Virt a jeho osud...

prohledat
252 příspěvků (zobrazeno 251 až 252) od 15.11.2005 do 16.11.2005, založil/a Borin - Král tuzerů
řadit dle data
10:35:57
15.11.2005
Majkl
-> Borin: v kolik za tim seníkem? 40 40 47
10:33:12
15.11.2005
Borin - Král tuzerů
Taky vám to tady připadá čím dál horší a horší ??? mě už sem přestává bavit chodit, protože použitelných informací je tady minimum a převládají tu blbý kecy na tisíc způsobů...když sem sem začal chodit tak sem tu vydržel i celou noc sedět a pročítat diskuze, protože tu bylo pořád něco zajínavýho, ale teď v záplavě příspěvků stylu : jak máte dlouhýho ptáka, jaký polohy máte rádi, serete ve stoje - sedě - nebo v leže,tehle se zamiloval do tohohle, soulože v seníku, mám udělat podložky pod kola z hlíny nebo ze dřeva atp...u některejch témat se rád zasměju, ale připadá mi to že práve tyhle příspěvky vytlačují ty zajímavý a poučný...když člověk požádá o radu tak se musí probrat 15ti příspěvkama o hovně než se dozví co potřeboval.Taky vám to tu připadá čím dál horší a horší ??? Taky mi vaděj bytosti co nic neporaděj a jen plácaj blbosti...Pokud máte jinej názor tak mě zkritizujte, ale já to tak cítím...teď sem přídu pročtu si 10 témat smažu to a jdu jinam...né jako dřív.....
Extreme Tyres