Poslouchá tady někdo Envy?
Nejoblíbenější od nich mám Insomniac Doze, Recitation. Teď mají nové Atheist´s Cornea, tak na to musím kuknout.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co ted prave posloucha Jirik za music
Vzpomněli jsme si na to, když se mě Karkul ptala, jestli v TV běžela nějaká reklama na její auto. Rozebírali jsme, které značky mají jaké reklamy a jak se vůbec marketingu věnují. Zjistili jsme, že u některých značek nebo modelů v ČR vybrané reklamy vůbec neběžely.
Na její běžela, vybavuji si i toho kresleného panáčka na konci.
-> Jirik_Tuňák1983: Může být.. Miro už krásně uzrál.
Já zas dostal Johna Maylla 2015... jen na něj nebyla ta správná nálada - ale myslím, že nejpozději ve čtvrtek bude.
Já zas dostal Johna Maylla 2015... jen na něj nebyla ta správná nálada - ale myslím, že nejpozději ve čtvrtek bude.
-> LUKAS 29.09.15 20:42:56: To je tak starý, že ti co to poslouchali jako mladí, tak už si nepamatují, že to poslouchali. 

-> Jozka: Asi pakupím nového Mirka Žbirku. Nahrával v Abbey Road a na pár namátkových poslechů dostupných na netu je to sympatické.
-> Jirik_Tuňák1983: Tak to chce přitlačit na pilu..https://youtu.be/0ruKDDqd
CQI
-> Jozka 17.09.15 21:37:05: To jo, díky bohu. Ale teď je to v práci fakt masakr. 

-> Jirik_Tuňák1983: Skvělý na tom je alespoň to, že ten bigbít na ty depky pořád ještě zabírá.. 

-> Jozka 17.09.15 20:54:10: Ja ja, dával jsem Old man a Heart of gold pár stran zpět a moc tě to potěšilo.
Hraje mi to teď znovu v autě a kolikrát jedu oklikou delší trasu, jen abych mohl poslouchat.
Jen je už taková zvláštní smutná doba. Hodně stresu, migrace, bordel, vraždy, loupeže, halda starostí, drahý benzín. Kde jsou ty časy, kdy se natankovalo za pár korun / litr a člověk se jel jen tak projet s čistou hlavou, poslouchal rádio a s ještě čistější hlavou se vrátil.
Teď se člověk musí obrnit trpělivostí a mít silnou vůli si přes všechny ty sračky něco užít.
Hraje mi to teď znovu v autě a kolikrát jedu oklikou delší trasu, jen abych mohl poslouchat.
Jen je už taková zvláštní smutná doba. Hodně stresu, migrace, bordel, vraždy, loupeže, halda starostí, drahý benzín. Kde jsou ty časy, kdy se natankovalo za pár korun / litr a člověk se jel jen tak projet s čistou hlavou, poslouchal rádio a s ještě čistější hlavou se vrátil.

Teď se člověk musí obrnit trpělivostí a mít silnou vůli si přes všechny ty sračky něco užít.
-> Jirik_Tuňák1983:
Můžeme o tom diskutovat a třeba i nesouhlasit, ale nedá se s tím nic dělal, tenhle chlap je prostě génius. Onehdy jsem si na rockrádiu vychutnal i totálně profláknutý Heart of Gold.. (a navíc miluje a sbírá veterány).

-> Hurdis: mě tahle akce už nic neříká... Moc lidí. Mojí domácí stájí je, byl a vždy bude Obscene extreme .
-> VeTeV 04.08.15 18:45:22: No príma, s tímhle už se dá projet skrz dějiště letošního Brutal Assault.
BTW, letos je to mazec, taková návštěvnost ještě nebyla, kapacity jsou přetížené o desítky procent ještě před víkendem, už není kam dát ani auto, ani stan.

Kdo máte rádi Woodyho Harrelsona, tak to stojí za shlédnutí.
musicserver.cz/clanek/... /u2-song-for-someone
musicserver.cz/clanek/... /u2-song-for-someone
A dovolím si ještě jeden cover http://m.youtube.com/watc
h?v=MvF6qUZflGQ
-> alpin: též dobré, ale radši mám Fox On The Run

-> King:

-> Jirik_Tuňák1983: Ciste OT, jestli sledujes reklamy - jakej mas nazor na tu pani s hubou jak vjezd do piskovny, co nerozumi svoji vlastni vagine? :-)
-> Jirik_Tuňák1983:
Knir - zatim negativni, ale s chlupatejma nohama bojuje kazda druha, takze prumer :-) Ale nastesti se drzi na vaze z dob, kdy jsme parili na Capellu a 2 Unlimited - to by vypadalo blbe, kdyby z Kužára v cerveny metle lez nejakej Dzaba Hut :-)

-> King 29.07.15 22:29:58: A má knír a chlupatý nohy? 

-> ŠKODA 120 GLS: Jak "oldschool"? :-) Neni to tak davno, co jsme se na to svijeli na piškotékach s tou pani co s nim ty dva pubertaky a co ted tak hlasite chrape v loznici :-)
-> Jirik_Tuňák1983:
kaviárový tousty 

-> Tomaso435 29.07.15 20:43:03: Zrodil se Eurodance a Tomaso435, to je znamení. 

-> Tomaso435: oldschool klasika