skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co ted prave posloucha Jirik za music
-> Jirik_Tuňák1983: Zatim ne, ale uz jsi to tady kdysi doporucoval (nicht wahr?), tak to prosadim do domaciho playlistu :-)
-> Jirik_Tuňák1983: O to nejde že jsem nebyl na světě, v autě kolikrát polouchám Mozarta, Beethovena a podobnou klasiku, jen de o to že mě to nijak nenadchlo, furt stejná hudba jen jiný texty ..
-> Mr._Nosferatu 24.11.15 23:13:14: To je jasný, ty první jsi prošvihl, páč jsi ještě nebyl na světě. 

Mě příjdou polouchatelný poslední 2-3 alba od kabátů, ty starší nejsou špatný, ale tak jednou do roka, né pravidelně ...
-> King 24.11.15 22:44:47: A ten film jsi viděl? Já 2x s odstupem cca roku, abych si nezkazil z něj to kouzlo.
-> Jirik_Tuňák1983: Dik za tip, kouknu na Heureku :-) Jinak jsem rad, ze nejsem jedinej, co z Kabatu neuchcava blahem - jako solidni remeslo, sem tam neco poslouchatelnyho, ale zrovna muj salek melty to neni...
-> Tomaso435 24.11.15 21:49:20: Tahle je hodně dobrá, ale jinak jsem jim na chuť nikdy moc nepřišel. Pro mě jsou to pořád taková ta Beer old boys band. 

-> King: Krom filmu doporučuji i soundtrack (dá se i koupit na těch stránkách, jejichž jméno se nesmí vyslovit). Poslouchávám ho i v práci se sluchadly, když se separuji za účelem se soustřediti na něco důležitého.
V odkazu jen pochybuji nad tím HQ....
V odkazu jen pochybuji nad tím HQ....
-> aDAm: 

-> krtik: mě víc připomíná Grepa než tebe
-> Jirik_Tuňák1983: Nojo, tak to jen an tom obrázek z videa tak vypadalo... Ale k Eltonovi Johnovi nevim čéče...
-> krtik 23.11.15 13:50:20: Kdyby to byl Elton John, tak bych to přirovnání chápal. 

-> Pavel P.. 22.11.15 21:48:39: nekecej, Nwkt 

To jo no, ale podle ŠKODA 120 GLS jste tady stejně všichni starý bukvice z krypty.
-> Borderer 22.11.15 22:12:00: Moc příjemná muzika

-> Kocvin: však něco nadhoď
-> King: Ale skládaná. Ta mašina nemá cívky... 

-> ŠKODA 120 GLS 21.11.15 12:13:11: Kdybys tu aspoň dával nějaký solidní rap, né tyhle grcky..
Vždyť to je parodie sama na sebe.. 

-> Bukaj: Ono je to spis principialne derna paska

-> RadovanSkodovkar 20.11.15 21:23:29: Odporúčam pustiť si na rýchlosti 1.25 je to prdel 

-> King 20.11.15 22:49:42: No, připomnělo mi to právě děrný štítky...
...ale v dnešní době by se to dalo nějakym CNC asi zmáknout, ne?

...ale v dnešní době by se to dalo nějakym CNC asi zmáknout, ne?
-> J3STER: Ty jo, tuhle vykopavku si vybavuju....chaozz veci, zadny kecy...to byl taky Zizka jeste frajtrem :-)
-> Bukaj: Dobra paradicka. Rek bych, ze vylozene ruco a notu po note to asi derovackou netvoril :-)
-> Tuner#2 - zrušená registrace 20.11.15 22:33:09: Uau! Mistrovský kousek.
Zajímalo by mne, jak dlouho a jakou technologií se vytváří taková "nahrávka" (nebo "notový zápis"?)
Zajímalo by mne, jak dlouho a jakou technologií se vytváří taková "nahrávka" (nebo "notový zápis"?)

-> Tuner#2: To je něco 

-> Tuner#2: Dobrý.

-> RadovanSkodovkar 20.11.15 21:23:29: Uáááá!
Ale dokoukal jsem to do konce - zaujala mne ta Multikára s překmitajícími stěrači...
Ale dokoukal jsem to do konce - zaujala mne ta Multikára s překmitajícími stěrači...

-> J3STER: Veverka je uz poradnej macek, skutecnej fajnsmekr si to vychutná ve trojce s izolepou a křečkem :-)
-> Jirik_Tuňák1983: Jasně.
Bereš sebou lepící pásku a veverku?