jenže když do toho du stim že už tu nic neni tak ještě to málo co nám zbylo rozkradem tak nám opravdu zbydou jen holé prd*le. Nejhorší je že Špidla se vůůůbec nedrží toho co slilboval. Samozřejmě slibovali všichni ale mě to se*e o to víc páč sem ho volil a teď mi to fakt sere (všimli ste si že sem vynechal "*" páč mi to fakt sere! Jenže koho volit aby nám ze těch srač*k pomoch.. komunisty?!? zběhlíky od všech stan KDU?!? nebo ODS?!? která tu všechen bordel začla i když s dobrým úmyslem že nám bude líp. Líp už bylo!
09:05:26
21.01.2004
Milošek
-> Samantus: to jsme dva....
dnes sem omylem kouknul na bednu a tam bezel libovej text:do roku 2006 se najemne 3x zvysi o deset procent huraaa uz aby to bylo a byly jsme v te riti na dve
Rozlusteni tajenky....EU
PS:od tedka se tu znikym nehadam at mi ukaze fakta(argumenty) on co je na ni tak uzasneho pro normalniho cloveka...
23:56:36
20.01.2004
Samantus
Spidla a Skromach to je dvojka, ja kdyz tu vopici a to prase vidim, tak je mi na bliti
19:59:58
20.01.2004
Milošek
tak sem skouknul tel.noviny a zas o duvod vic proc se tesit do EU(prdele) restaurace budou muset vsechny ceny zvednout o17% protoze spidla skromach a spol meli tolik prace s reklamni kampani ze na vyjednani vyjimky jako madari a jeste nekdo nemeli cas super!!!
hlavne ze nebudu za zdi-lepsi je byt pod drnem hlady....
16:11:44
20.01.2004
Milošek
-> fine_ray: a je to tu zase ten zivot za zdi pripomen tem zamestnancum 26mlakaren 256 zavodum na spracovani masa atd. co se musely zavrit kvuli nejakim blbim normam co tu siri nejaky inspektori jak cyril a metodej,celou dobu to tu fungovalo i bez nich a nikdo tu nechcipal na bse apod.
a hafo lidi by radsi bylo za tou zdi kdyby meli polovicni dane a ceny potravin,najmu,sluzeb...
a to ze nam zlevnej auta,elektroniku ,nema chybu auto si kupuju kazdej mesic a hifi vez ob den...ta eu ma pouze vojenskej ucel aby si rozsirily hranice sve pusobnosti vic na vychod...
jinak pomer vysokoskolak/delnas ani jeden by bez toho druhyho nebyl nic!
mimochodem byl jsem ve volebni komisi pro vstup do eu a srali me lidi co si prednama hodili korunou jestli jo nebo ne tem bych zrusil volebni pravo!!
10:33:14
20.01.2004
fine_ray
-> Milošek: Nejde to, musim reagovat: Chápu že sou lidi co nemaj vyskoškolský vzdělání rádi a pohrdaj náma ALE myslim že spoooostu z těch vysokoškoláků(včetně mě) si prošli a prochází házením lopaty a podobně. Mam spoustu kámošů co už makaj či studujou střední či učňák(těch dělňasů) a nemaj ani zdaleka auto co mam já nebo ho nemaj vůbec. Já si při studiu vydělal na auto i na jeho tunění (jen pro zajímavost včera sem nainstaloval rejdiou a changer na 10CD..všechno za moje) Chci tim říct, že když se chce...
Nechalo by se i říct že dělňasové by měli hovno kdyby jim vysokoškoláci ňákou práci nedali.
A co se týče vstupu do EU nejde o výhody který nám dá vstup (těch moc neni) jde o nevýhody který by přineslo nevstoupení!!! Nemůžem zůstat za zdí okolního světa. To si může dovolit amerika neobchodovat s evropou ale ne malý čechy my potřebujem dovážet i vyvážet.. i když to mnohdy neni zrovna výhodný:(
Mluvíš o embargu pěti let.. OK! ale něgdo spočet že za pět let to bude výhodný nás zaměstnat, tak tomu věřme, pět let je chvilka..
PS1: Dlažebníma kostkama semm neházel.
PS2: Mimochodem MMF a EU bych dohromady nemíchal..
17:54:21
13.01.2004
Milošek
-> cici: trochu mimo misu radsi si to precti poradne nez zacnez odsuzovat!!!!nic hnusnyho si ja o tobe nemyslim staci ze neumis cist!!!!30
09:57:49
12.01.2004
Baghira
O.K. 4
09:55:59
12.01.2004
Milošek
-> Baghira: hele chlape ja o tom uz nebudu diskutovat mas stejnou zalibu (shade)jako ja ale politickim presvedcenim sme oba dva nekde jinde tak se vratime k tem skodulim a tohle tema nechame do tech hospod jak uz jsem psal....4
09:44:50
12.01.2004
Baghira
-> Milošek: No budu tě muset trochu zklamat, ale s dlažební kostkou jsem u Kongresového centra opravdu nestál... a kdybych tam mohl stát tak stojim vyjimečně na straně policajtů...Mimochodem jeden můj německej známej teď nastoupil (je mu 22 let) v Hamburku jako dispečer kamionů...za 550 Eur...to jen aby sis těch svejch 500 eur vážil, protože 2000 Eur je v německu opravdu jen průměrnej plat... a to že by jsme měli jejich ceny...to díky bohu ještě ne...
09:35:27
12.01.2004
Milošek
-> Baghira: jo a ty vysokoskolaci vzdycky budou hovno dokud tu nebudou ty delnasove co ty jejich plany apod. budou uskutecnovat(kdejakej architekt v zivote nemel v ruce lopatu...)
09:32:24
12.01.2004
Milošek
-> Baghira: sorry ale ses fakt ......venca klausu je taky ekonom a do jaky svetoborny prdele poslal nase hospodarstvi,a jinak ty jsi asi neslysel ze nam chtej udelit neco jako embargo na makani v zahranici pro cechacky na 5 nobo kolik let!?
a vsadim se ze ty co tu maj hubu plnou pro vstup do EU na zasedani MMF hazeli dlazebkama a rvali proti globalizaci a hned po tom co prisli domu vlezly na i-net:))jinak chci aby kdyz uz do EU mely stejny vyhody jako vsichni ne platy vychodni a ceny zapadni jak to zatim u nas vypada!chci te videt jak se budes tcarit az k vyplate dostanes petikilo EUR:))))
19:36:52
11.01.2004
Fén
-> Baghira: Není to jenom o vzdělání. I kdybych měl vysokoškolské, tak mě to nepomůže. Jsem z jižní Moravy a jak je známo tak tu převládá pěstování révy vinné, což u mě tvoří podstatnou část příjmu financí. Už více než čtyři roky se snažím vinohrad rozšiřovat a po vstupu do EU to už možné nebude, proto to znamená pro mě konec.

To je můj důvod proč jsem proti vstupu do EU.
16:46:35
11.01.2004
Baghira
-> Lukáš: Asi můžeš jen těžko po člověku s výučním listem chtít, aby chápal taje ekonomiky a výhody našeho vstupu do EU. Když se hold mermomocí chce pasovat do role toho chudáka dělníka, kterej není schopnej sehnat ani to "žrádlo" dětem, tak je to jen jeho minus a jeho neschopnost. Kdo chce pracovat a vydělávat, tak může i dnes, ale v EU těch možností bude mnohem víc...ovšem lempl zůstane vždy lemplem i v EU...
11:49:30
11.01.2004
Milošek
-> Lukáš: ja uz na to taky seru se k tomu vyjadrovat.pilitiku nechte do hospody a ne na tenhle web4
11:25:08
11.01.2004
Lukáš
-> Milošek: když koukám do tvýho ID, tak jsem ještě mladší, jinak i ti otcové a matky si můžou najít 2 hodinky týdně na večerní kurs jazyka (mám ho za sebou a vím co po roce takový blbý 2 hoďky týdně udělaj) - a pět tisíc na to najde téměř taky každej, kdo o to má zájem ...
ale i lidi, co nebudou jazykově vybavený budou dělat dál jak dělali, co myslíš, že by se jako mělo na jejich práci změnit???

nic, nechme toho, je mi jasný, že jsou mezi námi spíš přívrženci (jako já), naprostí přívrženci a to samé platí i o odpůrcích ...
čas ukáže, ale myslím si, že když říkám, že nemáme na to, abychom jako stát byly ze všech stran obklopeni unií a my stáli mimo, tak je to výstižné ... (pro ty, kdo to tak výstižně nevidí, tak na příklad uvádím mezinárodní obchod, trh služeb apod.)

jinak toto je mé poslední slovo k anketě o EU, snad mě někdo nevyprudí k dalším debatám 260
10:28:36
11.01.2004
Milošek
ty ses mladej ucit se jazyky a ''pripravovat se''ale co starsi matky a otcove od rodin?si myslis ze maj cas studavat jazyky???z haku rovnou domu udelat detem neco k zradlu,uklidit napsat snema ukoly a taky uz jsou zvykli na nejakej rytmus zivota a rozhodne nemaj zbytecny prchy na kurzy jazyku vis!oni platej najem,kupujou to zradlo a jiny poplatky aby mela nase vlada z ceho financovat tu tvoji vysnenou eu78
21:11:13
10.01.2004
Lukáš
-> Milošek: tvý kecy o naší ekonomice neberu, ekonomii studuju a vážně nechápu o čem mluvíš ...
jinak není to jen op rasáckým celníkovi, je to i o tom, že když jsem byl 14 nazpět v nemocnici v Salzbursku (to je v Rakousku víš ;-)) a tamní doktor ošetřoval kamošku po úrazu na lyžích a když jsme odcházeli a já se zeptal na placení, oni automaticky, že jsme jakoby už členská země EU a že maj smlouvy s našima pojišťovnama a tak žádné placení hotově!
Zvykej si, připravuj se, uč se jazyky (já chci ještě k němčině, anglině a základům španělštiny přidat fráninu) a vím, že člověk pracovitej a připravenej se v unii neztratí - navíc nebude muset pracovat v této zemi, kde vládne bordel a zkorumpovaný úřednický aparát!!!! Howg! 4
19:48:20
10.01.2004
Milošek
Nehodlam to uz komentovat pokecame za rok po vstupu jak to tu bude super extra spcial multi unikatni a budem si zit jak prasata:)
19:42:34
10.01.2004
Kurvapes
-> Milošek:Milošku Milošku kdepak žiješ chlapče to ti doma neřekli,že Česko prostě je v Evropě.
Naše podniky obchodují s evropskými a pánové z Bruselu nám do obchodu kecají už dávno.A že by z Bruselu přišly horší zákony a nařízení než máme to si nemyslím,hůř než zas.... soc.demokracie vládli jenom komunisti.
10:22:03
10.01.2004
Milošek
-> Lukáš: jo mimochodem kvuli tomu ze nejakej celnik je prasak otevrit hranice to je jako kdyby nekomu ukradli auto a kvuli tomu by byli vsechny zadarmo171
09:30:21
10.01.2004
Milošek
jediny z ceho ste udelany jsou ty otevreny hranice jiny vyhody nevidim,nemame na to ekonomiku aby jsme si mohli neco takovyho dovolit!Nepochopim jak nejakej blbecek v bruselu nam bude diktovat kolik muzem dovest nebo vybvest jablek fakt supr!!!
Spidla si muze gratulovat tohle presne chtel namazat vam med kolem huby nerict vam zapory a zalepit hubu(i mozek)ti medem30
23:49:45
09.01.2004
Baghira
-> u-geen: 3 3 3
23:47:57
09.01.2004
Fén
-> u-geen: Myslel jsem to trochu v jiné souvislosti. :o)
23:44:37
09.01.2004
U-Geen
No takže s Faannem se tu od května neuvidíme, kdo dál?
23:42:10
09.01.2004
Fén
-> Baghira: Nevím jak u tebe, ale pro mě vstup do EU znamená konec.
23:08:34
09.01.2004
Baghira
cici, milošek: Takovejhle stupidní názor může mít jen ortodoxní komunista nebo absolutní nevzdělanec...je na vás kam se zařadíte...ale člověk kterej se nebojí makat, není línej jak veš se nikdy v EU nebude mít hůř než teď ba naopak. A nějaký nesmysli, že naší firmu bude vlastnit nějakej němec nebo kdokoli...ať si ji vlastní třeba grónec, když já se tam budu mít dobře, tak se s radostí začnu učit i grónsky, ale rozhodně nebudu svojí neschopnost schovávat za keci o státnosti nebo dokonce nějakým nacionalismu.
21:15:39
09.01.2004
Lukáš
-> Milošek: promiň, ale jsi úplně mimo, když si dovolíš srovnávat anglinu a češtinu ...
a tu tvou poznámku o autovracích nechápu ... už dnes se oficiálně nedá dovést auto starší 8mi let, tak nevím, o čem mluvíš!
jinak ti řeknu jednu věc: když jedeš ven, třeba přes rozvadov a německej švajnhundcelník si dle fotek v pasu vybere nejhezčí holky z autobusu a pak se jim s úsměvem hrabe v osobních věcech, což úředně schovává pod kontrolu zavazadel, tak už jen proto chci otevřený hranice!
třeba až jednou budeš cestovat víc, tak význam tohoto uznáš ...
21:11:19
09.01.2004
U-Geen
to sou nazory jak z prdele :-)
21:07:47
09.01.2004
Milošek
NEEE je to pro tu bandu curaku u koryt a tech co jsou tezce v prachach-a to ze budou otevreny hranice???akorat nam sem privandruje vic spiny z okoli a ruku na srdce vy mate tolik lovaku aby jste kazdej vikend jeli do prdele?jinak fakt bomba budem skladkou autovraku,zrusi nam uz tak hospodarstvi v riti a jeste nam budou vnucovat jejich rec(anglinu)at mi ukazou kde se kvuli nasemu vstupu uci cesky...30 30 30
18:11:24
09.01.2004
Lukáš
-> cici: chlapče, vím, že to nebude žádný med, ale pokud bys trochu cestoval po evropě a měl kamoše v zemích EU, tak bys nemohl říct ne!
prostě pod sebou nemáme tuny zlata jako švícaři nebo ropu jako norové - prostě volíme, jak já už po několikáté říkám, menší zlo!!! 4
17:41:59
09.01.2004
cici - zrušená registrace
NENENENE A NE! dO EU NIKDY !!! NIKDY !!! NIKDY !!! Sice polovinu státu vlastní Rakušani, Němci a Američani (hlavně podniky), ale nebudu je v tom podporovat tím, že vstoupíme do EU - kua chlapi, dyť to bude ještě horší !!! Navíc přijdeme o to poslední, co máme !!! Nevěřte, když se říká, že ne (klidně věřte, je to Vaše věc, ne moje, ale já nevěřím a toto je můj názor).
14:55:30
01.07.2003
Jirka K.
Nechci vám do toho nějak kecat, ale nezdá se vám, že už je tahle republika stejně rozprodaná (pokud není rozkradená). Takže si myslím, že referendum byla pouhá formalita. Osobně jsem hlasoval pro jestli je to dobře nebo špatně to ukáže až čas zrovna tak jako bych hlasoval proti. Já ovšem doufám možná naivně, že tady skončí to švejkování co nám předvádí v parlamentu a ve vládě a konečně se budou muset někomu zodpovídat (doteď si dělali ti naši lobisti co chtěli). Evropská unie se asi tak snadno tunelovat nenechá jako naše uměle zkrachovalé banky a podniky. Akorát je mi divný že náš taťka Klaus a jeho lizořiti jsou najednou tak pro jestli mě paměť neklame tak ještě coby předseda parlamentu byl vehementně proti (že by zase nějaká levá?)
13:19:20
22.06.2003
JohnyJ&120M - zrušená registrace
je to uplně jednoduchý.Němci nás chtěj v EU,protože máme poloviční ceny a oni dvojnásobný platy.Názor jednoho němce:"Už se těším až budete v EU.U vás je tak krásně.Chci si koupit nějakou chaloupku na vesnici a odstěhovat se k vám na vesnici." Bodejť by se nechtěl stěhovat kurva jedna.Německej důchod + český ceny = bude si žít jako prase v žitě.A s tou levnou pracovní sílou to dopadne jak s Uk u nás.Toť můj názor.
12:53:21
12.06.2003
Bob
2Vladislav: Vopakuješ51
10:54:28
12.06.2003
Vladislav
utten tag fy cechise svajnhund bande simulante,

Jestli ve Freitag oder Sobota nepsídete k referendu a nezaskrtnete Ja, tak k
fám ftrhne Wehrmacht tedy flastne us Bundeswehr a budete zase Bohmen und
Mohren. Potom fám zavseme Temelín und otevseme Terezín. Nafíc fám znárodníme
ten fás Prastroj, nebo jak se to menuje a sa trest budete muset trinken ty
bavorský svajnhund chcanky. No a ktyby fás náchodou napadlo chlasovat Ja,
tak to dopadne úplne stejne, s tim rosdílem, se to bude legální. Us sem si
to tam u fás byl tenchle woche prochlídnout, abych fedel co dostanu na
starost. Mám slíbeno místo sísskécho protektora. Takse Wiedersehen. Musete
mi napsat na emajl.

Fás Gunter Verheugen
09:35:24
12.06.2003
CHIP
2Petkar: Vis co, rozhodl jsem se koupim si ten barak ted, sice budu splacet jako blazen, ale ja se nikam do sveta stehovat nechci, me se libi tady. Stejne budu hlasovat NE, presto, ze je jasne ze do unie vstoupime.....
Extreme Tyres