Úřady a (polo)státní instituce

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 14.05.2020 do 20.05.2020, založil/a StepaNoFUN
řadit dle data
08:19:37
20.05.2020
palinator
-> StepaNoFUN:
A co chceš slyšet? Vždyť je to všude a je úplně jedno, jestli jde o úřad, (polo)státní podnik, akciovku nebo eseročko, na to jestli je majitel Čech nebo cizák nebo je vlastníků více, taky nehraje roli.
Za firmu odpovídají jejich zaměstnanci, nikoliv vlastníci.

U drah je to taky paráda. S někym se domluvíš že ti pomalu věty bere z huby a druhej je zabedněnej kikot.
06:19:16
20.05.2020
1560 - zrušená registrace
ČEZ? To je vo ničem. Poslední tři roky dělám úřadovej byznys a zatím vede PRE s toutu větou :-D

"my na to máme pět let a vy to chcete za dva měsíce, no to nejde, to jsou taky nějaký pravidla, takových zakázek mi tady máme hromadu, a to, že to je špatně vytyčený není naše chyba, on jenom kolega si zapomněl otočit papír s úkoly"
20:07:27
14.05.2020
StepaNoFUN
Nenašel jsem nic podobnýho, tak zkusím nový téma.
Dneska jsem řešil znovu ČEZ. Tak nějak polostátní instituce, jejíž strukturu asi nikdy nepochopím, i když s nima už přes 3 roky řeším hromadu věcí tak nějak průběžně (v oboru elektro pracuju pouhých 20let a v tomhle oboru se s nima člověk i když nechce potkávat prostě musí) a pomalu se snažím tu posloupnost chápat.
Ale všechno je to jen o lidech... Když o cokoli žádám na ČEZu v HK (i přes kontaktní linku, či neoficiálně po "odhadnutým" mailu na konkrétní osobu - ještě blbou - věděl jsem příjmení, s člověkem toho příjmení jsem již jednal, tak jsem mu napsal. Byl to někdo jinej, ale přeposlali si to.) a spadá to pod HK, tak je to v pohodě.
Ale máme teď něco, co spadá pod Trutnov.
Tam je to prostě v prdeli. A je fakt, že i holky v HK říkali, že tenhle pán je prostě divnej... :-/ To co mám v HK druhej den se vším "komfortem" (prostě na hubu požádám a zavolaj mi, že to mám povolený i s následnejma krokama, o který bych měl žádat dodatečně) je tady na tejden a většinou víc. :-/
Zkusil jsem mu napsat přímej mail, protože už mi fakt hoří termín. Tak uvidíme...
upraveno 1x, naposled 14.05.2020 20:08:49
Extreme Tyres