Můžu se k tomu taky vyjádřit? Sice jsem prý roztrojená osobnost, která nemá nejmenší právno do něčeho kecat, ale chtěl bych

Mě se taky nelíbí co se tu děje... Respektive ani mi nevadilo, že se tady najdou lidi, kteří si ze všecho dělaj prdel, sice jsem se málokdy dozvěděl něco užitečnýho, ale budiž. Vím že se mi zato vysmějete, ale otevřel mi oči jeden pohled zvenčí. Pohled člověka na škodovkářskou komunitu utvořený za přispění skoda.virt.cz
autotuning.cz/galerie/dis
playimage.php?album=169&..
.
Dr.Death [Říjen 21, 2005 at 05:58 PM]
Je vidět že jsi na žádným jiným srazu,než škodovkářským nebyl!!!Jsou tam uplně jiný lidi,než co propagoval,tady Váš kolega Jarda s felicií škoda.virt.cz....četl jsem pár přízpěvků a je to děs!!!Hlavně jak si píšete že si je dlouho honíte atd,to svědčí o tý vaší populaci,nic proti nikomu nemám,sám doma mám eRko ale i jiný auto a nedělám debilní votuzidla co jsou provozu nebezpečná atd.
-----------------
Ve spoustu věcech, co ten člověk píše ve fórech nesouhlasím, ale kdy jsme si přečetl tohle, tak ve mě hrklo. Tohle si o nás řekne člověk, který sem zavítá, nezná místní poměry (na což se tu spousta lidí odvolává) a prostě chce jen zjistit co jsou škodovkáři zač?
Tak a teď ten můj ubohej příspěvek roztrhejte...