Czechtek

prohledat
332 příspěvků (zobrazeno 251 až 300) od 29.07.2005 do 11.11.2005, založil/a zbysak
řadit dle data
19:26:41
01.08.2005
Crack
nevím jestli už to tady bylo,ale proč když je vyháněj ze soukromího pozemkuz,tak proč jim nepronajmou svoje místo,třeba nákej tankodrom,určitě půdu atd zničej mín než ty tanky co rozjezdě a rostřílej a žádnejm lidem nebude vadit hluk,protože tam žádný nejsou.Technař teda zrovna taky nejsem,ale proč jim to brát a proč je polovina lidí odsuzuje?že tam sou z poloviny smažky?!No a co,tak si někde zahulej,pěstujou si trávu atd,ale co,když nikomu neškoděj,tak at si dělaj.Nevím proč,ale docela se mě i takovej život líbí,tahaj se z batužkem,kde maj kus koberce,na kterým vždycky seděj/ležej v batohu pár nezbyností,pak se někde utábořej,zahulej si a sou spokojený....já bych si akorát nemoch na takovekj život zvynout a vůbec to hulení,fuj,neřímkám teda že hulej všichni,no ale je to hnus....nehledě taky na to že bych nemoch nosit ty hadry a mít asi 20náušnic ruzně po obličeji....no ale proč jim to brát,sou tady horší věci,proti kterejm se nebojuje...ale je to jen můj názor143
19:05:26
01.08.2005
Kurvapes
-> Bery: -> U-Geen: -> Baghira: -> Zazaa: Souhlas.
14:10:46
01.08.2005
VeTeV
-> King2: sak je to tak sparven aj vam rikala hnedka ze to je svoloc - to se nevidi - jezis to jsou manevry - ty policajti jsou strasni - louku mi poslapali 4
14:09:01
01.08.2005
King
Tak, ja ac uvedenou "music" moc nemusim, kazdy muj vlas je autonomni a jedina moje vaznejsi zavislost je ta na cokolade, se taky priklanim k nazoru, ze cela ta kauza dost smrdi. Prvni informace byly, ze ta divize "klonu" zasahovala na zaklade trestniho oznameni majitelu okolnich pozemku a vcera najednou ctu, ze policie aktivne (nevidano! :) nasla a oslovila dopredu ony chudaky majitele a oznameni jim pomalu nadiktovala. Proste nemuzu v tom nevidet pokus o predvolebni divadelko pro duchodce ("....to je co pani Blazkova? Jak s tema fetakama ty polecajti zatocili, ze jo, vite? Ja to rikam furt, ze za komunistu tady byl aspon poradek!") :)
12:13:45
01.08.2005
Jirik - zrušená registrace
-> VeTëV: Muziku ? Snad hlomoz stěhovaného nábytku, rozbité ruské televize s uhlopříčkou 3 metry, kterážto upadla stěhovákovi z rukou, kombinované s hlukem při dobívání Bastily a veřejného kamenování cizoložnice. 3
12:11:24
01.08.2005
VeTeV
-> Jirik: sak slintat budou zejmeta po tom co tuto rachotici muziku budou nekolik hodin poslouchat - bych se asi taky z toho ustrik 3
12:05:38
01.08.2005
-> VeTëV: Nebo tam všichni odjeli a mlátí teď hlavama do reprobeden, slintají, válí se v trávě a okusují jetelové hlavičky. 3
Zůstali pro jistotu přihlášeni, abysme si o nich nemysleli něco špatného. 3
Ale klucííí, nám to vůbec nevadí, stačí když nám to pak budete vyprávět. 1
11:55:26
01.08.2005
VeTeV
-> Jirik: myslim, ze diskuze se rozjela tempem prilis rychlym a nikdo neni schopen reagovat 2
11:53:24
01.08.2005
Nikdo už nic nedodá, k této velmi vážné diskusi ? 3
11:21:28
01.08.2005
VeTeV
-> Jirik: a co takova mrkvicka ze zahonku podusena a s bramburkem servirovana

tedko maj na tej svej zahradce leda flasky, strepy, nejakou tu naloz a par bobku od tezkoodencu
11:19:15
01.08.2005
Jojo TECHNOPÁRKY to je moje, nejradši mám Vídeňsky a Spišský. 3
11:16:13
01.08.2005
Bagrr
-> Jirik 01.08.05 10:21:11: -> Jirik 01.08.05 10:07:05: 9 92 3 3 3 3 3
11:11:24
01.08.2005
-> VeTëV: Srpy a kladiva, abys měl čím trávu kolem stromků posekat a čím kosu naklepat. 3
11:06:11
01.08.2005
VeTeV
-> Jirik: mno a bude pole uklizeno a jest eby okolnim zemedelcum zbylo nejake to zanovni dodavka a nejake ty vidle hrabe srpy a kosy3
a mozna i nejaka capka by se nasla 3
10:58:14
01.08.2005
-> VeTëV: To je fakt a stačilo by udělat tzv. polní kafilérii a mohli by to tam rovnou i spalovat. A když popílek pak vysypou do TOI TOIů, tak se ušetří i 1x odvoz Tatrovkou. 3
10:38:02
01.08.2005
VeTeV
-> Jirik: mno ale vem si jak tam tydle existence v tech tesilkach s vidlema v ruce juchaj na to drkotrani - by se tam propichali navzajem a pak by stacila jen uklidovka4
10:37:01
01.08.2005
VeTeV
-> Jirik: kurva ty ses vul 2 3 2
10:21:11
01.08.2005
-> VeTëV: Oni to jsou právě kreténi, když by si vzali huňatý kožešinový kabáty okousaný od molů, šátky a beranice po rusácích na hlavu, sedli místo do alegorische made in home Wagenů do Škody 105, hodili na zadní plato pod okno vajíčka, na sedadlo igelitku z Tesca s oškubanou krůtou a maskovali se za důchodcovský pár, tak projedou nepozorovaně kamkoliv a tam to můžou teprve pořádně rozbalit. 1
Když si nechají výše jmenované odění a začnou v rytmu hudební smršti "tancovat", tak si toho okolní vesničani ani nevšimnou, kravál, tedy "hudbu" budou považovat za stavební stroje, které se pouští do stavby nového supermarketu a právě betonují základy a svařují nosnou konstrukci. Mňo a tanec bude vydáván za nějaký záchvat, nebo zadupávání mravenců před stavbou stanu z Tesca za Kč 399,-. 1
10:15:10
01.08.2005
-> VeTëV: Myslíš, že kdybych byl nedejbože při oné sabotáži přistižen, tak že bych utíkal rychleji než jede elektrický invalidní vozíček vyzbrojený vrhačem kapslí na prostatu a katapultem na střelbu protézou ? Jak tomu říkali u Římanů, balista, ne ? 3
10:10:11
01.08.2005
VeTeV
-> Jirik: chlapce t yjsi sama taskarice a smich 3
10:07:05
01.08.2005
Myslíte, že by dostali přes držku kdyby tam vyrazili na dechovku v saku a tesilkách po dědovi ? 1
Dovedete si představit dredaře v obleku z 1. republiky, s kloboučkem s pírkem za krenpou ?
To by bylo hodně přísný, nejvíc by mi to asi připomínalo hastrmana z Rusalky.
Mě by třeba rušila, jak jsem už nastínil, i dechovka na louce kousek od mého domu.
Chodil bych tam křepčícím alienům v noci asi sabotovat aparatůru. Musel bych pod rouškou tmy s kuklou na hlavě, neboť alienstvo jest ozbrojeno holemi, mysliveckými zbraněmi, překrmenými jezevčíky, valaškami, paralyzéry a pepřovými spreji.
Už vidím ty titulky v Blesku.
"Rozlícení důchodci blokují D1", "Policista zasažen umělým chrupem", "Nájezdy divokých důchodců neustávají".....apod . 1
---
Jinak minulý rok byl v novinách dosti humorný článek s Grossem na Technopárty. 1
Prý tam přišel v nádražáckých kalhotách, strčil hlavu do bedny a řval hrajte. 3
---
A dovedete si představit Paroubka, jak by tam na ten divokej rytmus BUM CINK BUM BUM CINK CINK CINK, rozjel břišní tance až by se mu pěšinka na hlavě rozhodila a horký pot šedé sako smáčel ? 1
---
Myslím, že by se této debaty mohlo již zanechat, stačí když mi tu rozjívenou mládež připomínají v městském provozu občas potkané jejich počmárané alegorische Wagen.
Některé tyto vozidla, vznášedla, žebřiňáky poháněné mimozemskou silou, opravdu vypadají, jako když jsou vlastní konstrukce a byly vyráběny po večerech. By mě zajímalo, kolik z nich má vůbec technickou. 3
09:57:37
01.08.2005
VeTeV
-> Baghira: je fakt ze polisi ujeli jako krava - todle tezce nezvladli a souhlasim, ze meli dostat na budku jako svin aby se nekdo chytnul za palici ...

sice nemusim lidi kolem techna - ale z ciste objektivniho hlediska - todle se stavat nema - bral bych kdyby delali razii ohledne drog, ale nahnat tam stado tezkoodencu e rezat hlava nehlava 8
09:17:04
01.08.2005
Baghira
-> 1203: O.k. beru zpět, podle tvých názorů vidím že se netulíš k srpu a kladivu, ale k hákovýmu kříži (ono to vyjde nastejno, všechno jedna verbež), ale tvoje dedukce a srovnání, že technař=feťák=anarchista= levičák moc nefunguje. Jasně policie by měla mít na všechny stejnej metr, ale proč třeba nerozežene bandu hajlujících skinhedů na "oslavě narozenin"? Já neříkám že všichni obyčejný policajti jsou paka, já říkám, že většina policajtů jsou paka. Byl jsem na vojně a viděl jsem ty náboráře a lidi co se nechali přesvědčit, aby šli pracovat k PČR a to mi uplně stačilo, abych věděl co je tam za dementy, ale samo tady je problém spíš v systému, třeba v tom, že hajlující skinhedi jsou pro policajty přijatelnější než shulený technaři.
No a to, že jeden policajt už nebude chodit...to ale není chyba technařů, to je chyba jeho velitelů, protože ty policajti tam neměli co dělat. Jako když bylo zasedání MMF v Praze, tak jsem policajtům fandil, protože tak se nicil majetek a antiglobalisti se snažili v podstatě terrorizovat město, ale tohle je uplně jiná situace, tady to právo PČR na zásah prostě nebylo. A ač to zní divně, tak možná víc policajtů mělo mít těžší zranění, aby se pak policejní ředitelství koplo do prdele a uznalo, že to prostě posrali a měli ty lidi nechat na pokoji. Mě kdyby na chodníku najednou napadl neprávem policajt z ničeho nic obuchem, tak mu taky jednu pustim a nebudu řešit, že je to příslušník.
08:05:39
01.08.2005
Sita
ok, mozna je vse jinak. mozna meli veskera potrebana povoleni. nejsem naivni abych veril tomu, ze informace ktery se ke mne dostanou pres media jseou 100% pravda.

celej czechtek je mi ukradenej, ja se bavim jinak. o czechtek se zajimam jen jakozto majitel kusu louky a pole ;-)))))

no ale jestli teda kluci myslite, ze by se mne pripadni tanecnici nejdriv prisli zeptat jestli bych je nenechal u sebe tancovat tak to uz jsem klidnej ;-))))))))

No ale pokud by se nekdy stalo neco necekanyho a tanecnici presto dorazili - bude teda stacit za nima zajit a rict at odjedou?
FAKT?

07:39:09
01.08.2005
VeTeV
tak jsem tak nejak na vse koukal z ruznych pohledu -
teda to copredvedla policie CR je opravdu parad - trosku se jim to vymklo z ruky
na druhe strane - organizatori CzTeku by si konecne meli uvedomit, ze jsou trnem v oku kde komu - tudiz bych se snazil vse poradne dotahnout do konce...
co se tyce drog - je jasny, ze jsou i na jinejch akcich, ale zde se vyskytuji ve zvysene mire, zel i u lidi mladsich 18ti let a to hojne...k tomu alkohol atd...nechci aby jste me kamenovali ale jeneden cas jsem s temito vecmi byl ve styku a pote jsem delal streetworkera a pohyboval jsem se po DIY scene
07:30:08
01.08.2005
Milošek
-> Zazaa: ja mel ztaky porad 4:) z cestiny ale obcas se necham unest a pisu krkolomne:)
PROČ MISTO KONANI SRAZU,NEOHLASÍ DO PRŘEDU? pak to budi pozornost....
07:04:39
01.08.2005
U-Geen
ju to je dobry ze tady kuci za me napisou muj nazor, se pak nemusim namahat, dikes B,B,Z :-)
01:00:03
01.08.2005
Bery
-> 1203: Jak dlouho už nejsi u policie???
00:57:16
01.08.2005
1203
www.novinky.cz/krimi/6157 9-hlidejte-si-louky-pred-t echnofestivalem--varuje-po licie.html sou tam veci kterejch se techníci běžně dopouštěj a podotýkam to ani nemusi bejt na technoparty!A v tom jim to ze akci ohlasily a tim "splnily" povinnost nepomužee!5
00:56:27
01.08.2005
Bery
Se vrátim domů a docela se to tu rozjelo...chce se mi reagovat na moc věcí,ale to asi nejde,kdo by to četl-ani mě samotnýmu by se do toho nechtělo.
některý informace v některých médiích-to opravdu ne,na cztk jsem už párkrát vyrazil a hodlám v tom pokračovat a feťák nejsem!!!Každý relaxuje JINAK!!!Že to někdo neposlouchá,fajn,nikdo mu to nenutí,nemusí to poslouchat,nikdo to taky nedělá v prostředku vesnice.Že letos sehnali pozemek,který MĚL svou přístupovou cestu-paráda,ale pod podmínkou,že se zajistí voda,hygiena,úklid.Zajist ilo se a co BUblan,Pahrobek??průser na úrovni.Kdo se o ty louky zajímal po akci-už nikdo,nikdo se tam nejel podivat za 3 neděle,kdy to tam bylo uklizený,tráva si rostla dál a jen těžko by si někdo typnul,že tam křepčilo 15tisíc lidí...
Prostě se tu asi budou řešit věci stylem MY vám nejdřív nařežeme a pak vám to vysvětlíme.... jak jsem dneska zaslechl od zpravodaje na ČR1.
00:51:27
01.08.2005
1203
Jo a upozornuju ze nejsem prislusnik Policie ČR (poznamka pro prilis inteligentni jedince s moznostmi jasnovidcu)156
00:49:30
01.08.2005
1203
a kdyby sme mluvili treba o sile zakroku tak klido mohla bejt i prehnana!Jen si predstavte ze nejste zvykli poslouchat 4 zvuky porad dokola a stojite tam v cernejch hadrech s cernou helmou na hlave a ke vsemu obaleny cernym plastem.S psychologickeho hlediska se neni cemu divit!ja tam takhle stat pouhe 2 - 3 hodky tak by mi asi cvaklo a zacal bych strilet!3Naopak se divim ze s nima jednali tak mirne.Dalsi vec je to ze sem neslysel ze by jedinej ucastnik CT 2005 dopadl tak ze necejti nohy a nevise jestli bude chodit!Což jeden policista jo!Heslo mame hole rucce nejde dohromady s tim kamenem co mu pristal na krku! -> Tuxik: jeste sem nevidel ze by techno party nedelala nadmernej hluk (jak pisou na tom krasnym webu 3 166
00:28:55
01.08.2005
1203
to all : s tim ze se tulim k srpu ses trochu netrefil 3 dalsi vec je to ze kecy ze je akce placena z nasich kapes si asi myslite ze policajti dane neplatej co?K tomu co delaj policajti se obratte na jejich nadrizeny a ne primo na ne inteligenti!Dalsi je ktomu tunnig srazu nejste trochu zabedněný?Co takhle treba hradec tam policajti sli po chlastu jako svine a je to spravny protoze kdzby se cele osazenstvo srazu ozralo a vydalo se na silnice tak se muzete rozloucit s pulkou republiky (no to by byla apokalypsa)!A t stou evropou 2 ze si tam budou stezovat na zasah !Vzdyt tenhle narod ani nic jiniho neumi nez si na neco porad stezovat!Bud je to to ze policie nezasahuje kdyz zacne zasahovat tak by mela zasahovat jen proti jedny skupine lidi (viz vyrok pana grosse ze vyhlasuje valku extremismu a vylcil jen proti pravicovym extremistum misto aby sel po vsech) furt jen nam oni udelali tohle nam oni neudelali tohle!Ale to ze kdyz vy je potrebujete tak to rvete ze kvuli tomu ze ste např. neschopný si ohlidat doklady musite proste pockat na sluzebene nez bude cas to je hned rev a zase ja ja ja!To ze policajt je jen clovek a MUSI se ridit rozkazem to vam asi nedochazi!169
23:57:53
31.07.2005
Zazaa
-> Milošek: jo a mluv (nebo spis pis) jako Cech a ne jak Madar

ja mel z cestiny snad furt za 4 , ale po tobe to cist je chvilema nad moje sily :)
23:55:23
31.07.2005
Zazaa
-> Milošek: ty si tam byl nebo jen tlumocis to co ti naservirovala v teple domova nase mila TV N@va ?????

k leceni smazek .... to jako myslis ze jedna takovahle akce zvedne pocet smazek v CR ??
muzu te ujistit ze na tech "komercnich" festakach je sjetejch lidi uplne stejne :-/

k tomu uklizeni .... kdyz jim nad hlavama nelital vrtulnik tak si i po sobe uklidili viz nektere minule rocniky

k bloknute doprave .... podivej se kdo a jak zablokoval privadec, dalnici atd ..... kdyby je pustili na misto konani akce tak zadnej kolaps na D5 nebyl !!!

a k tomu ustupovani pred kordonem policajtu se to lehko rika , ale psychologie davu je neco uplne jineho ......

a koneckoncu kdyby se kazdej dav pred zastupem policajtu rozutekl tak by si ted mohl nejspis akorat drzet hubu a stat frontu na banany nebo doufat ze se podivas na vysnenou dovolenou na Balaton 4 ale to jen tak na okraj
23:33:01
31.07.2005
Baghira
-> Milošek: Ale přece proč by ustupovali? Byli na pronajatym pozemku, měli souhlas majitele, nikoho nevraždili, nemučili, nebili, jen poslouchali hudbu a tancovali a mezitím tam vtrhli policajti se slovy "smažky zkurvený". Ale to nejsou všechno feťáci, znám spoustu lidí co tam jezděj a jsou uplně normální, nefetujou a i z jejich práce je ta debilní policie placená. Tak kde to jsme? Myslim že "Grosstapo" a "policejní stát" jsou hodně trefný pojmy. A pokud to někdo dožene až do Štasburku, tak podle právního rozboru kterej proběhl na ČT24 na 99% bude policejní zásah posouzenej jako nelegální, s tím že pak nás může zažalovat jakejkoli zahraniční návštěvník Czechteku, že ho policajti zbili a ze státní kasy mu budeme platit nějaký odškodnění za psychickou újmu jen proto, že nějakej policejní ředitel je debil a chtěl si udělat další hvězdičku na frčce a zalíbit se Pablbroukovy.
23:05:59
31.07.2005
U-Geen
-> Milošek: koukam tobe se vize policejniho statu docela libi.
22:31:24
31.07.2005
Milošek
-> U-Geen: no vemsi kolik stoji z nasich kapes leceni takovyho jednoho fetacka dene:)))teda kdyz se chce lecit:)))
jinak podle me kdyby ti technari reagovaly nejak normalne na vyzvy policajtu a ne hned nejaky debilove nezacaly po nich hazet sutry mozna by to dopadlo jinak...
treba takovy festivaly rockovy apod prihaj uplne v poho protoze je to o tom ze festak skonci nabehnou poradatelel ci jina najata uklizeci ceta a vrati veci do puvodniho stavu(a jsme zase u ty organizace)ale technati zmizej jak nemci do krytu vsude po nich bordel atd. podle me si za to muzou sami co predvedly minule rocniky a ted se to snema tahne...kdyby ohlasily predem misto akce a neututlavaly ho do posledni chvile tak by to nebudilo tolik pozornosti a dalo by se lecos vyridit domluvou ci kompromisem ale kdyz zniceho nic ma nekam nalitnout masa lidi v autech apod. tak to blokne dopravu v dany oblasi a lidi sou pak nasrany...prite at uvedou misto konani s predstihem lidi se tam budou postupne sjizdet zbudi to min pochybnosti nez tajnustkarstvi atd. policie posloucha rozkazy a jako takova za to nemuze...ale jenom se branila kdyby technati normalne ustoupili pred tim kordonem tak se nikomu nic nestalo jenze hraly si na hrdiny....4
22:03:48
31.07.2005
Gryzly
Hoši, tak si ted nalaďte Evropu 2, začíná tam Groove a budou si stěžovat na Policejní zásah na Cz-Tch
21:57:04
31.07.2005
Bagrr
-> Zazaa: -> Baghira: přesně tak, jakejkoli sraz, kterej se vymiká byť jen minimálně, ale přece je prostě to samý... Tuning X CZT, prostě ona skupina lidí je pro ostatní nepřípustná.... A ohledně drog, drogy sou i na každý trochu větši discotéce.... Vlastě droga je i chlast, cíga a cokoli, co je návykový...
-> 1203 31.07.05 15:20:14: hned první větou sis to pos**l, ty tudíž taky podle sebe soudíš ostatní... Nic jinýho ti neřeknu, protože bych porušil pravidla tohodle webu...116
21:50:21
31.07.2005
U-Geen
souhlas s Berym, Zazou, Baghirou... tekno nechapu :-) ale ty policajty jeste min... docela by me zajimalo kolik takova zbytecna policejni akce stala penez z nasich kapes...
21:24:40
31.07.2005
Baghira
-> Gryzly: Horší je, že ten pozemek byl dostatečně velkej a příjezdová komunikace k němu je, to říkali i ve zprávách. Akorát ho ty debilní policajti zatarasili a tím to všechno začalo.
-> 1203: Já nevím ty jsi asi bukvice co sedí pořád doma a úlisně se tulí k srpu a kladivu a onanuje nad rudou vlajkou, ne? Tyhle názory jsem slíchával od politických školitelů na základní škole, to o čem mluvíš není demokracie a jestli se ti tady nelíbí politická a názorová pluralita, tak se odstěhuj někam na Kubu, nebo do Běloruska, tam se ti bude líbit.
Nechápu proč Czechtek je takovej problém, každej poukazuje na drogy, byli jste někdy na House Connection Party, nebo Aquaphonic, to byli akce povolený s účastí kolem 5000 lidí, všude samý drogy a to nikdo na smažky nenadával a nikdo to nerozháněl. Jako nechci hájit ani ty lidi a to že ta akce není nic dobrýho beru, ale to co předvedli policajti to je na ústavní žalobu a bude z toho ještě velká ostuda pro celou ČR. A to co píše Bery je přesně ten případ, vám tunning akce na letišti nepřipadá nijak divná, ale je to v podstatě uplně totéž.
21:08:26
31.07.2005
Zazaa
no ono CZT tu neni poprve a kdyz drive probihal jen s policejnim "dozorem" tak vse bylo v pohode
ted se ale nejakej dement rozhodl ze je potreba najit si nejakeho nepritele a slavne nad nim zvitezit .... :-/

na celem nestastnem prubehu ma asi hlavni vimu policie ktera jen kolem dokola lze a prekrucuje (povoleni pronajmu, existence pristupove cesty, zablokovani dalnice ....)
zajimalo by me jake skody asi nadelali ucastnici pred zasahem policajtu a jake skody sou ted ...
jak by asi vypadalo letiste v HK kdyby v sobotu v noci na nej vlitlo 1000svestek a vschny vyhnali??? samozrejme ze nikdo nebude za podpory pendreku uklizet ......

jinak Beryho posledni veta mluvi za vse
20:44:49
31.07.2005
Gryzly
No já techno sice moc nemusím, ale ti poldové to fakt přehnali. Chtěli je včera vytlačit z pozemků které neoprávněně zabrali a jelikož nevěděli kde začíná pozemek kterej měli pronajatej , tak je vytlačili až k aparatuře. Doufám že se pořadatelé pro příště poučí, a pronajmou velkej pozemek a velkou příjezdovou komunikací a velkou plochou na parkování.
20:40:59
31.07.2005
RadstaR
-> Samantus 31.07.05 19:37:46: Ehm :) Zapomel jsem zavrit zalozku s timhle tematem a jaksi jsem dal obnovit a ono se to sem hodilo znovu :D
19:37:46
31.07.2005
Samantus
-> RadstaR: prosim te kam si cumel dve hodiny?????
18:55:44
31.07.2005
Samantus
hm tak potom chapu proc sem mel takovej cas, priste to bude bez piva a natrhnu vam prdele
18:55:09
31.07.2005
Samantus
to byl sprint????
18:39:58
31.07.2005
Milošek
-> Samantus: chtel si jet sprint ale byl z toho slalom vid4 3 3
18:13:25
31.07.2005
Samantus
-> RadstaR: hele hele nerozvadej to tu ja sem jel po dvou pivech slalom....
Extreme Tyres