Anettin hlas je viac melodicky...ona to spieva .. neni to to prave orechove pac ked sa mi vybavy v pameti ze nightwish ta jednoznacne operny spev spojeny s tvrdou hudbou ....presne ako to spievala tarja....ostatne pesnicky s toho noveho alba su fakt k nicomu...podla mna to uz fakt nieje nightwish...Armanth sa este da...mne sa to celkom paci ale asi jedine z celeho noveho alba
-> havlik: no, ja se asi shoduju s kritikou no, co se nazoru na novou zpevacku tyce. me proste ty ruzny trilky a podobny nesmysly k gothic metalu nesedej
-> Syny: ja sa do toho nerozuiem fakt nieje to môj style a nevyznam sa v tom ..nevim z akeho hladiska to mam posudzovat...ja viem len tolko ze paci nepaci
-> gabo00000: tak si poslechni ty co sem sem dal pred chvilkou ty 3 - to je ta stara zpevacka a tohle nahore je ta nova... Je moza hezci - bohuzel me v hudbe nejde o vzhled
-> gabo00000: Tak to je jako u vseho - neco se libi vic a neco min, ale jako vubec Nghtwish jsou dobra skupina... Jen me mrzi jak sem uz psal ta vymena zpevacky...
-> U-Geen: hm tak to se klidně opovážim nesouhlasit to poslední se mi fakt nelibí to už bych to radši završil nějakym Within temptation nebo Lacuna Coil, a nebo to uplně zarval do plnejch s In this moment