-> Jirik_Tuňák1983 14.06.17 00:59:05: Z recese je ta znělka, ale když jsem si našel překlad textu Hey Boy, a přihlédnu k MOLSOvu Achtung die Kurve! tak ro vypadá komicky. Jinak pěkná melodie, a zažít něco takového a nechytnout nějaké breberky nebo něco horšího by nebylo na škodu.
Tak jsem si prošel nějaké výtvory Verony a je to ........ jak to slušně říct.....
-> Nwkt: To jsi neměl, už takhle mám za ty roky vůči Polákům vypěstovaný blok. To pustím zítra kolegům, podle mého uslyším mnoho výrazů pro pohlavní orgány a očekávám minimálně jednu rozkopanou krabici na kancelářský papír.
-> Nwkt: Minulej tejden jsem byl nucen šaškovat na meetingu se zákazníky, kde se mj. stavěl i takovej budník pro prezentaci SW produktů. V hotelu ho montovala parta mladejch polskejch maníků a z nějakýho chrastítka si k tomu pouštěli echtovní polskou popinu. Tenhle žánr má u mě na dlouhou dobu po piči! :-))
-> J3STER: To si pamatuju, ze Mladek delal v ranejch devadesatkach reklamy pro LAS a jedna bezela i na ČT: "...v LASu meli na Avii snad uplne vsecko, dojetim jsem plakal jak petilete decko!" :-)