Czechtek

prohledat
332 příspěvků (zobrazeno 301 až 332) od 29.07.2005 do 11.11.2005, založil/a zbysak
řadit dle data
17:38:02
31.07.2005
RadstaR
Kdyz uz tu nekdo porovnava fetaka pred barakem a nekolika tisiovej dav fetaku na louce ... ok na tuning srazu, pokud by prijeli policajti a zakazali ho kvuli pozivani alkoholu, nebyl bych proti. Tak jako drogy nemaj co delat na vecech typu CzechTek, tak ani alkohol v tuning srazech ... Zamer srazu muze byt dobrej, ale vzdycky to zkazi urcita skupina lidi, ktera se neprisla bavit, ale poradne se zfetovat/ozrat hubu.
16:27:26
31.07.2005
1203
a taky bylo dobrý jak si hralí technaříci na středověk nenadavejte mi ale nic jiního mi nepřipomelo to jak pošteli s kopce hořící slámu!Takže se vratim k tomu srovnání s autosrazem:) nebylo by krásný kdyby v mimoni jezdili s kopce balíky slámy taková inovace aby nebyly srazy porad o tom samym oni sou tak vtipný ty techníci24
16:20:52
31.07.2005
1203
-> Milošek: to víš tonoucí se stébla chytá si myslej že neco dokážou !Nejvíc mně rozesmali zabery z CzechTeku kdyz tam rvali máme holé ruce a stáli proti kordonu policajtů se štítama asi si mysleli že sou na václavaku v roce 89 :) bejt tim policajtem tak zařvu ty maš holé ruce mi máme hole v ruce a seřezal bych ho tak že by ho vlastní matka nepoznala (i kdyzž v mnoha případech ho poznávat ani nechce) !A pak bych ho odvezl domů aby se schoval mamince za zastěru!2
16:10:03
31.07.2005
Milošek
tak a je to tady technati už demonstruji pred policejnim prezidiem v praze a jdou pred urad vlady:))))))zoufalci..
16:09:02
31.07.2005
Milošek
-> 1203: 3 3 3
15:40:34
31.07.2005
1203
-> zbysak: nikdo nikomu nebere ze si jezdi za hudbou !Ale reknete mi odkdy je hudba to ze smicham zvuk rozbitého ložiska v pračce jedouciho vlaku a ženy která pere na valše?to pro mne neni hudba vždyt to složíš na kompu za 15 minut 3
15:29:36
31.07.2005
1203
-> Baghira: ty ses divná :) policajti musej plnit rozkazy a kdyz se mi bude frajer nastřelovat buchnou před barakem tak ho nastřelim tyčí nebo tomfou policajtum se osvedcuje !Takze neni pravda ze s tim nic neudelam!Do rezervace s nima!
15:23:04
31.07.2005
1203
to o tý omezenosti neni na všechny zde ale na technaře (f....)2
15:20:14
31.07.2005
1203
-> Bery: podle sebe soudim tebe co?Takze ses stalej navstevnik dyzkotek (i kdyz fakt netusim co ten pojem znamená) popijis kolu a hrajes si na sampona!Co kdyby jsi si stoupnul ke zdi a zbouchal si drzku o ni a nemusis ani po chlastu!srazy aut nejsou o turovani vis.Dalsi vec je ze si si asi nevsiml ze tady neni kralovstvi,a v technu opravdu moc zpevu slyset neni to ze se tam obcas objevy sampl jednoho hlasu a vety o trech slovech je asi zpev tak to ale promin!.Nevim proc by mi na srazu nekdo zabavil karu kdyz ta kara neni nabita dorgama!Ste opravdu docela omezený
14:21:50
31.07.2005
Milošek
-> Baghira: jo jenze pred tim barakem se zfetuje jedna kedra a ne par tisic a urcite u toho nebude delat takovej bordel....
chyba je na strane organizatoru!!kdyz si mysli ze pronajmou nejaky paloucek a vtesna se na nej 5000lidi co pridou vsichni pesky nebo sockou ale aby popremyslely kam ta masa lidi zaparkuje to je jejich chyba kdyz,chapu obyvatele ktery jedou na chatu a pred chatou maj 5km kolonu ruznych existenci ktery trenujou na sraz uz v aute okourenou aparaturou a kazdej jinym bordelem..to mohly zustat v praze....policajty sice nemam rad ale sou chvile kdy jim fandim!!!
a co se tyce tech autosrazu tak organizace je uplne nekde jinde a vozit sebou bednu chlastu je trochu jina vec nez pytel huleni a jinejch sracek a jeste si nepamatuju za by po nas zbyla rozorana louka a vsude bordel.....
13:34:12
31.07.2005
Samantus
-> Bery: tak v tomhle s tebou nesouhlasim, srovnavas nesrovnatelny... je pravda ze na srazu sem byl a na czechpiskbzukduc ne a ani nebudu, takze fakt nemuzu provnavat, ale myslim si ze je to nesrovnatelny
12:35:43
31.07.2005
Bery
policejní stát...
to jsou smutný a ubohý názory.Chodit na dyzkoteky,popijet kolu a hrat si na šampona,nebo se zbouchat po chlastu a tahnout domu...nuda,nuda,šeď.
Nejlepší jsou ty,co lapou po útržcích zpráv (nejlíp na frekvenci 1,nebo nově...) a pak je blijou kolem.
Souhlasím s Baghirou.
Vemte si vy,co jezdíte třeba na srazy aut,kdyby tam prostě jen tak přijela policie,začla zabavovat auta-z nějakého důvodu,který nikdo nechápe a začla pohazovat slzák a řezat do lidí.jo,super,reknou si lidi,co nemají auta...stejně to tam akorát tůrujou,dělají bordel,kazí ovzduší a pak tam chlastaj a určitě i všichni fetujou...
Jak se píše na stránkách CZTK05 v tomhle království je zakázáno tancovat a zpívat.
8
11:31:50
31.07.2005
Sita
pravnici: "meli sice povoleni na dany pozemek, ale nemeli souhlas majitelu okolnich pozemku..", proste podle pravniku tam nemeli co delat...

podle me je zasah "tezkoodencu" v poradku, s lidma spolehajicima na silu davu se neda jinak jednat...

jinak to jestli si na tom nekdo honi politicky tricko je vec druha
11:09:19
31.07.2005
Baghira
-> RadstaR: Jenže zfetovat se můžou třeba u tebe před barákem a nic s tím neuděláš, prostě o tom to není. Spíš mě sere, že debilní Paroubek se chce zalíbit důchodcům, tak prohlásí "zrušte je" a policajti se můžou posrat. Navíc to co tam policajti včera předváděli, to bylo fakt pro ostudu, všichni jsou akorát nasraný a policajti za maxičůráky. Jak jednou měli povolení na ten pozemek, tak měli policajti akorát držet huby a monitorovat. Jako ty lidi taky nemusim, ale tady jde spíš trochu o princip.
21:27:19
30.07.2005
Gryzly
-> Samantus: 3
20:37:43
30.07.2005
Samantus
-> Milošek: bejt tam misto toho fetovani obcovani s ofcema tak do toho jdu
19:54:45
30.07.2005
RadstaR
3 3 Taaaak 4
19:19:29
30.07.2005
Milošek
proste takovy hromadny sfetovani se v poli po kolena ve srackach a bordelu3 3
19:02:36
30.07.2005
RadstaR
Ja se nedivim policii, ze to nepovolila, protoze malo kdo tam jede poslouchat hudbu. Vetsinou je to samej fetak a narkoman, takze nejde o nic jinyho nez o zasrany drogy a hudba je az druhotna zalezitost ... spis takovy maskovani :) Mozna ma nekdo jiny pohled na vec, ale ja to vidim takhle.
18:44:18
30.07.2005
Kurvapes
Asi nikoho příliš nepřekvapí,když řeknu,že nejsem vekým fandou této hudby.Já bych CzechTEK za barákem mít nechtěl,ale to co předvádí naše policie je akorát pro ostudu.
Můj názor - povolit zpoplatnit alespoň do té míry aby bylo možno zajistit základní hygienické vybavení akce a kvalitní úklid po akci samotné.To co po nich zůstává ale ibordel ve kterém se s radostí baví...
17:23:17
30.07.2005
Milošek
kdyz uz jim to teda nekdo povoli tak proc ne je to jejich vec ale daleko od civilizace aby tim bordelem neotravovaly lidi co o to nestojej...
17:20:56
30.07.2005
Milošek
czechtec=paraziti co udelaj s nepravem(vetsinou)osidlen ou loukou,polem ci jinou zatravnenou plochou oranici kdyz jim sprchne,vsude bordel,kedry co maj pirsing i ve slepem streve ,10let necesanymy vlasy-zvlast holky co by byly mozna i hezky,vsude sama vyhulena kedra(zalezi na bonite"technare" ; jinak jede i v necem jinem:) za neustaleho bordelu "rytmu" tyč tyč trubka tyč hrníček cink a porad dokola to uz je rytmictejsi hromadne michani rani kavy v domove duchodcu kde polovina trpi perkinsonovou nemoci......atd.nejak me tahle kultura odpuzuje
13:59:06
30.07.2005
Gryzly
Sem koukal v noci na zprávy na ČT1 a tam říkali že když by ti technaři pokračovali na té dálnici dál tak by se dostali akorát na hraniční přechod Rozvadov a do německa. Taky prej Pronajímatel nějaké pumpy u rozvadova požeduje po pořadetelích CzTechu 750 000 za to že neměl ttržby kvuli bloklé D5. Poldové taky na ten pozemek nepustili kamiony pořadatelů v kterých byli přenosny záchody, pytle na odpadky, cisterny s vodou a další zázemí pro párty. V pátek policie trvdila že majitel pozemku zrušil souhlas s konáním té akce a dnes přímo majitel prohlásil pro tisk že povolení nezrušil.
18:19:46
29.07.2005
RadstaR
Tak, tak. Policie zablokoval sjezd a zdalnice .. dalnici jako takovou zablokovali ty kokutci. Husty bylo jak ted ukazovali zabery .... jeden kokutek se tam rozbehl proti plicajtum, ze si kopne a chytil jednu pendrekem a pak si jeste stezuje, ze ho policajti zmlatej. lol.
Jinak lidi, kteri tam jdou jen poslouchat hudbu bych rekl, ze opravdu neni moc .. vetsinou je to samej fetak a narkoman , vim o cem mluvim, protoze jsem na par takovych akcich byl jako ochranka :) Hlavne lituju ty policejni tezkoodence, kteri tam musi byt na primem slunci ... ja bych padnul po prvnich hodinach. Staci ze doma v pokoji mam 30 stupnu :)
15:29:31
29.07.2005
VeTeV
Zasnm taky haldu lidi co tam jezdej - ale muj osobni nazor je - kdyby se mi tadle banda magoru nahnala na muj pozemek asi bych nevahal pouzi nepovolene prostredky - kurva pri predstave ze jsem zemedelec a pres moje louky lesy pole se prezene banda zfetovanejch individui je mi blbe....
15:25:04
29.07.2005
Stepix
Tyhle ty akce nesnasim jako osiny v prde*i!!!! Je to muj nazor 8
14:45:37
29.07.2005
zbysak
no mam i jine info nez jen z netu nebo radia... prijde mi to totiz jako trochu zkreslena informace.... policie totiz zablokovala sjezd z dalnice ale to neznamena ze museli (navstevnici CzechTEKu) zablokovat oba pruhy dalnice pripadne nejet dal coz klidne mohli...
14:37:21
29.07.2005
Tuxik
Njn, to jsou ty nase svestky 8 Tohle je fakt vrchol demence...

Jinak vse o czechtekku: forum.jinak.cz/viewtopic. php?t=63
14:35:40
29.07.2005
Baghira
-> Jirik: Znám spoustu normálních lidí co tam jezdí a to jen proto, že uznávají tu muziku. Ale jinak ty klasický feťáky nemusim. Ale to co předvedla policie, že v tomhle vedru zablokovala celou dálnici i s normálníma lidma, tak to už je vrchol tuposti Policie ČR. Ty kteréni je měli na to pole pustit a pak když by je měli pěkně pohromadě je rozehnat, ale ne takhle chaoticky...zase se chce nějakej politickej blb někde zvýraznit.
14:23:31
29.07.2005
zbysak
no abych rek pravdu s tema existencema to neni tak hrozny....je mraky lidi co tam jezdej jen si uzit.... a to chapu.... sam rad jezdim na festaky (i kdyz s trochu jinou hudbou 1
14:17:42
29.07.2005
Jirik - zrušená registrace
FUJ, stačí mi, když si ty existence co tam jezdí představím, blééééé. 10
14:13:38
29.07.2005
zbysak
koukam ze dneska tady ani neni bourliva debata na aktualni problem CzechTEKu.... asi pri patku nikdo nechce rozebirat takovy pekny tema 1 ale ja bych chtel jak jedny tak druhy strane (czechtekarum i policii) podekovat ze mi dnes pomahaji prezit v praci protoze co chvili je od nich nejaka novinka 5
Extreme Tyres