skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kaplan jezdi dal :-(
prohledat
27 příspěvků (zobrazeno 1 až 27) od 17.11.2005 do 17.04.2006, založil/a Jarda - zrušená registrace
no souhlasim s feldou 1,6. Kdybych ho potkal,asi bych ho utlouk. Takový hajzly fakt nesnášim
tak ja nevim no...tak leda mu to auto podminovat pak by moh dat pokoj.... mimochodem cukr do nadrze taky udela svoje a kdyz mu jeste propichas gumy a zapalis to... nejlip aby sedel vevnitr.... kamos byl u nehody kdy chudak srazli opilce na prechodu.... jel ve meste asi 60 a ten opilec mu tam vpadnlul asi dva metry pred auto... no a hadejte.. byl to kluk, 22 mel pul roku ridicak a dostal rok na tvrdo...
Takový svini bych ty pracky tak polamal že by do smrti na ten volant nesahl,to už je vrchol tohle to co se děje....

-> Jarda: i když to je opravdu blbý souhlasím s felda 1,6 - zapálit, propíchat gumy, prostě jakkoliv debilovi zabránit v tom aby se pohyboval po silnicích... a neříkej mi že by jsi byl na to sám, lidí co by do toho s tebou šli je podle mě víc, i když je to nefér a proti zákonům tak podle toho co tu píšeš ani jiné východisko nevidím

-> Jarda: a to, že zabil dva lidi, mu žádné psychické problémy zjevně nezpůsobilo...
-> Labros: jj, ted bude jeste jezdit 2 mesice pak nastoupi trest s nejnizsi ostrahou, protoze horsi rezim by mu pry mohl zpusobit psychicke problemy
neříkej že takhle může jezdit furt bez toho aby se mu něco stalo... aspoň rozmlácenou kebuli o čelní sklo aby si to hodně dlouho pamatoval...
Strilet...
a samozrejme nemel ridicak.....
mel by dostat 10 let nejmin a dozivotni zakaz rizeni...
a clovek, kterej jel predepsanou rychlosti, nebyl pod vlivem a nekdo mu tam vbehl dostal 3 roky za tezke ublizeni na zdravi, ze se udajne nevenoval plne rizeni
kaplan byl napitej, jel 120, auto bez STK a povinnyho (brzdilo jen 1 predni kolo) jednoho cloveka zabil a druheho zmrzacil
a dostal rok a pul
kaplan byl napitej, jel 120, auto bez STK a povinnyho (brzdilo jen 1 predni kolo) jednoho cloveka zabil a druheho zmrzacil
a dostal rok a pul
tak nevim, jak se to povelo, ale psychiatr mu (kaplanovi) vratil svepravnost a víte kolik dostal?
20 mesicu a po deseti mesicich jej beztak pusti za dobre chovani
20 mesicu a po deseti mesicich jej beztak pusti za dobre chovani

-> Petr Miklík: pravdu díš,vidim to naprosto stejně
Ten stat to je jeden velkej hnusnej bordel je mi lito tech lidi co kvuli takovymle lidem prijdou o zivot,zdravy a nebo treba jen o auto a nejhorsi na tom je ze se to muz stat kazdemu znas

vždycky se najde zmrd kterej má prostě kliku....a jestli někdy měl auto i byť jenom s křídlem a modrejma parkovačkama -pro poliše je to stejnej gauner/tuner/ jako my ostatní co máme oplácaný auta ale jezdíme slušně...kámoš porazil malou holčičku mimo přechod ve 30km rychlosti,nic se jí nestalo ale byl z toho tak v prdeli že se nechal vozit manželkou......30tka u školy není pro srandu!...sám mám šestiletýho kluka,kterej chodí do školy!
Jarda
....blbý....není to návod,ale zapal mu auto,pak delší a další...nebo stačí propíchat pneu,pak další a další...pak bude třeba jezdit na inlajnech
....blbý....není to návod,ale zapal mu auto,pak delší a další...nebo stačí propíchat pneu,pak další a další...pak bude třeba jezdit na inlajnech
-> Jarda: upřímnou soustrast za kamaráda
prohodit mu slaghammer skrz predni okno za nude zase sedet za vovantem. pak ho vytahnout a mocne mu dupnout na krk. nehorazna debilita a nezodpovednost jak jeho tak tech ,kteri ho muzou potrestat!!§ sere me to pac znam jednoho podobnyho!!! kua
Takovýdle lidi by měli střílet bez výstrahy...

-> Hoax: tak to je proste extremni nespravedlnost, mel by sedet a on jezdi jako by se nic nestalo a pak clovek pojede 2x s autem se kterym se dal a je perfektni, pojede slusne a bude bez ridicaku......
Jeden blbec od nás ožralej vezl kámoša z discotéky a ve 140km/h nevybral s corsou prudkou zatáčku a vletěl do pole a auto otočil aspoň pětkrát na střechu.Kámoš na druhý den v nemocnici zemřel.On vyvázl jen ze zlomenou nohou a s těžkým otřesem mozku. Je to asi rok,a dodnes má řidičák a vesele si vozí děcka na discotéky
....

-> Jarda: to je opravdu smutný:-(, ani nevím co k tomu napsat, bezohlednost, výsměch...... smutný:-(((, fakt mě to mrzí a štve
-> Jarda: no prave proto ze je nesvepravnej tak by meli neco udelat jardy storka je mi lito uprimnou soustrast i kdyz sem ho neznal. ale mi nerikej ze se neda nic delat kdyz jezdi bez papiru a este kevsemu je nesvepravnej to je hrozny co se v tomhle state deje to bych brecel z tech vyzranejch komunistickejch prasat co sou u moci

-> havlik: uz ho tady nahlasilo lidi........ i matka jardy storka, policajti nemohou nic a on je nesvepravnej
hele a proc ho nenahlasis kdyz je to tak tak proste podej naky oznameni az se o to staraj
zabil v ozralosti kamose (storka) a ted dal jezdi autem bez papiru a dneska me malem smet v zatacce se starym pasatem, ja jsem jel v rapidu a je celkem jasny, jak by to zas dopadlo....... nevim jestli byl napitej nebo ne, ale behem roku jsem se jen malem po druhe vyhnul kolizi s nim, mel uz nepocitane nehod a dusledkem je mrtvej jarda storek a jeden clovek na vozejcku a on to nejak uhral asi na hlavu nebo co, do vezeni nepujde, nanejvejs chvilku do blazince a zabijet bude dal, jeste minulej rok jsem se smal, kolik rozseka aut a ze nenajede ani 100km bez nehody, ted potom co ma na svedomi mi uz do smichu neni a je vaznym nebezpecim......., ale jemu to je jedno, ma preci ty papiry na hlavu ne?
auto ma mezi emkama - kaplan, muzete mu tam neco napsat, treba to bude cist....
jarda storek mel uzovku, daval si ji do galerie u me, tak tam asi stale bude......
auto ma mezi emkama - kaplan, muzete mu tam neco napsat, treba to bude cist....
jarda storek mel uzovku, daval si ji do galerie u me, tak tam asi stale bude......