skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Czechtek
17:38:02
31.07.2005
31.07.2005

RadstaR
Kdyz uz tu nekdo porovnava fetaka pred barakem a nekolika tisiovej dav fetaku na louce ... ok na tuning srazu, pokud by prijeli policajti a zakazali ho kvuli pozivani alkoholu, nebyl bych proti. Tak jako drogy nemaj co delat na vecech typu CzechTek, tak ani alkohol v tuning srazech ... Zamer srazu muze byt dobrej, ale vzdycky to zkazi urcita skupina lidi, ktera se neprisla bavit, ale poradne se zfetovat/ozrat hubu.
16:27:26
31.07.2005
31.07.2005

1203
a taky bylo dobrý jak si hralí technaříci na středověk nenadavejte mi ale nic jiního mi nepřipomelo to jak pošteli s kopce hořící slámu!Takže se vratim k tomu srovnání s autosrazem:) nebylo by krásný kdyby v mimoni jezdili s kopce balíky slámy taková inovace aby nebyly srazy porad o tom samym oni sou tak vtipný ty techníci

16:20:52
31.07.2005
31.07.2005

1203
-> Milošek: to víš tonoucí se stébla chytá si myslej že neco dokážou !Nejvíc mně rozesmali zabery z CzechTeku kdyz tam rvali máme holé ruce a stáli proti kordonu policajtů se štítama asi si mysleli že sou na václavaku v roce 89 :) bejt tim policajtem tak zařvu ty maš holé ruce mi máme hole v ruce a seřezal bych ho tak že by ho vlastní matka nepoznala (i kdyzž v mnoha případech ho poznávat ani nechce) !A pak bych ho odvezl domů aby se schoval mamince za zastěru!

16:10:03
31.07.2005
31.07.2005

Milošek
tak a je to tady technati už demonstruji pred policejnim prezidiem v praze a jdou pred urad vlady:))))))zoufalci..
16:09:02
31.07.2005
31.07.2005

Milošek
-> 1203:

15:40:34
31.07.2005
31.07.2005

1203
-> zbysak: nikdo nikomu nebere ze si jezdi za hudbou !Ale reknete mi odkdy je hudba to ze smicham zvuk rozbitého ložiska v pračce jedouciho vlaku a ženy která pere na valše?to pro mne neni hudba vždyt to složíš na kompu za 15 minut 

15:29:36
31.07.2005
31.07.2005

1203
-> Baghira: ty ses divná :) policajti musej plnit rozkazy a kdyz se mi bude frajer nastřelovat buchnou před barakem tak ho nastřelim tyčí nebo tomfou policajtum se osvedcuje !Takze neni pravda ze s tim nic neudelam!Do rezervace s nima!
15:23:04
31.07.2005
31.07.2005

1203
to o tý omezenosti neni na všechny zde ale na technaře (f....)

15:20:14
31.07.2005
31.07.2005

1203
-> Bery: podle sebe soudim tebe co?Takze ses stalej navstevnik dyzkotek (i kdyz fakt netusim co ten pojem znamená) popijis kolu a hrajes si na sampona!Co kdyby jsi si stoupnul ke zdi a zbouchal si drzku o ni a nemusis ani po chlastu!srazy aut nejsou o turovani vis.Dalsi vec je ze si si asi nevsiml ze tady neni kralovstvi,a v technu opravdu moc zpevu slyset neni to ze se tam obcas objevy sampl jednoho hlasu a vety o trech slovech je asi zpev tak to ale promin!.Nevim proc by mi na srazu nekdo zabavil karu kdyz ta kara neni nabita dorgama!Ste opravdu docela omezený
14:21:50
31.07.2005
31.07.2005

Milošek
-> Baghira: jo jenze pred tim barakem se zfetuje jedna kedra a ne par tisic a urcite u toho nebude delat takovej bordel....
chyba je na strane organizatoru!!kdyz si mysli ze pronajmou nejaky paloucek a vtesna se na nej 5000lidi co pridou vsichni pesky nebo sockou ale aby popremyslely kam ta masa lidi zaparkuje to je jejich chyba kdyz,chapu obyvatele ktery jedou na chatu a pred chatou maj 5km kolonu ruznych existenci ktery trenujou na sraz uz v aute okourenou aparaturou a kazdej jinym bordelem..to mohly zustat v praze....policajty sice nemam rad ale sou chvile kdy jim fandim!!!
a co se tyce tech autosrazu tak organizace je uplne nekde jinde a vozit sebou bednu chlastu je trochu jina vec nez pytel huleni a jinejch sracek a jeste si nepamatuju za by po nas zbyla rozorana louka a vsude bordel.....
chyba je na strane organizatoru!!kdyz si mysli ze pronajmou nejaky paloucek a vtesna se na nej 5000lidi co pridou vsichni pesky nebo sockou ale aby popremyslely kam ta masa lidi zaparkuje to je jejich chyba kdyz,chapu obyvatele ktery jedou na chatu a pred chatou maj 5km kolonu ruznych existenci ktery trenujou na sraz uz v aute okourenou aparaturou a kazdej jinym bordelem..to mohly zustat v praze....policajty sice nemam rad ale sou chvile kdy jim fandim!!!
a co se tyce tech autosrazu tak organizace je uplne nekde jinde a vozit sebou bednu chlastu je trochu jina vec nez pytel huleni a jinejch sracek a jeste si nepamatuju za by po nas zbyla rozorana louka a vsude bordel.....
13:34:12
31.07.2005
31.07.2005

Samantus
-> Bery: tak v tomhle s tebou nesouhlasim, srovnavas nesrovnatelny... je pravda ze na srazu sem byl a na czechpiskbzukduc ne a ani nebudu, takze fakt nemuzu provnavat, ale myslim si ze je to nesrovnatelny
12:35:43
31.07.2005
31.07.2005

Bery
policejní stát...
to jsou smutný a ubohý názory.Chodit na dyzkoteky,popijet kolu a hrat si na šampona,nebo se zbouchat po chlastu a tahnout domu...nuda,nuda,šeď.
Nejlepší jsou ty,co lapou po útržcích zpráv (nejlíp na frekvenci 1,nebo nově...) a pak je blijou kolem.
Souhlasím s Baghirou.
Vemte si vy,co jezdíte třeba na srazy aut,kdyby tam prostě jen tak přijela policie,začla zabavovat auta-z nějakého důvodu,který nikdo nechápe a začla pohazovat slzák a řezat do lidí.jo,super,reknou si lidi,co nemají auta...stejně to tam akorát tůrujou,dělají bordel,kazí ovzduší a pak tam chlastaj a určitě i všichni fetujou...
Jak se píše na stránkách CZTK05 v tomhle království je zakázáno tancovat a zpívat.

to jsou smutný a ubohý názory.Chodit na dyzkoteky,popijet kolu a hrat si na šampona,nebo se zbouchat po chlastu a tahnout domu...nuda,nuda,šeď.
Nejlepší jsou ty,co lapou po útržcích zpráv (nejlíp na frekvenci 1,nebo nově...) a pak je blijou kolem.
Souhlasím s Baghirou.
Vemte si vy,co jezdíte třeba na srazy aut,kdyby tam prostě jen tak přijela policie,začla zabavovat auta-z nějakého důvodu,který nikdo nechápe a začla pohazovat slzák a řezat do lidí.jo,super,reknou si lidi,co nemají auta...stejně to tam akorát tůrujou,dělají bordel,kazí ovzduší a pak tam chlastaj a určitě i všichni fetujou...
Jak se píše na stránkách CZTK05 v tomhle království je zakázáno tancovat a zpívat.

11:31:50
31.07.2005
31.07.2005

Sita
pravnici: "meli sice povoleni na dany pozemek, ale nemeli souhlas majitelu okolnich pozemku..", proste podle pravniku tam nemeli co delat...
podle me je zasah "tezkoodencu" v poradku, s lidma spolehajicima na silu davu se neda jinak jednat...
jinak to jestli si na tom nekdo honi politicky tricko je vec druha
podle me je zasah "tezkoodencu" v poradku, s lidma spolehajicima na silu davu se neda jinak jednat...
jinak to jestli si na tom nekdo honi politicky tricko je vec druha
11:09:19
31.07.2005
31.07.2005

Baghira
-> RadstaR: Jenže zfetovat se můžou třeba u tebe před barákem a nic s tím neuděláš, prostě o tom to není. Spíš mě sere, že debilní Paroubek se chce zalíbit důchodcům, tak prohlásí "zrušte je" a policajti se můžou posrat. Navíc to co tam policajti včera předváděli, to bylo fakt pro ostudu, všichni jsou akorát nasraný a policajti za maxičůráky. Jak jednou měli povolení na ten pozemek, tak měli policajti akorát držet huby a monitorovat. Jako ty lidi taky nemusim, ale tady jde spíš trochu o princip.
21:27:19
30.07.2005
30.07.2005

Gryzly
-> Samantus: 

20:37:43
30.07.2005
30.07.2005

Samantus
-> Milošek: bejt tam misto toho fetovani obcovani s ofcema tak do toho jdu
19:54:45
30.07.2005
30.07.2005

RadstaR
Taaaak 
19:19:29
30.07.2005
30.07.2005

Milošek
proste takovy hromadny sfetovani se v poli po kolena ve srackach a bordelu

19:02:36
30.07.2005
30.07.2005

RadstaR
Ja se nedivim policii, ze to nepovolila, protoze malo kdo tam jede poslouchat hudbu. Vetsinou je to samej fetak a narkoman, takze nejde o nic jinyho nez o zasrany drogy a hudba je az druhotna zalezitost ... spis takovy maskovani :) Mozna ma nekdo jiny pohled na vec, ale ja to vidim takhle.
18:44:18
30.07.2005
30.07.2005

Kurvapes
Asi nikoho příliš nepřekvapí,když řeknu,že nejsem vekým fandou této hudby.Já bych CzechTEK za barákem mít nechtěl,ale to co předvádí naše policie je akorát pro ostudu.
Můj názor - povolit zpoplatnit alespoň do té míry aby bylo možno zajistit základní hygienické vybavení akce a kvalitní úklid po akci samotné.To co po nich zůstává ale ibordel ve kterém se s radostí baví...
Můj názor - povolit zpoplatnit alespoň do té míry aby bylo možno zajistit základní hygienické vybavení akce a kvalitní úklid po akci samotné.To co po nich zůstává ale ibordel ve kterém se s radostí baví...
17:23:17
30.07.2005
30.07.2005

Milošek
kdyz uz jim to teda nekdo povoli tak proc ne je to jejich vec ale daleko od civilizace aby tim bordelem neotravovaly lidi co o to nestojej...
17:20:56
30.07.2005
30.07.2005

Milošek
czechtec=paraziti co udelaj s nepravem(vetsinou)osidlen
ou loukou,polem ci jinou zatravnenou plochou oranici kdyz jim sprchne,vsude bordel,kedry co maj pirsing i ve slepem streve ,10let necesanymy vlasy-zvlast holky co by byly mozna i hezky,vsude sama vyhulena kedra(zalezi na bonite"technare"
; jinak jede i v necem jinem:) za neustaleho bordelu "rytmu" tyč tyč trubka tyč hrníček cink a porad dokola to uz je rytmictejsi hromadne michani rani kavy v domove duchodcu kde polovina trpi perkinsonovou nemoci......atd.nejak me tahle kultura odpuzuje
13:59:06
30.07.2005
30.07.2005

Gryzly
Sem koukal v noci na zprávy na ČT1 a tam říkali že když by ti technaři pokračovali na té dálnici dál tak by se dostali akorát na hraniční přechod Rozvadov a do německa. Taky prej Pronajímatel nějaké pumpy u rozvadova požeduje po pořadetelích CzTechu 750 000 za to že neměl ttržby kvuli bloklé D5. Poldové taky na ten pozemek nepustili kamiony pořadatelů v kterých byli přenosny záchody, pytle na odpadky, cisterny s vodou a další zázemí pro párty. V pátek policie trvdila že majitel pozemku zrušil souhlas s konáním té akce a dnes přímo majitel prohlásil pro tisk že povolení nezrušil.
18:19:46
29.07.2005
29.07.2005

RadstaR
Tak, tak. Policie zablokoval sjezd a zdalnice .. dalnici jako takovou zablokovali ty kokutci. Husty bylo jak ted ukazovali zabery .... jeden kokutek se tam rozbehl proti plicajtum, ze si kopne a chytil jednu pendrekem a pak si jeste stezuje, ze ho policajti zmlatej. lol.
Jinak lidi, kteri tam jdou jen poslouchat hudbu bych rekl, ze opravdu neni moc .. vetsinou je to samej fetak a narkoman , vim o cem mluvim, protoze jsem na par takovych akcich byl jako ochranka :) Hlavne lituju ty policejni tezkoodence, kteri tam musi byt na primem slunci ... ja bych padnul po prvnich hodinach. Staci ze doma v pokoji mam 30 stupnu :)
Jinak lidi, kteri tam jdou jen poslouchat hudbu bych rekl, ze opravdu neni moc .. vetsinou je to samej fetak a narkoman , vim o cem mluvim, protoze jsem na par takovych akcich byl jako ochranka :) Hlavne lituju ty policejni tezkoodence, kteri tam musi byt na primem slunci ... ja bych padnul po prvnich hodinach. Staci ze doma v pokoji mam 30 stupnu :)
15:29:31
29.07.2005
29.07.2005

VeTeV
Zasnm taky haldu lidi co tam jezdej - ale muj osobni nazor je - kdyby se mi tadle banda magoru nahnala na muj pozemek asi bych nevahal pouzi nepovolene prostredky - kurva pri predstave ze jsem zemedelec a pres moje louky lesy pole se prezene banda zfetovanejch individui je mi blbe....
15:25:04
29.07.2005
29.07.2005

Stepix
Tyhle ty akce nesnasim jako osiny v prde*i!!!! Je to muj nazor 

14:45:37
29.07.2005
29.07.2005

zbysak
no mam i jine info nez jen z netu nebo radia... prijde mi to totiz jako trochu zkreslena informace.... policie totiz zablokovala sjezd z dalnice ale to neznamena ze museli (navstevnici CzechTEKu) zablokovat oba pruhy dalnice pripadne nejet dal coz klidne mohli...
14:37:21
29.07.2005
29.07.2005

Tuxik
Njn, to jsou ty nase svestky
Tohle je fakt vrchol demence...
Jinak vse o czechtekku: forum.jinak.cz/viewtopic. php?t=63
Tohle je fakt vrchol demence...Jinak vse o czechtekku: forum.jinak.cz/viewtopic. php?t=63
14:35:40
29.07.2005
29.07.2005

Baghira
-> Jirik: Znám spoustu normálních lidí co tam jezdí a to jen proto, že uznávají tu muziku. Ale jinak ty klasický feťáky nemusim. Ale to co předvedla policie, že v tomhle vedru zablokovala celou dálnici i s normálníma lidma, tak to už je vrchol tuposti Policie ČR. Ty kteréni je měli na to pole pustit a pak když by je měli pěkně pohromadě je rozehnat, ale ne takhle chaoticky...zase se chce nějakej politickej blb někde zvýraznit.
14:23:31
29.07.2005
29.07.2005

zbysak
no abych rek pravdu s tema existencema to neni tak hrozny....je mraky lidi co tam jezdej jen si uzit.... a to chapu.... sam rad jezdim na festaky (i kdyz s trochu jinou hudbou 

14:17:42
29.07.2005
29.07.2005

Jirik - zrušená registrace
FUJ, stačí mi, když si ty existence co tam jezdí představím, blééééé. 

14:13:38
29.07.2005
29.07.2005

zbysak
koukam ze dneska tady ani neni bourliva debata na aktualni problem CzechTEKu.... asi pri patku nikdo nechce rozebirat takovy pekny tema
ale ja bych chtel jak jedny tak druhy strane (czechtekarum i policii) podekovat ze mi dnes pomahaji prezit v praci protoze co chvili je od nich nejaka novinka 
ale ja bych chtel jak jedny tak druhy strane (czechtekarum i policii) podekovat ze mi dnes pomahaji prezit v praci protoze co chvili je od nich nejaka novinka